A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Bocsi, a kisbetűért, FÍBSZ ;) :lol:

Kép

Kép

:D
szrekuc

Indi, én egyelőre újszülöttke elölhordozásra neveznék, ha lehet. :) Császármorzsa, nyami, és de kár érte. Domicsek is értékeli eccermajd. Én épp most vágtam be egy hatalmas adag grízestésztát, nem tom, milyen iccakának nézünk elébe. :)

Most megy az Activity Megatáncos K. Zitával, RR-val, B. Szilvivel, hát, nem is tom...Zitus néha egész bugyutának tűnik.

Den, tégy fel képet Bálinttal és az ő új sérójával! :) Emma jól vagyon, az imént nyomott le egy kellemetes kickbox aerobicot. Gondolom, ő is a grízestésztának örült. Legalább ő örüljün, én ízeket még nem nagyon érzek. :)

Kátya
kincsimano

Leni, köszi, mindjárt én is nézem a babavilágot!

Szrek, sok drukk holnapra, hogy Ábel jó fijú legyen, és ne gyártson vegyifegyvert. :)

Fibi, banmeg :?
kincsimano

Fibi! Bálint ujja :cry:
És kb. milyen idős volt a támadó? Csak hogy tudjam, mikortól számíthatok hasonló terrorcselekményekre.
Mégis mit lehet ilyenkor mondani a gyerekünknek, ha megkérdezi, hogy ezt most miért csinálta a másik? Vagy nem kérdezik meg?

Ugye éhségből ilyet gyerek nem csinál? (most tuti nagy hülyeséget kérdeztem, de enyim még nem harap, ezért tök értetlen vagyok) :oops:
leni

Fibi, de tervezem folytatni a munkát, viszont leredukálom a feladataim heti 1 cikkre (a rovatom), ez még csak összehozom, legalábbis most úgy hiszem. aztán lehet hogy másképp alakul.

Deni, ha most abbahagyom a rovatom, öt év minden heti munkája foszlik szerteszét pár hét alatt. de ha esetleg muszáj, akkor persze feladom, mert ennél fontosabb dolgok is lehetnek. majd meglátjuk.

ledőlök, egész du/este jósolgatok, van vmi a levegőben :?
ja és most lettem 37 hetes...

votiv 8)
votiv

Szrek,
el van nézve a kisbetüd :lol:
hááát, épp azon gondolkozom, hogy fujjam e be vmi sprével (ahogy B mondja: pével :lol: ). van olyan itthon hogy HY Aerosol, Biopont termék. felületi hámsérülésekre, meg sebre is jo.

Akkor gyakorold még a kendözést, holnap is sikerülhet! abban biztos jol ellenne Ábel :D Fickoooo ? :lol: végsö esetben bevetheted :) max utána meghálálod neki :mrgreen: (Amugy én szivesen tologatnám Ábelt a Városligetben addig, csak jönnek hugomék hozzánk holnap)
fibi

Leni,
ezt nem lehet kiszámitani! a kisfiu 2 és fél éves volt, és apuka elmondása alapján még sosem harapott meg senkit.... :roll: Bálintnál kb másfél éves kor környékén volt harapos idöszak, de pár hét alatt kinötte, azota sosem senkit. és ha jol emlékszem, akkor is csak családtagokat. szoval egyénenként változo gondolom... Bálint nem kérdezte, hogy miért csinálta, csak sirt.... Amugy ezt a kérdöszot még nem nagyon használja.
fibi

Fíbsz,
ja,vhol feljebb értekeztem faramuci helyzetünkről, amiben volt egy fickó is ;) hát ez az, ha most lennék nagyon hálás, az nem épp ennek a család prodzsektnek kedvezne :wink: :lol:
aranyos vagy, köszi; még azt lehet, hogy a mutert vetem be egy órás tologatásra városligetben :D

Kép

Kép

szrekuc

Szrek :) hát miért nem tegnap mondtad, ááá kölcsönadtam volna kötős kengurut, az szuperkényelmes és egyszerű megkötni is. Ha reggel korán erre járnál, akkor még áll az ajánlat :wink:

A másodikg félévben járó babák mozgásfejlődéséről van szó, ülés, tárgyak becserkészése, értüknyúlás, mászás. Annyira jó látni az ugyanúgy csetlő-botló kisklambókat :)

Kátya :) menni fog :)

Neet :) Halacskád a lépcsőn - 8 hónaposan ott mászkált? hűűűű, de jó, hogy nálunk nincs lépcső :lol:

indianyo

Votiv, hűha, ez nagyon izgi! Azért remélem, tényleg csak jóslók. :)
kincsimano

Indi, esetleg a márc. 19-i talin egy röpke gyakrolati kötözés? Én újszülöttet még nem tudok hozni a kendőbe, de gondolom, csak úgy magában is lehet/érdemes gyakorolni.
kincsimano

Szrek,
ja, értem :wink: család az elsö. (csak kár hogy apafejnek még nem tiszta ez teljesen :? )

Votiv,
ez már kezd izgi lenni!! 8)

na, el teregetni, amig ded pancsol. aztán én is összeesek.
fibi

Votiv,
remélem AZONNAL értesitesz, ha van vmi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 8)
kicsit kezd izgis lenni a dolog!!!!
én meg megint a 42 hetedre gyúrtam... :wink:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

a sok előre beharangozott kis kosból így lesznek halacskák ;) :lol: de azért még csak maradjon bent, nem?

Kép

Kép

szrekuc

Fíbsz,
ez azért bonyi (majd eccer lájv, ha érdekel ;) )
mi ma akkorát pancsiztunk, mert kicsit elbambultam, úgyh gyerek mellig érő vízben ázott :lol: :lol: :lol: nagyon élvezte :D

Indi,
köszi, elméletileg 9kor találkozunk és 10-re kell menni, úgyh hozzátok előtte kimenni nem tűnik nagyon reálisnak meg kötős kenguru még sosem volt rajtam, de ha áll az ajánlat, alszom még rá egyet, és ha elég korán kelünk, lehet, h elugrom
én kicsit idegenkedem kendőtől, kenguru nekem sokkal könnyebben ment, talán ezért sem tudom a kendőt használni
és persze bazi hosszú :lol: :lol:

Kép

Kép

szrekuc

Lindi: tényleg nagyon helyesek voltatok a tévében! :D Nem is látszott Barnabás szumósnak! Nagyon kis cuki volt, Gréti pedig tündéri.

Kép
Kép
tinu

Lindi, Ildi :)
Boldog névnapot nektek!

Nukada,
Gratulálok Rékához. Kívánom, hogy gyorsan rendbe jöjjetek, és együtt lehessetek. :)

Szrek Hősnő :D ,
tetszik az atitűdöd a bonyi életedhez :wink:
jó múzeumozást holnap Ábelnek is :lol:

Spektrumos film második felét én is láttam. Klassz volt ráismerni, hogy tényleg pár hónapja még gyermekem is így lépegetett és esett-kelt, most meg már a szaladást gyakorolja.

Recca,
köszi az indiános linket, jóóó :) nagyon jól hangzik a saját vállalkozásotok "témája".

Indi :) olvastad, hogy örülnénk a Szent István parki találkozásnak? melyik nap? sírásmentes nap szuper :)

Deni :) jó kis programotok volt ma.

Én meg lángost sütöttem, életemben talán másodszor és ezúttal sikerült! De Petit nem érdekelte csak az almaszósz.

Fibi,
azért nagyon klassz, hogy halad ez a fürdőszoba projekt :), és mi jön még a zuhanytálca-csere után?
Bálint ujja :(

Leni,
szerelő Hanka nagyon édes :) milyen sokoldalú gyermek :wink:
és jó, hogy megjavult az automatikája :)

[/b]

KépKép
nonni

Szrek,
persze hogy érdekel :wink: már akartam Ruziéknál is kérdezni, de nem mertem :oops: , mivel akkor láttalak elöször életemben :lol:

csok, joszakállt nektek!
fibi

Sziasztok!

Köszönöm szépen mindenkinek a névnapi köszöntést, nagyon aranyosak vagytok!

És örülök, hogy tetszett a tv szereplés is, bár -lehet szerencsére- a 90%-át nem mutatták annak, amit felvettek, pedig engem nagyon szépen még ki is sminkeltek.

Ma nagyon zsúfolt napunk volt, Peti névnapom alkalmából moziba vitt, megnéztük az SOS Szerelmet, haláli film, sírtam a röhögéstől, annyira bunkót játszott a Fenyő Iván.

A szolnoki lakásomban felmondott az albérlő, ma mutogattam az űj jelölteknek, illetve mutogattam volna, mert az első alkalom után úgy behúztam az ajtót, hogy belülről bennmaradt a kulcs :roll: , úgy, hogy kívülről nem is lehetett bedugni a másikat. Viszont úyg látszik szerencsét hozott, mert ez az első érdeklődő már vissza is jelzett, hogy ki is veszi már hétfőtől, úgyhogy gyorsan még meg is csináltattam a zárat.

Votiv! Csak nem? :shock:
lindicita

Nonni,
még a WC-ben a szétfurt csempék helyett kellene ujakat feltenni, de az köv. hétvégi projekt.
lángos és almaszosz, nyamm :)
fibi

Lindi,
mozi dejo lehetett :) és anyukád elbirt a két köccel? ejha :P
fibi

Fibi! Apukám is besegített, és ráadásul fél 1-kor mentünk, amikor Gréti aludt. Persze így csak mi ketten voltunk a moziban :D , de pár percet késtünk és nélkülünk megkezdték a film vetítését a tök üres nézőtérnek :roll: :D
lindicita

lindicita

Utolérési project beindul:

Nonni! Hogy azt írtad a lányomra bölcs nagyon tetszett. :lol:

Ancsi! Lencsi jobban?

Ruz! Bendinek +++++++++ nagyon szarul hangzik amit írtál. :( Remélem már jobb!

Ildi! Ti hogy vagytok?

Zuz! De jó a trófeás beszámoló! :lol: Örülök, hogy ilyen jól sikerült. :lol: Én is úúúúúúúúgy szerveznék egy ilyet, de én senkire nem tudom ennyi időre Angit rábízni. Csak apára. 8) :lol:

Rylie! Angi sosem alszik nagyokat. Az én örökmozgó vérem örökölte, csak az alvási szokásaimat nem.
Teljesen egyet értek a 15-ével kapcsolatban. Röhej hogy mindenki inkább otthonra „kényszerül”: :evil:

Meme olyan édes!!! :lol: :lol: :lol:

Dominóéknak is +++++++++++

Monisa! Tök jó hogy ilyen jó élményeid voltak a H-ban!!! :lol: Te kis fizetett ügyi :mrgreen:

Tinu! Lehetnek ám a frontok is. Angi is néha egész nap nem aludt, hiába volt „előírva” a napi 20óra alvás. Az én lányom sosem követi a könyveket. :mrgreen:

BOLDOG ILDIKÓ NAPOT!!!

Csütörtöki taliképek is szuperek!!! :lol: De jó Johiéknak ők duplázhattak :lol:

Mi átestünk egy gyors dáthán. :( Első nap láz, utána hála „csak” orrfolyás. Éljen az anyatej és az oscilo :lol:
Kicsit izgultam, hisz hétfőn megyünk tavaszni. :lol: Apjuk kapott egy kis üdcsicsekket, s oda megyünk ahol Ancsiék is voltak, Galyatetőn. Szerdán már jövünk is vissza, de nagyon várom. :lol: :lol: :lol:

Kövi 1322

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

tádám. kész :lol:

Ancsi! Drukkolok hogy Lencsi ne örökölje a májbetegséget!
Neked is ++++++++++++

Tinu! Nagyon tetszik a kendős kép! :lol: Angi nem bírta ha a fején van vmi, ezért nálunk nem vált be.
Én is paráztam az első időkben a kimozdulással.

Leni! Édesek a képeid! :lol: Ez a kódolt nő aaaaaaaanyira igaz! :lol: 8) :lol: Angi olyan csábító kifejezéseket tud, hogy én tanulok tőle :mrgreen:

Zsan! Mindegyik gyermeked TÉGED választott anyukájának, mert TE VAGY A LEGTÖKÉLETESEBB számukra!!!

Neet! Eszti és az esti szeretgetés :lol:
Milyen sok kép! :lol: :lol: :lol: S persze mind szuuuuuuuuper.

Recca! Fajátéééééééééék!!! Drukk! Drukk! :D

Zuz! Betüfelcserélés: én azt olvastam, hogy nem gond. S nem is szabad kijavítani sosem, csak helyesen elmondani amit akart. Amikor nálad jártunk, te profin így csináltad. :lol: I remember.

Gratula Nukadának és Rékának!!! (és még azt hitte, hogy nem lesz kint 10.-re)

Közben látom Ildi is volt.

Szrekuc! nálunk is bejön a vices ruha. Angi általában a zoknikat eszegeti. :lol:

Den! Bálint a boldogfrizkós :D

Leni! Tuti büntetendő az ilyen dolgoztatás! :mrgreen:

no jószakállt :lol:
gödibarbi

Csak bekukk mert látom nagy hír van :)

Nukada,
Gratulálok Réka babához, remélem mielőbb együtt lehettek úgy igazándiból :) Drukkolok!!!!

Ildikóknak nagyon boldog névnapot!!! :)

Ma (ill. most már tegnap) kint voltunk a börzén. Vicces volt, mert szerintem az eladók többen voltak, mint a vevők :lol: Babaszoba regisztráció bejött az ingyenes belépőkhöz, viszont mi nem voltunk a listán, de ettől függetlenül a nénitől kaptunk jegyet :) Hihetetlen mennyiségű áru volt kint, győztem kapkodni a fejemet és tök jó árakon. Az egyik árusnál kifejezetten jól jártunk, vettem két használt bodyt és a néninek valamiért sikerült hármat csomagolnia. Itthon vettem észre, amikor pakoltam ki, bár az ingyen body egyenlőre nem lesz jó Adélra, 92-es méret :lol:

Kép Kép
curse

Látom lesz mit olvasnom majd ma, ha felébredtem :lol:

Kép Kép
curse

Barbi,
jo kikapcsolodást Galyatetön!!

Curse,
ingyen body akkor is jo, ha csak késöbb lesz jo Adélnak :lol:

KépKép
fibi

neet

Curse,
ezt csak miattad, h ne kelljen annyit olvasni! :)

Utólagos is boldog Ildikó napot midnen érintettnek! :)

Végre megint gyönyörű az idő!!! :D

Vot,
szülsz, vagy hun vagy?
neet
neet

Neet,
Köszi :lol:

Kép Kép
curse

Egyébként azon gondolkoztam, h a 92-es méret vajon mikor lesz jó? :? Általában egy méret meddig jó? Mi most nőljük ki a 62-est, bár az 56-os méretek születéskor is elég passzentosak voltak. Hiába karcsú lányom van :lol:

Kép Kép
curse

sikerült a visszaolvasás :lol: de látom csak én tépem a számat :lol:

Neet,
Kutyád, macskád haláliak :lol: Eszti pedig szuper édes :) Halfarkas kép :lol:

Macs,
Milyen édesen alszik Füli :)

Kisün,
Gratula az újabb fogakhoz :) Ostoros szöveg nagyon jó :lol:

Indi,
Én nagyon tudatlan vagyok :oops: Mi a hipermotil? Jó kis császármorzsa :( :lol: A spektrumos műsor nagyon jó volt, bár nem az elejétől láttuk.

Tinu,
Teljesen megértelek én is tök para gép voltam és nem mertem vele sehova sem menni (főleg miután beteg lett), de most már bátor vagyok. Ki kell várni azt az időt, amit már biztosnak érzel.

Rylie,
Közmondás nagyon jó és milyen igaz :lol:

Ancsi,
Jobbulást Nektek!!!

Fibi,
Szegény Bálintod :( de legalább el tudtatok menni vhova relaxálni. Kitartás!!!

Ildi,
De jó, h meggyógyult Timi :) , akkor most már nyugodt lélekkel mehetsz dolgozni.

Szrek,
És Ábel az ilyen dolgokat hogy viseli? Már mint, h apuka nem akar rá vigyázni? Vegyi fegyver :lol:

Deni,
Tegyél fel képét az új frizkóról!! :)

Leni,
Nem semmi lányod van :)

Votiv,
Tök izgi :) lehet, h még sem leszel túlhordós (már mint hétben)? :? :)

Lindi,
Nagyon szuper voltál a tv-ben, egyáltalán nem beszéltél össze-vissza :) Olyan szépek voltatok. :)
Albérlőhöz gratula :)

Barbi,
De jó, h egy kicsit elutaztok, biztos nagyon tuti lesz :) Galyatető nem rossz hely :)

Kép Kép
curse

Ruzi,
Bendinek boldog névnapot, ha ma ünnepli :) vagy Gellértet tartjátok?
fibi

üdv, a haldokló jelentkezik.....

igen, végül el tudtunk menni, csak kb. 30 embert hívtam fel, a késés miatt, de nekem Füli az első, n' est-ce pas?

Indike,
egy mások által legyalázott, 150 éves szecessziós bútoromat vittem restaurátorhoz. Ez maradt a múltamból, de ehhez ragaszkodom. valahogy a szívemhez nőtt, na... öregszem és szentimentális lettem...

Lindike, Ildi és minden egyéb névnapos: Boldog ünnepet utólag is ! Kép

Csomó érdekesről beszélgettetek, Recca cikkéhez is van egy csomó gondolatom, meg kérdésem, de nincs most erőm. Éjjel sem tudtam aludni és ma sem vagyok jelentősen jobban... ez az 5. nap, egy tál zabpehely, ez benn maradt és egyenlőre nem megyek kórházba, mert még sikerül többet innom, mint ami kijön...
na, ehhez sem köll komment, csak helyzetjelentettem.. :)

Fibi,
neked további +++ a fürdőszoba-horrorhoz!!

szép napot!

csók

Macsek
macskanyu

Macs,
köszi, a nagyján tul vagyunk, ma kertészkedünk már, aztán irány a cukrászda :)

Dokid mit mondott? mitöl lehetsz ennyire rosszul??? :( :(
fibi

Curse!
a bodyval minimum 1 évet kell várnod. Lencse most 1,5 éves múlt és 92-es bodykat hord. (86 és 92 között van a ruhamérete) elég hosszú kislány. (mármint magas)

Barbi!
jó utat nektek!

Szrek!
próbáld meg úgy időzíteni, hogy ded éppen alvadjon a babakocsiban. akkor még élvezheted is a kiállítást. délelőtt nem olyan sokan vannak, de még így is nehéz babakocsival oda férni a képekhez.

Macs!
valami rémlik, hogy esetleg valami hiány okozza ilyenkor a hányást. valami nyomelem, vagy vitamin, vagy nem tudom mi sajnos. nem hívod fel a nőgyógyászodat ez ügyben?
ancsipancsi

Lindi!
megnéztelek titeket, annyira jó volt, végig futott rajtam a hideg az utolsó képeknél :), olyan édesek voltatok!!! majd egyszer meséld el, hogy lettetek sztárok :)
ancsipancsi

ne izguljatok, nem szülök, de Istivel elkaptunk vmi hányós hasmenőst, és egész éjjel felváltva voltunk k... rosszul. aztán még egész nap is, Isti még az előbb is hányózott. a pocakomnak se tetszik a dolog, éjjel már azon izgultam, nehogy a sok bélmozgástól elinduljon a baba, mert nem lenne erőm megszülni se, nemhogy itt hagyjam még szegény kis legyengült Istikét :(

votiv 8)
votiv

Jajj, Votiv :cry:

Kívánom, hogy gyorsan túllegyetek rajta!!!!!!! +++++++++

(nagy kő esett le a szívemről, mikor bejelentkezésnél láttam, hogy te írtál utoljára a topicba-azaz ÍRTÁL!!!! :wink: )
leni

Votiv,
gyogyuljatok meg hamar!!!!+++++
fibi

Ajjaj, nem jó az internetem, alig tudok jönni, néha sikerül bejelentkeznem, aztán megint kaki, de iszonyúan aggódom értetek! Talán holnap megjavul már... Ha valaki írt nekem mélt ezen a héten, akkor emiatt nem kapott rá választ :(

Votiv :) pihenjél léccilécci!!!!!!!!!!! és gyógyuljál gyorsan, tudom, ez nagyon fáj meg legyengít :(

MAcs :) Nagyon féltelek!!!! Indiában várandósság alatt B-vitamin komplexet adnak hányásra, ott ugye a sok alultáplált nőnek ez duplán veszélyes lenne.

Szecessziós bútor biztosan gyönyörű - főleg, hogy családi ereklye én megértelek!

REmélem, Ancsi-család és BEndi is javulgatnak már!

VEra :) Hamarosan 8 fogú Marcinkat csókoljuk szeretettel, remélem, már ő is jobban van!

Domicseknek megint fájós napja van, köhécse is :(

Nonni :) köhécse miatt a hét második felét tudom belőni - nem tűnik komolynak, de ki tudja, mi fertőz...

Leni :) képek tündériek !

indianyo

ja, mi jobban vagyunk, én igazán a hányástól és a fostitól félek, a hányást leküzdöttük, a fostin meg segített a Smecta, már csak takony és köhögés van , de az majd elmúlik. a leggázabb az orrszívás, de muszáj.

Votiv!
drukkolok, hogy mielőbb meggyógyuljatok és ne befolyásolja a betegség a szülés időpontját.

Macs!
lehet, hogy ezzel a B vitamin dologgal tévesztem a hányás témát? valami nagyon rémlik, mintha a kórházban lett volna ilyen csaj, aki bizonyos hiányok miatt hányt, azaz valami gyógyszer segített rajta.
ancsipancsi

Dominonak és Lencsinek is jobbulást!!!!!!!

Viditásképp egy kis gyerekszáj:
B odamegy apjához, és ezt mondja:
"Itt vagyok, hiányoztam."
Zsolo mondja neki, hogy "Anya biztosan kölcsönadja a kispárnáját." Erre B kérdi: "Hol a kölcs?" (logikus, Szada-Szadán, Kölcs-Kölcsön) :D
fibi

Sziasztok!

Vot, Macs, Dominó és mindenki, aki beteg,
GYÓGYULJATOK! :cry:

nekünk nagyon szar napunk volt; kiállítást láttuk ugyan, de amilyen botrányok ma voltak barátnőmmeé, akivel mentem meg apjokkal, az nagyon durva
úgy tűnik, apjok szívat engem - most az a legújabb, hogy azért hagyott ott két éve terhesen, mert nem szerettem, sosem szerettem :shock: kezd ez az egész abszurdba átmenni :roll:
kiállítás sztem nagyon szar, tiszta átverés és kicsit sem bababarát

Fíbsz,
gyerekszáj aranyos :D

Kép

Kép

szrekuc

Sziasztok!

Én is nagyon gratulálok Nukadának meg a kis Rékának!! Úgy látszik nagyon ki akart már bújni az a kicsi lány! Drukk, hogy minden rendben legyen!

Votiv

Már izgultam, hogy nem szülsz-e, ahogy olvastam a ma a netet, de aztán pár hozzászólással lejjebb láttam, hogy ez még nem az. :? Gyógyuljatok meg hamar!! ++++

Ancsi

Jó, hogy már javulgattok! :) Orrszívás az nálunk kb. mission impossible. Szegény Bendit leszorítom, ráülök stb. de a fejét még így is rángatja. ÁÁÁÁÁÁÁÁ Amúgy kap köptetőt. 3 féle gyógyszert kellene, hogy szedjen, de a gyógyszerbevétel sem könnyebb nálunk, mint az orrszívás. Ma már ahhoz is lefogtuk ketten a férjemmel és még így is csak kb. a felét sikerült beadni. :cry: :cry:

Macs

Szegénykém, javulgass te is! ++++++++

Indi

Dominónak is jobbulásokat kívánok! +++++++

Recca

Indiános link nagyon tetszett. Néhány dolgot én is úgy csináltam, csinálok Bendivel ahogy le van írva. Remélem jól tettem/teszem.

Szrek

Rossz nap. :evil: :evil: Elég bonyolult a helyzeted, ahogy olvastam, drukkolok, hogy a lehető legjobban alakuljon! ++++++++

Nálunk pedig az van, hogy Bendikém délelőttre már egészen jól volt, éjszaka is jól aludt meg minden, de délutánra már nagyon nyűgi és sírós volt és apjukkal már nagyon kivoltunk estére, de most már szerencsére alszik. Amúgy már 4 napja minden este ez a műsor, hogy nagyon nyűgi, hány egyet (állítólag a napközben lenyelt slejmet hányja ki ilyenkor) aztán nagy nehezen elalszik. Ja és enni nem hajlandó semmit, csak szopizik (ilyenkor örülök, hogy még van szopi), meg ugye a gyógyszert se nagyon akarja bevenni és mindig levetkőzik pucérra, pedig nem is lázas, hogy esetleg melege lenne... :roll: :roll: Remélem hogy holnap már tényleg jobb lesz...

Ja és én is láttalak Lindi a tv-ben! :)

Nagyon cuki volt Barni baba és Gréti is! És nem is beszéltél rosszul, csak nagyon keveset mutattak belőled!

És jut eszembe Boldog Névnapot az Ildiknek így utólag is! :)

Fibi

Ünnepeljük a Bendegúzt és a Gellértet is. :) De a mi naptárunk szerint Bendegúz május 7-én van. Úgyhogy majd akkor. :)

Báint pedig eszméletlen aranyosakat tud mondani! :)

Na most ennyi jutott eszembe, Üdv és jobbulást minden betegeskedőnek.

ruz
ruzicsky

Jajj, de jó lett volna szebb-jobb hírekre betérni!

Votiv, Istipóknak és Neked is gyors gyógyulást! Szorítok, hogy lánykád ezt ne ösztökének vegye.

Indi, Dominónak újabb ++++++! És gyógyuljon meg az internetetek is!

Macs, sajnálom, hogy még mindig vacakul vagy, Neked is sok-sok +++++++!

Ruz, Bendinek is bulást!

Ancsi, Lencsének további ++++ a gyógyuláshoz.

Szrek, sajnálom, hogy rosszul sikerült a nap! És elgondolkodtál az esélyadás értelmén? Vagy addig azért nem fajult a helyzet?

Fibi, Bálint hihetetlen! :D Jó kis logikus gyerekagy, imádnivaló! :D

Ma bizti megint front van, Emma szinte egész nap alient jácc, imádom, ahogy dugdossa a fenekét meg a tappancsát (gondolom). :D

Kátya
kincsimano

Kátya,
én állandóan ezen gondolkodom :mrgreen: :lol: :lol:

Kép

Kép

szrekuc

Szrek, de mérleg még nem billent el egyik oldalra sem, jól ki vagyon biztosítva nem? :)
kincsimano

Kátya,
nem, nem dől egyelőre semmi semerre, no de nem is akarlak ezzel untatni itt senkit ;) ma erős nap volt, de ennyi :D majd úgyis beszámolok a fejleményekről :lol:

Kép

Kép

szrekuc

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?