ez vicces télleg....
Ha nem vagyok indiszkrét, mennyit kért a dokinőd? És ki az a köcsög fiatal doki?
LÁnyok, én is azt tapasztalom, hogy irigyek a nem babás kortársak. Tudom régebbi téma, csak elfelejtettem reagálni rá. Nekem olyan simerősöm is van, (barátnőmnek nevezi magát), aki már csak azért is irigy rám, mert van egy férjem (neki még barátja sincs évek, majdnem évtizedek óta, nemhogy apajelöltje). És igazából én ezeken nem húzom fel magam, sőt valahol magamban röhögök rajtuk, amikor látom, hogy milyen kényszeredettem préseli ki magából a "de aranyos hasad van" c. mondatot. Mert tökre látszik, hogy nem tud vele mit kezdeni, hogy borzasztóan zavarja, hogy foggalma sincs a pocakosodás érzéséről, és főleg arról sem, hogy majd mikor lesz. Persze van néhány kivétel, vannak jogosan barátnő néven futók is, akik ugyszintén kicsit lemorzsolódnak, mert megváltozik az élethelyzet, kevesebb időnk marad rájuk, de ha tényleg jó barátnők, akkor megértik ezt, és fél év szünet után is úgy tudnak csacsogni velünk, mint annakelőtte.
Én nem tudom hol állok súlyügyileg,ma este dől el, uis megyünk haza Tébányára, alig várom!! És otthon van mérleg...de ezt már kevésbé. Kiderül mit követtem el két hét alatt...
Lányok, nem tudom milyen gyakorisággal fogok tudni ide járni, mert otthon nincs netünk...azért gondoljatok rám, igyekszem benézni legalább hetente egyszer.

[/URL]