A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

sonjus: :shock: :evil: Nem jutok szóhoz! :evil:

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Sonjus, látod, én ott feküdtem, a SOTE-n, amikor bevéreztem még anno. Rémes egy hely, pláne a hozzáállás! Én sem szándékozom többet oda menni.
Vendég

szilbee: :wink:

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

áááááá, a gratulációm lemaradt

most mégegyszer:

szilbee: Gratulálok! :wink:

Szilvi

szilvaqueen

Robcsi! Okés nyilványítsuk! :lol:
Hát én már nem bánom, hogy mikor csak peteérjek! Habár ennél jobb napon nem is vehettek volna vért! Ebből szerintem úgy is kiderül, aminek ki kell derülnie! :lol:
És a te storidat ilyen nyugodtan élted végig, ahogy leírtad?? Vagy azért gondolom izgultál, de jó, hogy jól van babó! Réka mit szólt???

Sonjus! Na végre! Így kell ezt, tessék a sarkadra állni! Szerintem jól tetted! És akkor hajrá új doki! :wink: ++++++++++++
Van már ötleted?????

Zöldi! Séta? Vagy most inkább pihizel! Jól érzed magad egyébként? Felfogtad már? Tervezgetsz?

Athiz! Hát igen egy kicsit én is sokallom, de amennyi embert ma láttam vérvételen nem is csodálom, hogy mire mindenkiét megnézik! Egyébként majd hívom hamarabb a dokim hátha lesz
előbb eredmény, vagy tudja sürgetni ha nem!
Azért doki után gyere és számolj be milyen volt, meg mi volt!

Kép
bettike
Eger

Snufi! Mondjuk legyél te a következő!+ :wink:

Egyébként már ideje táblát dobnom és abból kiderül, hogy ki is a soros!

Veramamiról tudunk valamit??? :roll:

Kép
bettike
Eger

Sonjus! Ügyes, határozott, talpraesett Sonjus voltál! Jól tetted!!!! És kapják be! :twisted:

Bettike, köszi.

Veramamiról senki nem tud semmit?

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Nincs ötletem következő doki ügyben, így spontán Gizi van ferihegyről!
sonjus

Sonjus, ügyi voltál! Most nincs dokid?

Bettike, tényleg dobj táblát!

Kép
kata05

Sziasztok!

Sonjus nagyon sajnálom ami veled történt, még egy maflást is elbírtak volna. Látod ezért nem váltok én dokit (pedig nagyon beteg), mert csak ebben az egyben bízok!

Coca!
NEm is tudom mit mondjak, nem mondok inkább semmit, de szemem azért van, látni látok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bettike!
Klarissza holnap mégis elmegy dokihoz!

Ma állásinterjún voltam, ha gyerek nincs legalább munkám legyen :lol:

Kép
klarissza32

Coca,
Kicsimancsika van cocamoca pocijában,..... slalalalalalalllla!!!! :o
Kicsit lemaradva de egy HATALMAS GRATULÁCIÓT röffentek ide Nektek!!!!!!!!!

csikken,
Juéjjjjjjj!!!! Neked is Gigantikus Gratula!!!!!!!
Nagyon szép, és egyre erősebb!!!!!! :lol:

tapedli,
Nagyon sajnálom...... :cry:
Remélem a következő ciklusban Te leszel az első ++++ tesztelő!!!!

Többiek,
Tapedlinek adtam a köv. első ++++ tesztet, nem baj?
Lehet feliratkozni a többire!!!!
Megsúgom, nincs korlát!!!!! Tehát Mindenki kap!!!! :wink:
Én legalább is Mindenkinek félretetettem egyet....... :roll: :wink:

Ne haragudjatok, most mennem kell!!!!!
De ígérem, hogy holnap Mindenkinek írok (aki szeret)!!!!
Hi-hi-hi!!! :lol:

Dokinál voltam, egy hét múlva eredmény!!!!De Apára ugrok ma is!!!! Lehet, most lesz pém!!!!
1173706664.44.doc
mfpan

Sonjus, sajna csak olyan jó dokit tudok ajánlani, aki pénzes. Egy vizit kb. 10 róka! De lehet, hogy érdemes lenne beruházni, nem? Már persze ha van miből!
Vendég

Panni, én szeretlek! :wink:

Klarissza, és hogy sikerült az interjú?

Kata, izgulsz már?

snufi

Enikő, ne már tüdőgyuszi :cry: Jobbulást kívánok! Téged nem kímél ez a terhesség, nagyon legyengítette az immunrendszered.
Ha választott orvosnál kívánsz szülni, akkor kifizeted egyszer a doki tiszteletdíját + normál szülésnél kb. 25 ezret a kórháznak, császárnál kb. 50-et a kórháznak. Ez a tb. által megállapított szülés árának a 30%-a.

Tapedli nagyon sajnálom a mensit

Szombaton Graco-s ülést vettünk Rékának (csak mert annyiszor emlegettétek ezt a márkát) :D

Sonjus, én is mélységesen felháborodtam azon amit veled műveltek, jogosan kérted ki a papírjaid! Most már lenyugodtál egy kicsit, hogy hogyan tovább, vagy mi van/lesz ezzel a tömlővel? :cry:

Csikken, hő ide vagy oda, ez a csík határozottan erősebb, bár ez reggeli igaz? Drukkolok, hogy minden ok. legyen.

Szilbee, muti a tesztet! Gratula, remélem erősödni fog a csíkocska! Szerintem ma vagy a 13. dpo-n. (most látom Athiz, is erre tippelt :) ) Próbáltam nem túlaggódni ezt a lepény dolgot, amikor megtudtam mi van elkezdtem ezzel foglalkozó fórumokat olvasni, de annyi szörnyűség volt bennük, hogy nagyon gyorsan abba is hagytam. Annó a dokim letette a nagyesküt, hogy el fog húzódni a méhszájról és én megnyugodtam.

Áfi, nálatod mérnek toxoplazmát? Nekem nem csináltak ilyen szűrést se a Rékával, se most. Tuti régi fertőzésről van szó. Az ellenanyag miatt irigy vagyok, én havonta járok böködésre ezért.

Boni, azért nem ébresztettem fel apát, mert éreztem, hogy nincs gáz, nem görcsöltem, Zsebibaba mocorgott, gondoltam ráérek reggel beszaratni :D

Coca, puszi :D

Bettike, igazából nem izgultam, teljesen higgadt és nyugodt maradtam, mert éreztem, hogy nincs baj és tényleg nagyon minimális vérzés volt, nem volt élénkpiros színű. Azért éjjel még egyszer kimentem, akkor se volt semmi, úgyhogy szép nyugisan visszaaludtam, ami nagy szó, mert már több mint 1 hete cefetül alszom, vagyis nem alszom.
Réka nőgyógyász is lesz :D meglátta az uh-s monitort amiből én semmit nem láttam, a férjem meg a doki fejétől nem látott semmit, de a Réka nem zavartatta magát arréb állt és közölte, hogy ott a pici baba. Egyébként amikor először megmutattam neki a legelső uh-s képet amin 2 db x között van egy kis paca, ő közölte, hogy pici baba :D ezzel annyira levette az ügyeletes dokit a lábáról, hogy rögtön nyomtatott neki egy képet :D

Kép
Kép
robcsi03

hihetetlen ez a topic! itt komolyan olyan csajszik jöttek össze, hogy ezt el sem hiszem. Csak azt akartam írni MINDENKINEK, hogy ölellek benneteket és majd ha abbahagyom a bőgést még írok...
mfpan, köszönöm
tapedli

Tapedli, itt sírni tilos!!! :lol:

Snufi, igggen már "izgulok".

Pan, az első + én szeretném! :roll: De szóljatok ha önző vagyok, mert nem is! :D

Kép
kata05

Tapedli, sírd ki magadból a bánatot, aztán gyere vissza, ok? Pusssszantás. :wink:

Robcsi, örülök, hogy minden rendben!

snufi

Hali

Jaj, kikészít a kicsi drága fiam. Azt az utat amit máskor 10 perc alatt teszünk meg most sikerült 30 perc alatt úgy hogy földre dobta magát, direkt nem arra akart jönni amerre menni kellett volna, és ha megfogtam a kezét elhagyta magát és kénytelen voltam úgy húzni. Komolyan katasztrófális! És ennyire még nem volt hisztis. Most szerencsére lefektettem és elaludt.

Holnap este megyek dokihoz majd beszámolok mi volt. Igazából nagyon nem fog tudni mit mondani de jó lenne ha petezsákot legalább látnánk.

Tesztileg nekem semmi nem elég jó, vagyis ha két egyforma csik lesz rajta :) :) :)

Ááá, nem hiszem különben hogy csinálok többet. Nincs is itthon.

Sonjus, :evil: :evil: én is elhoztam volna a leleteimet, bár nem kizárt hogy idegességem miatt köpni nyelni nem tudtam volna. Lehet ha azt mondod itt egy 10 000, ezért kivizsgálna normálisan akkor megtette volna...
Egyébként az én magánorvosomnak is 10 körüli a tarifája, de nagyon rendes. És idáig ahányszor beszéltem vele akkor a kórházba hívott be nem magánba. Csak amikor én jelentkezek be akkor megyek (eddig igy volt) oda-
De pl, egy uh, rákszűrés, kézi vizsgálat amin talán pár hónapja voltam 12 000 volt. :(
Ahonnan el kellett jönnöm doki, (cukor miatt) az is ugyan ennyi. Szerintem Bp-n 10 000 körül vannak már a tarifák.
Nekem havi egyszer megéri, ha igy tudom, hogy tényleg azt kapom ami jáár-

Ja. előbb mértem egy hőt, digitálissal hónaljban 35,6 volt, higanyossal hüvelyben 37,7. :shock: :?

Cs.

Robcsi, kórház :( Jó hogy legalább már nem fedi a méhszájat.

KépKép
Kép
csikken

Kata: csomó, csomó, csomó képet kérünk majd, okés? Neved megtartod?

snufi

Snufi, oké, kaptok bőven képet! Nem tartom meg a nevem, felveszem az uramét!

Kép
kata05

Kata! A ciciérzékenység a megnövekedett progitól szokott lenni, és az jó. 1-10-es skálán mennyire izgulsz az esküvő miatt?

Szilbee! Én meg Neked! …mától nevezz csak nyugodtan Visinnek!

Sonjus! Most Te kapod a fasza csaj címet! (Bettike, ne félj, nem vándordíj!) …nekem van ötletem dokiügyben.

Bettike! A hormoneredményekre nem amiatt kell várni, mert nem nézik meg előbb, hanem addigra zajlanak le a kémcsőbe azok a biokémiai folyamatok, amivel pontos értékeket lehet kimutatni.

Klarissza! Panni! Pusz!

Robcsi! Én tuti elbőgtem volna magam, amikor Rékátok mondta a picibabát.

Snufi és Bettike kifejezett kérésére, és a többi izguló-drukkoló-szorító nagyon aranyos és kedves és édes…mindenki megörvendeztetésére:

…voltam a Kaáliban, és azt mondta a doktorbácsi, hogy a lecsapont vérem HCG-tartalma alapján……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………GRATULÁL!!!

Kép
zölddisznó

Coca, 9-es! Szval naggyon!
Én úgy örülök, hogy sikerült a lombik!

Kép
kata05

Sziasztok!

(Régebben írtam nektek görbe elemzés miatt.Múlt héten voltam orvosnál,mert még mindig nem jött össze a baba.Következő ciklustól kell szednem 5 napig Clostilbegyt.Egy kis erősítésre van szükségem a pecsételés miatt.Nagyon bízom benne :wink: )

Zöldisznó

Mostanában mindig benéztem,hogy mi újság a malackákkal...
Ismeretlenül is de haddd GRATULÁLJAK!!!!!!!!!Jó egészséget ,és jó pocakosodást!!!

málna2162

Én is szeretnék majd +++++++++++++++++at :wink:
Vendég

Sziasztok :D ,

Szilbee, szerintem ez tuti nem 8dpo, megneztem a gorbuszod, szerintem 12. :D , mindenestre halk gratula, szerda utan meg nagyon hangos :D :D .

Robcsi, orulok, hogy nem lett bajotok, vigyazz magatokra :wink: .

Malna, gyere maskor is, ez egy nagyon jo topic es itt mindenki bebabasodik elobb vagy utobb tutira :D :D .

Csajok tudjatok a szokasos rohanas, megyek ki a levegore.

Katica, Cocacska aranyosak vagytok, anyukam sajna eleg komoly beteg, gyogyulasra nagyon keves eselyunk van, most ert veget a kezelese, de ma megdicsertek, hogy hizott es jok lettek az eredmenyei :) , ugyhogy nagyon bizakodunk, MEG FOG GYOGYULNI.
Reszemrol a legjobb gyogyszert talaltam neki, a kisunokat, remelem o majd meggyogyitja.

Puszi mindenkinek.

Jovok meg.

Melcsi

Kép
melcsi6

Zöldi?
Nem értem amit írtál... :oops:

Más!
Képet nem tudok tenni, mert nagyon őskori a gépünk...
Megpróbáltam már lefényképezni, de makróban elmosódott az egész, a vaku meg megcsillan a pisilős fólián.
szilbee

Boniko, neked is lesz, hidd el :wink:

Jajj, most nezem, hogy holnap mar 30.hetbe lepek, csajok, mar csak 10 het :D :D .

Kép
melcsi6

na a bőgés után mégis sikerült összekaparnom magam...
Ne haragudjatok, de név szerint nem tudok még mindenkinek írni, és nem szeretnék senkit kihagyni.

Szóval fantasztikusak vagytok, szívből kívánom mindenkinek, hogy nagyon gyorsan kismami legyen, mert tündéri anyukák lesztek egytől-egyig! :D
tapedli

Hahó!

Aludtam a gyerekkel :oops:

Zöldi, nem jött privi! Szóval jó lett a vérvétel, tyűűű :) mennyi lett?

Robcsi! nemcsak a parfümtől van hányigerem, hanem az megsokszorozta :roll: De azér jó :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Nem tom mennyire látszik! :?
Kép

Sonjus!
Ennél jobbat nem is tehettél volna!!
szilbee

Szilbee! Rendesen látszik :lol:

Sonjus! Klassz csaj vagy, karakán! Az előbb kimaradt.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Zöldi!
Ez nagyon supppppppppppperrrrrr
hip-hip hurrá

GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!

Melcsi!
Tényleg már csak 10 hét :) dejódejó

Málna!
Én drukkolok, hátha a Closti hatásos lesz!

Csikken!
Az a gond, hogy sima nőgyogyi nem jó, mert ott már voltam, felír Clostit (azt már szedtem) és ennyi. Meddőségibe kell mennem, vagy mégsem, csak tényleg lekattani a témáról?!

Robcsi!
Azt sem tudom, hogy mit kezdjek ezzel a tömlő, vagy sárgatest dologgal! Azt sem tudom mi az! Miért van ott és miért most és különben is! Nézem a leleteimet, de nem találom azt az oldalt, ahol a rövidítések és értékek vannak :(
Nem is érdekel :( Önzőzök bocsi de elkettyentem....
Azt sem mondta ez a doki, hogy mégis mekkora és mit lehetne tenni. Közölte, hogy így nincs stimu aztán ennyi. De ha a következő hónapban is ott lesz, akkor meg mi lesz? Közölné, hogy akkor a köv. hónap? Hihetetlen, nem térek magamhoz!

Athiz!
Látod én a magam kárán tanulok, vagy úgy se? Most már ha engem kérdez valaki, azt fogom mondani, hogy csak oda ne menj!!!

Bocsi, akinek nem írtam, majd pótolom, csak most ........ izééééééé vagyok :?
sonjus

Szirom!
és ha tudnád, mennyire illedelmesen próbáltam hozzá jó képet vágni :D

Szilbeeeeeeeeee!!!!!!
Gratulaaaaaaaaaa!!!!!!!
De jó, zebraeső van :) :) :)

Nemhiába itt a tavasz :)
sonjus

Robcsi,
talira semmiképp nem tudsz/tudtok jönni??? :( :( :(
Anno Enikővel még minket se szűrtek toxoplazmára, azt mondta a védőnő ez új dolog hogy nézik rutinból mindenkinek, hogy mennyire új azt nem tudom.
Az ellenanyagtól féltem nagyon, de semmit nem találtak szerencsére. Te is RH- vagy?
Coca,
hát persze hogy gratulál :) Ez így udvarias :wink:
Szilbee,
valami gyönyörű!!! :D
Sonjus,
menjél szépen meddőségibe. Ez a "lekattanás" dolog (na most hogy mondjam hogy a lekattanók haragja ne sujtson) szóval nem hatásos gyógymód, én még eredményességi statisztikát nem olvastam róla :P
Vendég

Mennem kell! Megy a kisautóm a szervízbe! Semmi komoly, csak az időszakos szokásos!
Majd még benézek!
Mindenkit ölelek
sziasztok
sonjus

melcsi Tudod mit? Én akkor most Édesanyádnak küldök rengeteg ++++++++++++++++++++energiát. Neki nagyobb szüksége van rá!
Vendég

Áfi!
na igen, én sem olvastam ilyet :)
sárgatest, tömlő ügyben van infód számomra?
sonjus

Köszikösziköszi!

Kép
zölddisznó

nekem is a SOTen van a nőgyógyászom. Ennyire rossz a hely? énmondjuk magánrendelésre járok, de nem olyan régóta
Vendég

Coca, hatalmas puszi és ölelés :D

Szirom, sajnálom a hányingert, de ha azt vesszük jó sokáig vártál már rá, úgyhogy kitartás :D

Áfonya, felállás ugyanaz mint nálatok én Rh-, apa Rh+. Rékával is volt ellenanyagtermelés, úgyhogy most már nem ért meglepetésként.
Majd a legközelebbi talira megyünk, mert pont akkor lesz anyóséknál nagy családi összeröfi, mivel náluk mindenki márciusi szóval össznépi szülinapozás + névnapozás is egyben.

Szilbee, ott a tesó, ott a tesó :D

Kép
Kép
robcsi03

Szilbee ÉN látom :lol:
Coca Jól vagy?

Robcsi, Ceniko azért vigyázzatok magatokra

meg minden babócás és nem babócás is :wink: :lol:
Vendég

Hello Csajok!

Csak egy gyors bekukk, mert mennem kell szúratni magamba Gynevacot... :D

Szilbee: gratulálok, a hú de szép csíkodhoz már a 13.dpo-n :lol:

Csikken: holnaputánra olyan vastag lesz a másik csíkod is, hogy el fogsz bizonytalanodni, melyik is a controllcsík :lol:

Coca: akkor hivatalosan is sikerült!!! Hurrá!!!! Azt nem mondták, hogy a HCG szintedből mennyi Pocakcocára lehet számítani?

Törpiek puszi, majd jövök!!!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szilbee, gggggggggrrrraatttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt! ( én is -én is) :lol:

Bettike, tábla!

Lányok húzzunk mi is bele, mert a végén már naggyon kevesen maradunk a nem babás táblában!

Kép
kata05

ha rajtunk múlik, akkor már nem sokáig leszek benne :wink:
Vendég

Coca nagyon jól van. Ebből a HCG-ből biztos nem esélyes az iker. Ürülünk, ha egy röfikének elég. Úgyhogy szoratsato tovább!

Én is szorítok a többi újdonsült maminak!

...meg persze a várományosoknak is ezerrel!

...meg a dokizóknak!

Kép
zölddisznó

Cocinak már gratuláltam amott. A többieket meg rögtön olvasom, aztán rohanok, mert egy hegynyi vasalnivaló vár.. :(

MINDENKINEK köszönöm a tanácsadást! Az orvosommal nem sikerült beszélnem, az egyik asszisztenssel, aki felvette a telefont megosztottam a gondom és nagyon kedves volt. Várni kell, míg megjön, aztán időpont, aztán átjárhatósági és remélem, hogy utána végre haladunk és jön a várva-várt kisbaba nekem is.....

babaimádó
Kép
babaimado

babaimádó Kitartás a vasaláshoz! :lol:

++ a babához

Zöldi nemcsak priviben,, de itt is ezer +++++++++++++

szilcsinke csikkennek, is róluk sem feledkezünk meg, és a többi pocakosnak is nagy ölelés! :lol:
Vendég

Szilbee! Neked is gratulálok!

Csikken..kis telhetetlen..

Sonjus! Annyira felháborító!!!Apa is kiakadt, mikor felolvastam neki!!A többit msn-en.

babaimádó
Kép
babaimado

Zöldi, küldtem privit!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Na, megjöttem...

Enikő: basszus :evil: szerintem a babót már megedzetted, úgyhogy mit neki egy kis tüdőgyuszi a mamitól...

Szirom: Miksa annyira zabálnivaló azon a képen, hogy csak na!! :lol:

Baba: én is írtam volna, de csak most tudom, hogy szerintem is akkor 1.cn, amikor vér folyik, nem barna meg ilyenek...

Tapedli: itt aztán nem hagyjuk, hogy túlságosan magad alá csússzál!!! :wink: fel a fej, és előre!! :lol:

Bettike: neked most mit néztek a progeszteronon kívül? Mert az nekem kb. 2 nap alatt megvolt...

Áfi: remélem, sőt tudom, hogy minden oké lesz Veletek :D

Robcsi: örülök, hogy végülis jól alakult ez a kórházas ügyetek...

Kata: pocifájdogálás lehet a megduzzadt méhnyálkahártyától, a cicifájás meg ahogy írták már a progeszterontól...

Sonjus: botrányos és felháborító, ami ma történt Veled :evil: ennek nem így kellene menni, és annyira szomorú, hogy így megy :( épp elég gond és stressz sokunknak, hogy nem akaródzik jönni a bébi, és akkor még ezen is stresszelni, hogy hogyan bánnak az emberrel :(

Panni: vigyázz, kész, rajt!!!!!

Zöldi: akkor most az összes drukkom az egyetlen kis Pocakcocádé...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?