Sziasztok kismamik!
Én is pont ma éjjel álmodtam a ksibabánkról, de baromi pocsékat. A nagyiékhoz szaladtam át valamiért (szembeszomszéd), és egyszer csak éreztem, hogy ott lenn valmai nem stimmel. Megnézem és csepeg a vér a lábam közül. Na, kézmos, betapint, és érzem, hogy nyitva a méhszáj, kb 4-5 ujjnyira, valami beleékelődik, a baba feje talán, de mire kiemeltem a kezem és felegyenesedtem, kicsusszant a bébi. Én meg csak fogtam megrökönyödve a csöpp, merev testű babát, hogy legalább fájt volna valami előtte jelzésként...nyöszörög a baba, lábam közt a köldökzsinór, mama hozz egy ollót! Istenem, de picicke, mi legyen most, a kis 1600 g-jával??? Kórházba kénje rohanni vele. Fogtam egy tiszta türcsit, abba bugyoláltam úgy véresen, és mentem hívni a mentőt, de mire megszületett volna a lepény, vagy bármi más történhetett volna, hála égnek felébredtem. Borzasztó volt!
Én nem ilyen jelleggel szoktam bénázni, én nem találom a szavakat. Pl konyhaszekrény helyett kerítés meg ilyenek. A férjem nem győz röhögni. Ja, köszi a gratulát, nagyon örülünk. Télleg nagyon paráztam, hogy munkanélküli lesz.
Lányok, sztem ne izéljünk már annyit a kilókon! (Persze mindenkinek magánügye, nem beleszólni akarok, de speciel én ischlert zabálok, jó nagy példányt, és nincs kedvem ezen lelkizni.)
Két napja éjjelente már 2X kell felkelnem pízni, marhára nem szimpatikus a helyzet. Kezdek beletörődni, hogy a nyugis éjszakáknak vége szakadt....

( pedig ha valaki imád alunni, az én vagyok!
Lorcika, az előző terhességgel mi volt a baj? Ha nem baj a kérdés. Sajnálom nagyon, én tuti beleőrültem volna, félidősen, mikor már hetek óta mocorog....hú, belegondolni is borzasztó.
Nálunk nagyon hamar megfogant a Töki, júliusban, az esküvő előtt hagytam abba a tabit, egy hónapig tisztulókúrát tartottunk (óvszer), augusztus 14-én meg összehoztuk a trónörököst. Pedig csak nekiálltunk, hogy majd jön, ha jön, időben derüljön ki, ha valmai gebasz van, de az első lehetséges pete hímivarsejtre talált.

Nem bánom, mert már régóta vágytunk bébire, de hát a sulit be kellett fejezni, na meg erkölcsös vidéki módon eski is kellett.
Legi, tök jó a statisztika, nem vagy semmi!
Lányok, nálatok nem volt nagy harc a névválasztás során??
Na puszka mindenkinek, már előre rettegek a hétvége alatt mit fogtok termelni! :O
Jó pihizést mindenkinek!