A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Ne izgulj Brigi a fiúk segítenek pakolászni, legfeljebb nem jó irányba. Kép

kétfiús anyuka
babdorka

Hát ez az :? Ilyen motyogatógépet egyébbként a Media Markt-ban láttam utoljára, mikor a tűzhelyet vettük. Árát nem tudom :oops:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Hú de ügyi vagy Dorka, már a táblázatban is a fiús vonalzóm van! :D
Köszi

Kép
gabi
blur

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Szücsii!

Október 24, elég érdekes: este 19.53-ig skorpióban állt a hold, amennyiben ebben az időben fogant akkor kislány, viszont 19.53-kor átlépett a hold nyilasba és az már kisfiú..szal ha este fogant akkor tutira fiúú :lol:

Brigi!!
Kitartás a pakoláshoz!
torolve_20131003125716

bizony, szívesen, blur

Brigi, köszi az infót. Nálunk az a baj, hogy magasságban, meg szélességben lenne hely, csak mélységben nem, mert egyedi konyhabútor lett csináltatva, tehát kb. 50 centi mély a konyhapult. Az a baj, hogy az összes mosogatógép 57-60 centi mély, az meg kilógna, és nem férnénk el. Kép

kétfiús anyuka
babdorka

Brigi, küldök egy kis koffeinbombát, hogy bírd a pakolást! :wink:
Kép

Kép
nenoke

Gurgula, most már én is kiváncsi vagyok, mit mutat a sok bolygó állása, megnézed nekem október 16-ot?

kétfiús anyuka
babdorka

Huuu Nenoke, névre szóló káféééé, nyamiiiiiiii
:P
torolve_20131003125716

Gurgula, Neked nem kávét küldök, hanem köszönetünk jeléül a könyvbe kötött horoszkópjaidat. :lol:
Kép

Kép
nenoke

Dorkaa!

Október 16-án egyértelműen oroszlánban állt a hold, nem is volt jegyváltás..és az kisfiúúúúúúúúúúúú, egészen másnap reggel 7-ig.
Előtte pedig 15-én is oroszlánban állt..szal mese nincs, kukacos :lol:
torolve_20131003125716

Fúú Nenoke!! Kép Ez igazán megtisztelő, köszönöm szépen...dejóóó Kép
torolve_20131003125716

Köszi gurgula. Hát így most már tuti biztos. Kép

kétfiús anyuka
babdorka

Dorka sajnálom!

Nenoke: köszi a kávét :lol:

brigi73

Nenoke!
Ezt hogyan kell, elárulooood? :lol:
torolve_20131003125716

Dorka!!
Szerintem is. Kép
torolve_20131003125716

GURGULA, TE HIVATALOSAN IS AZTROLÓGIÁVAL FOGLALKOZOL?

Kép
Kép
christine

Rózsa!!
Nem, csak hobbi szinten.
torolve_20131003125716

El kell árulnom valamit: nagyon kíváncsi típus vagyok. Az elmúlt napok alatt a következő kérdések gyülemlettek fel benne:
Rózsa miért Christine? (Én azért vagyok Nenőke, mert a nővérem kölkeinek a nagynénje vagyok, és abból torzult)
Máté miért Páki (a Bömbi-Marcit még csak megértem :-))
Uxi, mire kell a fehér ruha? Közben találtam otthon egyet, amit a sógórnőmtől kaptam, csak az sajnos nagyon nyári, áprilisban még tuti hideg. De ha mégis meleg április lenne, szívesen kölcsönadom.
De nem kell ám megválaszolni, ha nem akarjátok. :oops:

Kép
nenoke

tsókolok mindenkit..még este talán benézek..
de jóóó kedvem van..láláláláá
torolve_20131003125716

én azért lettem christine, mert tetszik ez a név, meg a babanet ezzel hagyott feljelentkezni.
előtte vagy 20-at kipróbáltam.

Kép
Kép
christine

A dolog roppant egyszerű! Mikor Marci elkezdett beszélni nem tudta kimondani a Mátét csak Pákét :lol: Ebből lett páki, pákó, páképupu a legujjabb meg pákostészta. De volt már pákozdi kecskesajt is :lol:

brigi73

HOLNAP ESTE APA MEGHÍVOTT VACSIZNI. JÖVŐHÉTEN HÉTFŐN MEG VESZEK RUHÁKAT, UGYANIS ALIG FÉREK BELE AZ EGYETLEN(ami még eddig legalább feljött, de nem kényelmes)SZOKNYÁMBA. SZÓVAL, BÁLNÁSODOM, VAGY CSAK LENYELTEM EGY FÉL FOCILABDÁT?
SZERINTETEK.
KEZDEK MEGIJEDNI MILYEN MÉRETEKET ÖLTÖK... :roll:

Kép
Kép
christine

Szerintem "csak" terhes vagy :lol:

brigi73

Gurgula: köszönöm szépen
Bár az időpontra nem emékszem, így megvárjuk amíg megmutatja magát.

Kép
szücsi

szerintem is csak terhes vagy :wink:
hihetetlen hogy az én hasam is mekkorát nőt a héten!
megyek motyogatok tovább :shock:

Bridzsi

Kép
esztora

Nekem úgy tűnik, hogy napról-napra nagyobb a pocim.
mi lesz itt júliusig?

Kép
Kép
christine

Egy gyönyörű szép és okos Balázs fog születni :lol:

brigi73

Rózsa
Most gondolj el engem! Én talán 10 éves koromban voltam 40 kg :oops:

KépKép

KépKép
szivvi

Helló Csajok!

Jelentem Kovács Pötty teljesen egészséges, és nem 100%, de KISLÁNY!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
zsuzsi**

Zsuzsi!

De jóóóó!! Hurrrááá! Gratula!

KépKép

KépKép
szivvi

Zsuzsi, grat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

De, ha nem 100%, hogy lány akkor ne vegyetek még neki fodros ruhácskát, nehogy nála is előkerüljön valami!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

kispiskóta

Zsuzsi de jó!gondolom megkönnyebbültél!
különben is ilyen édes névvel mint Kovács Pötty nem lehet semmi gond!
Szivvi én is túl vagyok jocskán a 40kg majd meglátod szerdán :wink:

Bridzsi

Kép
esztora

Esztora
Én má a dupláján is :oops:

KépKép

KépKép
szivvi

Hááát, ha előkerül, akkor ott lesz. Nekem úgy is szupi lesz, akkor kisfiam lesz.... de EGÉSZSÉGES!!!!!

A vastag anyai hasfalat most sem hagyták ki az uh-n. E miatt visszarendeltek egy szívultrahangra 21-ére....Mindegy, ez azért is van, mert kicsit több a magzatvizem.

Kép
zsuzsi**

Köszi Lányok! Tartottátok bennem a lelket, és így Pöttynek is én adtam energiát, hogy együtt kibírjuk! Köszönöm nektek!

Kép
zsuzsi**

Szivvi én is...

Bridzsi

Kép
esztora

Zsuzsi
Mi végig tudtuk, hogy neked (is) egy gyönyörű szép, okos, egészséges Pöttyöd lesz! :lol:

KépKép

KépKép
szivvi

Esztora
Én úgy izgulok..Remélem szépen megmutogatja magát! legjobb barátnőmék Olaszban élnek, most itthon vannak és elmentek, de a kiskrapek arc előtt keresztbe kéz-láb, még véletlenül sem látszódott a kis pofija. A doki megcsinált egy másik párt, utána visszahívta őket, de nem mozdult az istenért se...

KépKép

KépKép
szivvi

Köszi Lányok! :lol:

Kép
zsuzsi**

Zsuzsi! Nagyon örülök nektek!!!! Tudtuk mi!!! :wink: :D
Nagy gratula!

Szilvi! Szurkolok, hogy mindent lássatok! :D
molkata

A szívét azért még egyszer megnézik... má nem tudnak mivel paráztatni, de úgyse lesz baja annak se!!!!

Kép
zsuzsi**

Képzeljétek, azt hitte egy csaj, hogy a harmincadik hétben vagyok :shock:
nna, nekem meg akkora a hasam :D

Kép
zsuzsi**

Szivvi ezen már én is elmélkedtem.
probálom már most meggyőzni hogy szépen mindent látni szeretnénk.
nagyon kiváncsi leszek milyen lesz mert az én dokim uh-ja sem a legújabb modell.

Bridzsi

Kép
esztora

na jóvan lányok, megyek, mert lassan jön APa, és tudunk egy kicsit együtt lenni:)
Köszi még egyszer mindenkinek mindent! :lol:

Kép
zsuzsi**

Zsuzsi,

SZUPER!! Végre egy kiscsaj :)
Mostmár tényleg ne aggódj!

Kép
gabi
blur

Zsuzsi! Le a kalappal. Ez mán döfi. Mind1 a kislány meg a kiskrapek. De persze neked van igazad, fő az egészség, s erről most beszámoltak neked pozitívan. Ja, hagytak kiskaput, ha akarsz, legyen min idegeskedj, rajtuk ne múljon. De ti aztán Pöttyel megaszongyátok, hogy no para, adjanak másnak belőle, elmentek 21-én arra az újabb kontrollba, de csak azétt, mett illedelmesek vagytok.
Amúgy az akkora pocakot, meg azt, hogy 30-ik hetesnek néztek - há hisszük ha megmutatod. S mostanság, nem majd a 30-ik hétben. :lol:

Dorka - szerintem ne hagyd magad, csak nyomozz a gyártók honlapján kitaróan. Nálunk is volt (már nem emléxem mellik mérettel) valamilyen bonyodalom, asszem épp a mélységgel, de nem adtam fel. Addig mértem, kerestem, míg már teljesít.

Gurgula - hát valahogy így sejtettem. Szegény gyerek, valahol hiba csúszott a kivitelezésében. A poén az, hogy ecceris mán nem tom millen honlapos izével az jött ki, hogy az enyém akkori adatokkal (szal koromat véve) áprilisban bármikor készíthettük szegény kölket, ő megplasztikáztatta magát mielőtt kibújt volna, s így lett kisfütyisből csajszi.
Amúgy most Brassóban élünk, születésileg csíkszeredai vagyok.

Mostan kissé szomorkás vagyok: elhagytam a mobiltelefonom. Meg ennek kapcsán majd "megvertem" ma egy hímivarút a forgalomban. Csak, hogy nehogy mán jó napom legyen a mai.

Kép
kissmanó

Zsuzsi

Nagy-nagy gratula! Örülök, hogy jól vagytok és hogy végre kislááááááány!

Kép
szücsi

Végre egy kislány a sok fiú között.... :lol: :lol: :lol: , nadon örülök, hogy a sok fiú között azért gyűlnek a lánykák is.ÉLLJEEENN.... Kép

Kép
Kép
christine

Zsuzsi: gratula! Nagyon helyes, hogy nem parázol tovább. Mondtuk mi, hogy Kovács pötty egészséges!

brigi73

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?