Sziasztok!
Én is nagyon gratulálok Nukadának meg a kis Rékának!! Úgy látszik nagyon ki akart már bújni az a kicsi lány! Drukk, hogy minden rendben legyen!
Votiv
Már izgultam, hogy nem szülsz-e, ahogy olvastam a ma a netet, de aztán pár hozzászólással lejjebb láttam, hogy ez még nem az.

Gyógyuljatok meg hamar!! ++++
Ancsi
Jó, hogy már javulgattok!

Orrszívás az nálunk kb. mission impossible. Szegény Bendit leszorítom, ráülök stb. de a fejét még így is rángatja. ÁÁÁÁÁÁÁÁ Amúgy kap köptetőt. 3 féle gyógyszert kellene, hogy szedjen, de a gyógyszerbevétel sem könnyebb nálunk, mint az orrszívás. Ma már ahhoz is lefogtuk ketten a férjemmel és még így is csak kb. a felét sikerült beadni.
Macs
Szegénykém, javulgass te is! ++++++++
Indi
Dominónak is jobbulásokat kívánok! +++++++
Recca
Indiános link nagyon tetszett. Néhány dolgot én is úgy csináltam, csinálok Bendivel ahogy le van írva. Remélem jól tettem/teszem.
Szrek
Rossz nap.

Elég bonyolult a helyzeted, ahogy olvastam, drukkolok, hogy a lehető legjobban alakuljon! ++++++++
Nálunk pedig az van, hogy Bendikém délelőttre már egészen jól volt, éjszaka is jól aludt meg minden, de délutánra már nagyon nyűgi és sírós volt és apjukkal már nagyon kivoltunk estére, de most már szerencsére alszik. Amúgy már 4 napja minden este ez a műsor, hogy nagyon nyűgi, hány egyet (állítólag a napközben lenyelt slejmet hányja ki ilyenkor) aztán nagy nehezen elalszik. Ja és enni nem hajlandó semmit, csak szopizik (ilyenkor örülök, hogy még van szopi), meg ugye a gyógyszert se nagyon akarja bevenni és mindig levetkőzik pucérra, pedig nem is lázas, hogy esetleg melege lenne...

Remélem hogy holnap már tényleg jobb lesz...
Ja és én is láttalak Lindi a tv-ben!
Nagyon cuki volt Barni baba és Gréti is! És nem is beszéltél rosszul, csak nagyon keveset mutattak belőled!
És jut eszembe Boldog Névnapot az Ildiknek így utólag is!
Fibi
Ünnepeljük a Bendegúzt és a Gellértet is.

De a mi naptárunk szerint Bendegúz május 7-én van. Úgyhogy majd akkor.
Báint pedig eszméletlen aranyosakat tud mondani!
Na most ennyi jutott eszembe, Üdv és jobbulást minden betegeskedőnek.
ruz