Zsuzsi! Le a kalappal. Ez mán döfi. Mind1 a kislány meg a kiskrapek. De persze neked van igazad, fő az egészség, s erről most beszámoltak neked pozitívan. Ja, hagytak kiskaput, ha akarsz, legyen min idegeskedj, rajtuk ne múljon. De ti aztán Pöttyel megaszongyátok, hogy no para, adjanak másnak belőle, elmentek 21-én arra az újabb kontrollba, de csak azétt, mett illedelmesek vagytok.
Amúgy az akkora pocakot, meg azt, hogy 30-ik hetesnek néztek - há hisszük ha megmutatod. S mostanság, nem majd a 30-ik hétben.
Dorka - szerintem ne hagyd magad, csak nyomozz a gyártók honlapján kitaróan. Nálunk is volt (már nem emléxem mellik mérettel) valamilyen bonyodalom, asszem épp a mélységgel, de nem adtam fel. Addig mértem, kerestem, míg már teljesít.
Gurgula - hát valahogy így sejtettem. Szegény gyerek, valahol hiba csúszott a kivitelezésében. A poén az, hogy ecceris mán nem tom millen honlapos izével az jött ki, hogy az enyém akkori adatokkal (szal koromat véve) áprilisban bármikor készíthettük szegény kölket, ő megplasztikáztatta magát mielőtt kibújt volna, s így lett kisfütyisből csajszi.
Amúgy most Brassóban élünk, születésileg csíkszeredai vagyok.
Mostan kissé szomorkás vagyok: elhagytam a mobiltelefonom. Meg ennek kapcsán majd "megvertem" ma egy hímivarút a forgalomban. Csak, hogy nehogy mán jó napom legyen a mai.