Enikő, ne már tüdőgyuszi

Jobbulást kívánok! Téged nem kímél ez a terhesség, nagyon legyengítette az immunrendszered.
Ha választott orvosnál kívánsz szülni, akkor kifizeted egyszer a doki tiszteletdíját + normál szülésnél kb. 25 ezret a kórháznak, császárnál kb. 50-et a kórháznak. Ez a tb. által megállapított szülés árának a 30%-a.
Tapedli nagyon sajnálom a mensit
Szombaton Graco-s ülést vettünk Rékának (csak mert annyiszor emlegettétek ezt a márkát)
Sonjus, én is mélységesen felháborodtam azon amit veled műveltek, jogosan kérted ki a papírjaid! Most már lenyugodtál egy kicsit, hogy hogyan tovább, vagy mi van/lesz ezzel a tömlővel?
Csikken, hő ide vagy oda, ez a csík határozottan erősebb, bár ez reggeli igaz? Drukkolok, hogy minden ok. legyen.
Szilbee, muti a tesztet! Gratula, remélem erősödni fog a csíkocska! Szerintem ma vagy a 13. dpo-n. (most látom Athiz, is erre tippelt

) Próbáltam nem túlaggódni ezt a lepény dolgot, amikor megtudtam mi van elkezdtem ezzel foglalkozó fórumokat olvasni, de annyi szörnyűség volt bennük, hogy nagyon gyorsan abba is hagytam. Annó a dokim letette a nagyesküt, hogy el fog húzódni a méhszájról és én megnyugodtam.
Áfi, nálatod mérnek toxoplazmát? Nekem nem csináltak ilyen szűrést se a Rékával, se most. Tuti régi fertőzésről van szó. Az ellenanyag miatt irigy vagyok, én havonta járok böködésre ezért.
Boni, azért nem ébresztettem fel apát, mert éreztem, hogy nincs gáz, nem görcsöltem, Zsebibaba mocorgott, gondoltam ráérek reggel beszaratni
Coca, puszi
Bettike, igazából nem izgultam, teljesen higgadt és nyugodt maradtam, mert éreztem, hogy nincs baj és tényleg nagyon minimális vérzés volt, nem volt élénkpiros színű. Azért éjjel még egyszer kimentem, akkor se volt semmi, úgyhogy szép nyugisan visszaaludtam, ami nagy szó, mert már több mint 1 hete cefetül alszom, vagyis nem alszom.
Réka nőgyógyász is lesz

meglátta az uh-s monitort amiből én semmit nem láttam, a férjem meg a doki fejétől nem látott semmit, de a Réka nem zavartatta magát arréb állt és közölte, hogy ott a pici baba. Egyébként amikor először megmutattam neki a legelső uh-s képet amin 2 db x között van egy kis paca, ő közölte, hogy pici baba

ezzel annyira levette az ügyeletes dokit a lábáról, hogy rögtön nyomtatott neki egy képet