Sziasztok!
Ancsi, akkor már tervezitek a gyerekszoba színét és gondolkodtok a neveken????
Ezen gondolkodva, lehet, nem is szeretném tudni, hogy mi lesz... De ahogy magamat ismerem, a kíváncsiságom úgyis győzni fog!
Silka, remélem, megnyugodtál... Borzalmas ez a hercehurca. Eddig azt gondoltam, Bp-en könnyebb lesz, több kórház és orvosválasztási lehetőség. Nálunk ugye 1 kórház helyben, max messzebbre mehetek máshová. De amiket leírtál, hát szerintem nem bánom, hogy van egy kórház, azt jónapot!

Az okmányirodánál kérj előre időpontot, és akkor nem kell órákat várnod, és egy fényképpel megúszod a személyit és a jogsit meg az útlevelet is.
Mikiné, örülök, hogy minden OK veletek!

Olyan kis mozgékonyak ezek a babák. Bár mi még semmit nem érzünk ebből. (ami késik, nem múlik)
Miléna, a fogínyvérzésre és gyulladásra valami öblögetőt vettem, herbária, azt hiszem, és a fogmosó vizben fogmosáskor azzal kell öblögetni. Ez finom citromos, és ettől nincs hányingerem. A régi fogkrémet nekem is le kellett cserélni...
Közben olvastam, hogy mi történt veled. pihenj sokat és gyógyulj meg! Jól rád hozta a frászt ez kis babó! Nekem is hasonló görcseim vannak, és szintén szigorú pihenés van. Nekem is jobbról szokott görcsölni, és olyankor csak az oldalt fekvés segít felhúzott lábakkal.
Legközelebb majd 18 hetesen kell nekem is menni UH-ra. Az még olyan sokára lesz!!!!!! Addig csak képekről figyelem, hogy mekkora is lehet éppen a MiniManó.
Hajni, drukkoltam, remélem, minden ok volt az UH-on! Teszel majd képet????????
Aktuális a táblába: 03.26 AFP
Kaqk,
mi sem vásároltunk még semmit. Még egy zokninak sem csábultam el, de nagyon szeretem nézegetni a kirakatokat...
Andi, ennyire fontos, hogy mikor csinálják az AFP-t? Bár sokszor hallottam, hogy rossz lett az eredmény, és semmi gond nem volt. Akkor ez is az idő miatt lehetett????
A repülést nem merjük bevállalni, főleg, hogy egyébként annyira élvezem, de egyszer nagyon betegen ültem végig, hát a 2 óra is szenvedés volt. Mi most Prágára hajtunk, tavasszal nagyon szeretnék kijutni. Amikor még aktívan nézelődhetek és bírom is a sétákat.

Talán április, vagy május...
Bocs, jó hosszú lettem... szép napot mindenkinek!
Manófalvi