A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Leni :) Először is Hankának bulást! Sajnos nem tudok csodaszert, mi is szívtunk, amennyit csak tudtunk, ill. ehhez használtunk "fellazító" orrsprayt (ez lehet pl. Sterimar vagy Euphorbium).
denizsa

Köszi-köszi-köszi!!!!!!

Fluimarral próbálkoztam ma többször is - de azt hiszem valami még kell... :roll:

ZSanci, és ebből napi mennyiszer/mennyi golyó?

A képek valóban FANTASZTIKUSAK!! :P
Még egy ilyen semmilyen tél után is jólesik, ha jön a tavasz!!!!!!!!

"Utamon csillagport verek, szabad vagyok, mint kisgyerek, ha magában énekel." Sz.Á.
Kép
Kép
leni

Férjem egész este eszik és rágcsál, mint egy muharegér... na most ő a terhes vagy én?? :lol: csak az a baj, hogy így már én is kezdek éhes lenni... :roll:
denizsa

Tegnapi bulin nagyon jól érzetük magunkat!!! :lol: :lol: :lol: Deni eszméletlen pörgős energikus kismama. :D Bálint visszafogott komoly férfiú. :D Fanni igazán hozzávaló :lol: Vica a gyerkőcök kedvence. :D Máté hihetetlen erős kisférfi. :D Fanni csudiédes, csudipörgős (mint az anyja). :lol: Kamilla is csudaédes és nagyon ügyes kislány, s persze itt is közel esett az almicsku. :lol:

Tinu! Tök jó olvasni az élményeid! :D Életszagúak.

Zuzi! Évforduló hogy sikerült? Beszéltetek magatokról? :mrgreen:

Deni! Mit rejtett a tegnapi gyerekbarát buli?

Kincsimano! Ari vagy hogy hiányoltál. Mostanság adom épp fel, hogy naprakész legyek a topicon. :oops: Legtöbbször úgysem sikerül
Dzsungel könyve :lol:

Lobogó hajú kicsiVotív :lol:

Rylie! Angi sem aludt hazafelé menet, pedig majd kinyomta a szemét. Fél Gödöt áténekeltem (az megnyugtatja :shock: :lol: ), majd itthon még egy kis apázás, s utána ahogy szokott cicin.

Zsanci! Doki :D

Macs! Én élveztem a kijevi beszámolót. :D Ti nagyon közel lesztek a számomra kedves dokinénihez. Érdekel?

Johi! Ezek szerint megtaláltátok a Göncölt. :wink:

Ancsi! Lencsi dumája. Kifekszem. :lol:

Curse! bébi arca?

Hankának ++++++++

Anignak megint véres kakija volt. :( Pedig most jó ideig nem volt. Ringlót vezettem be, s ő lett a feketelistás.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Ja, igen: még Nukadának szerettem volna elmondani, hogy az én tapasztalatom az, hogy nem érdemes annyira örülni/drukkolni, hogy sokkal hamarabb kibújjon a ded :roll:
Hanka 16 nappal jött előbb, de jó vöröske is volt születés után, meg jól be is sárgult, így muszáj volt 5 napot a kórházban lennünk, ráadásul el is vették tőlem többször fototerápia miatt :cry: :cry: :cry:
Bár van az anya ágya mellé tehető uv lámpa, nem biztos, hogy épp szabad - akkor pedig elveszik a bébit.
Szóval: én nem fogom bánni, ha most megnől - ellenben jó erős lesz a babácska, mire kibújik :wink:

Perzse akkor én is örültem, hogy csak 3300g-ot kellett kipréselni :oops: :oops:

Azóta tudom, hogy a fej a lényeg - a husi összenyomható :lol:

De cáfoljatok meg, akik nagy babát szültetek!!!! - mert igazából arról csak elméletem van :wink:

"Utamon csillagport verek, szabad vagyok, mint kisgyerek, ha magában énekel." Sz.Á.
Kép
Kép
leni

Zsanci :) Szása nekem nagyon bejön! Hű de nagyon :) És Levinek iylen jó kis sokadik érzéke van máskor is? És sambucus nigra csak a sűrű orrváladékra, vagy magára a múlni nem akaróra is?

Neet :) Hát igen, remélem, hamar eljön az az idő... Szeretném, ha szabad és békésebb világban nőhetnének fel...

indianyo

no és azoknak akik nem ismerik a járássegítőt:

Kép

Kép

Kép

Bocs hogy ennyi, de nem tudtam választani.
Ja és a fenti képek Neet segítsége nélkül nem jöttek volna létre :D million thanx :lol:
gödibarbi

Miért lett fekete-fehér? :shock:
gödibarbi

Barbi :) naprakésznek lenni lehetetlen, még ha midnig időben át is olvasom - mondjuk maximum másnap - akkor is kifelejtek egy csomó mindent. Emiatt nehogy eltűnj!!!

Leni :) Én ugyan császárral szültem, és tökéletes méretű egészséges babócát(mondjuk extra hosszúelgény volt :wink: ), de ő megorrolt rám, amiért nem vártam meg, hgoy ő döntsön és nem tudtam szoptatni. Mostani eszemmel várnék még ( persze ott az is lényeges volt, hogy a doktor, akit végre kaptam, aznap volt ügyeletes, és ez volt a döntő lökés) Nagyon egyetértek azzal, hogy nem jó siettetni. Ketten vagyunk itt ebben a történetben - egyenrangú felek, sőt, a bab egy kissé előrébb is :)

indianyo

Leni,
én 3x2-t adnék naponta...de ez mindig változik...ha nagyon durva, akkor szoktam a két órán keresztül 20 percenként 1-2 golyós verziót is.

Indi,
ez eszpeszialli for sűrű trutyira van, anno Bnek még fülére is jó volt, be volt dugulva és fájt, ezt kapta, másnap reggelre kifolyt a trutyi a füléből...és Levinek nem ilyen jó a sokadik érzéke ált. Sőt...már többször mondtam neki, h az EQ-ja nagyon alacsony...és ezen rendszerint nagyon megsértődik...

Barbi,
tök jó képek... :wink:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Indi, Leni:
Persze, nekem sincs szándékomban holnaptól 3asával lépcsőzni. Ha csak a 89. héten akar megszületni, akkor azt is kivárom (bár akkor már tényleg furán és viccesen néznék ki :lol: ). Csak tudom magamról, hogy ha késni fog, akkor fel fogom őrölni az idegeimet. Amúgy útálom, ha valaki, valami késik (helyesbítek, ami nyolc hónapja késett és azóta se jött, annak baromira örültem). Szóval inkább egy-két nappal hamarabb jöjjön, mint később, de persze igyekszem úgy intézni a dolgokat, hogy ő dönthesse el!!!

Vot:
Sorbanállás :evil: nyugdíjasok :evil: . Kíváncsi leszek, hogy engem hányan fognak előre engedni a köv. labornál (mindig van 1-2 ismerős), sztem senki...

Szerencsére apukám márc. 15-én született, úgyhogy nálunk ilyenkor mindig családi buli van, így a családom itthon szokott ünnepelni. Most semmi pénzért nem mennék sehova, bár bízom benne, hogy nem lesz semmi!

Gyümit szoktam boltit is, de van/volt eper, meg ribizli házi, saját termesztésű. Tegnap a boltitól róka...

nukada

Deni,
nem erre mondják a pasik, hogy ök meg szolidaritásbol esznek velünk/mellettünk? :lol:
fibi

Kezd már elegem lenni, lőjjetek le!

3-kor ettem utoljára egy tányér paprikás krumplit és most kezd megint a gyomrom hülyéskedni. Ill. nem is a gyomrom, hanem a gyerek. De mit csináljak, ugráljak, hogy lejjebb menjen?????? Lefeküdni nem tudok, pedig már álmos vagyok, ma is mozgalmas napom volt...

Nukadaakiutáljaarókát :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

nukada

Holnap nem csak nőnap van, de Zoltán is... Ne felejtsük el őket sem!!!
De azért megharagszom, ha nem kapok virágot! :D

nukada

Indi! aranyos vagy :D eltűnni nem akarok, de lazábban olvasok. nem bírom a tempót :oops:

Zsan! köszi
gödibarbi

Nuk :) Ilyenkor érdemes már ülve aludni - ha bejön. Nekem utolsó 2 hónapban a szopipárna nevű irgalmatlanul hosszú tömött hurka volt a megváltás, segítségével megtámasztott egyenes háttal, könyök alá egy-egy párnát téve aludtam - persze csak kicsiket, de legalább siekrült.

ezt pedig csak úgy, emrt nagoyn aranyos:

Kép

indianyo

Nukada! most ugyan már késő, de a paprikáskrumpli szerintem nem túl gyomorbarát kajcsi. rókának ijesztésül :twisted:
gödibarbi

Az a baj, ha meg ülök, egy idő után érzem, hogy bevándorol a bprdáim alá, mint pl most is, úgy hogy köszi a tanácsokat, zuhanyzom egyet gyorsan és megpróbálok, fekve, ülve, állva aludni. Az boldogít rettenetesen, hogy minden átforgolódott éjszakával egyre közelebb kerülök ahhoz, hogy meglássam a kis drágámat. (és miközben ezt írom, vadul nyomakodik kifelé az oldalamon!!! :lol: :lol: :lol: , imádom!!!)

Jó éjt!

nukada

Macs:
Majd' elfelejtettem! Ajtókat megvettétek? Érden van az ajtó- ablakház, mi mindent ott vettünk, sztem olcsóbb, mint máshol és nagyon szépek!

nukada

Nukada :) vigyázz, ha tanácsot kérsz, itt aztán kapsz is - csak győzd kapkodni a fejed :mrgreen: Aludj jól!

Barbi :):)

ZSan :) köszi, elmentem!

No és el is mentem - gyerek nagyon szörcsög és már háromszor zokogva ébredt - fogfájós takonykór?

Jójcakát!!!

MÓNI!!!

indianyo

És elfelejtettem írni, hogy Vica férje is jó fej! :lol:

No hogy írjak még: ded az utóbbi időben ismét utál babakocsizni. Hónom alól superwoman pozícióban tolni a babakocsit sokkal jobb :mrgreen: :lol: amikor már kivolt a karom hazajöttünk, s leraktam a kertben, most először. Kutya persze rögtön kézen és képen nyalta, s úgy kellett fújkálnom (azt nem csípi), hogy fel ne döntse. Angi csak rötyögött :lol: . Többször le kellett beszélnem hogy leüljön a földre a kutya játékaival játszani.
Az már tuti (Deniéknél már előttem ezt a poént, de nekem tetszik :mrgreen: :wink: ), hogy a gyerök előbb fogja a szomszéd kutya nevét kimondani, mint azt hogy Anya :lol:
gödibarbi

Nektek is joéjt, most megyek cicamosdani Bálint kádjában... :roll: a hasam még talán belefér, de a fenekem... :lol:
fibi

Nukada, én most nyomtam be a 3. Rennie-t :? már a torkomat marrja a sav :(
vajon a gyógynövényes tea savasíthat? :roll: vagy csak a csaj tolta kicsit feljebb a gyomrom?
éjjelre én is felpolcolom a hátamat, az fix.
votiv

Nagyon klasszak a fényképek.
Édesek a talizó gyermekek. :)
Angi a járássegítővel nagyon "komoly", olyan kis bölcs arca van. :)
Rohangászó Füli és anyukája "élet-cseppjei" csodaszépek.:)
Tinu, neked is köszi a szépségeket. A havas a kedvencem.
Indi, zsebcica. :)

Fibi,
Jaj ez a dugulás utálatos dolog. :(

Deni,
Nagyon köszönöm az útmutatást a Bikásról. :) Remélem, eljutunk pénteken. Mi az a muharegér?

Fibi, Ancsi,
Gyerekszájak nagyon jóóóók. :) Én is úgy várom már, hogy Peti többet beszéljen.

Votiv,
Hasát kenegető Isti nagyon édes lehetett :)

Ancsi,
Köszönöm szépen, hogy betettél minket a táblába. :)

Klasszak a történeteitek, Votiv, Tinu, Macs. :) Micsoda élmények. No meg Indié is tanulságos. Bátrak vagytok.

Leni,
Kicsi fiam 4 kg-al született, nagy fejjel. Nincs összehasonlítási alapom a szülés nehézségéről, de meglett normálisan. Egyébként a bébik feje is "összébb tud menni", a koponyacsontok közelebb csúsznak egymáshoz.

Indi :)
Érdekes amit írsz. Utólag azt gondolom, Peti nyűgösebb természetének születésének siettetése (burokrepesztés,oxitocin) is az oka.

Nukada,
Kitartást a hátralévő hetekhez. Próbálj pihenni bármilyen testhelyzetben is megy. :) Nekem is sokat segített a szopispárna.

Barbi,
Superwoman Angi jófej. :) Enyém gyerek "ajázik" már, de apának is ezt mondja, nagyiknak is szokta, meg a barátságos pénztárosnéninek is. Csak tudnám mi jár a fejében ilyenkor. :)

Jó éjszakátmindenkinek.

KépKép
nonni

Jóreg! Zombiék csókolnak mindenkit.

Kapjon sok virágot mindenki, aki erre vágyik!

Én személy szerint nem kedvelem a nőnapot, anyák napját, gyereknapot és az összes többi kampánynapot

indianyo

TEGNAP REGGEL ÓTA FOLYIK L. ORRA ÉS DURVA HASMENÉSE VAN (rotty és tele a gatya+minden), úgyhogy így kihagyjuk a Bikást, habár nem tudom, hogy ez valami kórság, vagy csak a fogzástól van, mert nagyon fogzik szegénykém.

Macskanyu!
képek nagyon szépek! tényleg élet-cseppek!

Curse!
mi Vichy 50+ faktoros naptejet használtunk, majd később elég volt a Saba 40-es is. nekünk nagyon bevált, csak ugye elég drágák ezek. 1 éves koráig nem vittük direkt napra, folyton árnyékoltam valamivel, a nyaralásra külön sátrat vettünk neki.

Neet!
igen, én is valami dzsekifélére gondolok, vékony béléssel. megnézem ilyen helyen is.

Indi!
férjem egy Zenittel (nagyon régi filmes orosz gép, fillérekért kapni ma is) készített ilyen fotókat, amíg el nem vitte a tenger a gépet :).

Fibi!
de legalább megmondt,a hogy mi a frász lehet a baj? kicsi az esése a csőnek? mikor nem volt melegvizünk vizünk, úgy fürödtünk, hogy egy teás kancsóból apa öntötte rám - a bizonyos helyekre - a felmelegített vizet. :)

Leni!
hiányoltalak az utóbbi napokban :). én, mikor már a szívás is csak duzzasztotta a nyálkahártyáját , inkább csöppentettem neki csecsemő Nasivint, és jobban aludt tőle. ha nagyon sok sűrű trutyi volt, akkor Sterimar tengervizet spricceltem , hogy feloldja, de nagyon kellemetlen, alig várom, hogy elfogyjon, mert magamnak is utálom csinálni, képzelem dednek milyen rossz. van ebből valami enyhébb, orrsprésebb változat, ami nem ötszáz km/h-s sebességgel lövi be a nagy adag vizet, hanem szétporlasztja.

Nuk!
mondtam én, hogy nem biztos, hogy a kajától van, hanem a gyerek este mocorog és belerúg a gyomrodba. így én is hánynék.

Barbi!
ahogy én készítem a p. krumplit, az igen barátságos. meg lehet főzni olaj és hús nélkül is, simán.

Votiv!
ha nincs benne fekete, vagy zöld tea, akkor nem savasíthat elvileg, de ha van, akkor azokban van csersav. én terhességem óta ilyet nem merek inni, illetve csak nagyon kevés zöldteát elkeverve más növényekben.
ancsipancsi

Jó reggelt :)

Nagyon köszönöm a dícséreteket, örülök, hogy tetszik :) Bár a művészitől erőst távol ál, de nagyon szeretem ezeket az apró élőlényeket, a szép-különös-sajátosságaikat megörökíteni. :)

Tinu,
gyönyörűek a virágok! Nekem is a havas jön be a legjoban, de mindegyik szuper :)

Nukada,
mér' tetted ezt velem???!!! Már megint idekltözött Róka Rudolf és kifejezetten azt mondta, te zavartad el... Kép

Márc.15 nálunk is kiesik, az említett okokból... mi még az utcán álló autóink miatt is aggódhatunk, belvárosiak lévén..

Fibi,
áááá...ez nagyon rosszul hangzik... :(
sok sok ++++++ jussatk már túl a nehezén!!!

nem tudok többet írni jelenleg, mert rémes a gyomrom..... jaaaajj...
macskanyu

sziasztok!

hosszas olvasgatás után Dr. Vass Zoltán a legszimpatikusabb... ne kérdezzétek hogy miért... :)

szívesen vennék véleményeket róla, ha valamelyikôtöknek van tapasztalata vele kapcsolatban!

második babánkat tervezzük és a szt. imrében keresek dokit... úgyhogy minden érdekel, bár sok infot megtudtam már a korábbi hozzászólásaitokból is, ezt köszi!

elôre is köszönöm a segítségeteket, üdv,
anikó
fdrani

ááááá....még az animal planeten is rókákról van szó... Kép
macskanyu

[quote="macskanyu"] írta:macskanyuáááá....még az animal planeten is rókákról van szó... Kép

na ne bőgj má! nem te akartál fogyózni? :?
ancsipancsi

Ancsi :) Domicseknek is folyik az orra fogzáskor, meg kis hasmen is, de az általad említett durva minden tele az gyanúsan a F&H...

Macs :) Sajnálom RR-t :( egyél egy kis fagyit - tudom, diéta, de délelőtt csak lehet...
Már akartam kérdezni: 90 naposat diétálész?

Anikó Szia! Sajnos nem ismerem a doktort, sőt, olyan mamit sem ismerek, aki nála szült volna.

indianyo

Ancsi,
én "nem-hízni" szeretnék, nem pediglen terhesen fogyózni...

Indike,
igen,90 napos, de light módon. nagy vonalakban tartom, de ha épp ki vagyok éhezve a fehérjére, akkor még egy fehérje-napot tartok és kész. Most pl éhes vagyok, de nem marad meg, még a víz sem... :(
pedig szomjas is vagyok.. :(
macskanyu

Macs!
csak vicceltem!
noha nem vagyok húsos, a 90 napos alatt folyton inkább azt ettem volna. 2x csináltam meg egymás után, betartva az előírt mennyiségeket is. viszont Norbi diétája jobban tetszik, most inkább azt csinálom. ez a szénhidrátokat vonja el jobban.
ancsipancsi

szerintetek az gáz, hogy az utóbbi 7 napban 3-szor kapott Lencse 1-1 kanál Panadolt éjjel, mikor üvöltve ébredt és nem lehetett lenyugtatni, valamint mutogatta, hogy nagyon fáj a két foga? azaz durván másnaponta volt eddig rá szükség, de félek, hogy ennyi paracetamol ártalmas lehet neki. (mondjuk, ha meg lázas, akkor azt hiszem 3 adagot ehet naponta, úgyhogy eléggé elosztva kapta...)
ancsipancsi

Ancsi,
:) én nem eszem, csak nagyon ritkán és nagyon minimális szénhidrátot, a cukrom miatt. Ez alapból is kiesik. szerencsére nem vagyok különösebben édesszájú sem :)
nekem a 90 napos elég jól bejött. Norbi-félének sztem főleg a sok mozgás+ felesleges kalória-bevitel az alapja, de most nem tudom megoldani, a heti 5x tornát. (bezzeg lánykoromban...) :)
macskanyu

izé..szóval a elesleges kalória-bevitel csökkentése...
macskanyu

Képek gyönyörűek, és Angi is az új szerzeményével!!!

Ancsi!
Szerintem semmi baja nem lesz L-nek a panadoltól!!!!!!!!! ÉS úgy sajnálom, hogy lebretegedett :cry:
kabát: csak a göncöl turit tudom ajánlani! Mi ilyen időben egyébként már pulcsi + mellényben járunk, az azért jó, mert rétegeen fel lehet öltöztetni a dedet, és talán nem is melegszik be annyira, de a háta védve van! 2 mellényünk van (az a jó vastag fajta), mindkettőt ott vettük! De vannak átmeneti kabátok is! csak ki kell fogni.

Indi!
Lehet, hogy már késő, de kérdezted a belladonnát. Én 3 golyót adnék, de Votiv SOKKAL jobben ért ehhez!!!! Nekünk a dokinéni 3x3 -at javasolt, mert gyanús volt, hogy B a fogai miatt agresszív. Szerintem akkor adj neki, amikor úgy ki van pirulva, mint múltkor, és ha fáj neki! Kitartás!!!!

Márc. 15. nekünk is kimarad :?

Tegnap megjártuk a Trófeát, hát, teljesen kicseréltek! Új ember lettem! Igaz, csak 2 órát voltunk távol, de mintha egy fél nap lett volna! Tomi nagyon örült a meglepinek, amikor hazajött én kiöltözve várta, ő meg csak nézett, aztán benyögtem, hogy elviszem egy jó kis helyre :lol: :lol: :lol: Ő imád étterembe járni, így tényleg nagyon örült! És a hely tuti, de azért vannak hiányosságai :wink: És nagy játszótér van ott a gyerekekenek ikejás játékokkal, nagy szőnyegpadlóval, és igaz, hogy csak hétvégén van óvónéni, de ilyenkor is játszhatnak ott a dedek. Külön poén, hogy abban a hatalmas étteremben, pont a játszósarok melletti asztalt kaptuk 8) És képzeljétek, Pannus elfogadta a nővéremtől a cumisüveget!! Még sosem próbáltuk, nem hittem, hogy ilyen kis ügyes! Azért nagyon hiányoztak! Jó volt hazajönni! :D

Macs! Élménybeszámolód tetszett!!! Róka :cry:

Nukada!
Még nem írtam, mert nem akartalak elkeseríteni, de múltkor hallottam egy csajról, aki a terhesség vége felé már csak úgy tudott enni, hogy állandóan ott volt mellette egy vödör :shock: A család már nem szívesen evett vele :lol: De szerintem az lehet a gond, hogy későn eszel. Nekem akkor égett szörnyen a gyomrom! Esetleg kipróbálhatnád, hogy 7-kor eszel utoljára, és ha még éhes lennél, akkor max 1-2 háztartási keksz. BAbócád biztos nem akar így meggyötörni! Reménykedjünk, hogy egy kicsit átfészkeli magát, és könnyebb lesz minden!!!!

Fibi!
Dugulás :twisted:

Kép
Kép
zuzmo1

Ezt a sok hányikázós kismamit?? :roll: Sajnálom mert nagy pocakkal ez még gázosabb lehet...

Barbi: Mikor eljöttünk Deniéktől Kamilla már az első sarkon nyomta a szunyát! Mikor megérkeztünk Apjukhoz Börsre még aludta kocsiban vagy egy órát.
CSak azt vettem észre, hogy egy-egy sűrűbb nap után másnap regenerálja magát egy hosszabb alvással.

Fotók annyira szépek!! Itt is van egy pár kertben tulipánfa és épp tegnap néztem, hogy rózsaszínesedik már a bimbó hegye :) Olyan szépek :)

Fibi: :o iszap?? az meg honnan jön?? És most mi lesz? tényleg szétveritek a fürdőt?? Na ez hiányzott még nektek.... :(
Amúgy este számba vettem a nevetekhez (szerintem) passzoló fiúneveket :lol: Z Zoltán, Zétény, Zsigmond, Krisztián, Illés, Miksa, Mikes, Mátyás, Mihály, Miklós
ha nem haragszol...nem volt jobb elfoglaltságom elalvás előtt és bárányok helyett ezeken agyaltam 8)

Ancsi: reméljük Lencsi csak a foga miatt fostizik... :roll:

Mi ma voltunk dokinéninél és állítólag a felső rágók is meg vannak duzzadva :o amúgy meg nőtt a jány 2 cm-t és lassan tényleg veri a 10 kg-t!

Macs: Kijevi beszámolód nekem is tetszett ;)

Márc 15 : én is nagyon :evil: vagyok mert lett volna ER konci és meglepinek szántam Apjuknak, hogy elmegyünk, erre elmarad, mert fostizik a zenekar a várható dolgok miatt és nem akarja, hogy a közönsége valamibe belekavarodjon :x
Kérdeztem a családot, hogy ne menjünk el a Van Goghra 15-én, de azt mondták, hogy inkább ne, sose lehet tudni, hogy mi lesz - félnek :x igy vasárnap megyünk majd! És én marhára dühös vagyok, hogy korlátozzák a szabadságomat!!! Én legalábbis igy élem ezt meg, hogy nem mehetek be a városba mert nem akarunk semmibe belekeveredni...igy most a baráti összeröfi lesz nálunk, az is jó program azért...

Votiv: nem írsz kritikát a Sváby új 1 a 100 ellen vagy mi a címe műsorról?? Annyira gáááááz a Sváby benne ?! Tegnap láttam először, háááát borzasztó szerintem...

Rylie
rylie

Votiv, sorbanállás :evil: Jó sokat bírsz, ekkora pocakkal, elismerésem!

Macs, Tinu, gyönyörűséges képeket tettetek fel, még kérek!

Neet, igen, rakott kel, bableves, minden puffasztó dolog megy mostanában, előre raktározok ínségesebb időkre. Gyerekszájad tündéri. :D

Fibi, dugulás baromi gáz, és kár a hüvelykujjadért meg a süti 1/3-áért is :(

Ünnepről pontosan ugyanígy vélekedünk, jól nem megyünk sehová.
:evil:

Barbi, nekem sem eccerű követni a topicot, pedig még nincs virgonc gyerkőcöm. :) Angi nagggyon büszkeboldog a járgánnyal. És superwoman... :D

Szülés siettetése - néztem másik fórumot is, várandósokkal tele, nagyon sokan remélik, hogy csemetéjük nem várja ki a 40 hetet. Nem értem. Persze, biztosan sok kényelmetlenséggel jár az uccsó időszak, én sem alszom, hol magamtól, hol Emmától, de ettől még maradjon csak bent, ott van biztonságban, ott kap meg mindent, ami ahhoz kell, hogy egészséges csemeteként lásson napvilágot. A túlhordás sem biztos, hogy jó, de előbb inkább ne szülessen.

Nuk, Macs, rókakomát küldjétek el melegebb éghajlatra. Pocsék lehet. :?

Indi, Ancsi, kőcöknek fogakhoz, dáthához, pocakhoz sok +++++++

Kátya
kincsimano

Votiv,
a turiról akartam irni,h ugye van egy a Bártfai és Vahot utca sarkán (te abban voltál?) és van egy, szintén az Etele úton a piac és a fehérvári út közötti részen, az kifejezetten gyerekeknek van, a másikba meg asszem vannak felnőtt cuccok is...(és megsúgom, igencsak cenzúrázva vannak a gyerekcuccok, mert a csajnak van 3 gyereke, és ők csak ilyenekbe járnak, és hát... 8) elég jók)...

és akkor holnap mikor is lesz a tali?

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsána,
kérdés, hogy lesz-e egyáltalán valami, mert holnapra igen csak esőt mondanak... :?
macskanyu

ez a Meme:

Kép

már régi kép, több, mint 1 hónapos, de most előszedtem, mert annyira piszkál ez a down szindróma, nem mintha látnék valamit is...
az a bigyó az állánál a keze. És nekem nagyon hasonlit az Igire. Érdekes, az én gyerkőceim mindenhol olyan szomorúan néznek... :roll:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Macs,
az nagy baj lenne... :( de könnyen meglehet...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsána,

Meme sztem naaagyon szép :) és nem is szomorú, ezt csak belelátod :) még az is meglehet, hogy egy Fültől-fülig vigyorbajnok lesz majd :)

Fülest holnapra sikerült elhelyezni, de nagyon köszönöm a felajánlott segítséget. Úgy volt, hogy nem lesznek itthon a sógoromék, de most még is előbb jöttek haza. Ha mégis szép idő lenne holnap és tali is lesz, akkor kiviszem őket is a Bikásra. Ott hol lehet parkolni?!
macskanyu

Macs,
ott gyakorlatilag BÁRHOL, mert szemben vele tizemeletesek vannak, rengeteg parkolóval. Nekem ott még nem volt probléma a parkolás... :lol:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

már el is felejtettem, hogy milyen bonyolult kitölteni a tgyás papirokat...na, most eszembe jutott... :?

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Mi a fenét csináljak émelygés & RR ellen? egy bögre tejes rizspépet sikerült reggel óta lenyomnom.. :( és most már a hasam is megy... :( lehet, hogy benyaltam valahol, vmi vírust? :(
Bónuszként Füles úgy döntött, neki kevés a 12 fog és még növeszt vagy 2-3-mat mellé... és még mindig szuny, ami semmi bíztatót nem jelent az esti alvásra nézve..

hajjajj..nehéz a bányász élete, ehhez a könnyű kis dalhoz....
macskanyu

Köszi Zsána,
akkor megnyugodtam :lol: és szeretném a jó időt, meg a talit és az is lehet, hogy holnap kiderül fiú, vagy leánka és most még izgatott is vagyok.. :D
macskanyu

Én lassan kardomba dőlök - Dominó hörög és fogzik és nyíg és sír és köpköd és és és

indianyo

Úgy látszik a topikcsemeték egy része kevésbé kitörő örömmel fogadja a tavasz beköszöntét :roll:
Nálunk is horror volt ez a hét szombat óta: a mindeddig óramű pontossággal működö gyermekben elromlott az időzítés => alvás sztrájkba fogott bőgésgyakorlatokkal egybekötve :cry:
persze közben full takony, meg több vödörni nyál kieresztése a nap folyamán - na, találja ki anyuci, hogy most a fogzástól nyálzik és taknyol, vagy a taknyolástól nyálzik - esetleg a kettő együtt avagy felváltva.... :shock: És ami a legdöbbenetesebb: egyszerre akar folyton a karomba bújni, de ahogy felvenném, ellök :?: :?:

Lelkileg "kicsit" megrogytam a jelenségtől :cry: Ez már valamiféle dackorszak lenne????

Szóval: mindenkitől elnézést, hogy csak így beírogatok, reakció részemről meg minimál szinten!!!!

Kitartás minden betegeskedőnek - akár fogacska, akár legyőzendő kórokozó, akár is-is!
Róka ellen sajna nincs ötletem, de erősen drukkolok, hogy TÁVOZZÉK!!!

Fibi, szerintem míg tart az eliszapolódás, mosakodjatok a bevett nyugat-erurópai norma szerint heti 1x 8) Napi szinten kizárólag a "kritikus pontokon". A bőr szépségének a túl gyakori szappanos lemosás úgyis árt :wink: Drukk a mielőbbi iszapmentesüléshez!!!!

Kép
Kép
leni

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?