Képek gyönyörűek, és Angi is az új szerzeményével!!!
Ancsi!
Szerintem semmi baja nem lesz L-nek a panadoltól!!!!!!!!! ÉS úgy sajnálom, hogy lebretegedett
kabát: csak a göncöl turit tudom ajánlani! Mi ilyen időben egyébként már pulcsi + mellényben járunk, az azért jó, mert rétegeen fel lehet öltöztetni a dedet, és talán nem is melegszik be annyira, de a háta védve van! 2 mellényünk van (az a jó vastag fajta), mindkettőt ott vettük! De vannak átmeneti kabátok is! csak ki kell fogni.
Indi!
Lehet, hogy már késő, de kérdezted a belladonnát. Én 3 golyót adnék, de Votiv SOKKAL jobben ért ehhez!!!! Nekünk a dokinéni 3x3 -at javasolt, mert gyanús volt, hogy B a fogai miatt agresszív. Szerintem akkor adj neki, amikor úgy ki van pirulva, mint múltkor, és ha fáj neki! Kitartás!!!!
Márc. 15. nekünk is kimarad
Tegnap megjártuk a Trófeát, hát, teljesen kicseréltek! Új ember lettem! Igaz, csak 2 órát voltunk távol, de mintha egy fél nap lett volna! Tomi nagyon örült a meglepinek, amikor hazajött én kiöltözve várta, ő meg csak nézett, aztán benyögtem, hogy elviszem egy jó kis helyre

Ő imád étterembe járni, így tényleg nagyon örült! És a hely tuti, de azért vannak hiányosságai

És nagy játszótér van ott a gyerekekenek ikejás játékokkal, nagy szőnyegpadlóval, és igaz, hogy csak hétvégén van óvónéni, de ilyenkor is játszhatnak ott a dedek. Külön poén, hogy abban a hatalmas étteremben, pont a játszósarok melletti asztalt kaptuk

És képzeljétek, Pannus elfogadta a nővéremtől a cumisüveget!! Még sosem próbáltuk, nem hittem, hogy ilyen kis ügyes! Azért nagyon hiányoztak! Jó volt hazajönni!
Macs! Élménybeszámolód tetszett!!! Róka
Nukada!
Még nem írtam, mert nem akartalak elkeseríteni, de múltkor hallottam egy csajról, aki a terhesség vége felé már csak úgy tudott enni, hogy állandóan ott volt mellette egy vödör

A család már nem szívesen evett vele

De szerintem az lehet a gond, hogy későn eszel. Nekem akkor égett szörnyen a gyomrom! Esetleg kipróbálhatnád, hogy 7-kor eszel utoljára, és ha még éhes lennél, akkor max 1-2 háztartási keksz. BAbócád biztos nem akar így meggyötörni! Reménykedjünk, hogy egy kicsit átfészkeli magát, és könnyebb lesz minden!!!!
Fibi!
Dugulás