A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Buta vagyok, persze, hogy mindenki kap fánkot lányok...Én kávét kérek vénásan,délután takarítani kellene, de nincss hozzá hangulatom.

Kép
Kép
christine

Sziasztok!!

Pillangó!
Nemtom de az én dokim azt mondta, hogy a gomba nincs hatással a babára..nekem is volt a legelején de pár nap alatt elmúlt, kaptam rá kúpot..

Ceniko!
Üdv. közöttünk!!

Dorka!!
Milyen karcsú vagy és nagyon szép a pocakod!!!! Örülök, hogy megnyugodtál..izgő-mozgó babuci. :lol:

Brigi!!
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy kislányka vagy fiúcska.. :lol:
Jó pakolászást de azért pihizz is!!

Rózsa!
Biztos jó kis rucikat veszel..szép leszel a 4D-n :lol:

Én holnap megyek portyára..remélem megveszem életem első kismama nadrágját..
Tegnap vettem egy pelerint..a kabátaim elég szűköcskék és van olyan amit fel sem tudok húzni...
Aztán kell még cipő, ezaz -amaz :roll:
torolve_20131003125716

Hát ma nem megyek sehova, mert apa elfelejtette ideadni a bérletem :lol: Nálunk a terhességi feledékenység lehet, hogy nála jelentkezik? :roll:

Kép
Kép
christine

nenoke
1 db pit bull kutyi őrzi a rendet az udvarban..Se madár, se macska, se vakond :lol: Viszont tavaly vmi csupasz csiga invázió volt, de azokat nem szerette, hiába no nem franszia ebzet :lol:

KépKép

KépKép
szivvi

Ceniko!!
9kg-t fogytál? Azta..nem semmi..
Jó a pocak meg a felsőd!!!

Fánkot nekem is lécccciiiiiiiiiiiiiiiii!!
torolve_20131003125716

Szivvi!
Pitbull?? :shock: Az széttép.. :roll: én sajnos félek a kutyáktól..a kicsiktől nem.. :lol:
torolve_20131003125716

Ja, azt meg nem is meséltem, hoyg jártam pétenekn. Ugye genetikai uh-n fellegekben voltam, felszálltam az első buszra hazafelé menet, ahol persze senki sem adta át a helyet, mert kabát begombolva, és ugye úgy még nem látszik semmi. Na, gondoltam, teszteljük az emberek udvariasságát, kigomboltam a kabátomat, hogy akkor úgy átadják-e a helyet. A metróra már nyitott kabáttal léptem be, de volt ülőhely. A másik metrón is. Az utolsó busz volt az utolsó reményem, de ott is volt hely. :twisted: Úgyhogy nem tudom, udvariasak-e az emberek. :? :lol:

Cenikó, üdv közöttünk, részletes beszámolót várunk magadról!

A fánk még nem érkezett meg, de türelmes vagyok... :wink:

Kép
nenoke

Gurgula: Kockahasam van :lol: Télleg olyan oldalról (profil) mintha kocka lenne :lol:
Hja ez a 9 kiló betegség miatt (is) volt, influenzás voltam aztán rá 2 hétre meg arcüreggyuszi, halálomon voltam még 3 héttel ezelőtt :shock: ....
Na meg aztán még mindig hányok, úgyhogy enni nem igazán bírok, mert félek, hogy visszajön... :oops: :(

A mi családunk puli párti :) Nekünk ősidők óta csak pulink van :lol:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Ceniko: Kovács Pötty valszeg kislány, de nem bízom abban a dokiban, aki mondta, mert elaludt vizsgálat közben... :shock:
Elég érdekes volt, azt mondta, hogy ő kislánynak gondolnááá, nna, gondolni sokmindent lehet, ezért nem tom, lehet, hogy fiú, csak a doki ponn becsukta a szemét, és azt álmodta, hogy lány. :lol:

Kép
zsuzsi**

Nenoke!!
Tesztelés nálam is meg volt pénteken..a buszon nyitott kabáttal mert ugye összehúzni nem tudom..felszálltam és odaálltam két egymással szemben ülő sofőr elé..rámnéztek de eszük ágában nem volt átadni a helyet...viszont a villamoson egy néni átadta. Mondtam, hogy maradjon de ragaszkodott hozzá..durva..a pasik meg csak néztek.. :shock:

Ceniko!!
Kockahas.. :lol:
Ohh szegény beteg voltál..sajnálom..
Pulikat szeretem, férjeméknek is az volt, Bundi de már öreg volt és el kellett altatni..
torolve_20131003125716

Nenoke: Szegeden élek 29 éves vagyok, 3. gyerek (de ez a tickerből látszik:) ). Háromsaka hőmérős módszerrel fogant a 4. ciklusba :oops: Az első kettő ránézésre sikeredett első gondolatra, (Hiába öregszem :lol: )
Voltam már 4D uhán, de a kis szaros törökülésbe ült a hasamban ráadásul háttal, úgyhogy nem lettünk okosabbak a nemét illetően :lol:
Ma megyek délre védőnőhöz, de semmi kedvem, mert a kisebbik csajom éjszaka nyomta a hisztit, magyarán egész éjjel ordított, de mint akit ölnek, kemény 2 órát aludtunk 3 és 5 között...előtte utána üvöltés.... Larhingitise van, gége és hangszálgyula, úgyhogy eléggé mosott rongy vagyok perpill :cry:
Nagyjából ennyi :lol:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Gurgi
Első(??!) kismama naci?? Miben nyomtad eddig?? Én lassan kinövöm az elsőt, amit vettem :oops:

KépKép

KépKép
szivvi

Zsuzsiii!!

Ki aludt el vizsgálat közben?? A doki??????? :shock:
torolve_20131003125716

Gurgi
Tegnap voltál felkészítőn? Bocs de nem emlékszem..Ha igen, mi volt?

KépKép

KépKép
szivvi

A doki :D
Pár másodpercre behunyta a szemét, és a feje elkezdett leesni :D A vizsgálóizé is megállt a kezében...
Ő volt az, aki belecsípett a hasamba, hogy tééényleg, ez vastagabb, mint az átlag... Hogy vinné el az ördög! :evil:
Ez az az uh volt, amire el kellett mennem az alacsony afp miatt. Nna, mit szóltok? Ilyen is van... :?

Kép
zsuzsi**

Szivvi!!

Jaja, első kismama naci :lol:
Eddig kérem szépen régi gatyókban amiken nem volt felhúzva a cipzár és kismama öv volt rajtuk...de most már széthúzva is kényelmetlen és fenekemről meg lecsúsznak a gatyák..tiszta gáz..nagy trottyos Kép
torolve_20131003125716

[quote="babdorka"]I írta:babdorkagen, nagy megkönnyebbülés volt, és most is rúgkapál. :lol:
Jaj, én olyan boldog vagyok, hogy még él és mozog. :lol:

Na, most vedd úgy, hogy hatalmas szidás van.
Mi az, hogy MÉG?
Ha az elkövetkező 80 évre vonatkozott amit mondtál, akkor oké.

Kép
kissmanó

Kép
Rózsa csak neked!

KépKép

KépKép
szivvi

Zsuzsi!
Ez nagyon durva.. :shock: Hülye csípkedős.. :evil:
Ilyet!!! Na szép, legközelebb a flaskát veszi elő és meghúzza..

Szivvi!
Igen voltunk előadáson. Először Cser Kati szülésznőnek lehetett feltenni kérdéseket, Őt nagyon bírom, jó fej, laza érti a dolgát..35 éve nyomja..nála szeretnék szülni ill. felkérni amennyiben lehetséges..Aztán jött egy fiatal doki, aki szimpi volt és diavetítős illusztrálással beszélt a szülésről..vajúdás, stb..fájdalomcsillapítás..
Ami nem tetszett, a fogós szülésről is beszélt és ez kicsit negatív utánérzést hagyott bennünk..Kaptam egy-két új információt de javarészt már mindent olvastam, amiről beszélt..
Összeségében érdemes volt elmenni..egy valami nem tetszett..állandóan a fájdalom szót használta..stb, stb.szal kicsit negatív megvilágításba került a szülés nála. Mondjuk a kedvemet nem szegte, mert nem engedtem be a tudatomba a negatív csengésű szavait.. :lol:
Cser Kati azt mondta, hogy ő nem szereti ezt a szót, inkább méhösszehúzódást használja helyette..Nagyon helyesen teszi!! :lol:
torolve_20131003125716

Hoppá!!
Kissmanó milyen szemfüles.
torolve_20131003125716

Gurgi
A paliknak is kell kompenzálni...

KépKép

KépKép
szivvi

Szivvi: Végképp elvesztem! Ez a kép a kukoricával kikészített! Most rről fogok egész nap gondolkodni.... áááááá segítség

Kép
zsuzsi**

aajjjaajjjj...Bocsi :roll:
Kép
Itt egy doki, aki figyel rád, neked küldöm, jóó?

KépKép

KépKép
szivvi

Jajj csajok!
Fosás van, kőkeményen.
Mi lesz, ha a 3-ik lány?
vagy mi van ha nem is mutatja?

Tudom mi lesz: asszem egy egészséges kisbéb!!!

Ugyi?

Kép
kissmanó

Gurgi! Azért nem teljesen adok neked igazat! A fájdalom, bármilyen negatív is, igen meghatározó élmény lesz a szülés alatt... Könnyíti az elviselést, hogy tudjuk, a nagyon szükséges méhösszehúzódás miatt van. De sztem nem szabad elnyomni azt a tényt, hogy fájni fog, mert akkor nem reális elvárásokkal megyünk szülni.
Uff, a picológus.

Brigi, nem csodálom, hogy nem tudtál jól aludni. 3 kölök, plusz egy férj, terhesen, az új lakásban... Van min parázni. Néha pihenj, megvárnak azok a fránya dobozok! Szaldj ki kergetőzni a srácokkal, hogy lásd a nagy jót, amit kaptatok ettől az új helyzettől.
Nagy grat a gyors biciklizés tanuláshoz! Milyen furin működik az emberi agy... Addig is gyakorolt, amíg nem ült rajta!
Uff, a picológus megint...

Feledékenység? Én olyan durva dolgokat felejtettem el a januári munkám során, hogy nem merek ujjabbat vállalni amíg ki nem jön ez a Tökfej...
Mindenki megértette persze, de csak hajszálon múlt, hogy nem okoztam kárt a projektben... Nagyon cinkes volt!
Vendég

Kukorica?
Imádom.
DE: szerencsére nálam nem csak a mezei csöves jön be, ha odabenn kéreti, akkor gyühet a konzerv is.
Igaz, egyetlen esetben a 80%-a vissza lett utasítva.

Jajj csajok. Kezd melegedni az idő, kezdenek megjelenni a legyek. Ez asszem tönkre fog tenni.

Kép
kissmanó

Na ez a hozzáállás, kérem szépen...Max elcseréled itt valami krapekra :lol:

KépKép

KépKép
szivvi

Feledékenység?
Szerencsére több helyen olvastam, hogy igenis létezik a pocakos mamiknál. Na azóta ezt szoktam védelmemre felhozni.

Fánkot én is kérek, de csak ha melegen ideér.
Káposztás lángos esetleg hidegen is érkezhet.

Picológus Bori: minden relatív. A fájdalom érzete is. Edinánál úgy volt, hogy ugyi mint első szülő, nem volt összehasonlítási alapom. Ezért vártam arra, hogy majd qrvára fáj. S nem fájt. Legalábbis nem az elvárásaimhoz mérten. S tutira nem nyomtam el.
Igyekvő gyerektől is nagyon függ, Adriám már gyorsabban lekeverte volna az egészet, így asszem ennek a rovására írom azt, hogy arra m ondhatom, az már fájt.
De azért ugyi kibírtam, s belevágtam most ebbe a 3-ik kölökbe is.

Kép
kissmanó

Szivvi

:lol: :wink: :lol: :lol: :wink:

Kép
kissmanó

Várlak szeretettel Benneteket a pálmafáim között! :lol:

Ceniko hol fogsz szülni? Szegeden? Berakhatlak a táblázatunkba?

Kaptam időpontot a Praxisba!!! Kép Már úúúúgy várom! Kép Március 24-én megyünk, és remélem, dvd-vel jövünk.

kétfiús anyuka
babdorka

azért nem cseréljük le ám.
De kíváncsiságképp: van olyan anyuka akit ennyire zavarna ha nem az születik amit ő elvár?
Nem szégyen bevallani, asszem én anno Edót ha fiú, első pillanatban azért fütyítelenítettem volna. De mára már nem. Azért jön hozzánk egy baba, mert minket választ. S akkor nekünk mi jogunk neki nemet mondani?

Kép
kissmanó

Jujj dvd. Most jó, hogy szólsz. Pakoljak be egyet a táskámba, nehogy mán ezen múljon, hogy nem kapunk dókumentumot ma este.

Kép
kissmanó

Bori!

Értem amit írsz..Én ezt másképp gondolom.
Én 3 hónapig jártam egy terepeutához, akivel mindketten az alternatív szülés és a pozitív gondolkodás hívei vagyunk.
Fájdalom számomra relatív és nagyon szimpi az amikor a szülésről, vajúdásról hallok előadásokat dúláktól, jó fej orvsoktól, szülésznőktől, hogy nem elriasztják a kismamákat amikor kontrakció szót használják a fájdalom helyett..akár a kismama tornán is..
Mindenki tisztában van azzal, hogy kinek így-kinek úgy fog "fájni" majd a vajúdás, szülés, stb...és ez nekünk a férjemmel egyáltalán nem tetszett az elődáson, hogy 100szor hangzott el ez a szó..
Lehet másképp is fogalmazni, sokkal barátibb /szerintem/ de ez az én véleményem
:lol:
torolve_20131003125716

KÖSZIKE A KÉPET! Honnan szerzed őket?
Nemtom, mér nem ért oda a fánk..., lehet, hogy megette a galamb?
Egyébként még nekem sincs kismamaruhám, de holnap már lesz :lol: . No, megint jó sokminden történt egyébként, de nem bánom, sőt, imádlak benneteket olvasni.
Írjatok jó sokat. Nekem kéne most egy jótündér, mer takarítani kéne, de nincs kedvem :cry: ,biztos azírt, mert nyuszi fiú, oszt ők meg nem szeretik a házimunkát., nem? :wink:

Kép
Kép
christine

Manó
Én már háborúban állok a felekkel, én ugyanis csajszit szeretnék..

KépKép

KépKép
szivvi

Hozzáteszem, nem a szüléstől való félelem hajtott el ahhoz az emberhez akihez jártam..
Sok mindenen túl vagyok..27 évesen rosszindulatú méhnyakrák,vetélés,stb/No de ez a múlt!!!!!!!!
torolve_20131003125716

Én is kislányt, én is..... HÁTHA, EDDIG MINDENKI TÉVEDETT.... :roll: :lol: , NEM? Ez olyan édi kép, nektek küldöm nyuszival...
Kép

Kép
Kép
christine

s a Dorka táblázatában nem az van?
Vagy még nem vagytok tutik benne?
Vagy család nem hisz ebben?
A lényeg az, ha egészséges, oszt úgy is egymásra hangolódtok.
Mondom én, akinek nem volt ilyen gondja.

Kép
kissmanó

Gurgika fiút emlegetett és még nem hibázott..De holnap 4D-n kiderül! Remélem...Enyim doki lányt vél látni..

KépKép

KépKép
szivvi

Én is csajszit szerettem volna, de kezdek megbarátkozni a gondolattal, hogy jó lesz az a fütykös is! Kép Ugyan még nem állt át az agyam teljesen, mert azt már nagyon előre elképzeltem, hogy mi minden jókat fogok csinálni egy kiscsajjal, és most még fogalmam sincs, hogy hogy fogok kezelni egy kiskrapekot, de majd csak lesz valahogy. Úgy még nem volt, hogy ne lett volna valahogy. Kép

Igenis kissmanó! Értettem, ++++++++ gondolkodás. Kölök jól van.

kétfiús anyuka
babdorka

huhh, akkor bízzunk Gurgi Ritus főlátnokban?

Kép
kissmanó

Rita! Én is értem, amit Te mondasz. Vsz. a fajdalom szó használatában is van különbség. Valóban szerencsés a kontrakció szót használni, de ez nem mehet a valóság rovására!
Respect!
Vendég

Szivvi!!! Kép
torolve_20131003125716

Persze Bori de nem is arról írok, hogy meneküljön a valóság elől!
Főleg egy "csúnya betegség" átélése után meg pláne!
torolve_20131003125716

Lánykáim!!

Nem vagyok én főlátnok..hélóóóó..
A megadott fogamzási időpontok alapján a hold állását néztem meg..aki pontosan tudja ott nem tapasztaltam még tévedési lehetőséget..szal..eddig asszem Emi kivételével minden bejött.. :lol:
Csak ugyi..lehetett az együttlét x időben..de ha várakoztak a kiskatonák az érett kis petécskére akkor tolódhat órákat..napokat is a fogamzás..
torolve_20131003125716

Gurgikám
Kellenének a heti lottószámok, ha nem gond :lol:

KépKép

KépKép
szivvi

aha, de itt nálunk más számok a nyerők.
Ha netán én is ezt kérném, akkor Gurgi mit bírna írni, szegény feje?

Kép
kissmanó

Ja, s Edina névre hallgató, tegnaptól a következő tanévre első osztályba beíratkozott kiskorú sem épp az lett amire a hold közreműködésével saccolni lehetett.

Na, de javítsunk a hibaszázalékon: 2002 nov. 29-30-ára mit jósolt a hold?

Kép
kissmanó

Lánykáim!!

Nem vagyok én főlátnok..hélóóóó..
A megadott fogamzási időpontok alapján a hold állását néztem meg..aki pontosan tudja ott nem tapasztaltam még tévedési lehetőséget..szal..eddig asszem Emi kivételével minden bejött.. :lol:
Csak ugyi..lehetett az együttlét x időben..de ha várakoztak a kiskatonák az érett kis petécskére akkor tolódhat órákat..napokat is a fogamzás..
torolve_20131003125716

értem.....

mondom: értem.......

Kép
kissmanó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?