Sziasztok!
Tényleg de szép tavaszi idő van!

Bár csak sokáig így maradna! Kár, hogy majd valószínűleg jön a nagyon meleg és azt elég nehezen viselem. Bár ha egész nap vízparton lennék akkor jó lenne.
Curse
Nyáron ha nagyon meleg van akkor tényleg nem kell sok ruha a gyerkőcre. Majd úgyis látod, hogy mindenben izzadni fog és ösztönösen le fogod vetkőztetni.

Inkább ilyenkor van a gond tavasszal, ahogy Zuzi is mondta, hogy a napon majd megsülsz, de ha árnyék van akkor meg hideg, ilyenkor nehéz öltöztetni a babákat! Ilyenkor érdemes egy plusz pulcsit vinni, a napon nem kell, de árnyékban jól jön.
Votiv
Jobbulást! Remélem hamar elmúlik ez a kórság és a legközelebbi hasmenés már a szülést fogja jelezni.
Cipőlelőhely jó lehet, kár, hogy nekem a város másik vége, de lehet, hogy majd elmegyek, mert Bendire nagyon nehéz cipőt találni.
És egyelőre én sem találtam semmi tuti cipőlelőhelyet. Van egy itt a Sugárban és az árak is jók, de nagyon kicsi a választék. Mondjuk nemrég sikerült Bendinek venni egy Falcon márkájú cipőt, ami nagyon jól néz ki és bőrből van és kényelmes is neki, nem tudjátok, hogy az jónak számít-e? Ösztöneim szerint igen, de hallott már róla valaki?
Macs
Neked is remélem hamarosan jobb lesz. Pocaklakó csak arrébb fekszik majd.
Kisün
Ez nagyon édes, Marci a málnásban.
Zuz
Ez a clamydia sztori elég érdekes...ezért is akadok ki mindig azon, amikor azt mondják, a szakemberek, hogy azért kell a kórházban szülni, mert ott jobbak a hygiene-és (ezt nemtom, hogy kell írni) körülmények.

Mert ez annyira nem igaz, hisz ott sokkal több veszélyes kórokozó lehet, ahol annyi ember megfordul. Én mondtam is, hogy tök fölösleges megkérnem a rokonokat, hogy 6 hétig ne jöjjenek látogatni, mivel a kórházban szinte minden nap más nővér, orvos, bába stb. fogdosta össze-vissza, akik naponta nem ezt az egy babát nézik meg... Nem azzal van ám a bajom, hogy szüljünk kórházban, mert még ezek mellett is biztonságosabbnak éreztem én is, hogy ott van műszer meg több orvos is ha kell stb. csak ez az érv ez áááááááá
És ha már ilyen sok időm van írni, (mert Bendi azt csinálja amit nem mondunk ki) a cigizősökkel nekem az a bajom, hogy miért kell egész nap?? Mert oké nekik ez biztos jó dolog, mármint a dohányzás, de egész nap művelni az nagyon-nagyon káros és tönkremennek bele és tönkretesznek mindent maguk körül. Ha csak naponta egy-két szálat szívnának sokkal jobban járna mindenki, szóval miért nem lehet benne mértéket tartani? Meg, hogy legtöbbször a dohányzás felülírja a dolgokat, ilyenekre gondolok, hogy majd mindjárt megyek csak még elszívom, meg majd segítek, de még elszívom stb. áááááááá
Ancsi
Nektek is jobbulást és még mindenkinek, akit esetleg kihagytam, de már nyüszög a kis gengszterem, aki szintén talán javulgat, már antibigyót kap

és már én is taknyozom, de most már megyek, mert felébredt.
ruz