Hahó!
Bettike! Igazad van, tényleg elfelejtettem mondani, hogy mondtam el a papának, de talán azért, mert semmi izgi nem volt benne. Nálunk annyira napirenden volt a kérdés, hogy tényleg állandó beszédtéma volt, szóval semmi meglepetést nem okozott - örömet annál inkább

Egyébként dolgozott az uram, fölkeltem, teszteltem, aztán felhívtam és megmondtam neki, hogy pozitív. Ő meg mondta, hogy tök jó (ültek mellette vagy hatan), és azt is hozzátette, hogy ne éljem bele magam, nyugi. Ezt szarul hangzik, de két hasonló eset után érthető. A második pozitív után viszont elkezdett telket nézni, mer szerinte kicsi a ház
Lányok, láttam pólyákat valamelyik katalógusban , és meg is találtam nektek (Kenguru Gold), de azt is láttam, hogy Kenguru azért nem sok van vidéken. Szombathely, Debrecen, Kcskemét, Nagykanizsa, Veszprém, és most nyílik 19-én Komáromban. Valaki komáromi

De ha agyonüttök se tudom - najó, elárulom, Robcsi és Vakond között dilemázok, de lehet, hogy mellétrafálok
A Kengurura akartam azért írni, hogy Miksának nagyon-nagyon sok cucca volt onnét, és nagyon jó minőségűek. Abszolut jó állapotban vannak most is, pedig már azóta az uncsitesó is hordta őket. A fürdőlepedőket most is az újszülöttkoriakat használja. Bodykat még hiperekben érdemes szerintem nézni, mert néha nagyon jó áron nagyon jó minőséget lehet kifogni. Még a C und A-ban van body összecsomagolva több darab jó áron, de azok rövid ujjúak. Babakozmetikumokból pedig még a Bübchen tud az én taapsztalataim szerint jó lenni. Drága, de sokáig elég. Észosztást befejeztem
A dicséreteket köszi

Bevallom, én sikítottam, amikor megláttam a gyereket a monitor mellett, de az uram szerint az LCD nem sugároz, és nem lesz baja a gyereknek. Azért nem feküdt ott sokat