Lorcika!
Alexa 14 lesz most 22-én,és igazi KOS!Hát nem 1szerű vele,de én már nagyon vártam valamiért hogy elérjen ebbe a korba!Néha NAGYON NAGYON ki tud akasztani,de amikor dobja azt a hülye süni maszkot,akkor már látom milyen EMBERKE lesz belőle,és az valami olyan érzés,hogy le sem tudom írni!!!!!!!!!!!!!!!!!még hangulatjel sincs rá!
És az is nagyon jó érzés,hogy ott van előttem saját magam.Mint egy tükör.már láthatom mit csináltam jól vagy rosszul.Senki soha nem lesz olyan őszínte visszajelzés,mint a gyermekeink!Sok mindenre Ő tanított meg az életben,meglátod Ricsit sem Te fogod egy idő után,hanem Ő Téged!
de azért nyugodj is meg,a fiúknál nem annyira veszélyes ez a kor,vagy legalábbis kicsit későbbre datálódik és az azért nagy könnyebbség!Hidd el,nálunk most minden egyes túlélt nap ajándék!Veszélyesen jó kiscsaj,tapadnak a fiúk,bár neki már fél éve komoly barátja van,sejtheted mit érzek!!!!!!!!!!!!
hát ennyit erről...
Szia bogyra!tanulj csak szorgalmasan,nekem már abszolút nem megy,nem is érdekel,pedig munkában,kötelességben nem ismerek tréfát.most meg valahogy....
Tudom,hogy nem úgy hallja a babó,de amíg nem szerzek be akkora fejhallgatót,ami körbeér és nem az a bedugós fajta,addig gondoltam ez is megteszi,vagy hülyeség?????
Azért hiszem,hogy nem,mert úgyis mindent érzékel,gondoltam ezt is.
Vagy megint jól átvertem magam,és kínzom magam feleslegesen ezzel a jónevű bácsival???????????
Ja és Lorcika vannak napok amikor jól esik semmit sem csinálni...majszold csak a kexeidet és elmélkedj...csak a fejlett nyugati társadalom elvárasi szerint nem ér semmit egy olyan nap,amikor csak "úgy " voltál!
szerintem mindennél többet ér egy jó kis befeléfordulás és csak úgy az élet igenlése!