A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Zöldi ! És ÉÉÉN??? :lol:
Vendég

Szilcsi! Chart Overlay. A görbéd alatti sorban a bekeretezett pontok közül a negyedik. Bocsi, boltban voltunk.

Csajok, köszi a drukkokat :wink: Többen kérdeztétek, hányra megyek, de én meg már többször írtam, hogy 3-6 között akármikor, nem kell időpont a dokimhoz :D . Igyekszem mielőbb, de Miksától is függ. Elvállalta a szomszédasszony, hogy vigyáz rá, szóval valszeg kimegyek a fél 3-as komppal.

Húzok vasalni és főzni, pussz!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

SzedteVEtteTeremtette.....
Vendég

Oké, köszi, akkor majd megkérdezem Sziromtól, ha visszajött egy szép, nagy petezsák fotójával. :lol:

Robcsi, akkor ez nekem elég húzós menet lesz. Otthon vannak a papírjaim, a beutalók, és csak későn este fogok hazaérni, hogy megnézzem, rajta van-e az a szám. És ha nincs, akkor meg kiesett ez a hónap a vizsgálatok szempontjából.
Minek kell egy egyszerű vérvételt így megbonyolítani??????? :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
szilcsi

Szirom, köszönöm szépen! Sikerült! Majd rakok fel nézegetni. :wink:

Kép
szilcsi

Kép

Kép
szilcsi

Hupsz, ez elég kicsi lett. Próba újra.

Kép

Kép
szilcsi

Bettike! Az onnan látszik, hogy olyankor már látszik a corpus haemorragicum (foggggalmam sincs mi a magyar neve) , ami a corpus lutheum (sárgatest) előtti fázis. Ez meg ugye csak akkor van, ha volt peteérés.

Jajj, Boni! mit írjak, mit írjak? Hmmm...

Szilcsi! Ha nincs rajta a naplószám, akkor felkapod a távrecsegőt, és megkérdezed a beutaló orvostól, hogy mi a naplószámod. Oszt ráírod. Oszt jól van.
Melyik a mostani?

Kép
zölddisznó

Zöldi!
segítek:
Tévedtem, mégsem olyan ronda az a görbe, hajrá hajrá! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Zöldi! Ja értem az akkor a bevérzett tüsző utáni rész ugye, vagy valami ilyesmi?
Ja és lényeges lenne az is, hogy milyen vastag a méhnyálkahártya nem?
Ha nem volt pém akkor meg tüszőt látnának még nem?
És ha nincs egyik sem? Vagy olyan nincs?

Kép
bettike
Eger

Nem is tudom, hogy van-e még kérdésem?

Kép
bettike
Eger

[quote]Z írta:öldi!
segítek:
Tévedtem, mégsem olyan ronda az a görbe, hajrá hajrá!

...mégsem olyan ronda az a görbe, hajrá hajrá!

Kép
zölddisznó

Zöldi! Van már babás tüneted? Vagy még nem is kell, hogy legyen? És méred a hőd, vagy a bogyók miatt nincs értelme? És ha méred, akkor feltennéd? És és és????

Kép
bettike
Eger

Ha tüsző sincs, és bevérzett sincs, akkor anovus. Nyálkahárty 7-8 felett jó.

Kép
zölddisznó

zöldi tudtam tudtam tudtam! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!
Önzőzök, bocsika :oops: Rólunk:

Éjjel 3tól 5ig aludtunk. Előtte-utána ordított a Viola! De mint akit ölnek! :( Adtam neki Nurofent, semmit sem ért. Ha egy picikét be is aludt, elkezdett köhögni és felsírt és üvöltött. Nem találta helyét, jött az ölembe, aztán tolt el magától :) Ilyet még nem értem, brutális volt :shock: Velem "aludt" a nagyágyon, de szinte egész éjjel sírt! Köhögött is, meg az orra is folyt.... :(

Voltunk reggel orvosnál vírusos Larhingitise van+ fogzik ezerrel, nyomulnak a szemfogai! Eddig a fogacskái miatt nem aludtunk, most meg még ezt megturbózzuk egy kis gége és hangszálgyulával... fasza.... :( :cry:

Bogi jól van (egyelőre) ő mehet oviba, bár ma nem vittem, majd holnap...már ha V nem lesz lázas és el tudom vinni a Bogit....

Szilcsi: Sztem teljesen jó a görbe alapján a ciklusod! Ügyi vagy hogy megcsináltad a görbuszt ilyenre, én nem tudtam hogy kell..... :oops:

Ki vagyok purcanva, délre kell mennem a védőnőhöz, semmi kedvem :roll: Alig élek..... Felmondok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok lányok!

Csak jöttem beköszönni! :)

Képzeljétek mi történt velem, teljesen pánikba voltam! Lementem vásárolni a velünk szembe lévő Profiba, és egy jófej, hat éves kiskölyök heccből kigáncsolt, el is estem a pocakomra....teljesen kész voltam, hívtam egyből a dokit...mondta, hogy ha Domi mozog nagy gáz nem lehet, meg a pocak és a benne lévő dolgok, magzatvíz, elég sokmindent felfognak! Úgyhogy próbálok megnyugodni, de azt mondta, hogy ha úgy érzem, akkor menjek be uh-ra és akkor ott megnéz, mondjuk csütörtökön úgy is megyek hozzá!

Úgyhogy lányok és kismamik nagyon vigyázzatok magatokra, mert sok a hülye! SAJNOS!

Kép
elizabeth25

Nincs babás tünetem. De nem is kell, hogy legyen. A hőm magas, a cicim fájogat, de az mind lehet a bogyóktól is. A hőmet mérem, de csak azért, hogy legyen mit felrakni a ferti archívumába, és hogy gyönyörködhessek a zöld színű végében. :wink:

Kép
zölddisznó

Eliza: Bakker és a kiskölök anyja/apja? Nem szólt semmit? Nem kevert le neki egy emberes sallert????
Húúú gyerekek én nem szeretnék fiúgyereket, mégse.... :oops: :shock:

ceniko
Szeged

egyébként tudom, hogy ebben a hónapban nem nagyon produkáltam peteérést :( :( :(
Vendég

Húúúúúúúú!
Én mindig úgy elhülök Tőletek!!! Olyan okosak és naprakészek vagytok!!!!
Meg viccesek is!!! Ezért annnnnnnnnnnnnnnnyira szeretlek Benneteket!!!!
Nem baj, hogy nyaliztam egy kicsit...?
Csak olyan jó olvasni, hogy bárkinek bármi baja van, mindig van egy Csajszi, aki tudja a választ!!!! :roll:
mfpan

Enikő, ez nem a fiúgyerektől függ, hanem a neveléstől! Én egyáltalán nem bánom, hogy Domcsi lesz...mármint, hogy fiú lesz annak ellenére, hogy lányt szerettem volna. Nem cserélném őt el semmiért sem!!!!!!!!!!!!
Amúgy de, kapott két sallert, de mondtam a muterjának, hogy nem megpofozni kéne, hanem megnevelni!!!!!
A másik, hogy az idős bácsi, aki felsegített, mert rajta kivül b.....ott odajönni bárki is, mondta, hogy az ő 75 éves felesége alól múltkor tudjátok ezt a gurulós kiskocsit rúgta ki!

Apropó: Nem egy ismerősöm van, akinek fiú gyereke van, és nagyon aranyosak...pedig már sulisak....nagyrészt....és a párom öccsének a 35 éves nőjének meg van 2 lánya, az egyik 10 a másik 11 éves...hát már három suliból kirúgták őket, gondolhatjátok, hogy hogy viselkednek! Úgyhogy ez szerintem nem NEM kérdése!

Kép
elizabeth25

Panni! Még, még, még! Jajj, mi az a fényes karika a fejünk felett?

Kép
zölddisznó

Részlet nekünk belőle? :oops:

Eliza! Nyugi! Pihenj le és lehet, hogy Domi nem is fog hagyni pihenni, mert ficánkol! :wink:

Kép
bettike
Eger

Liza! Ez tényleg nevelés kérdése...de nem csak a szülő nevel. Remélem jól vagy! A magzatvíz, meg a husika körülötte tényleg nagyon sokat tompít. Hogy tudtál a hasadra esni?

Kép
zölddisznó

Eliza, igen nevelni kéne nem is kicsit! Főleg ha szerencsételen öregekkel és terhes anyákkal ezt csinálja, mint csinálhat a kortársaival az oviban, iskolában? Hát azért lehet, hogy az anyja mellett én is adtam volna neki egy hatalmasat.
Az meg a mai társadalmat mutatja, hogy csak egy 75 éves embert tudott a segítségedre sietni.

Kép
Kép
robcsi03

Eliza: Egyetértek a nevelés támakörrel, de nekem teljesen mások a tapasztalataim az oviból..... :shock: A fiúk ezerszer rosszabbak, agresszívabbak, mint a lányok! Mondjon bárki bármit, de ez így van, sőt már a bölcsibe is, ők még "zsigerből" ilyenek, ebben a korban még nem nevelés kérdése..... MÉG!!!!
Akkor is mégiscsak inkább lányt szeretnék,de ha fiú lesz azt is hazahozzuk :lol: :wink: és teljesen normális, hogy imdádod, bármi is :wink:
Na léptem megyünk a védőnőhöz...

ceniko
Szeged

Eliza!
Pihenjél, nem lesz semmi baj. Anyukám a hugommal hasraesett a jégen a , nővéremmel meg legurult a lépcsőn, mert kiment a bokája és nem lett semmi baj.
Vendég

Hát lányok ez van, imádkozom, hogy ne legyen baj!

Coca, úgy, hogy az egyik kezem tele volt szatyorral....és az egyensúlya sem olyan az embernek ekkora pocakkal mint egyébként. Normális esetben a térdedre esel, de ilyenkor a pocód ami először leér, még az volt a mázlim, hogy letettem a bal kezemet, így a hasam bal oldalára estem és nem a "legteteibe" :)

Mindenesetre vigyázzatok magatokra, mert tényleg sok a hülye!:( Ez a magyar mentalitás, nem tudok mit mondani!

Kép
elizabeth25

Coca, a mostani nics benne, mert csak ötöt lehet egyszerre és most nem mérek amúgy sem még egy pár napig.

Liza, sajnálom, ami veled történt, ez a szülők szegénységi bizonyítványa. Basszus ilyet csinálni, terhes kismamát felgáncsolni meg öreg embert??????? Próbálj megnyugodni, pihenj le otthon egy kicsit.

Kép
szilcsi

Szilcsi, próbálok, most ettem egy picit, mert étvágyam sem nagyon van, aztán megpróbálok aludni egyet, ha sikerül!

Kép
elizabeth25

Hahó! Eliza! Jó, hogy nincs komolyabb baj!
A saller az kellett azért a kölöknek. Adott esetben az is a nevelés része...
A fiú-lány dologhoz annyit tennék hozzá, hogy örülök, hogy örülsz a fiúnak, de azért készüljél, mert a fiúk sokkal keményebbek ám! Van itt a környékünkön három Miksával majdnem egykorú kislány, együt zenebölcsiztünk, elárulom, hogy a három anya összesen nem rohant a gyereke után annyit, mint én Miksa után. És tök hiába beszélek, falra hányt borsó szinte minden, és úgy látom, hogy a többi kisfiú is hasonló az oviban. Nevelem én, igyekszem, de néha mintha hiába tenném. Jó, hogy dackorszakban vagyunk meg minden, és tud jólnevelt és édes, aranyos is lenni, imádom is kellőképp, de háromszor leizzadok, mire elindulunk valahová, és ez már egészen kiskorában is így volt. Mászott föl mindenhová, radiátorra, kanapéra, kerítésre, el se tudtam ezt korábban képzelni. És húztam már a fenekére (bár régebben nem tudtam elképzelni), meg a szájára is, például amikor le akarta köpni az ovistársa kishúgát, de nem használt. Köpködésnél - az oviban tanulják egymástól, főleg fogmosásánál - utolsó érvként beígértem neki, hogy megint a szájára ütök, erre köpködött egyet, ráütött a szájára és kérdezte, hogy akkor most jó így? :roll:
Még egy: Auchan, hosszú sor, végre fizetek, havi bevásárlás, kb. 25 ezer Ft értékű áru, már majdnem minden beütött a csaj, amikor az én fiam elrohan. Hiába szólok, majd kiabálok, aztán megyek utána, mögöttem hörög a sor, a pénztáros izgul, hogy fizetek-e végül, namost a túlsó folyosóról hoztam vissza, és hiába szúrtam le, ő tök jól mulatott. Rohanás közben majdnem elütötte egy pasi, aki szintén rohant a kocsijával, csak nem előre figyelt. Ez nem volt rég. Egyébként irtó értelmes gyerek, ismer minden betűt, két évvel ezelőtti dolgokra emlékszik, egy halom mesét tud fejből, szóval nem lüke, csak fiú. A s.ggemen is folyik a víz, mire végzünk egy-egy ilyen után. Azért aranyosak a kisfiúk :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Reggel óta csak olvasgattam, nem akartam úgy írni, hogy senkinek sem írok valamit. De a végére értem, és annyi minden történt tegnap délután óta.

szilcsi: miért is holnap mégy vérvételre és miért nem ma?

liza: basszus! Nagyon sajnálom, és nagyon felháborít az eset. Sajnos ilyen a társadalom! Pihenj sokat! Egyébként olvastam valahol, hogy egy aggódó kismama kérdezte egyszer, hogy elesett és lehet-e a picinek ettől valami baja. És a doki egy vízzel teli lufiban elhelyezett tojáshoz hasonlította a dolgot. Hiába püfföli az ember, nem eshet baja. Hát nem tudom, hogy ránk is érvényes-e. De lehet benne valami.

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

magamról nem is írtam :lol:
Szóval, reggel lecsapoltak. Nem fájt :lol: Megnéztem a beutalómat és nem látok rajta naplószámot. De van egy azonosítom, lehet, hogy az lenne az? A lényeg, hogy nem szóltak a regisztrációnál. Megvolt az első vizitdíjbefizetésem is, bibííí :D

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Szilva vérvétel?

Én mos tudtam meg, hogy láthatatlan vagyok! :lol: Bejön az egyik gyerek, hogy egész nap keresett és nem voltam sehol, most meg megtalált! Az nem baj, hogy egyszer voltam pisilni! Amúgy itt voltam a helyemen! :lol:

Kép
bettike
Eger

eliza,
Meglátod nem lesz semmi baj, de had ne mondjam ki, hogy mit tennék annak a kis szemtelen kölyöknek a drága szüleivel....!!!
Igen, mert a szülők a hibásak. A nevelés, a családi körülmények befolyásolják a tetteinket.. Aki pedig ilyenre képes, annak tuti nincs valami otthon rendben...
Szegénykém..... Pihengess és nyugtasd meg pici Domcsit, hogy ez csak egy kis hoppáré volt....

bettike,
Milyen hülye kifogás..... Ezt mondtad is neki???? Irulás-pirulás volt??!!
Vagy tényleg láthatatlan vagy????!!!!
Betti a láthatatlan lány - dél-amerikai sorozatunk új címe!!!! :lol: Vagy az német, amire asszociáltam..... :shock:

szilva,
Örülök, hogy hamar túl lettél rajta és Veled nem kekeckedtek..!!!
Eredmény mikor lesz?

szirom,
Ezek gyerek csínytevések!!! De egy 6 éves, lassan iskolás, vagy már iskolás kissrácot már meg lehetett volna nevelni, illetve rá lehetett volna ébreszteni, hogy mi fér bele egy csínytevésbe... Szerintem ezt már a nevelés alapján mérlegelni kellene.... Ez pedig messze áll egy kis csínytalanságtól....
mfpan

pan: lányos zavaromban elfelejtettem megkérdezni :oops: De majd felhívom őket.

Szilvi

szilvaqueen

Szirom : Nővéremnek is két fia van, és a nagyobbiknak kedvenc szórakozása hogy a Tescóba elrohan a nővéremtől, egészen az információs pultig és ott előadja, hoyg elveszett, és a ahangosbemondóba bemondatja: Purger Klárát várja a kisfia az információs pultnál.( és ezt minden alkalommal eljátszotta, ugyanazzal a pultos csávóval. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Mfpan! Biztos a "Betti a csúnya lány" című szappanopera jutott eszedbe! És mondtam is neki, mert ami a szívemen, a számon! Aztán beismerte, hogy hát sokan voltak itt és az ajtóból visszafordult!

Én bírom a nevem, de ha majd úgy eszetekbe jut, akkor figyeljétek meg, hogy a német filmekben, ha van ku.va, vagy leszbi, vagy akár milyen nem normális csaj, azt úgy hívják, hogy Betti! :roll:

Szirom! Egyet értek Mfpannal, hogy azért van különbség csínytevés és idióta gyerek nem normális viselkedése között! Nem is kevés! És Miksán látszik, hogy ő csak egy kis csínytevő! :wink:

Kép
bettike
Eger

bettike,
A németek amúgy sem komplettek...... A Bettik itt nálunk ungarise nagy faluban, csupa szép, kedves, okos és roppant humoros nőszemélyek!!!!

boniko,
Édes kis fickó!!!!! Imádom az ilyen kis cukorgombóc bajkeverőket!!!! Vagyis nem is bajkeverő, hanem vicces kis figura!!! :lol:
mfpan

Mfpan! Ahogy írtad pontosan magamra ismertem! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Amúgy én az ilyen kis vicces story-k, meg csínytevések miatt szeretnék fiút! Biztos nem vagyok normális!

Kép
bettike
Eger

Köszi lányok, olyan aranyosak vagytok! Igyekszem pihizni! :)

Remélem ti jól vagytok! Annyira szép idő van kint! Nálatok is?

Kép
elizabeth25

Habár, amiket Robcsi kislánya is szokott művelni meggyőztek arról, hogy a lányok is lehetnek ilyen csínytevősek!

Kép
bettike
Eger

mfpan akkor drukk, hogy fiad legyen :lol:

Eliza HÉt (de lehet hogy nyóc) ágra süt a nap . :lol:

Kijelentem, hogy én kiskoromban látszólag a világ legtündéribb kislánya voltam,csendes, szótfogadó, pedig .... mindig szegény nővéremet kevertem bajba és persze lapítottam . :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: ezt nemrég bevallottam anyukáméknak,el sem akarták hinni és persze nyilvánosan bocsánatot kértem a nővéremtől :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

bettike NEked is drukk, hogy fiad legyen :oops: :lol:
Vendég

NA, végre lejárt a munkaidőm, úgyhogy megyek napozni 14 után!

Mindenkinek további SZép NAPOT!!!
Vendég

Szilcsi!
Nem tudom, hogy milyen ez a ciklus, anovu, vagy késői pé-s, mert minden össze vissza jelentkezett, a hőm az érzéseimmel sosem találkoztak!
Most is így a 24. cn-on szúrkálódik a jobb oldalam, olyan combba nyilalósan :shock:

Bettike!
Micsoda hőesés :wink: pé lehet!
Táblába a következő ciklusban szeretnék bekerülni, akkor már lesz mit beleírni! UH-lesz, meg ilyenek!

Panni!
Akkor erre a hónapra jó hő hullámvasútazást :wink:

Ceni! :(
Hű, nem lehetett egyszerű éjszakátok. Szegény manó! Jobbulást neki!!!

Eliza!
Atyagatya :shock: A frász jött rám, mikor olvastam!
Remélem minden rendben!!!!

A hét végén volt egy hasonló, bár mégis más storink, de sík ideg lettem! Ikea, pénztár. Nő, hatalmas nagy pocival a sorban, nincs mögötte senki, tehát sietni sem kellett volna!!!! Felpakolt egy tárolót, aminek hiányzott egy kereke! Pénztáros fruska, fel sem kel a székéből, csak mutogat! Mondja a kismamának, hogy vegye le a szalagról és rakja valahová félre! Próbálja a többi dolgot felpakolni a szalagra, a pénztáros kiscsaj, meg csak nézi! Párom lépett oda, hogy segít neki, mire nagy nehezen megszólal a pénztáros, hogy hagyja a kocsin, úgy is jó lesz! Párom kérdezi, hogy nem lehetne-e valakivel kicseréltetni a hibás árut, hogy a hölgynek ne kelljen mondjuk visszasétálni, és meg tudja venni, mire a válasz: NEM! Családbarát üzlet!!!!
sonjus

Sziasztok!

Lizi, sajnálom ami veled történt!

Fiú-lány téma: Nekem mindegy csak gyerek legyen végre!!!!!!!!!!!!!

Majd jövök csak lesnek ám engem! :evil:

Kép
kata05

Hiányzók:
Monyóka, Lili, Kata, Gaby, Szezso, Katica, Babaimado, Veramami, Judis, Robcsi, Tontica, Athiz így nagy hirtelen!

Igazolatlan! Zöldi pedig remélem segítesz kiértesíteni a szülőket!

Kép
bettike
Eger

Kata! Még éppen hogy igazoltad hiányzásod! :wink:

Kép
bettike
Eger

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?