Sziasztok!!
Ma reggelre én is gatya lettem, alig bírok nyelni

Meg Bogaram is köhög már...

Nem is ment ma oviba! Fasza, ez már úgy megint nagyon hiányzott......
Karmen: Ma volt nálam Heni azt üzente felhív!

Sztem őt befektetik 1-2 héten belül...
Timi: Kristóf tényleg nagyon nagyfiú let, el sem hiszem, hogy eltelt egy év

Szuperek az ajándékai
Zitacicu: Tudom, hogy ez nem vígasztal, de nagyon sokan kaptak ilyen horror összegű villanyszámlát

Pl a barátnőm aki egy 48 nm-es pici 1,5 szobás házban él a kisfiával (mosógép,hűtő,tévén kívül semmi más villamosság, a tűzhelye gázos az izzók energiatakarékosak, fával tüzel kályhába) havi 8-9et fizetett és most egy 73 ezres számlát kapott

Kiábrándító és elszomorító maximálisan. Nem tudom hány réteg bőrt akarnak még lehúzni a már így is semmiről

....????????
Azért fel a fejjel, csak ennél nagyobb bajotok ne legyen soha!!!!!+++++++++++
Niki: Nem ingadozik a vérnyomásom, félreérthető voltam

... Violával nagyon magas volt, most meg nagyon alacsony..ezért írtam a fentieket! Nagyon szépen gyarapszik Réka

Sztem tutira nem éhes, nyugodj meg! Miket eszel? Lehet valami olyat ettél amitől elkezdett fájni a pocakja....

?
Bea: Nagyon éééééééééééééééééééééééééédes a Gréti

Enyim csajaim is szeretnek takarítani, háziasak mint anyájuk

Ajánlom őket a fiús anyukák figyelmébe

, bár asszem Zitacicu Mátéja már kinézte magának Bogimat
Zsuzsi: Gyors gyógyulást Neked. Maximálisan együttérzek veled, iszonyat kínkeserves fájdalommal jár ez a genya betegség

Hú én nagyon gatya voltam, bőgtem a fájdalomtól

Minden megmozdulás iszonyat fájdalommal járt.... szörnyű!

Kitartást, gyógyulást+++++++++++++++
Zitaa: Gratula Márknak, lassan nagyfiú lesz

. Irigymirigy vagyok

. Én is szeretném ha lenne 2 szobatiszta gyerekem, de az nem most lesz sajna....
Milyen a bölcsi???? Jártok már?
Kinga: Köszi akkor majd várom a zsírcsomóleszívásos infókat. Nem is tudtam hogy azt le is lehet "szívni" A zuramnak 2 éve a sebészeten kivágták....

Máig látszik a helye, nagyon rondán csinálták meg...
Exi: A Császár doktornőt
Bibi: Köszi, hát túlzás, hogy jól, olyan közepesen..lásd fentebb! De már kezdek hozzászokni ehhez az állapothoz bakker!

Ti????
GErika. Hát elkiabáltam, tenap is meg ma is sugárba....áááááááááááááááááá És nem jövök rá, hogy mitől, tegnap pl nem is ittam kávét.... És bármikor reggel, délbe, délután este bármikor rámjöhet. Nagyon car!
Nem csinálsz tickert??? Olyan jó lenne tudni naprakészen, hogy hány hetes is vagy
na eldugultam!
Szép napot!