A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 májusi babák

Jó reggelt Mindenkinek!

Kicsit döcögősen indul ez a mai nap,biztosan ez a fránya boru az oka! :?

Azért én juszt is nagyon szép napot kívánok Magunknak! 8) 8) 8) és juszt is napszemcsi! 8) 8) 8)

Eliza!Jó pihenést Nektek,hagyd magad anyud által kényeztetni! :wink:

Lorcika!Tényleg jó nagy a Babucid,és édes a pofikája,de én már csak ilyen vagyok,a talpát már most megharapdálnám!Odavagyok a bébi tappancsokért! :lol:

Kép
bringababa

Bringababa: Ne is mondd a tappancsot!!! Nem tudok betelni a kis husgomboccal!!!! :) Nezegetem 5 percenkent a kepeket!! :)

Kép

Kép
lorcika

Lorcika!
Te tényleg nagyon fitness vagy! :D
Azt a kapirgászást én is szoktam érezni,és mindig mosolyra fakaszt,olyan kis huncut,ez jut eszembe róla.
Ami engem érdekelne az az,hogy Ti nem vagytok rácuppanva bozonyos színekre?nem a babuval kapcsolatban,hanem úgy általában.én teljesen rákattantam a lilára és a narancsra,amik amúgy nem is a színeim.múltkor olvastam valamit a színterápiáról meg az energiamezőkről,biztos van bene valami...

Kép
bringababa

Bringababa: En nem vettem eszre, hogy a szinekre rakattantam volna, viszont eskuszom miota terhes vagyok halucinalok!!!!! :shock: Mar az elejen is votl olyan, hogy a szemem sarkabol lattam, mintha elmenne valami..vagy egy feny felvillan....de amikor odanezek sehol semmi. Es most ez nagyon sokszor van!!! Vagy megorultem??? Na hat az sem kizart vegulis!! :D
Minden esetre ilyen villanasok, meg suhansok vannak!!!!! Na azert remelem nem kattanok be mire jon a baba! Csak ezt eszrevettem!!! :shock:

Kép

Kép
lorcika

Lorcika!
el is hiszem! :D
a múltkor néztük a felvételt Liliről családilag ,egy idő után azt vettem észre,hogy nem is őt,hanem engem néznek,amint oldalra billentett fejjel nézem a képernyőt és mikor láttam,hogy néznek önkéntelenül mondtam:olyan széééééééép!hát volt nagy nevetés.gondolhatod! :lol:

Kép
bringababa

dettó!
kedden a barátnőmnél jártam,mikor azt hittem egy cica ment el a szemem sarkából...ja hozzáteszem ők azért nem jönnek hozzánk,mert macskaszőr allergiája van a lánynak.hogy honnan a fenéből haluztam be a cicát,fogalmam sincs! :? az azért jó,hogyha bezárnak,lesz ismerős is! :lol: :wink: :lol: a vezetéstől pont ezért félek már,mert hol csak utólag látok meg egy lámpát,hol ilyen halluk gyötörnek...

a színek nálam minden várandósság alatt visszajönnek,a lila állandóan és csak ilyenkor...
lehet én súlyosabb eset vagyok,mint Te! :wink:

Kép
bringababa

lorcika, nagyon szépek a képek :) hát ez a tappancs nem semmi, ha ezzel belédrúg... gondolom megérzed :shock: így kinagyítva olyan félelmetesnek tűnik hogy egy ilyen (is) van bennünk :shock: mármint egy ekkora tappancs :shock: :shock:

itt nagyon kaka az idő.. remélem nem dönt depibe hogy csepereg az eső meg borús az ég

a becsült súlyról azt olvastam, hogy 20. hét után plusz minusz fél kilóval tudja megbecsülni az UH készülékek többsége a súlyt... úgyhogy nem kell a súlyon kiakadni, inkább tájékoztató jellegűen kell kezelni

bringababa, szóval akkor normális hogy nálam most mindennek sárgának és zöldnek kell lennie? most megnyugtattál :)
pici76

Bringababa: Akkor megnyugodtam, hogy nem vagyok teljesen orult!! De tenyleg legalabb lesz ismeros a dilihazban es buliii vaaan!!! :)

En is ugy tudom, hogy ezek a sulyok becsult adatok...honnan is tudnak?? Remelem azert legalabb 2 napig 56 cm hosszu lesz baboca, mert vettem egy edes rugit!! :)

Erdekes ez a szin dolog..vajon mit jelenthet? Ugy ertem honnan jon?

Kép

Kép
lorcika

pici!úgy örülök,hogy úgy tűnik bárhová is zárnak be mindenhol találok sorstársat! :wink: nálam ez annyira dominál,hogy még a hajam is lila lett a vörösből!elővettem a régi képeket és mit látok?mikor Alexát vártam,akkor is ilyen színű volt,és sajnos a meg nem született bébinél is. :cry: soha máskor nem festettem ilyenre,csak ha állapotos vagyok!és nem szándékosan,hanem tök spontán ott a fodrásznál egyszercsak kibököm a lilát.ezért most levonom a konzekvenciát:a színeknek biztosan nagy szerpük van az életben,és a szíterápia biztosan működik! :lol:

A másik a zene.én idáig amolyan csend megöl típus voltam,amióta Lili itt lak'bennem,nem kívántam egy csepp hangot sem.egészen idáig.most meg reggel óta az új OTP-s reklám zenéjét hallgatom,amire első pillanat óta rácuppantam.biztosan Ő választotta! :)

Kép
bringababa

Lorcika!
Nem tudom,talán azt a színt preferálja a szervezetünk ösztönösem,amelyik csakrának szüksége van az erősítésre.Talán.Vagy ez így már túl tudományos?????És az őrült elmélet gyártása önmaga igazolására????????Lehet,mind1,akkor tényleg buli van! :wink:

Kép
bringababa

Bringababa: :D :D
En hiszek abban, hogy a tudatalatti vagy barmi mas generalja ezeket a dolgokat!!! :)
A zenevel ugy vagyok, hogy en sem birom a csondet, de most egyre inkabb azt akarok. Meg ugye mindenki mondja, hnogy komoly zenet hallgassak. Egyik nap talaltam egy cd-t,amin Bachot hegedul egy holgyike! Hat mondom hallgassuik meg baboval........en szeretem a komoly zenet, a hegedut is...de valahogy ugy votlam mar a vege fele....hogy remelem Ricsike ertekeli....de en mar nagyon szeretnem ha vege lenne!!!!! :D

Kép

Kép
lorcika

én szerencsére még nem festettem be a hajam sem zöldre sem sárgára :D :D :D de a férjem már megjegyezte hogy azért lehetne több szín is a gyerekszobában (persze egyenlőre csak a tervek alapján lenne minden sárga meg zöld, merthogy még alig van meg 1-2 cucc) de majd igyekszem változatosabban gondolkodni... meg a férjem is hagyom érvényesülni egy kicsit :)

lorcika én azt hallottam ismerősöktől, hogy az 58 cm-el született babákon is lötyögött még hetekig az 56-os body :shock: ennyit a babruha méretekről
pici76

ja és valahogy nekem sem megy a klasszikus zene hallgatás...
nem is erőltetem, viszont imádjuk hallgatni a babóval John Lennont és Eric Claptont is :) (és néha együtt tombolunk a Guns n Roses-ra, meg U2-ra :D )
pici76

Pici: nekem is rendkivul gyanus a babaruci meretezes, mert amit en 56-nak nezek arra 62-es van irva es amire 56-os van irva az lathatoan nagyobb!! szoval errol tenyleg ennyit.

benasag: A babaszobat kifestettuk es ugye a plafonra is kerutl egy-egy potty kek festek, ahogy apu hengerelte. Na gondoltam mi az nekem kis feher diszperzittel eltuntetni a pottyoket. Azonkivul hogy kilottyentettem a festeket a parkettara, osszekentem magam, elorebb nem jutottam, mert a pottyot nem igazan takarja el!!!! Azt hiszem hanyagolom eme elfoglaltsagot, mielott ujra kell parkettazni a babaszobat!!! :D

Kép

Kép
lorcika

En is Guns-ra es U2-ra tombolok baboval! :D Kineveztem kedvencenek a U2- Green days szamot!!! Na meg Pink is bejatszik neha...hiaba rock gyerek lesz!!! :D

Kép

Kép
lorcika

Pici!ha az ösztönöd ezeket a színeket diktálja,tutira Zsófinak is tetszeni fog! :D mondtam már,hogy az egyik kedvenc lány nevem a Zsófi?! :lol: olyan édi!

Lorci!mi napok óta Bach bácsi muzsikájára alszunk el.nem is tudom hogyan,mert annyira nem jön be,hogy az utolsó pillanatig húzom,halasztom a fülbedugást,aztán lőn csoda éjjel,a szolkásos hajnali riadókor azt veszem észre,hogy muzsika nem szól,én pedig max.a második zongora versenyt hallottam csak.sőt már nem gyötrődöm amiatt,hogy Úristen,hogy fogok visszaaludni,egyszer csak újra alszom!
Tudhatnak valamit ezek a klasszikusok!
Mondjuk bérletet azért nem fogok váltani a Hangversenyterem VIP páholyába,az 100!!!! :wink:

Kép
bringababa

Lili csak Demjén:szabadság vándorait,és a kedvenc Depeche Mode koncertet hajlandó végighallgatni!Más zene rendesen fáj!Szépen kiforgatott magamból ez a kislány! :wink:

Tudjátok,néha amikor Alexa úgy felbőszít,hogy csuda,elgondolkozom mennyire "bátor" voltam,hogy Lilit bevállaltam! :o ne tudjátok meg mire képes egy "meg nem értett" tini jány.........! :evil: :evil: :evil:
Ettől függetlenül nap,nap után rácsodálkozom mennyire tökéletesre sikeredett! :lol: :lol: :lol:
na de két tökéletes egy családban néha nem fér el,most pedig úton a harmadik!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Szegény papi..... :lol:

Kép
bringababa

Bringababa: Hat biztos nem lehet egyszeru egy tindezser! Mennyi idos? En mar elore aggodok mi lesz ha Ricsi eleri azt a kort!! :D :D

Kép

Kép
lorcika

Jajj kene valami ertelmeset csinalni!! Itt ulok nezem a tegnap felvett Melyseg titkat, kozben kekszet majszolok!!!! Kene vasalni, meg minden mast csinlani....valahogy nincs kedvem semmihez!!! :oops:

Kép

Kép
lorcika

Sziasztok!

Jó reggelt, itt is trutyi idő van, olyan jó fülledt meleg.... vagy csak ki kéne szellőztetnem? :D

Bringababa! A gyerkőc nem a füleden keresztül hallja a zenét (fülbedugó) ! :) Vagy az mit jelent?

Lorci! Nagyon cuki a babóca én is magamnál hordom a tappnacsos képet, csak én naív azt gondoltam, hogy itt senkit semérdekel egy babatapicska. Úgyhogy nem tettem fel, de majd most! :)

Színekről: nekem is teljesen megváltozott a színvilágom, a hajamat melíroztattam, amikor mondtam a fodrásznak legyen tavaszias.... úgyhogy a vörös 5 árnyalata a pinktől a bordóig éktelenkedik a fejemen! :) De végülis jó lett! :)

Délremegyek megint iskolába, szégyenszemre megbuktam kémiából, most megyek konzultációra belőle.... aztáén majd 23-án vizsgázni.
Nah jó nem szégyenszemre 180 emberből 15-nek sikerült a vizsga. :shock:

Jajj! kapirgálás: én szerintem azt a kezével csinálhatja, amikor megdörzsizi a szemét vagy ilyesmi, vagy lehet csak gyakorolja az öklöcske ki-be csukását... :) De azt én is úgy szeretem. Meg az csípem még amikor bököd, olyankor nem tudom mit csinálhat, de mintha a lábával piszklna...

A súlybecslésről meg annyit, hogy sztem viszonylag elég pontos, főleg ilyenkor még mármint a 30 hét körül... gergővel 3500 grammot becsültek a 38 héten a 41 hét elején született, nahmost akkor heti 200-250 grammot kell gyarapodjon és így született 3990 grammal...
Sztem ügyesek voltak. :)
Nem nagy ördöngösség mert csak a fej és a haskörfogat arányából becsli meg valahogy a gép... De nagyon jó az ha ekkorák, még ugye 8-10-12 hétvan hátra az mondjuk kb 2-2,5 kilót jelent addig, főleg ha íyg melegszik az idő, akkor ők sem gyarapodnak annyira... tökéletes kis babócák leszenek. :)

Mindenkinek szép napot, futok kémiázni! :D Jah és babaanyagot nézelődni:)

KépKépKép
bogyra

én is néha előre futok az időben és elképzelem Zsófit tininek :) tiszta gáz, még meg sem született :)

lorcika, én is kb ennyire vagyok otthon a csináld magad mozgalomban...nem is nagyon szoktam erőltetni :wink:
a pince kimázolását lehet hogy bevállalom még áprilisban, ott nem tudok nagy kárt tenni :D
pici76

Lelottek a kicsi szornyet!! :( :( Pedig aranyos votl!!! :(

Kép

Kép
lorcika

szegény bogyra... jó kémiázást neked... már ha van ilyen :shock:

bringababa, nagyon érdekes amiről írsz, hogy egyszer felbőszít aztán meg rácsodálkozol milyen tökéletes :) szerintem minden anya így érez nem? fura dolog ez a kettősség...
én nagyon várom már Zsófit, de tutira lesz olyan pillanant amikor ordít és nem fogok tudni mit kezdeni vele és mérges és tanácstalan leszek és azt fogom kérdezni magamtól hát kellett ez nekem?
szégyel szégyel... :oops:
pici76

lorcika,

kelj fel a TV elől és menj el sétálni! :D :D :D
pici76

Lorcika!
Alexa 14 lesz most 22-én,és igazi KOS!Hát nem 1szerű vele,de én már nagyon vártam valamiért hogy elérjen ebbe a korba!Néha NAGYON NAGYON ki tud akasztani,de amikor dobja azt a hülye süni maszkot,akkor már látom milyen EMBERKE lesz belőle,és az valami olyan érzés,hogy le sem tudom írni!!!!!!!!!!!!!!!!!még hangulatjel sincs rá!
És az is nagyon jó érzés,hogy ott van előttem saját magam.Mint egy tükör.már láthatom mit csináltam jól vagy rosszul.Senki soha nem lesz olyan őszínte visszajelzés,mint a gyermekeink!Sok mindenre Ő tanított meg az életben,meglátod Ricsit sem Te fogod egy idő után,hanem Ő Téged!
de azért nyugodj is meg,a fiúknál nem annyira veszélyes ez a kor,vagy legalábbis kicsit későbbre datálódik és az azért nagy könnyebbség!Hidd el,nálunk most minden egyes túlélt nap ajándék!Veszélyesen jó kiscsaj,tapadnak a fiúk,bár neki már fél éve komoly barátja van,sejtheted mit érzek!!!!!!!!!!!!
hát ennyit erről...

Szia bogyra!tanulj csak szorgalmasan,nekem már abszolút nem megy,nem is érdekel,pedig munkában,kötelességben nem ismerek tréfát.most meg valahogy....
Tudom,hogy nem úgy hallja a babó,de amíg nem szerzek be akkora fejhallgatót,ami körbeér és nem az a bedugós fajta,addig gondoltam ez is megteszi,vagy hülyeség?????
Azért hiszem,hogy nem,mert úgyis mindent érzékel,gondoltam ezt is.
Vagy megint jól átvertem magam,és kínzom magam feleslegesen ezzel a jónevű bácsival??????????? :oops:

Ja és Lorcika vannak napok amikor jól esik semmit sem csinálni...majszold csak a kexeidet és elmélkedj...csak a fejlett nyugati társadalom elvárasi szerint nem ér semmit egy olyan nap,amikor csak "úgy " voltál!
szerintem mindennél többet ér egy jó kis befeléfordulás és csak úgy az élet igenlése! :!: :!: :!:

Kép
bringababa

Bringa! Nálunk dettó! Csak ez úgy zajlik, ha ébren van a gyerek akko folyton bőszít, ha alszik akkor meg rájövök milyen csodálatos is hgy van nekem és még gyönyörű is :) :)

És isten óvja a tinilányokat, akik majd a fiamra hajtanak!:D

Amúgy Gergőnek is vannak jó napjai, amikor segítőkész, aranyos, leckét is megcsinálja, még segít is főzni, teregetni bármit.... Máskor meg ostorral sem lehet rávenni semmire, csak üvölt a szobájából a tankcsapda, meg a republik.....
Lehet áldásosabb lenne egyből ehhez a két zenekarhoz szoktatni szegény Leventét :)

Huh, mostmár elkésem.... bár sztem erről nem lehet eleget késni....

KépKépKép
bogyra

Bringa! Ha a zene nem is, de a te érzéseid által kiváltott energia hullámok, és hormonok tuti át mennek belé is, úgyhogy nagyjából ugyanazt érzi ő is mit te zenehallgatás közben! :D

A zenész bácsi meg forog a sírjában ! :D

KépKépKép
bogyra

Pici!
Gondolom igen,mert aki nem ezt mondja az festi magát! :roll:
Csak tudod a környezet azt várja el,amit jó öreg Kádár báttyánk mondott:minden nagyon szép,monden nagyon jó,mindennel nagyon meg vagyok elégedve!
Hát akárcsak a szólás mondója,úgy maga a szólás is lejárt lemez!
Attól,mert Anya lesz valaki nem szűnik meg érző,önálló lénynek is lennie!És bizony egy gyerek a legszélsőségesebb érzéseket tudja az emberben kelteni.Én nem hiszek az elfojtásban,inkább úgy gondolom MEG KELL ÉLNI MINDENT!Jót,rosszat,szégyellni valót,MINDENT!Vagy tudod mit,nincs is olyan,hogy szégyellni való,ezt mind a környezet oltja az ember lányába!Érzések vannak,amik mndkettőtök lélekfejlődését szolgálják....

Na már megint tudományos mami lettem...,lelövöm magam,bocsika! :oops:

Kép
bringababa

bogyra!megnevetettél!nagyon! :lol: :lol: :lol:

Kép
bringababa

bringababa: Miert vagy bringababa? Szerecc bringazni? :)
A tini korszakert csak azert aggodom, mert tudom en milyen voltam!! Jesszus!! :D Csak Ricsi ne legyen ilyen zicherest tuvel atlyuggtott fulu es ne hozzon haza borzadaly tyukokat!!!!! :D
Bar tudom, hogy akkor is szeertni fogom es tenyleg mar alig varom, hogy erezzem az anyai erzest!!!! Marmint gyakorlatban is tapasztaljam! :)

Meg chatelek egy kicsit baratokkal, aztan kicsit felallok! :) Es csinalok tojasos nokedlit!! Nyamm!! :)

Kép

Kép
lorcika

Ja,és bogyra,te is igen színes mami lehetsz a hajaddal!
lehet,ha utcán taliznánk már felismernénk 1mást! :lol:
A pink meg a lila! :lol: :lol: :lol:

Kép
bringababa

A szélsőségekről csak annyit, hogy nekem is néha a legkegyetlenebb kínzási módszerek közül jut eszembe egy kettő, amit szívesen végrehajtanék a nagyfiamon, persze elég csak lelki szemeim előtt végig élni és már oda is a dühöm.... de ezt persze csak a gyerekes barátnémmal valljuk be egymásnak, hogy neki is eszébe szoktak ilyenek jutni....

Valamelyiknap épp szörnyeteggé vált a gyerek, amikor is megkérdeztem anyut, hogy szerinted még a maga kis 135 cm- jével be tudom tuszkolni a söfi előtti inkubátorba??????

Anyu úgynézett rám mintha UFÓ-t látna! :D

Hát igen, sajnos ilyenek is eszmbe jutnak... :D

KépKépKép
bogyra

Brigiből lettem bringa,így hívtak a kollégáim!Ha jobb csaj lett volna,akkor azt mondtam volna,azért mert szívesen tekertek volna egyet velem,de ez nem így van,1szerűen csak így becéztek.... :lol:

Sok közös lehet bennünk,én DM-re tombotam,az összes kellékkel 1ütt:fekete ruci,felnyírt haj,fekete köröm,stb...,sejtheted!!!!! :roll:
Csak még annyit a tiniségről,meg hogy visszakapjuk:szent igaz!
Az én lányom most ezt az EMO stílust nyomja!Szerintem én anyám is azt gondolta,amit én most néha erről:Szörnyűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűű! :roll:
De pefogom a pofám és nem mondom neki,elvégre baromi igazságtalan lenne!

Szóval a jó kislányok megnyugodhatnak,lányaik fiaik ugyanolyanok lesznek,mint ők,a rosszabbak meg kezdjenek meg rettegni!!!! :wink: :lol: :wink: :wink:

Kép
bringababa

Bogyra!
örülök,hogy említetted a jó öreg kínzásos módszert,néha én is válogatott módszerek alkalmazásán töröm a fejem,aztán meg odaáll elém és hello düh!
Az inkubátoros dolog újra csak megnevetettett,jó hogy vannak humoros anyuk,még akkor is ha minden viccnek van alapja! :wink:

Kép
bringababa

na ezt most elképzeltem, a pink meg a purple pocakos mami találkozója :D kösz csajok hogy feldobtátok ezt a borús napot :D :D :D

bringababa, örülök hogy egyetértünk, megnyugtattál hogy normális vagyok, (amit alapjában véve tudok, de néha jó azért újra hallani :) )én is néha átcsapok tudományosba, amikor nagyon magyarázok valamit :)
de teljesen egyetértek veled, én is meglepőnek és csalárdnak találom amikor valaki azt állítja hogy minden pink, és egyszínűen pink... általában elég harcias is vagyok hogy megvédjem az álláspontomat, de ez az anyaság dolog olyan sokmindenben új, hogy néha elbizonytalanodom... szóval szerintem ezért is chattelünk itt, hogy támogassuk egymást lélekben :)
na most már lelövöm magam, mielőtt én is nagyon teoretikus vizekre evezek :)
pici76

én a gimi alatt is már koliban laktam, és 4 éven át az ablakon másztuk ki hétvégenként buliba (néha hét közben is :wink: ) persze anyum a mai napig nem tud ezekről a disznóságaimról, azt hiszi áldott jó kislánya van :) mondjuk mindig jól tanultam, nem látszott meg a jegyeimen a sok átbulizott éjszaka :)
na de Zsófi biztos nem lesz kollégista azt már most tudom :D :D :D
pici76

Pici!Örülök,ha nevettél picit,mekem is jó kedvem lett,kaki idő ide vagy oda! 8) 8) 8)
Azért nyugtatni nem foglak,a környezeted nagyon is azon lesz,hogy Téged elbizonytalanítson,de Te majd Babuciról le fogod tudni szűrni,mit hogyan csinálj,vagy csináltál addig!

Hát igen,mondtam,hogy nem vagyok az a tipikus tipp-topp mami... :lol: :lol: :lol:
Ma is megyek orvoshoz,gondolom a rendelőben lesz majd a nyugdíjas szekciónál nagy döbbenet,miszerint "ez is egy ANYA???Hát hová jutott ez a világ??????????!!!!!!!!!!" :o :o

Kép
bringababa

Nekem anyuka mindenről tudott,és ezt igyekeztem átmenteni Alexával való kapcsolatomba is!Na jó,azért nekem is voltak titkaim,boztosan neki is vannak,amit 1általán nem szeretek! :evil:
Lehet ma hazajön,mégiscsak meg kell kínozzam,mondjon el mindent!MINDENT! :D

Kép
bringababa

Jokat nevettem a torteneteiteken!
En meg nem tudok tinilanyos tortenetet, esetleg magamrol, de az sem valami izgis. Na jo azert nem kell azt hinni, hogy en voltam a megtestesult jo kislany :)
Nalunk inkabb a ferjem az aki szaftos dolgokat tudna a tinikorszakabol meselni, persze semmi durva :?
Szoval ha raut a poronty, akkor fel kell kotnom a gatyamat, es persze szerinte olyan lesz a baboca, mint az apja. Bar en azt sem banom, nem art, ha orokli a hatarozottsagat, celtudatossagat, mert hogy Apuci ilyen.

KépKép
horilda

Huha en nagyon gazos tini voltam!! MOndjuk a bulizas nekem azert kesobb jott (az meg veszesebb votl!!!!) ...de szerintem tok idegesito votlam!!! :) Es eppenseggel rockernek kepzeltem magam es hisztiztem, hogy szegecselt bordzsekit vegyenek nekem 13 eves koromban es Halloweent es Pokolgepet hallgattam!! :D
Mondjuk nekem a csalad kicsit gazos...sajnos....igy szerintem csak lazadtam ezerrel!!! MInden estere azt nem tudom hogyan kell jol nevelni egy gyereket...inkabb azt hogyan nem!!!! De majd csak alakul es jon magatol!

bringa: amugy en is multkor fulhallgatoval hallgattam zenet es Ricsi egybol elkezdett dorombolni,szoval tuti halljak igy is!!! Hisz mi most nekik egy ket labon jaro inkubatorok vagyunk es ha ott is beleszolnal valamelyik lyukba bent hallanad!!! :)

Na megyek osszeutom azt a tojasos nokdelit, mielott ehenveszunk itt Ricsivel! :)

Kép

Kép
lorcika

Na mára tényleg lelövöm magam,annyit termeletem,lehet más nem is jutott "szóhoz" tőlem! :oops: :oops: :oops:
Bocsi,bocsi,bocsi!ez a fránya közléskényszer.........
Meg amúgy is ideje készülődnöm,még meg kell borcsiznom,na az még nem 1szerű mutatvány ekkora testtel! :( :( :(

Szép és tartalmas napot Mindenkinek,puszi:
brigi

Kép
bringababa

Sziasztok!

Pár napra eltüntem. Nehéz napok voltak.
Szóval az történt, hogy 3 hete voltunk 4D-n. Akkor megállapították, hogy a kicsi fejével nem stimmel valami. Hátsó agyi kamratágulat. A nőci szerint nem vészes, de javasolta, hogy a 29. héten az orvosommal csináltassak egy kontrollt. Hétfőn voltam a körzeti nőgyógyásznál, aki azt mondta, hogy nincs kontroll, mert ezt a 4D-s leletet ő nem ismeri el. Kedden elmentem a saját orvosomhoz, aki a kórházban rendel. Viszont az ultrahang itt sem foglalkozott velem, mert ők sem ismerik el a 4D-t hivatalos leletként. Maradt a genetikai tanácsadó. Megnézték a babát. Még mindig meg van a tágulat, de az elmúlt 3 hét alatt nem nőtt tovább. Most ennek kell örülni. 3 hét múlva újabb kontroll.
Az utóbbi pár napban alig aludtam. Eléggé kivagyok.
Nagyon felháborít és elszomorít az, hogy ennyire nem számít egy baba egészsége. Mindenki csak a másikra mutogat, tologatják az embert össze-vissza.
Ne haragudjatok a hosszú kifakadásért.

Egyébként nálunk hétágra süt a nap, megvigasztalom magunkat egy fagyival.

Kép
anido

anido ez tiszta döbbenet... a saját dokid sem foglalkozott a 4Ds eredménnyel???? ha ő kéri akkor sem vizsgálják meg az UH-on???

nem akarok beleszólni, de ne hagyd annyiban.. ha kell válts orvost, menj olyanhoz aki maga csinál UH-ot, és akár hetente is ha te arra kéred

felháborító amikor az orvosok a saját büszkeségüket a kismama érdekei elé helyezik... nekem sok orvos van a családomban, de ilyet még nem hallottam.. nagyon sajnálom hogy ilyet kellett megélned, de ne hagyd hogy legyőzzön a bürokrácia, meg az orvosi gőg..
pici76

Anido!
Szegény, el tudom képzelni, hogy min mentetek keresztül. Nagyon reméljük, hogy semmi komolyabb baj nincs Manóval, és három hét múlva sem lesz nagyobb a tágulat.
Jól teszed, hogy vigasztalódsz egy kicsit. A fagyit én is imádom. Ha van fagyi, akkor az összes többi édességet el lehetne tőle törölni a földről :)
Vendég

Szia Anido!

Jaj de sajnalom amit irtal! :( Es ez mit jelenthet ugy ertem mi lehet ilyenkor a babaval? Remelem en is hogy nem no tovabb a tagulat!! Nagyon szoritok nektek! Probalj megnyugodni!
Amugy engem is kiakaszt, hogy nem fogadjak el a 4d leletet. plane egy ilyen esetben, amikor gond van!!!! Felhaborito!! De ez a dokiknal valami komplexus fele, hogy nem az o szar 2d-s ultrahangjukon nezelodnek!!!! Az en dokim is meg sem akarta nezni, kozben sokkal tobb mindent mertek itt, mint a korhazban, de azt mondta az ot nem erdekli!!! Csak eppen a te esetedben ezt komolyan kene venni!! Nem gondolnak az emberre, csak egy husdarabok vagyunk!!!!!! :roll:

Kép

Kép
lorcika

Sziasztok, még kicsit bekukk!

Anide, nagyon sajnálom, de meglátod nem lesz semmi baj!
A 4D-s uh-al kapcsolatban csak annyit, bár ez az én magánvéleményem, hogy én sokkal jobban hiszek a 4D-s uh-on a dokinéninek, arról nem beszélve, hogy szerintem sokkal jobban és alaposabban lehet látni a babát és a körülötte ill. hozzá kapcsolodó dolgokat, mint a 2D-en. Nekem még olyat is csináltak egy hete, hogy megnézték, hogy a köldökzsinorón hogy folyik át a vér és úgyanúgy lehetett hallani pulzálni, mint a szívhangot...ezzel pl. még egy doki sem foglalkozott! Úgyhogy ennyit az orvosokról és az uh-ról! :(

Kép
elizabeth25

A pink és purple hajú, pocakos bagázsba szeretnék én is felvételt nyerni..... igaz én csak visszafogott rózsaszín hajat tudok prezentálni :lol: :lol: :lol: :lol:

Legi

Kép
leglesscat

Anido!
Szurkolok, Nektek, es erzem, hogy minden redben lesz!
Megertem, hogy ki vagy, felhaborito, hogy allnak hozza az emberhez, en is azt mondom, hogy ne hagyd annyiban, mar csak a magad megnyugtatasa miatt se., mert azert meg 3 het bizonytalansagban...
A sajat dokidnal nyomulj meg szerintem, persze nem akarok beleszolni.
En azt mondom, hogy mostantol kenyeztesd magatokat meg jobban, mint eddig, a babanak es mamanak is jol fog esni. :D

KépKép
horilda

Lányok, ami aztán igazán aggaszt, hogy eddig nem nagyon vizesedtem, de most úgy néz ki, hogy beindult a dolog . Mind a két kezemen a mutató és a középső új között ilyen pici párnás rész lett, biztos víz, úgyhogy még jó, hogy ma megyek a dokihoz! Valakinek volt vagy van hasonló?

Kép
elizabeth25

anido, pontosan ismerem, miről beszélsz, amikor az orvosok egymásra mutagotva mossák kezeiket, közben meg mi szívjuk meg, mert a kutya sem foglalkozik velünk, meg a problémákkal.
:? :? :?

Kitartást kívánok, biztosan jól fognak alakulni a dolgok!!!! Megy a drukk értetek! :wink:

Legi

Kép
leglesscat

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?