Gyerekem függőlegesen akarja tolnia babacsokit - felemelte és persze az leesett, rá a lábára. No erre gyerek mit csinált? Idejött hozzám panaszkodni, majd amikor megszeretgettem, visszament és újból eljátszotta az egész mutatványt. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ebadta keményfejű kölke
Szrek

Ja, mi mindent ettünk már meg mi is gyerekkorunkban, ugyi
Én például egyszer a gégészetre kerültem, mert beledugtam egy műanyag babakalapot - olyan fél centis átmérőjű, az oviban ezzel játszottunk

- az orromba.
Zuz

tegnap este beájultam, msot olvasom, amit a jegesekről írtál. Claudia valami fantasztikusan nézett ki! Korábban sokszor öltöztették kötözött sonkának, de Mokánymárti ért a ruhákhoz, hiába - ugye Votiv
Magánemberként sajnálom DK-t, borzalmasan fáj a törött csont - felnőttként különösen, plusz még egy szeretett személy hiortelen halála is. De mint ennek a műsornak a szereplője - ezeket nem hozhatjuk fel mentségként, mint ahogy Nagy Feró korát se kéne- mert azrét az nagoyn kínos szerintem, hgoy még a Nacsa Oliváér is jobban korizott nála, mégis mindig beszavazzák a kora maitt. Én legalábbis nagyon vacakul érezném magam, ha ezért dicsérnének...
De továbbra is minden tiszteletem azoknak, akik 3 hónap alatt így, ilyen teljeseítményt produkáltak.
Lindi

Gyönyörű szépek vagytok mindannyian !!! Látom, Grétit nem zavarja a kamera

Bajni tündéri nagy erős fiú