Sziasztok!
Szép jó napot mindenkinek!
Látom, jól vagytok!

Drukk mindenkinek, akinek kell!

Jó régen voltam itt, sûrûbben akartam jönni, de így alakult.
Szerdán voltam a dokimnál Pesten. Hát, elég érdekes lett az eredmény, már ami kész volt. A prolaktinom majdnem jó már, 19,3 ng/ml a 21. napon. De azért a bromo adagomat felemelte.

Brrrr, nagyon rosszúl voltam tõle tegnap, azért sem jöttem. Nem is tudom, hogy mentem volna dolgozni, ha nem lennék még mindig betegállományban.

Egész nap forgott velem a szoba, pedig nem hirtelen emeltem meg az adagot!!!
Van egy másik eredményem is, ami viszont nagyon rossz. Sajna, nem sokat tudtam kihúzni belõle, hogy mi ez. TPO-AB 1495 U/ML, a normál érték pedig 0-60 U/ML között van!!! Ez most konkrétan micsoda???? Valami hormon ellenanyagszintet mondott, de a magyarázat kimerült ennyiben, hogy talán volt egy gyulladásom. De mi??????? Pedig nagyon érdekelne! Találkoztatok már valahol ezzel az adattal?
Most, hogy ritkábban jövök, sokkal nyugodtabb vagyok baba ügyben. Igaz, így középidõ után azért filózgatok rajta, hogy ha sikerült, akkor hogyan rendezzem majd át a lakást, hová tegyem a kiságyat, stb. Pedig próbálok nem rá gondolni, de nem igazán sikerül.
Volt valakinek már olyan gondja, hogy a 21. napra csúszott ki a pé-je, szúrkált, elmúlt a szúrkálás, majd újra jelentkezett 2 nap múlva, de már mind a két oldalon? Nekem kb. szombaton v. vasárnap lehetett a pé-m, vagy egy kicsivel elötte. Kedd óta iszonyú erõsen szurkál mindkét petefészkem, sõt, már majdnem csak folyamatosan fáj. De azért néha tart egy kis szünetet. Szerintetek mi okozhatja ezt? A dokimhoz sajnos most nem tudok elmenni, anyagilag totál kimerültem ebben a hónapban. Ez a fránya hörgõgyulladás több mint 15.000 ft-ba került, így már másra nem maradt pénzem.

Ja, és most a 19. napon valami ici-pici véres, áttetszõ nyákszerû valami volt a wc papíron 2x is. (bocsi, de másképpen nem tudom leírni). Eddig ilyent még nem tapasztaltam. Van valakinek valami ötlete?
Orsi!
Gratula a vizsgákhoz!
Lujza!
Drukk megy ezerrel!

5 picuriból már biztosan lesz valaki!
Erazmusz!
Olyan jó végre téged is látni!
Krisztinke!
A mindent bele, valószínûleg már elkésett a hétvége óta, de a drukk megy ezerrel, hogy tényleg legyen ott valaki!
Csutka, Rita!
Drukk ezerrel nektek is!
Na, akkor itt a régóta várt tablicsku!
Bocsi, ez kicsit hosszúra sikeredett, de hát így jár az, aki ritkán jön.

Ma még visszanézek!

Nehezen bírom nélkületek, de legalább nem jár egész nap az agyam a babatémán, csak ha lefekszem aludni!
Üdv:
Gitta