A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 májusi babák

Hello Csajok,

én is össze-vissza bénázok.. bent hagytam a kulcsot a kocsiba éjszakára (még szrencse hogy az udvarunkon áll az autó...), aztán sikeresen nekimentem a kerítésnek és lenyúztam a lökhárítót :cry: meg összetörtem a kedvenc üveg teáskannám tetejét :cry: - sokba fog kerülni nekünk a terhességem...

tegnap voltam masszázson, és azóta teljesen felélénkült Zsófi, olyan furi, pár napig csak forgolódott, egész elszoktam a rúgásoktól, most meg kapok tőle bőven :roll: de nem bánom :)

a babó nekünk is fél évre jött össze, igaz előtte volt egy vetélésem a 9. hétben még 2005 végén, akkor elsőre estem teherbe.. aztán fél évig nem volt kedvem tehrbe esni, úgyhogy amikor újra nekiálltunk, nagyon hosszúnak tűnt az a 6 hónap...

Lorcika én is kelek minden hajanlban általában ki kell mennem WC-re, de ma pl a kutya ébresztett a vonyításával... tisztára kitreníroz minket a gyerekre :D és én is nagyon fázós voltam eddig, most meg állandóan melegem van :?
pici76

Niki!
Én egyszer álmodtam eddig, akkor még nem tudtuk a babánk nemét. Akkor azt álmodtam, hogy szőke kékszemű kisfiút szültem. A kisfiú része beigazolódott. Mindketten barnák vagyunk, párom szeme barna, enyém zöld :) Kicsi az esélye, hogy szőke késkszemű gyerekünk lesz. Mást még nem álmondtam, eddig :)
Vendég

Stella,

nekem is azt mondták az elején hogy a méhszájon fekszik a lepény. APósom jól beszaratott persze akkor is, hogy mindig legyen nálam a vérkép igazoló káryám, mert ha leválna, vérezi fogok mint állat... aztán utána olvastam, és elküldtem a drága apóst melegebb éghajlatra. A méhszájon ülő méhlepény miatt én úgy tudom nem kell aggódni addig míg nem nyílik a méhszáj, és különben is a 32. hétig változik a méhlepény helyzete ahogy nő a méh, úgyhogy még semmi nem dőlt el, nekem is feljebb húzódott, és már 1,5 cm-re van a méhszájtól, és az teljesen jó :)

Niki,
nem semmi az álmod :) gonodlom egyre többet fogunk mindannyian álmodni a babókról ahogy közeledik az idő. Veszélyes elemezni az álmokat... benne van egy csomó félelmünk is, de néha én is nagyon vadakat álmodok ami nem tudom honnan a fenéből jön :? Babóról még nem álmodtam asszem.. vagy csak nem emlékszem :shock:
pici76

Angie, ez tök érdekes, mert én is megálmodtam a baba nemét még a terhesség kezdetén. Nagyon kislányt akartam, azt is álmodtam és be is jött. Úgy látszik ezek amolyan anyai megérzések, nem?

Kép
niki30

Angie,

ha a nagyszülők közt van szőke kékszemű akkor van esélyetek azért :wink:
pici76

Sziasztok!

Gabibaba: szerintem is nagyon csini vagy.
Lorcika, Bringababa: csatlakozom a hajnalban ébredőkhöz.
Minden este nehezen alszom el, aztán hajnali 4-től csak forgolódom. A hálószobában már elzártuk fűtést, mégis mindig melegem van. Egész nap meg olyan nyomi vagyok a kialvatlanság miatt. Állítólag ez már jobb nem lesz. Ez van.
Horilda: jó szórakozást!

Nálunk is esik az eső. Azért rossz, mert nem lehet kiszellőztetni a lakást. Nagyon dohos, rossz levegő terjeng, ugyanis tegnap az alattunk lakónál csőtörés volt. Senki nem volt otthon náluk, úgyhogy az alatta lévő 3 emeletet is leáztatták. Felázott a szőnyegük, parkettájuk, a fal. Szóval képzelhetitek milyen szag terjeng a szellőzőn keresztül.

Na megszüntem! Később jövök!

Kép
anido

Niki!
Nekünk teljesen mindegy volt, hogy milyen nemű. Igaz, van egy unokatesóm, akinek a kisfia szőke kékszemű. Lehet, hogy ő tükröződött vissza az álmomban.

Pici!
Egyetlen nagybátyám egyetlen fia lett szőke, az is az anyukája után (aki nem vérrokon). Egyébként mind barnák vagyunk. Kék szem sem nagyon akad. Talán férjem oldalán. Majd meglátjuk, viszonylag elég hamar ki fog derülni :)
Vendég

Sziasztok!

ma én is pocsékul aludtam, lehet h ledőlök egy kicsit még, mert estére ébernek kell lennem - férjemék koncerteznek a Gödörben és el akarok menni szülés előtt még utoljára, aztán én vezetek haza.
kb háromnaponként ismétlődik egy ilyen rosszalvós éjszaka és nemtom, mitől van :(

biztosan vannak anyai megérzések, de lehet h apaiak is ;) mert nálunk férjem álmodta meg h kislányunk lesz :) - kb amikor 8 hetes várandós voltam. én csak eleinte álmodtam a babóval, amíg nem mozgott, kb 3-4 alkalommal, azóta nem. úgy látszik, most már másképpen is tudunk kommunikálni és ezért elmaradtak ezek az "álom üzenetek". tökre azt gondolom h tényleg ő küldte azokat az álmokat.
Vendég

Párom elvitte a kocsit,tutira elkések! :evil:
na nem baj,addig is itt lehetek,de azért neki majd úgy csinálok mintha nagyon haragos lennék! :wink:

Niki!Neked is dalos kedved van?megy a brigi..... Nekem is mindenről nóta jut eszembe,a mai napi a következő: Ég a gyomrom,ég.......... :o

Álmok:én ikreket szültem,egy fiút,egy lányt a világ legtermészetesebb módján.Mondjuk aznap az Uh-on pont találkoztam egy másik mamával,akinek akkor mondták meg,hogy ketten lakják,sőt este a National Geograficon pont az ikerterhességet mutatták be.Ehhez jön még gondolom az is,hogy én nagyon szerettem volna ikreket. De a Te álmod az nem semmi!Olvastam valamit erről,mármint a kismamák álmairól,a szopiztatásnak különös jelentősége van,ha jól emléxem a kötődést szimbolizálja.

Az elölfekvő lepény pedig tényleg a harmadik trimeszterben a veszélyes,de azért nem árt ennél az állapotnál a kímélő életmód,az 100!Ha mostanra "elmászott"a méhszájról az nagyon jó.nem lehet már gáz!

Na jön az autóm, puszik

Kép
bringababa

én is nagyon szerettem volna ikreket :) anyukámnak volt egy ikertesója aki kisfiú volt és sajnos 2 naposan meghalt :cry: akkor még nem voltak olyan modern lehetőségek megmenteni egy koraszülöttet mint ma, merthogy 7 hónapra születtek. főleg nem falun...

szóval azt olvastam valahol, hogy két generációként nagy az esélye hogy ismétlődik, tehát jó eélyekkel indultam :)

de most már nagyon örülök hogy nem ikreim vannak, így is a vacsorák után alig akpok levegőt :shock: és fogalmam sincs mit fogok csinálni 1 gyerekkel, nemhogy kettővel!!!
pici76

Sziasztok,

Huha hajnal ota rengeteget irtatok! :)

Nem szoktam am rogton ahogy felebredek hajnalban babanetezni, csak most ejjel, mar olyan sokaig fenn voltam,hogy nem jutott mas eszembe, minthogy folkelni, valami mast csinlani,. Amugy allitolag ha fel oranal tobbet forgolodik az ember, erdemes folkelni, setalni egyet a szobaban es visszafekudni, mert akkor hamarabb elalszik az ember..mintha csak orakon at forgolodik.

En az elejen egy gyonyoru szoke kisfiut almodtam....aztan meg egyszer, maskor meg kislanyt. De a fiu jott be. :) Mi nem is gondoltunk semmire, mivel 2003-ban 21 hetes terhesen meg kellett szakitani a terhessegem, igy csak az erdekelt minket , hogy egeszseges legyen a baba....mindegy votl fiu vagy lany. Azert meg most is kicsit izgulok, hogy egeszseges legyen, de remeljuk minden rendben lesz.

A Greenpeace-en en is mosolyogtam!!! Jottek ertunk!!!!! :)
Nekem most ugy elkezdett noni a hasam!! Valamelyik oldalon olvatam, hogy sargadinnye nagysagu mar a pocak.....mirol beszelnek ezek???? Az enyem legalabb egy 5 kilos gorogdinnyevel vetekszik. :D Vagy lehet, hogy valami mutans sargadinnyekrol beszeltek!!! :) :)

Nekem reggel teljesen be votl gerjedve Ricsike!!! Szerintem csuklott is, mert ritmikusan dorombolt, meg ficankolt osszevissza, hullamzott a hasam rendesen!! :)

Na szep napot mindenkinek! :)

Kép

Kép
lorcika

En egyszer almodtam a babaval, azt hogy szoke kisfiu, viszonylag mar nagy, 2-3 eves. Na most errol annyit, hogy kornyezetem 90%-a azt mondta, hogy biztos kisfiam lesz - mintha ok tudnak :wink:
En nem ereztem semmit, mindegy is nekunk, aztan a 4D kislanyt mutat, allitolag eleg egyertelmuen.
Na ennyit errol!

A szinhazban a Botrany az operaban cimu eloadast nezzuk, allitolag jo, hat remelem, mert azok a szinhazi szekek eleg kenyelmetlenek, es ha meg a darab se kotne le, az eleg gaz :?

KépKép
horilda

Jó szórakozást Horilda :)

csajok találtam egy jónak tűnő linket, nemcsak a babakelengyéről van benne szó, hanem hogy mi kellhet a kórházba szüléshez, előtte utána (merthogy néhányatoknak már pakolós hangulata volt pár napja :wink: )

http://otlettar.try.hu/articles/0/28/kelengye-1.html
pici76

Sziasztok kismamik!

Én is pont ma éjjel álmodtam a ksibabánkról, de baromi pocsékat. A nagyiékhoz szaladtam át valamiért (szembeszomszéd), és egyszer csak éreztem, hogy ott lenn valmai nem stimmel. Megnézem és csepeg a vér a lábam közül. Na, kézmos, betapint, és érzem, hogy nyitva a méhszáj, kb 4-5 ujjnyira, valami beleékelődik, a baba feje talán, de mire kiemeltem a kezem és felegyenesedtem, kicsusszant a bébi. Én meg csak fogtam megrökönyödve a csöpp, merev testű babát, hogy legalább fájt volna valami előtte jelzésként...nyöszörög a baba, lábam közt a köldökzsinór, mama hozz egy ollót! Istenem, de picicke, mi legyen most, a kis 1600 g-jával??? Kórházba kénje rohanni vele. Fogtam egy tiszta türcsit, abba bugyoláltam úgy véresen, és mentem hívni a mentőt, de mire megszületett volna a lepény, vagy bármi más történhetett volna, hála égnek felébredtem. Borzasztó volt!

Én nem ilyen jelleggel szoktam bénázni, én nem találom a szavakat. Pl konyhaszekrény helyett kerítés meg ilyenek. A férjem nem győz röhögni. Ja, köszi a gratulát, nagyon örülünk. Télleg nagyon paráztam, hogy munkanélküli lesz.

Lányok, sztem ne izéljünk már annyit a kilókon! (Persze mindenkinek magánügye, nem beleszólni akarok, de speciel én ischlert zabálok, jó nagy példányt, és nincs kedvem ezen lelkizni.)

Két napja éjjelente már 2X kell felkelnem pízni, marhára nem szimpatikus a helyzet. Kezdek beletörődni, hogy a nyugis éjszakáknak vége szakadt....:(( pedig ha valaki imád alunni, az én vagyok!

Lorcika, az előző terhességgel mi volt a baj? Ha nem baj a kérdés. Sajnálom nagyon, én tuti beleőrültem volna, félidősen, mikor már hetek óta mocorog....hú, belegondolni is borzasztó.

Nálunk nagyon hamar megfogant a Töki, júliusban, az esküvő előtt hagytam abba a tabit, egy hónapig tisztulókúrát tartottunk (óvszer), augusztus 14-én meg összehoztuk a trónörököst. Pedig csak nekiálltunk, hogy majd jön, ha jön, időben derüljön ki, ha valmai gebasz van, de az első lehetséges pete hímivarsejtre talált. :) Nem bánom, mert már régóta vágytunk bébire, de hát a sulit be kellett fejezni, na meg erkölcsös vidéki módon eski is kellett.

Legi, tök jó a statisztika, nem vagy semmi! :)

Lányok, nálatok nem volt nagy harc a névválasztás során??

Na puszka mindenkinek, már előre rettegek a hétvége alatt mit fogtok termelni! :O
Jó pihizést mindenkinek!

Kép
[/url]
gypsophila

Jézusom gypsophila, ne álmodj ilyen borzalmasakat..

nekem most jutott eszembe hogy pár napja mégis álmodtam a gyerekről de csak közvetve
elöljáróban csak anniyt hogy én iszonyú baromságokat tudok álmodni :roll: szóval álmomban volt egy tigrisünk otthon, aki a spájzban lakott, és elflejtkeztünk róla.. szóval pár nappal később ahogy felébredtem láttam ott ül az ágyam előtt, és nagyon megijedtem hogy vazzeg most biztos éhes és meg fog enni gyerekestül, de aztán rájöttem hogy biztos evett, mert a spájz tele volt kajával... úgyhogy felkeltem és kivezettem a a házból és elmagyaráztam neki hogy sajnos most el kell költöznie tőlünk, mert Zsófika mégsem élhet együtt egy tigrissel... nagyon szelíd és édes tigris volt és nagyon sajnáltam hogy el kell vinnem az állatkertbe, és olyan szomorúan nézett rám :cry:
bocs, mondtam hogy baromság... :oops:
pici76

gypsophila: Ez tenyleg szornyu alom, de nyugi ha ilyet almodtad, tuti nem fog ilyen tortenni veled! :) En az elejen almodtam azt, hoigy elvetelek, felalltam a wc-rol es folyt a ver....de hala az egnek ezen mar tul vagyunk! Es ne is tortenjen semmi bajunk egyikunkkel sem.

Sajnos elozo babank down koros votl! :( Akkor kulfoldon eltunk es az AFP lett rossz, aztan csinaltak magzatvizvizsgalatot, aminek az eredmenye ugye 2 het mulva jott meg, es mire meghoztuk a dontest, es vege lett......mar 21 hetes volt! :( Nagyon nagyon nehez votl....nem is tudom hogy valaha meg tudok-e bocsatani magamnak igazan...de ugy ereztem akkor, hogy sem a bababnak, sem nekunk nem lenne jo! Kislany lett volna, Fanni, soha soha nem fogom ot elfelejteni! :( Jaj most sirok! :(
De hat az eletben vannak ilyenek...Remelem a kisfiunk egeszseges lesz...de ha nem is, akkor is a mienk es szeretni fogjuk! Es ha rola is kideurlt volna, biztos nem dontottem volna meg egyszer ugyanigy...de hala az istennek ugy nez ki minden rendben vele!

Kép

Kép
lorcika

nálunk a névválasztás úgy zajlott hogy a 14. héten miután a 4D-s ultrahangon azt mondta a doki hogy tutira lány, hazafele az autóban megkérdeztem a párom mit szólna ha Zsófi lenne a neve, erre ő azt mondta az neki is tetszik :) és azóta Zsófinak hívjuk :D
pici76

Gypsophila, az ilyen álmokból valahogy jó felébredni. És akkor az ember megkönnyebbül, hogy huhh, ezt csak álmodta.

Pici, nagyon vicces az álmod. Egy tigris a lakásban
:lol:

Lorcika, nagyon sajnálom, ami történt. Együttérzek. Biztos nem lehetett könnyű ezzel együttélni. És megértem, hogy sosem fogod Fannit elfelejteni.

Kép
niki30

Lorcika,
nem is kell elfeljteni a múltat, a múltunk is a részünk. viszont ahogy mondod annak kell örülni hogy a mostani babóval minden rendben van :)

Tudom másképp néz ki kivülről nézve, de szerintem ha beteg volt a babó én is így döntöttem volna, inkább egyszer hoznék meg egy nehéz döntést, mint egész életemben nehéz döntések sorát kelljen meghozni, mert egy beteg gyerek nevelése nem könnyű ma Magyarországon. én legalábbis ezzel bíztatam magam amikor elvetéltem.. hogy jobb hogy így történt mintha betegen születne.. persze gondolom más ha neked kell a döntést meghozni...

Legyünk pozitívak és örüljünk hogy most mindenkinek egészséges a babója :)

Csodálatos hétvégét és jó gömbölödést mindenkinek, én most pattanok haza a melóhelyről :)
pici76

Nalunk a nevvalasztas ugy tortent, hogy volt mar ket nevunk a lanyra is, meg a fiura is (Ricsi es Patrik). Aztan amikor megtudtuk, hogy Pindur kisfiu lesz, akkor konkretan masnap reggel ferjem azzal kezdte a napot,hogy megkerdezte: na hogy van Ricsike? En meg mondtam, hogy hee meg nem dontottuk el, a Patrik is jo nev. :) Aztan elszorakoztunk egy darabig, mert ferjem csak mondta Ricsi Ricsi Ricsi...en meg Riki Riki Riki......aztan valahogy a Ricisnel maradtunk! :) Le lettem szavazva..bar lehet meg Richard Patrik lesz....hogy mindenki oruljon! :) Bar annak idejen a Richardot en talaltam ki....a Koszivu ember fiaibol mindig tetszett a Baradlay Richard nev!! :) Bar nem hangzik olyan jol, mint a Horvath Richard....de igy is azert jo. :)

Ti ismeritek az iwiw-et? Folraktam egy pocakos kepet es olyan jol esik, hogy ismerosok, akikkel nem surun talalkzom rogton irnak es kedvesen reagalnak. :)

Kép

Kép
lorcika

ohh most latom mit irtam! Szoval a Horvath Richard nem hagzik olyan jol, mint a Baradlay Richard...na de azert vezetek nevet mar csak nem valtoztatunk!!!!!! :D

Kép

Kép
lorcika

Sziasztok,,most ment el a barátnőm meg a párja, fullra kész lett a babarész a hálóban, nagyon jó lett, szerintem, már csak képek hiányoznak a falról, azt a párom majd felfúrja. Majd csinálok képeket és rakok fel! Nagyon boldog vagyok! :))

Kép
elizabeth25

Mi nevekkel csak nemreg kezdtunk foglalkozni.
En honapokig a Liliana nevbe voltam beleesve, aztan a Lilien tetszett meg, es volt meg a Liza is, de azt elvetettem.
A parom egy honappal ezelottig nem igen keresgelt nevet, aztan egyik nap kinyomtattam a netrol az osszes Mo.-on elfogadott keresztnevet, es este talalta az ELINA nevet, na ez nagyon megtetszett mindkettonknek.
Bar eleg szokatlan, ugy ertem en nem hallottam eddig ezt a nevet, de magaval ragadott, es mivel eddig ez a nyero, hat ez all az elso helyen.
Persze meg megnezzuk. Szoval meg csak 99%.
Viszont en arra gondoltam, hogy egy fiu nevet azert mindenkepp keresnek, ki tudja...

Nalunk elsore jott ossze a baba, bar en mar 2005. decembereben abbahagytam a gyogyszer szedest, viszont 2006. februar vegen talaltam a jelenlegi munkahelyemet, ahol szerettem volna egy kis tapasztalatot szerezni.
Nyaron aztan ugy dontottem, hogy mehet az akcio, mert hogy nalunk a parom mar elobb is szeretett volna, csak ram vart.
A szeptemberi nyaralasunknal mar varandos voltam, csak meg nem tudtam rola.
Igy visszaemlekezve, gondlhattam volna, mivel allandoan ettem - ami azota szerencsere elmult - es aludtam. Na jo azert mast is csinaltunk :D

Nagyon orulok, hogy Tobbeteknek szinten ilyen gyorsan osszejott, mivel mostanaban inkabb az ellenkezojet hallottam.
Bar lehet, hogy csak az ember ilyenkor jobban fokuszal az ilyen infokra.

KépKép
horilda

Melinda, elhiszem, hogy boldogsággal tölt el a tudat, hogy kész vagytok és nemsokára jön Dominik!
Nagyon jó lehet nyugiban várni őt!

Horilda, nagyon szép neveket választottatok.
Ahogy olvastam...a Liliana is gyönyörű és az Elina is tök különleges, ritka név. Tetszik. Az biztos, hogy az óvodában, nem lesz minden második kislány Elina:) Fúú tetszik, marhára.
Én már régóta tudom, hogy Emmát szeretnék, ezért nagyon erre voltam ráállva, szinte koncentráltam, hogy kislányunk legyen :) És tessék, megadatott :) Szóval imádom ezt a nevet. De ez az Elina is iszonyúan tetszik. :roll:

Kép
niki30

Ime a képek:

Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
elizabeth25

Jajj de aranyos lett!
Ide aztán tényleg jöhet már Dominik!

Kép
niki30

Niki, köszike! :)

Kép
elizabeth25

na hálló

túl vagyok végre a cukorteszten... :? háát izé, gyomorforgató volt.
Hétfőn lesz eredmény, az éhgyomri érték tök normális 4,6 remélem a terheléses is jó lesz, mert nagyon közel voltam, hogy boáááá :(
és nem szeretném megismételni, mert nagyon rosszul tűrtem

Hozzáteszem, hogy most jöttem rá, hogy mégiscsak 1 nyámnyila vagyok (pedig pont az ellenkezőjének tartottam eddig magam) szóval ha ez így fog menni, akkor a szülőszobán én leszek A hisztis kismama :roll:

bénázás: gyakorlatilag folyamatosan csetlek-botlok, a lépcső a főmumusom. A múltkor is addig bukdácsoltam, hogy úgy bevágtam a térdem! Van rajta egy akkor kékes-sárgás-zöldes lilás flekk, hogycsakna. Hiába, már a súlypontom se a régi :lol:

Én még nem álmodtam a babszival de apája már igen :lol: :lol: :lol:

A neveken sokat gondolkodtunk mi is... (fiú névvel még most is bajban lennénk) aztán kihoztuk győztesként a Hédit meg a Natáliát. Így aztán Hédi vagy Hédi Natália lesz :D :D

lorcika, igen, ez nagyon szomorú és nehéz döntés lehetett, de teljesen egyetértek veled!
Gabi, állati jól nézel ki, 1 szavad se lehet, de tényleg! :o
elizabeth, ügyesek vagytok, nagyon jól haladtok! :)
pici, megnéztem a kelengye listát, jónak tűnik!

Legi

Legi

Kép
leglesscat

Leg, már kész vagyunk, hála! :)

Kép
elizabeth25

sziasztok!

elizabet!aranyos lett a szoba.

álmok:én ha hülyeséget álmodom,egész nap hatása alatt vagyok,elrontja a kedvem,én meg mindenkiét.

név:Lorcika!A fiam Patrik,de Ricsinek terveztük,mikor kicsi volt,Rosszcsontricsinek hivtam,ha olyat tett.Tökéletes választás,ha engem kérdezel...

Nálunk a Brendon név apa ötlete,kedvenc szinésze után.nem hétköznapi név,de már most is igazi aggódó apa,ennyi jár neki,már én sem tudnék elképzelni mást,szóval akinek nem megy az egyezkedés,ha a párja sokat hallja,megszokja.
Most harcosnak szokta becézni...

baba neme:mi lányt akartunk,fiút álmodtam az elejétől kezdve,valahogy én is ráéreztem.

A Szabolcs u-i kh-ról nekem a dokim azt mondta,nem engedik bezáratni úgy sem,nyárig tuti.

Angie:178cm magas vagyok,de igy is sok,nekem legalábbis.Már azt is csak sötétben merem....Amúgy hol laksz?

bénázás:én mindennek nekimegyek,hol nevetek,hol sirok,mikor mekkorát koppanok.

éjjelek:nagyon fázós vagyok,mostanában vizes a pólóm,úgy izzadok.

KÉPZELJÉTEK!!!tegnap este bekajcsiztam abáltszalonnával,hajnalra olyan fájásaim voltak,azt hittem,megyek szülni,sirva imádkoztam,ne legyen,aztán széthánytam az agyam,már biztos voltam benne,hogy mennünk kell,mászkáltam fel-alá,aztán apa mondta,próbáljak meg lefeküdni,ezzel persze jól kiidegelt,hogy a francba birtam volna lefeküdni,aztán 3 órai szenvedés után lassan megszünt.Szóval volt egy éjszakám.

puszi mindenkinek,próbáljunk aludni.

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Huu gabibaba ez az ejjel kemeny lehetett!!!!! :(

Hat ma ejjelre midnenkinek abaltszallonna mentes nyugodt ejszakat kivanok. :)

Jo ejt,
Lorcika

Kép

Kép
lorcika

Sziasztok!

Gabi! Pedig én is annyi abáltszalonnát ettem az elmúlt hetekben!!! Az egyik kedvencem! Sajnálom, hogy nem tudsz ilyen finomakat enni, de majd nem sokára! :)

Én még nem nagyon álmodtam a babócával, illetve egyszer egyszer mintha ő villana fel álmomban, de nem igazán róla szól az álom csak úgy ott van ő is.
Annak idején a fiammal, azt álmodtam hogy kinyúlt "belőlem" és kezet fogtunk... ő bemutatkozott, hogy Kovács Gergő vagyok.... Így lett ő végül gergő :)
Még a terhességem elején álmodtam sokat egy kislányról, sőta párpm is azt mondta hogy kislányt álmodott.... pedig fiúcska lett :)

Ma kimegyünk a baby-outletbe körülnézek, és ha találok valamit akkor még beszerzem a hiányzó dolgokat és akkor valóban már csak a bútor hiányzik.... de az meg már nem rajtam múlik. Hívhatnának, hogy megjött úgy várom már.
Anyós jön látogatni jövő hétvégén jó lett volna ha addigra készen áll minden...

Mindenkinek szép tavaszias napot és jó gömbölyödést! :)

KépKépKép
bogyra

bogyra!mi az a baby-outlet?mármint hol van olyan?

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Elisabeth,
nagyon aranyos lett a babakuckó :)

szegény Gabibaba, remélem mára már teljesen jól vagy.

CSajok nekem ma nagyon gömbölyödik Zsófica, nem tudok lehajolni annyira útban van, teljesen bekucorgott a hasam jobb felső felébe és tiszta asszimetrikus a pocakom egész nap... nem túl jó érzés :( el kéne mennem vásárolni, de csak degleni van kedvem... megyek is vissza befekszem a TV elé :oops:
pici76

Sziasztok,

Ma vegre elorelepest tettunk babafelszereles ugyben. Voltunk az M5 melletti RS-ben es megrendeltuk a babaagyat, pelenkazot. 4 het mulva lesz itt.
Aztan Pestszentimren van egy babadiszkont, ott meg vettunk babakocsit. Van benne hordozo (kocsi ules), esovedo, labzsak, taska, 3 fokozatban dontheto, a tolokar atfordithato, szoval nagyon tetszik. 45ezer volt, ami szerintunk eleg barati ar es minoseginek nez ki. Szoval eddig megvolnank. :) Ha sikerul osszehozni rakok fel kepet.

Nekem is most elkezdett megint noni a baba, mert fajogat kicsit a hasam, a vernyomasom lent van orokke a pinceben...a hasam meg gorogdinnyesedik! :) Azt mondjak most indul majd meg igazan a novekedes! Lassan szolok apanak kezdje kiepiteni a plafonra a sin rendszert! :D :lol:

Szep (esomentes) delutant!

Lorci

Kép

Kép
lorcika

Gabi!

A soroksári úton van 160-as szám alatt, jó nehéz megtalálni, mi is minidg túl megyünk rajta :)

Amúgy a megatoys meg a brendon outlet-je. Van sok minden általában olcsóbban az említett áruházaknál, de pl az elefáninál nem olcsóbbak.
De sajnos az elefániban, nem sok márka van, mostmár mintha bővülne...

Hát elmentük kádért végülis az outletbe, kádat nem vettünk elenben elköltöttem minden másra vagy 15000 forintot :D :D
Nagyon olcsó volt a kifogó csak 700 forint. Vettem anita kismama fürdőruhát 500 forintért, és szoptatós teagranulátumot 300. Ezekért nagyon megérte kimenni. Más hasznosat sajnos nem találtam.

Így aztán elmentünk az elefániba is, ahol vettem kiskádat, fülpucit, cumikát, melltartóbetétet.
A hétvégére kiköltekeztük magunkat :)

Roszz híreket kaptam, még a jövő héten sem lesz bababútorunk! :( :(

Jajjj és láttam egy olyandeolyan gyönyörű babatakarot az outletbe, ha anyu nincs velünk meg is vettem volna, de 5000 forint volt, így anyu lebeszélt róla, hogy inkább vegyünk anyagot és megvarrja! :( :(
Ha nem kapunk hasonlóanyagot, akkor tuti megveszem :P

KépKépKép
bogyra

Bogyra: Mi az a kifogo?? Fraszt kapok az ilyenektol....mert errol aztan fogalmam nincs, hogy mi lehet! :) Igy is meg semmi aprosagot nem vettem, most szedegetem ossze a listat a babakelengyes oldalakrol!

Kép

Kép
lorcika

Sziasztok,

Na itt vannak kepek a babakocsirol, rolam (kisse zilalt fejjel) es a meg ures babaszobarol! :)

Kép babakocsi
Kép babakocsi+hordozo
Kép babaszoba
Kép en

Kép

Kép
lorcika

Lorcika!

Szuoi cuccok vannak, és a babaszobátok is nagyon szép, annak idején Gergőnek is hasonlóan volt megoldva, csak felül sárga volt...
Nagyon szép lett!

A kifogó meg egy nagy pelenka, pont négyszer akkora mint a sima pelus.
Azzal veszed ki a vízból, hogy ne csússzon ki a nedves gyerek a kezedből. Illetve csak az egyik sarkát vízezed össze a többivel meg tudod törölgetni. Vagy simán csak fürdő lepedőnek lehet használni.

Én vettem 3 darabot, kettő jó ha van fürdéshez, egyet meg majd kihordunk a strandra ráfeküdni+betakarni babucit! :)

Mert mi olyan bátrak vagyunk hogy augusztus utolsó hetére szállást foglaltam kiskunmajsára 10 napra.... Úgyhogy mi egybúl készülhetüónk strandfelszereléssel is. Uv sátor , napvédőkrém, sztem más nem kell majd, mert vízbe úgysem visszük. Max még uszipelus kell, ha mégis bevisszük. Végülis Gergő hat hónaposan már uszikált a Balatonban, bár ezt mostmár nem tenném meg, akkor is nagy vakmerőség volt, de hálisten nem lett semmi baja.

Bár annak idején engem anyuék félévesen már vittek több hetes külföldről indulós kenus dunatúrára és hát lám itt vagyok! :D

Ilyen régi gyökerekre nyúlik vissza az én vizbuziságom! :) :roll:

KépKépKép
bogyra

Jah és látom Lorcika ti is gyerekbarát villanykapcsolóval láttátok el a babaszobát :D

Gergőnek is az volt, nagyon büszke is voltammagamra, hogy milyen jó ötleteim vannak.
Aztán eljött az idő, amikoris kivettünk két rácsot az ágyból, hogy ki-be tudjon mászkálni a gyerkőc, nah onnantól kezdve sosem borult sötétségbe a gyerekszoba! :lol: :shock:

Éjszaka ha felébredt első dolga az volt hogy felkapcsolja a lámpát, amitől persze úgy kinyilt a csipája, hoyg órákat mesélhettem neki mire visszaaludt.
És esténként ahányszor azthittem hogy végre elaludt és megpróbáltam kiosonni a szobából, minidg azt vettem észre hogy nyurga árnyékom van ahogy haladok a szobában... persze a vigyorgó gyerek állt a villyankapcsolónál :)

KépKépKép
bogyra

Sziasztok!

Holnapra állítólag már egész jó időt ígérnek. Nagyon remélem.
Jövő héten meg itt a tavasz! :D Juhééééjjj!
Bogyra, mi is hallottunk már a soroksári üzletről, lehet kinézünk valamikor.
Bár nekünk bútort nem kell vennünk, inkább csak ilyeneket, hogy kiskád, csúszásgátló, textilpelusok, matrac, pelenkázószivacs, ilyenek. Ezekért érdemes, mit gondolsz?
A kifogó tényleg olcsó volt. Nah és ez a fürdőruha! El sem hiszem, hogy ennyiért kaptál! :o :)
Lorcika, nekem tetszik a babakocsi, tényleg minőséginek tűnik!

Ma mi is voltunk a Pólusban, bementünk a dm-be és vettem ezt-azt. Popsitörlőt, popsikrémet, hintőport....legalább úgy érzem, haladunk. Pedig még sehogy sem állunk :roll: :cry: Na mindegy.

Ma apa visz vacsorázni valami kis hangulatos helyre Dunakeszire, megünnepeljük a 3 éves évfordulónkat!
Jól bezabálok majd! :D

Szép estét Lányok!
Niki

Kép
niki30

Niki, nagy szep es kellemes estet kivanok nektek!

Lorcika, nagyon kiraly a babakocsi...es a babaszoba is nagyon szep lesz, de gondolom a butorok mar hianyoznak nektek is! :shock:

Kép
elizabeth25

[quote="elizabeth25"]L írta:elizabeth25eg, már kész vagyunk, hála! :)

Igen, mire felkerült a hozzászólásom, addigra a képeket is feltetted... úgyhogy tök jó, hogy már készen vagytok :)

Legi

Kép
leglesscat

Leg, :). Es ti hogy vagytok? Teged nem viselnek meg ezek a frontok, meg a hulye idovaltozas? Engem nagyon! :cry:

Kép
elizabeth25

Állítólag ma morcos voltam...nekem nem tűnt fel annyira, de végül is elhiszem :)

Reggel sütött a nap, kitaláltuk, hogy kiránduljunk kicsit, miután elindultunk, beborult... :( hazajöttünk. Gondoltam feldobom magunkat, hát sütöttem palacsintát :D na az tényleg jó volt. Babszi is olyan kis nyugis volt ma, vagy legalább is nyugisabb, mint szokott, gondolom a front miatt.

Gondolom ma pihentetek, vacak az idő is, meg jó sokat dolgoztatok tegnap :wink: de megérte mert nagyon klassz!

Legi

Legi

Kép
leglesscat

lorcika, látom nálatok is jól haladnak a dolgok :) jól néz ki a babaszoba, meg a kocsi is... lassan már nekem is utána kellene járnom a dolgoknak
:?

Legi

Kép
leglesscat

Hat az nagyon jo otlet a palacsinta! En is csinalnek, ha nem lennek ilyen nyomi! :cry:
Bevallom oszinten en ma meg nem is nagyon keltem ki az agybol! Parom dolgozott reggel nyolctol du/tan kettoig..de most o is alszik..tuti faradt is, meg ez a hulye ido!
Amugy Domcsi is ma marha keveset mozgott...de biztos, hogy az ido miatt..., foleg ha nalatok is ez van! Multkor is mikor front volt, alig mozgolodott! Ok is erzik ezt nagyon , sajnos! :cry:
Es ti babaszoba meg vasarlas ugyben hogy alltok?

Kép
elizabeth25

Udv Mindenkinek!
Ma delelott vagre elmentunk tapetakat nezegetni, es ki is valasztottuk a Praktikerben, csak meg azt kell eldonteni, hogy rendeljuk, vagy Pestre menjunk erte, parom ugyis megy neha. A lenyeg, hogy Anyosom ott dolgozik, ugyhogy csak nem lesz vele gond.
Parom sogora pedig megcsinalja pikk-pakk, mert hogy ez a munkaja, es mondhatom igen elismert a szakmajaban. Ebben a honapban ez biztos, hogy meglesz. Szinerol annyit, hogy sarga es kek kis figurak vannak rajta, alul csikos lesz, jon a diszcsik kb. 1/3 magassagban, es onnan a plafonig jon a mintas-figuras resz.

Es meg egy jo hir, a kisagyat is megtalaltuk, faktum butor, sarga macis lesz benne az agynemu, kaktuszmatraccal, rendelestol szamitott 5 het, a jovo heten megrendeljuk.
Mint emlitettem Nektek, eddig nem igazan nezegettunk meg, de nem aggodtam, mert nalunk ez eleg gyorsan megy, ahogy azt lathatjatok. Na jo amig megerkezik az meg egy kis ido, de remelem idoben leszunk.

Szonyeget meg kell valasztanunk, de a szine mar ki van gondolva, kekes-szurkes lesz, remelem talalunk megfelelot.

Latom emlitetek kulonfele kiegeszitoket, ugyertem ami nem butor, de szukeseges lesz az elso pillanattol kezdve, ha nem tul nagy kerdes valaki osszegyujtene mik ezek, mert ahogy latom nagyon ugyesen alltok mar.

Lorcika a babakocsi igen jo aron volt, mi ilyen aron hordozo nelkul lattunk csak, de meg ugysem draga. Gratula!!! Jo vetel volt!

Bogyra szuper, hogy mar terveztetek egy kis pihenest vizkozelben a nyarra, en nagyon dijazom az otletet, mert azt tudni kell, hogy en nagy strand-viz rajongo vagyok, mar igy nottem fel, hogy a csaladommal a legszebb egyutt toltott ido, a legjobb elmenyek a nyaralasok voltak, sosem felejtem el oket.
Remelem a mi kis picurunk is rengeteg ilyen elmennyel lesz gazdag.

KépKép
horilda

Nektek is nyugis a babatok? Mert nekem igen, talan az ido, hogy jon a tavasz? Allitolag...

KépKép
horilda

Horilda, nagyon olyan, kis nyugis....

Kép
elizabeth25

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?