Feszülés: jelentem, nekem enyhült. Magától, jelentősen. A 17-22. hetek elég feszülősek voltak, de azóta csak sietni nem szeretünk...
Nenoke, körzetek:
http://www.eum.hu/index.php?akt_menu=5118
Itt kikerestem a kórházamat, és benne volt, hogy honnan fogadnak pácienseket a Nőgyogyó osztályon. Az, hogy melyik 2 kórház lehet még, nemtom, hogyan lehet megtudni. Gondolom, kikeresed. (vagy ld. lentebb)
A 3 kórházról pedig még a kórházmizéria legelején volt szó, és azóta senki nem mondta, hogy csak 1 körzeti kórház lenne... Főleg Bp-en. Nemtom, nem ez alapján választottam, csak most láttam döbbenten.
Infok még: Dr. Info telefonszámán (06-40-374636) vagy a
www.terapia2007.hu (irgalmatlan lassú, és még nem láttam működni az onlány keresőjét...)
Uxi: KIZÁRT DOLOG, HOGY AZ ISTVÁN SZÜLÉSZETRŐL ELKÜLDJENEK EGY VAJÚDÓ NŐT!!!!!! A főszülésznő egy Anyatigris! És szerintem Boros is rohanni fog, nem egy cserbenhagyós típus, ahogy nézem a működését. Csak ne legyen szabin
És grat a félidőhöz!!!
Mary! Te nem gondolkoztál a varráson, vagy varratáson? Anyukád vihetne most szabásmintát (pl. márciusi Kismama magazin), és vagy Te, vagy egy varrónő megvarrhatná a ruhákat. Remélem, azért anyagot lehet kapni, abban a furán öltözködő országban!
Nem lehet, hogy azért híztál "sokat" a doki szerint, mert a 30 kilós japán lányokhoz van szokva? Nem mindegy, hogy vki 30-ról hízik 32re, vagy 60-ról, 62-re!