A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Jön a tavasz! Zsongok! :lol:

Kép
bettike
Eger

[quote="robcsi03"]
írta:
robcsi03Tényleg telihold volt éjjel? Akkor már tudom miért volt ilyen szar éjszakánk. Nem elég hogy jönnek az utolsó örlő fogai Törpillának (bár már a csücskök kinn vannak), akkor még telihold is. Most 1/2 8-kor visszaaludt és még nyomja :roll: Na, csak le kellett írnom már jön is :P

Enyimek is rosszul aludtak. Viola 3x is felsírt, megetettem, adtam neki Nurofent aztán visszaaludt, de nagyon sokszor nyöszörgött éjjel :( Bogi is volt fent többször is. Mindkettő fogbajos (egyik fogzik, másiknak mozog)+ telihod...fasza... És csodálkozom mér vagyok mosott rongy kinézetű :lol:
A hasam is fájdogál, Lackó-Bíbor nem valami turbós mostanában :shock: :roll: :(
Már bőgtem is ma, nemtom mi van velem. Car napom van.... :roll:
Na jó kis hangulat teremtő hsz volt, bocsika :lol:

Akiknek megjött: :cry: (ölelés)
Akiknek kell: +++++++++++++++++++++++++++++++++

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Bettikém küldj a zsongásból ide is léccccci :lol:

ceniko
Szeged

Kiléptem! :cry:
Vendég

Megy a zsong! Megy a zsong! Megy a zsong! Megy a zsong! Megy a zsong! Megy a zsong! Megy a zsong! Megy a zsong! Megy a zsong!

Kép
bettike
Eger

Boniko! Honnan, hová? :roll:

Kép
bettike
Eger

Sziasztok!

Szezso, sajnálom. :cry:
Basszamegamaci ezt a hülye hétfőt!!!! :x :x :x :evil: :evil: :evil:
Szerdán megyek 3. (4.) napi vérvételre. Dokinéni aszonta, hogy 3. és 5. nap között kell menni.

Kép
szilcsi

Sziasztok.

látom senkinek nem hiányoztam, de NEM SÉRTÖDÖK MEG! Kép

Hát elég rosszul kezdődött ez a hét, de remélem következő hónap (vagyis ez) sikeresebb lesz!!!

Puszi mindenkinek, maj irok még ,csakRoliznom kell.

Azért egy hő:
Kép

KépKép
Kép
csikken

Sziasztok, mégis visszajöttem.
TUdna nekem valaki segíteni?
Mint már írtam ebben a hónapban eléggé béna a hőm(lsd 567 old) utána lennt volt 3 napig, fájt a hasam, de átlátszó nyák nem volt.(bocsi a gusztustalanságért) aztán lassan kezd felkúszni, tegnap 37 volt, ma reggel megint 36,8 , és ma van átlátszó nyák eléggé bő, és úgy fáj a hasam, mintgha meg akarna jönni. Szerintetek lehet most peteérésem? én már lemondtam erről a hónapról

Köszönöm ha válaszol valaki
Vendég

Privi ment!

Kép
zölddisznó

Babancs. Nekem most ekkora. :cry:

Bettike! Bevezethetjük, jó ötlet. :o Kiscocik köszönik, jól érzik magukat.

Gombóc Sonja! Gombóc Sonjaaaaaa! :wink:

Zsú! Hát még én.

Na, Snufi, most megsértődtem. Köztünk mindennek vége!

Rnikő! XIII. ker. összes zsongását összeszedem Neked délután a parkban!

Pipi! A franba! Visszajöttél? :lol: :wink: :lol: Mi a baj a hőddel? tök jó!

Kép
zölddisznó

Boni!
Hova lépsz, ki meg be?

Szerintem egy hancúrt megér :wink:
Ebben a hónapban nekem is össze vissza voltak nyákok és hők és egyebek!
sonjus

Sonjus!BABAnetből, mert dolgoznom kellett :oops: :lol:
Vendég

Akció tegnap volt :oops: , ma már sajnos férjemuram utazik külföldre :cry:
Vendég

Boniko!
Itt is mindig megpróbálnak munkával zavarni engem, de én nem hagyom magam :)
Hátha kitart a tegnapi! ++++++++++++++++++
sonjus

Zöldi :) naná, hogy visszatérek :)
Kép

a tavaszi zsongás úgy látszik engem is utolért

KépKép
Kép
csikken

Zöldi!
Igen is! gombóc vagyok!, mint Artúr! és nem a király, hanem az a tollas állat! és mondhatnám, hogy büszkén vállalom, de nem bírom!
De majd most jól lefogyok és sudáááár leszek mint a jegenyefa van az udvarunkba...
És hogy még jó ebédhez szóljon a nóta:
piros lett a paradicsom nem sárga

Asszem Bettike zsongását ide hallani és bezizzentem én is :lol:

hűdetavaszvan
sonjus

ja, egyébként nincs bajom a hőmmel, egyébként is ez egy "próbálkozás nélüli" hónap.
Csikken

KépKép
Kép
csikken

lassan lemegyünk sétálni, csak most volt kajci és nem tudom mennyire lenne jó teli hassal rohangálni.
De alvás meg 2 előtt nincs

KépKép
Kép
csikken

SOnjus!

nem nagyon bízom benne, mert eléggé sz... a hőm, de a remény hal meg utoljára :lol:
Pedig én mán Miklóskát és Pirikét vártam vendégségbe, hogy új hónapot kezdhessünk :lol: :lol:
Vendég

Na jól van! Látom sikerült mindenkit megzizzentenem! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
bettike
Eger

zizzz zizzzz zizzzz( nekem speciel az Ügyfelek is segítenek :lol:
Vendég

Mára elköszönök, hazazizegem magamat!

Va tavasz egyébként azért is jó , mert V alakban nyílnak a lábak :lol: :oops: :lol:

(csak nehogy a egy gólya repüljön be rajta...!) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

BonikO. Van gyereked? Ha van , hány éves?
surmi
kockasfulunyul

ÉN MA GYÁSZÓLOK. Nővérem délelőtt volt AB-én.
Nem értem miért csinálta, pedig akarta a BABÁT.
Másnak csak úgy összejön, én meg már hőmérö függö vagyok, még a táskámban is van. Hétvégén tesztelek, ha addig nem jönn meg. De biztos megjönn. :( :cry:
surmi
kockasfulunyul

Surmi! Miért vetette al a tesód, ha akarta a babát?

Kép
zölddisznó

Surmi: Egészen biztosan OKA volt rá... :( Az ember ilyet heccből, ok nélkül, nem csinál :cry: Sajnálom, de el kell fogadnod a döntését!

ceniko
Szeged

Hahó!

Bettike! Igazad van, tényleg elfelejtettem mondani, hogy mondtam el a papának, de talán azért, mert semmi izgi nem volt benne. Nálunk annyira napirenden volt a kérdés, hogy tényleg állandó beszédtéma volt, szóval semmi meglepetést nem okozott - örömet annál inkább :lol: Egyébként dolgozott az uram, fölkeltem, teszteltem, aztán felhívtam és megmondtam neki, hogy pozitív. Ő meg mondta, hogy tök jó (ültek mellette vagy hatan), és azt is hozzátette, hogy ne éljem bele magam, nyugi. Ezt szarul hangzik, de két hasonló eset után érthető. A második pozitív után viszont elkezdett telket nézni, mer szerinte kicsi a ház :wink:

Lányok, láttam pólyákat valamelyik katalógusban , és meg is találtam nektek (Kenguru Gold), de azt is láttam, hogy Kenguru azért nem sok van vidéken. Szombathely, Debrecen, Kcskemét, Nagykanizsa, Veszprém, és most nyílik 19-én Komáromban. Valaki komáromi :oops: De ha agyonüttök se tudom - najó, elárulom, Robcsi és Vakond között dilemázok, de lehet, hogy mellétrafálok :oops: :wink:

A Kengurura akartam azért írni, hogy Miksának nagyon-nagyon sok cucca volt onnét, és nagyon jó minőségűek. Abszolut jó állapotban vannak most is, pedig már azóta az uncsitesó is hordta őket. A fürdőlepedőket most is az újszülöttkoriakat használja. Bodykat még hiperekben érdemes szerintem nézni, mert néha nagyon jó áron nagyon jó minőséget lehet kifogni. Még a C und A-ban van body összecsomagolva több darab jó áron, de azok rövid ujjúak. Babakozmetikumokból pedig még a Bübchen tud az én taapsztalataim szerint jó lenni. Drága, de sokáig elég. Észosztást befejeztem :oops:

A dicséreteket köszi :wink: Bevallom, én sikítottam, amikor megláttam a gyereket a monitor mellett, de az uram szerint az LCD nem sugároz, és nem lesz baja a gyereknek. Azért nem feküdt ott sokat :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

boniko: :lol: :lol: :lol:

bettike: nekem is küldhetnél egy kis zsongást :?

Sajnos nincs jó napom, nagyon görcsölök!

Kérdés:: 3. napon kellene mennem a vérvételre, de megkérdeztem a dokit, hogy mi van akkor ha kb. 2-3 napig barnázgatok előtte. Ő azt mondta, hogy akkor inkább menjek a 2. napon. Mi tanácsolnátok? Menjek holnap? Vagy inkább szerdán?

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Helló! Holnap.

Kép
zölddisznó

A nővéremnek pár éve volt már AB -je. Akkor azt mondta a
férje, hogy majd pár év múlva legyen (vananekik 20 és 15 éves lányuk). Na most eljött az a pár év, de sógornak most mégsem kell
a BABA. Erre azt mondta a nővérem, hogy akkor ezekután elkötteti
magát. Ekkor a sógor kikellt magából, hogy hogy képzeli a nővérem a dolgot, amikor majd még szeretne gyereket:
Könyörgöm mégis mikor? A tesóm márc végén lesz 40 éves.
Mégis mikor szüljön, 100 évesen? FULL HÜLYE A SÓGOROM.
surmi
kockasfulunyul

SZiasztok!

Kép
kata05

CENIKO! Mikor tudod meg, hogy LACKÓ vagy BÍBOR lesz a BABA?

ROBCSI, és te sejtesz valamit, hogy mi lesz?
surmi
kockasfulunyul

CENIKO! Mikor tudod meg, hogy LACKÓ vagy BÍBOR lesz a BABA?

ROBCSI, és te sejtesz valamit, hogy mi lesz?
surmi
kockasfulunyul

Surmi! Erre most semmit nem tudok mondani, amivel ne bántanám meg a nővéredet.

Kép
zölddisznó

Zöldi! Bármire gondolsz a nővéremmel kapcsolatosan, egyetértek.
Hiába tesó mégsem vagyunk egyformák.
surmi
kockasfulunyul

Surmi, osztom coca véleményét. A nővérednek meg a sógorodnak bele kéne olvasgatnia egy kicsit ebbe a topicba, utána eszükbe se jutna ilyen butaságot csinálni. :cry:

Szia Kata! Jöttél, mész is? :lol: Sok a dolog?

Szilva, nekem dokinéni azt mondta, a barna nem számít bele, csak ha piros. És lehet menni a 3. és az 5. nap között bármelyiken. Én szerdán megyek, az lesz nekem a 3 és feledik nap. :wink: Szerintem te is szerdán menj. Különben is, ha holnap mész, az még csak a 2. nap.

Kép
szilcsi

Tényleg ne haragudj, csak ha már kérdeztem, reagálnom kellett.

Magadról mesélj! Mi a helyzet? (Bár én most viszem a röfiket sétálni, de 1 óra múlva itt vagyok)

Kép
zölddisznó

Sztem ehhez 2 ember kell, 2 ember döntése, nem feltétlenül egyikük csak a "hibás".... a sógorod is egy elég nagy seggfej, már bocs.... De én se biztos, hogy vállalnék úgy 3. gyereket, hogy a párom nem akarja. Ha meg egyszer akarja,aztán meg rájön, hogy áááá mégsem, akkor ott nála van baj fejben... :shock:

ceniko
Szeged

Surmi: Legkésőbb szüléskor megtudom a nemét :) :lol: Amúgy ha minden jól megy a 20 hetes UH-án látszai fog, már ha megmutatja.... :twisted:

ceniko
Szeged

Szia Kata!

Surmi! Én se mondanék semmit inkább :evil:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szilcsi vagyok csak sok a meló!

Surmi én sem tudok semmi értelmeset mondani! DE egyet, hogy nektek drukkolok! :lol:

Kép
kata05

Ceni, mikor mész a 20 hetesre? Apátok hazaér addigra?

Kata, dógozzá csak, legalább telik az idő. :D

Szirom, Miksabuksi jól van? :D

Kép
szilcsi

Ilcsi: Március 14-én megyek (asszem), de lehet hogy előtte még Kata beprotezsál a dokijához most csütörtökön (akkor megy CTG-re) és mondta a S.T., hogy szivesen megkukkolja nekem, hogy milye van a lába között :lol: :wink:

ceniko
Szeged

Szilcsi! Köszi, jól van a kölök, most alszik épp. Doktor megvizslatta, rendben találta, szerdáig gyógyszert szedünk még, csütörtöktől meg ovi :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom, én vagyok komáromi és hol olvastad, hogy Kenguru nyílik itt? Nagyon megörültem, mert Rékának szuper cuccokat vettünk ott és jó lenne, ha nem kéne Pestre utazgatni, hanem helyben is be tudnék nézni néha.

Surmi, nagyon sajnálom a tesódék döntését :cry: Én lányt érzek, de itt a fórumon olyan fiús front van, hogy még fiú is lehet belőle, majd kiderül.

Kép
Kép
robcsi03

Volna egy kérdésem! Ha én most terhes leszek és beléptem a 35-ik évembe, akkor nekem is kell a magzatvíz vizsgálat :?:
surmi
kockasfulunyul

Surmi én úgy hallottam hogy igen!

Kép
kata05

Surmi én úgy tudom, hogy az orvos javaslatot tesz rá valószínűleg, hogy menj el, de a döntés joga, hogy megcsináltatod-e, vagy sem a tiéd.

Kép
Kép
robcsi03

Surmi: Ajánlott, de NEM kötelező!!!!!!!!!!!!!!!

ceniko
Szeged

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?