A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

itt megnézheti mindenki, melyik kórházban kezelik az új rendszer szerint:
http://www.oep.hu/portal/page?_pageid=3 ... ema=PORTAL
votiv

Ancsi: az első cipőnk egy használt Siesta volt, tök jó állapotú, nem volt kitaposva meg semmi, én meg örültem mint majom a farkának, hogy 2e Ft-ba került :) Most cicbant vettünk és ez is jónak tűnik ez vadi új (az árát le se merem írni :o )
Egyébként én is igy vagyok vele, mint amit írtál - a saját lábamon tudom, hogy egy rossz felépítésű cipő miket tud csinálni a lábbal :(

Votiv: csórikám ezt a sok izét.... :(
Link: sajnos én eddig is tudtam, hogy mink a Jahn Ferencbe tartozunk de én inkább megdöglök, mint oda betegyem a lábam ! :x

Kátya: neked akartam még írni, hogy vérnyomira nagyon vigyázzzzzzzz! hallgass egész nap relax zenét ;)

Film: mi a Zene és Szöveg c. Hugh Grant&Drew Barrymore múvit láttuk pénteken.
A film nem egy nagy durranás, előre kiszámítható minden jelenet és persze a vége is, de nekem tetszett! IMÁDOM Hugh-ot és tudtam rajta nevetni és kikapcsolt még ha olcsó kis béna film is :)
Mikor kap Hugh valami jó kis drámás szerepet, mert a Bridget óta ugyanazt a formát hozza minden filmjében... :roll:
Szóval Monisa szavaival élve: borjúszemekkel értelmesen bambulva a vászonra jóóóó :P

R
rylie

Votiv: remélem, ennyi szer közül az egyik csak használ! :?

Zuz: igen, hálistennek Tünci éjjel alszik, csak napközben túráztat.

Den: hasi úgy- ahogy, de már abbahagytam minden varázseszköz (Gripe Water, szélcső, Infacol) alkalmazását, felesleges. :) AZ az egy hónap már csak eltelik valahogy!

Kép
Kép
tinu

Ja és a legnagyobb tragédia ami tegnap ért:
Utsolsó rész volt a Sex & the City-ből a Viasaton :cry: :cry:
brühühühü

na eldugultam
R
rylie

Votiv,
:( de rosszul hangzik ez a fránya vírus :( én is azt mondanám, h hívd fel a nődokit, hátha tud vmi nagyon jó mondani, mit tudnál bevenni. Mindenesetre próbálj meg minél többet inni, főképp olyanokat, amik esetleg tartalmasabbak. Sok ++++!!!!!

Kisün,
Marci a málnásban :lol:

Neet,
Én már csak ilyen optimista vagyok, h hamarosan jön a nagyon jó idő :lol:

Ancsi, Neet, Rylie,
Köszi a rucis tippeket :) Sokat segített.

Egyébként ilyen időben már szerintetek jó az is, ha harisnya, rövid ujjú body, hosszú ujjú rugi rá egy kabát és meleg sapi és persze az egészre takaró?
Vagy ez még túl kevés? Zsákba már nem szívesen rakom, mert abban melege van. Buksiját is annyira féltem, nem tudom ilyenkor még milyen sapit adjak rá :?

Kép Kép
curse

Votiv,
De jó, h ezt a linket betetted :) Mi még Kerepestarcsához is tartozik, ami a világ másik végén van :lol: Arról már nem is beszélve, ha az összes kórház, ahova illetékesek vagyunk, a pesti oldalon van :lol: Köszi Lajos!!! :lol:

Rylie,
Jahn Ferenc kórházzal kapcsolatban teljes mértékben megértelek, nekem is volt hozzá szerencsém, míg Csepelen laktunk.

Tinu,
Akkor egy cipőben járunk, bár már most ott tartunk megint, h este sem akar sokat aludni.

Kép Kép
curse

Zuz, ez télleg nagy kérdés! Szerinted hogy lehet? :(

Curse, cigifüst brr :evil: Én dohányos voltam várandósság előtt, megjártam mindkét oldalt, de ezért most nem vagyok elnézőbb, ha pl. az utcán előttem lépkedő füstjét az arcomba kapom. Csúnya dolog ez a cigi, télleg szenvedély, és sok mindenre a bagós egyáltalán nem gondol, még akkor is, ha azt érzi, ő alapvetően figyelmes nemdohányzó társaival.

Votiv, ez borzalom, remélem, rosszízű trutyik segítenek kilábalni gyorsan.

Vera, Marci a málnásban, apa gyerekágyban :D

Nyári babaruházat engem is érdekel, nagyon örülök, hogy írtok róla. Emma csak 3-4 hós lesz a legmelegebb időszakban, most előre még nem vásárolok, de az irányelvek már sokat segítenek! :)

Den, hogy vagytok?

Macs, beszéled meg PociMaccsal, tegye arrébb a popóját, hogy Anyájának jobb legyen.

Rylie, cipőben még nem vagyok jó, nem tok segíteni. Vérnyomival kapcs. azért csak kell csinálni ezt-azt, nem fekhetek egész nap. Igyekszem nagyon-nagyon visszafogni magam mindenben, de nullára redukálni a ténykedést még nem tudom. Lehet, hogy az lesz a vége? Ma kimentem kertbe örülvén a jó időnek, aztán sipirc be, mert a nagy meleg (fürdőrucis idő van) csak segít, hogy még magasabb legyen a vérmonyás. :(
És láttad az Igazából szerelem c. filmet Hugv-val? Naon szórakoztató, én imádom! :D

Kátya
kincsimano

Vot, köszi, hogy betetted a linket. Én eddig is tudtam, hogy Székesfehérvárhoz tartoznánk, de oda akkor sem vagyok hajlandó menni. :? Szomszéd néni csak halálkórháznak hívja, nem sok jót hallottam róla, egyszer jártam ott, az sem volt felemelő.

Curse, tapasztalat nincs mögötte, de érzésre elég az a ruci, amit leírtál a mosti gyönyör időhöz. :)

Indi, hogy vagytok fogacskákkal? Vagy az internet vacakol?
kincsimano

Gyógyuljatok!!!! A kisamamikért külön aggódom!!!!++++++++++++

Chlamydia: dokibá szerint simán elmúlhat spontán módon (számomra ez is új volt!), de akkor a férjemmel egyszerre gyógyultunk spontán???? Mert elvileg oda-vissza fertőznünk kellene egymást....Azt is megpendítette, persze csak zárójelben, hogy esetleg egy kórházi alkalmazottól kaphatta el Pannus. A születése után volt ben a csecsemőosztályon kb 2 órát, aztán mindig ott voltam én is, de hát végülis bármikor történhetett, lehet egy másik kisbabáról átvitte valamelyik csecsemős, ezt már soha nme fogjuk megtudni, és ezért vagyok nagyon dühös, mert én igenis tudni akarom!!!!! Olyan rossz volt ott állni a szemészeten és azt hallani, hogy én fertőztem meg a lányomat!!!! Úgy szégyelltem magam (pedig semmi szégyelni való nem volt benne, jártam rendesen terhesgondozásra, de ők ezt nme tudhatták), és ugye jártunk vissza minden nap, mi voltunk a "klamídiás baba" és az anyukája :twisted: :cry: Persze tök rendesek voltak, de azért nehéz volt ezt feldolgozni, és most kiderül, hogy lehet, hogy nem is tőlem volt????? Persze örülök, hogy nme kell antibigyót szednünk, csak érthetetlen ez az egész, és választ szeretnék rá kapni, és nem fogok.............

Kátya!
Neked ez a vérnyomi dolog alappból van, vagy a terhesség miatt jött elő? Vigyázz te is magadra! Gondolom, az időjárásváltozás sem tesz jót.

Rylie!
A Kismama magazin szerint nem árt a használt cipő. Azért én is újat vettem B-nek, amikor járni tanult és még utána is. Mostanában veszünk néha használtat, de csak olyat, amin látszik, hogy szinte nem is használták. És egy gyerekcipőn már 1-2 hetes használat is naggggyon meglátszik :lol: Így viszont egyszerre több cipője is van, és lehet váltogatni. Így van NIKE cipője a fiatalúrnak :wink:

Curse!
Szerintem a réteges öltöztetés a lényeg, így le tudsz róla venni mindig egy réteget! Ha úgy érzed, hogy fázik, akkor pedig egy pléd és kész! AZért csalóka ez az időjárás, mert napon überbrutál meleg van (PAnnusnak ma nagyon melege volt, ezért kellett hazajönnünk hamarabb), árnyékban viszont hűvös, főleg, ha az ember nem mozog, csak fekszik egy babakocsiban.

Tinu!
Akkor hidd el, hogy szerencsés vagy! Nálunk napközben sincs alvás, csak ha magamra kötöm, és megyünk B-vel játszótérre. Csak hát a derekam.............(hallod Neet????? :lol: )

Vera!
Most már hozzunk össze egy közös játszózást! Csak kergetjük egymást :lol: MArci a málnásban :lol: :lol: :lol: Csüt délelőtt????? ÉS esetleg csatlakozhatnak mások is!!!!!!!! Tök jó lenne! Remélem, marad ez a szuper idő, mert mindig a talikra romlik el :cry:

Ancsi!
Amúgy hogy vagytok????????? Gyógyultak vagytok?? Jöhetnétek ám Ti is játszózni! Mi mostanában minden délelőtt nyomjuk, B-t alig lehet hazarángatni, tegnap is 2 és fél órát voltunk :D Srácok motoroznak, anyákok napoznak!
zuzmo1

Curse!
nekünk ilyen idősen még nem volt harisnyánk, így a bodyra rugit, majd arra egy térdzoknit húztam, de utána az egész babát még betettem egy overallba :). azt figyeld, hogy séta után hideg-e a lába (rögtön nézd meg, ahogy hazaértek), és ha igen, akkor alulra még kell neki vmi. de ha elég vastag a babakocsi, meg a pléd, akkor sztem oké, ahogy öltözteted. sapkát még jó meleget adjál rá, alulról is melegítse a nyakát, ahogy fekszik. az nem mérvadó, hogy jót alszik a kocsiban, mert fázás közben még aluszékonyabbak, az összes kalóriájukat a test felmelegítésére használják, így elfáradnak. ja, és a nyakát is nézegetheted tapintással, hogy elég meleg-e (tarkója). én mindig a hosszú séta híve voltam, de miután idén megfázott egyszer L., mert 2 órát sétáltam vele a hidegben, megváltozott a véleményem.
ancsipancsi

Zuzi!
de azon a Nike cipőn nem látszik, hogy valaki már használta, ezt tegyük hozzá! felnéztem a teszveszre, és néha olyan cipőket lehet kapni, hogy csak úgy menekültem. általában az orránál ferde a cipő/szandál, mert úgy ki van taposva. L. használta a szandálját 3 hónapig, de semmi ilyesmi nincs rajta. úgyhogy az "alig használtnak" hirdetett cipők, amelyek így el vannak nyűve, gondolom végig vittek pár gyereket. Lindi vagy Johi vett tavaly valami tök szép szandit használtan, azt én is elfogadtam volna :)
majd benézek a Göncölbe, hátha mi is kifogunk olyan jó minőségű használtat, mint a tiétek. tartalékba jójaz. különben biztos nem valami jó fajta a Bobby shoes márkájú cipő a Deichmannban, de lehet, hogy inkább olyat vennék, csak 2-3eFt egy divatosabb darab tőlük.(szvsz csak kieg. cipőnek jó)

én már csak az orromat fújom, de L. utálja az orrszívást, most is horkol a kiságyában. szóval ő még taknyos, nem játszótér képes. motorozni lemegyünk minden nap, habár elég macerás a járdákon menni, folyton elkóricál az úttest felé.
ancsipancsi

javulunk, Isti már tünetmentes, csak kissé döngécske még mint a tavaszi légy, de már motorozik :D
én is kicsit erőre kaptam a banános :x Elektrolyttól. a Normolyt, amit végül nem választottam, meg tutti-frutti ízű volt. vajon az mennyivel lenne jobb? :roll:
azért most nem iszom előre a medve bőrére és fel is hívom majd a nőgyógyászt is.

Rylie, tuti gyerekcipőlelőhely: budaörsi Auchan butiksorán a Sebastiano cipőbolt. nagy a választék, mindenből van méret, jók az árak. a Maus nevű magyar szieszta-utánzatot kifejezetten ajánlja is a gyógytornász-konduktor itt a fejlesztőben. ezek vadonat újan, tiszta bőrből és tényleg megbízható minőségben már 3-4-5 ezerből megvannak! Istinek az összes cipője innen lett beszerezve, pedig rengeteg helyen voltam, de végül mindig itt kötöttem ki :)
vagyis van még egy hótaposója, amit a Deichmannban vettem 2000-ért, és volt 2x a lábán :lol: (2x ezerért :wink:)
votiv

Zuz, alapból is hajlamom van a magas vérnyomira, de a várandósság elején még nem volt gond. Most kúszik felfelé, sajnos. Azon kívül, hogy kímélem magam, vízhajtó gyógyteát iszom, sószegényen étkezem, még mit tudok tenni, hogy ne legyen baj? Komolyan, már szerintem attól van magas vérnyomásom, hogy aggódom a vérnyomásom miatt. Saját farkamba harapó kígyó vagyok. :?

Votiv, akkor megy a további ++++++++++++++!
kincsimano

Ancsi!
Van onnan több cipőnk is, majd megmutatom, nagyon sztárok! Kívül belül bőr, és semmi kopás nincs rajta. Igaz, hogy nem 500 forint volt......LÁtszik, hogy Angliából hozzák......
Azért örülnénk, ha csüt-re meggyógyulnátok!
Egyébként Pannusnak már vab harisnyája, múltkor vettem neki egy fehér neylon harisnyát, persze csak egy alkalomra, egy vagány fodros farmerruhához. nagy sikere volt :lol:

Votiv!
Akkor ezek szerint jobban vagytok! Aggódom értetek! Az a 2-3 kiló súlyvesztés mind víz, pótold!!!

Kátya!
Akkor tényleg csak relaxálj! :D
zuzmo1

Votiv,
jó hírek ezek, csak így tovább!!! :)

Zuz,
mi csüt-ön lemegyünk Karcsi szüleihez, de holnap (szerdán) délelőtt biztos tekergek a csemetékkel, szóval ha nektek jó, nekem is :lol: Mire ma megnéztem az sms-t, már a Feneketlen-tónál voltunk :)
Chlamydia: ez nagyon durva, és tényleg, mindkettőtök spontán gyógyulása kissé azért gyanús :?
De tényleg az a baj, hogy bárhová mész, mindenfélét elkaphatsz...
kisün

Fibi :) Hogy ment ma a vezetés? Egész a suliig vezettél?

Curse :) A dohányzás engem is bosszant, pláne, ha vhol nincs megoldva normálisan a dolog. Múltkor, amikor a Mayában voltunk csokizni, kiültem a legkülső asztalhoz, mert két asztalnál is füstöltek, az egyiknél egy öreg bácsika, a másiknál egy terhes anyuka a lányával :shock: (és mindkettes cigiztek, a pocakos mama és a tizenéves lányka is :evil: ). A nyári cuccok miatt ne aggódj, ráérsz még beszerezni őket, mindig vannak börzék és turik... de vékony szellős pamut cuccokat érdemes nézni és nagyon fontos a napvédő sapó! meg érdemes arra is gondolni, hogy miket fog már Adél csinálni nyáron, pl. lehet hogy már mászni fog (vagyis nem baj, ha van olyan vékony gatyája, ami védi a térdét) :wink:

Votiv :) Sok ++++++++ Neked továbbra is!! A hótaposónk nekünk is "érintetlen" :lol:

Vera :) Marci már járni akar?! :shock: Hű, eszméletlen fiad van! :D Dócinak meg gratula az ágybaszokáshoz!

Ancsi :) Sajnos láz még van :( más tünet még mindig nincs, és a pofija kicsit pirospozsgás, akkor is, ha épp nincs láza, asszem Indi írt hasonló fogzási tünetet Dominónál :roll: De szerencsére hajlandó inni és kevesebbet bár mint szokott, de enni is :) Mindenesetre kímélem a kölköt, babakocsis sétázós levegőztetés volt csak, kihagytuk a gyaloglást és a játszózást, amit egyébként imád, de most vhogy nem hiányolta...
És ahogy olvastalak, tisztára engem is elkapott a nosztalgiázás, pl. emlékszem milyen csini volt Lencsi a rózsaszín kendőjében :D
Bulást Nektek akkor továbbra is!!!

Kátya :) Köszi kérdésed, nagyfiú vanogat (fentebb a részletesebb beszámoló :lol: ) Vérnyomival tényleg vigyázz, persze nagyon vacak lehet, hogy minden tevékenységet vissza kell fogni, de kitartás, már csak pár hét!! :wink: És a kertben nem csak dolgozni lehet, hanem pihenni is (pl. hintaágyban)! :wink:

Zuz :) Mi is szívesen csatlakoznánk játszózni, de most hogy Bálint nem 100-as, inkább a jövő hétfőire gyúrunk, remélem még jó lesz akkor is az idő!

Rylie :) Bálintnak az elején, amikor még alig járt, csak "dísznek" kellett a cipő, akkor használtat vettem, de amióta sokat trappol, újat kap. Bevallom nekünk a Deichmann közel van és mindig lehet jó áron (3-4ezerért) cipőt kapni, de Votiv által javasolt boltot is felkeressük a közeljövőben asszem :wink:

Kép
Kép
denizsa

Egy hős vagyok! :D Vagyis vagyunk. Ma elmentünk és megjártuk az Árkádot (babaruhát venni) erszénnyel. Tündérke végigaludta az utat. Csak az én derekam szakadt le. Most letettem az ágyába és alszik egyelőre. (Illetve nyüffög... :shock: )

Akkor csak annyi:
Curse: én is ilyesmit akartam ma ráadni, ha babakocsiztunk volna, de erszényeztünk, úgyhogy végül csak egy plussz nadrágot és egy pulcsit adtam a body+rugi párosításra. Az erszény vastag anyagból van és ezerrel melegít (ráadásul fekete). És egy vékony satyit. De végülis keveset voltunk kint, nagyrészt busz, meg Árkád.
És tök jól ringat a 85-ös. :lol:

Kép
Kép
tinu

Zuzi, farmerruhás vagány Pannáról nem raksz be képet? :)

Den, hintaágyunk nincs, bár szemezek eggyel, csak télleg olyan erősen sütött a nap, hogy inkább bent élveztem a friss levegőt. Egész nap nyitva vannak az ablakok, isteni! :)

Relaxálásból sosem voltam jó, de igyekszem! :)

Tinu, gratula a kiruccanáshoz, ügyesek vagytok nagyon! :) Indi is azt írta, ha jól emlékszem, hogy ettől a típusú a hordozótól fájdul a derék, a kötözőset vhogy ügyesen magadra tudod szorítani, és ezáltal kíméli a derekat.

Minden fogacskás és breteg ded és szülő gyógyuljon gyorsangyorsan!
kincsimano

Hurráááá, itt a tavasz :D :D annyira szép idö van, itt madárcsicsergés, kezdenek kibujni a nárciszok, friss illat a levegöben :) Mikor Bálintnak meséltem, hogy tavasz van, és süt a nap, megkérdezte, hogy Hol a tavasz? na, erre mit felejlen az ember lánya? :lol:

MINDEN betegnek sok gyogypuszi, föleg Votiv és Macs, vigyázzatok nagyon Magatokra!!+++ (bár, gondolom, ezt felesleges mondani :) )

Deni,
köszi, jol ment, de ugy izgultam este (10x lejátszottam a fejemben az utvonalat, stb), hogy csak pár orát birtam aludni :? igy kellöképpen alig látok ki a fejemböl. csak a metro megálloig mentem, mert onnan sokkal gyorsabb bkv-val. (ott a hugom "átvette" a gyereket :) )
Bálintnak lázmentes napokat!!!+++

Ancsi,
ha még nem vettél Lencsinek tavaszi dzsekit: a teszkoban vannak nagyon jo és olcso Cherokee cuccok, sajna B méretében nem volt széldzseki, de felsöket meg vékony farmert kaptam neki (1500 darabja) :)

Zuzi,
ez tényleg fura, de vannak dolgok, amik sajna sosem derülneki ki :( és tényleg bosszanto, mert jo lenne tudni.

Hu, többit elfelejtettem, nagy Űr van az agyamban :roll:

ma ovonöci megkérdezte, hogy Hihi, bébivel jövök majd vizsgázni? mondom, igen, de remélem, még bent lesz..... Tegnap meg a bolti pénztáros megkérdezte, hogy Ugye pár hét mulva szülök..... mikor mondtam, hogy junius, akkor elsütötte a béna poént, hogy És biztos hogy csak 1 gyerek van bent? :?

KépKép
fibi

TALI.
akkor hétfön jo Nektek a délelött (10 körül?) ? mi csütörtökön lelépünk, addig ne hagyjatok kétségek között 8) :P :lol:
fibi

Hérfőn szívesen csatlakoznánk a játszózós csapathoz 8)
Remélem a jóidő velünk lesz és addig szépen meggyógyul mindenki!! majd kérhetek valakitől egy itinert? (Béna 3.-kerületi vagyok, autóval mennénk :oops: )

Ha valaki kér, tudok vinni hétfőre egy rahedli Vérehullató fecskefüvet!!! Akár cserépben is. 8) Lehet, hogy több van itt belőle, mint fűből.... :wink:

Ancsi, ez a belinkelt oldal (babanet extra) ANNYIRA jóóóóó!!! :lol:
Mindenkinek jobbulást, akinek nyűge van!!! +++

"Utamon csillagport verek, szabad vagyok, mint kisgyerek, ha magában énekel." Sz.Á.
Kép
Kép
leni

Sziasztok!

Tényleg de szép tavaszi idő van! :) Bár csak sokáig így maradna! Kár, hogy majd valószínűleg jön a nagyon meleg és azt elég nehezen viselem. Bár ha egész nap vízparton lennék akkor jó lenne. :wink:

Curse

Nyáron ha nagyon meleg van akkor tényleg nem kell sok ruha a gyerkőcre. Majd úgyis látod, hogy mindenben izzadni fog és ösztönösen le fogod vetkőztetni. :) Inkább ilyenkor van a gond tavasszal, ahogy Zuzi is mondta, hogy a napon majd megsülsz, de ha árnyék van akkor meg hideg, ilyenkor nehéz öltöztetni a babákat! Ilyenkor érdemes egy plusz pulcsit vinni, a napon nem kell, de árnyékban jól jön.

Votiv

Jobbulást! Remélem hamar elmúlik ez a kórság és a legközelebbi hasmenés már a szülést fogja jelezni. :wink:
Cipőlelőhely jó lehet, kár, hogy nekem a város másik vége, de lehet, hogy majd elmegyek, mert Bendire nagyon nehéz cipőt találni.

És egyelőre én sem találtam semmi tuti cipőlelőhelyet. Van egy itt a Sugárban és az árak is jók, de nagyon kicsi a választék. Mondjuk nemrég sikerült Bendinek venni egy Falcon márkájú cipőt, ami nagyon jól néz ki és bőrből van és kényelmes is neki, nem tudjátok, hogy az jónak számít-e? Ösztöneim szerint igen, de hallott már róla valaki?

Macs

Neked is remélem hamarosan jobb lesz. Pocaklakó csak arrébb fekszik majd. :)

Kisün

Ez nagyon édes, Marci a málnásban. :)

Zuz

Ez a clamydia sztori elég érdekes...ezért is akadok ki mindig azon, amikor azt mondják, a szakemberek, hogy azért kell a kórházban szülni, mert ott jobbak a hygiene-és (ezt nemtom, hogy kell írni) körülmények. :evil: Mert ez annyira nem igaz, hisz ott sokkal több veszélyes kórokozó lehet, ahol annyi ember megfordul. Én mondtam is, hogy tök fölösleges megkérnem a rokonokat, hogy 6 hétig ne jöjjenek látogatni, mivel a kórházban szinte minden nap más nővér, orvos, bába stb. fogdosta össze-vissza, akik naponta nem ezt az egy babát nézik meg... Nem azzal van ám a bajom, hogy szüljünk kórházban, mert még ezek mellett is biztonságosabbnak éreztem én is, hogy ott van műszer meg több orvos is ha kell stb. csak ez az érv ez áááááááá

És ha már ilyen sok időm van írni, (mert Bendi azt csinálja amit nem mondunk ki) a cigizősökkel nekem az a bajom, hogy miért kell egész nap?? Mert oké nekik ez biztos jó dolog, mármint a dohányzás, de egész nap művelni az nagyon-nagyon káros és tönkremennek bele és tönkretesznek mindent maguk körül. Ha csak naponta egy-két szálat szívnának sokkal jobban járna mindenki, szóval miért nem lehet benne mértéket tartani? Meg, hogy legtöbbször a dohányzás felülírja a dolgokat, ilyenekre gondolok, hogy majd mindjárt megyek csak még elszívom, meg majd segítek, de még elszívom stb. áááááááá

Ancsi

Nektek is jobbulást és még mindenkinek, akit esetleg kihagytam, de már nyüszög a kis gengszterem, aki szintén talán javulgat, már antibigyót kap :? és már én is taknyozom, de most már megyek, mert felébredt.

ruz
ruzicsky

Identitás: B most a nyakláncaimat elöszedte, és fel akarja probálni :shock: :lol:
fibi

Fibi

:) Bendi a múltkor megtalálta a sminkszereimet és kenegette magát vele. :roll: Meg mindenáron el akarta venni az unokahúga karkötőjét és feltenni magának...

Zuhanyzás rulez! :)

Kocsi miatt meg ne akadj ki, a férjem is húzta már meg a kocsinkat, meg mindig nekimegy a kukának amikor ki van rakva. :lol:

ruz
ruzicsky

Ruzi,
sminkszerek se semmi :lol: Akkor ugy látszik, a kuka Nálatok is mindig utban van :mrgreen:
fibi

Na és ha már így hagy írni a ded, most elvan egy kicsit magában :)

akkor leírom, hogy már pisilünk bilibe. :) Vagyis ha ráültetem akkor pisil bele, persze ő még nem szól, de ha én szólok neki, hogy menjünk és pisiljünk bilibe akkor jön és pisil. :)

Meg a kakiskukából a pelusokat mindig kiteszi az ajtó elé. Mivel ha tele van, mi is a zacskót kitesszük a teraszra, hogy aki majd megy lefelé az leviszi a kukába. Erre mostanában ha elfelejtem becsukni a fürdő ajtót, akkor megy, kiveszi a zacskót a kakiskukából és leteszi a bejárati ajtó elé. :lol: Na meg leszedi a szárítóról a ruhákat és ki is tereget...vagy legalábbis felrakja valahogy a ruhákat a szárítóra, ami igényel némi utánigazítást, de azért milyen édes, hogy így segít nekem, ugye? :)

ruz
ruzicsky

Jaja, kuka csütörtökönként ott van a kocsi mögött kitéve, férjem meg mindig elfeljti, hogy ott van és...
ruzicsky

Ruzi,
tényleg nagyon édes, hogy igy segit Neked :D B leginkább takaritani szeret, az sem jön rosszul :wink: bár tartaná meg jo szokását... :P
fibi

Ancsi, vigyek neked nehany to fecskefuvet? :)

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Ruz!
Nekünk ded legelső cipője egy Falkon volt. Kívül-belül bőr, kemény sarokrész - nem volt vele gond. Alacsonyabb árkategória, mint a Siesta és magyar - ennyit tudok róla.

"Utamon csillagport verek, szabad vagyok, mint kisgyerek, ha magában énekel." Sz.Á.
Kép
Kép
leni

Sziasztok! Nem állítom, hgoy teljesen képben vagyok, emlékeztessetek lécci, ha kihagyok kérdést.

Votiv :) alakul, de jó :) fagyott almalé esetleg ? Dominónak a tejfölön kívül az jött még be anno.

Vera :) Hát igen, Marci elindul és én nem vagyok meglepve, olyan fantasztikus biztonsággal és lendülettel mozog. Sok a dolga, nem ér rá :wink:

Zuz :) döbbenet!!! én úgy tudtam, hogy a Ch. meddőséget okoz, ha nem veszik észre időben - ez valahogy ellentmond azzal, hogy észrevétlenül elmúlhat.... Persze nagyon örülök, hogy nálad nincs semmi baj! A többi meg... :shock:

Ügyes Bendi milyen nagyfiú :)

Most van a teljes kimerültség állapota nálunk: D iszonyú éhes, de akármit adok neki, vagy rájön a köhögés, vagy irritálja - mindkét esetben kirángatja vagy kiköpi, már teljesen tanácstalan vagyok, hát mit adjak neki enni? Egyedül a tejföl/joghurt jön be, de állandóan csak ezt? Idáig nem volt semmi gond az evéssel, most meg... :( Hogy a bánatba lehetne ezt a fognövekedést serkenteni? Tudom én, hogy akarati tevékenység, oka van, hogy ennyire küzd vele, de ezt nem lehet elviselni :(
Egyébként alig vagyunk itthon, 4-5 órát sétálunk, ott alszik én meg legalább addig tudok egy félórácskát kötni, meg ott legalább nyugi van, ugye...

Hétfőn jövünk - ha az égiek is úgy akarják...

Leni :)
A Körtéről a Villányi úton elindulsz, balra lesz a bekerített játszótér a templom magasságában - ez teljesen a Villlányi eleje. Mellette a Flamenco Hotel. Ott biztosan tudsz parkolni is valahol.

indianyo

Tinu :) Tényleg hősök vagytok! :D Még jó, hogy a derekad így bírja!

Fibi :) Jácintok nálunk is nyomulnak a kertben :) ovónőci :lol: nekünk jó a 10óra körül hétfőn :wink: És ügyes voltál, hogy ilyen jól vezettél! :D

Ruz :) Bilizéshez gratula Bendinek! :D Olyan édes ez a lelkes segédkezés! Nálunk sem lehet Bálint nélkül mosást felrakni és teregetni :lol: Bulást Nektek!!

Leni :) A Feneketlen-tónál lesz a tali, a Bartók Béla és Bocskai út találkozása, A Mórics Zs. körtér és Kosztolányi között, van ott egy bekerített játszó, ami a Villányi út felől is megközelíthető.

Zuz :) Ma Göncölöztünk egyet :wink: vékony sapót mondjuk nem találtunk Bálintnak, de kapott egy zipzározható szájú vízilovat, nagyon oda van érte :lol:
denizsa

Indi! Köszi az útleírást!!!!

Sajna fognövekedés serkentőt nem ismerek :(
:cry:
Hankának még mindig csak 8 db van, de azok viszonylag simán/gyorsan jöttek. Mondjuk az is igaz: mikor jöttek, ő is éhségsztrájkolt! Ha a joghurt jó D.-nek, akkor azt add. Utólag mindig rájövünk: a gyerekek valahogy tudják, mi kell nekik.... Végülis tejtermék, ergo van benne Kalcium....
leni

szolgálati:
igazából Votivnak akartam irni, de ha már mindenki Göncölözik...
szóval, a Móni mondta,h épp ma pakolták ki az új cuccokat, amik jöttek, szóval enyim fijjú méretben ( 92-98 ) vannak most jó cuccok!!!!

szóval Votiv,
ha még egyben, és JÓL, akkor érdemes ellátogatni oda...
én holnap szinte biztos benézek, mert lesz relax, ha megmondod, h mit nézzek, szivesen meglesem a dolgokat...

további jobbulós napokat!!!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

és Hugh Grant nekem is az egyik nagy ideálom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 8) 8)

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Leni :) Köszi :) Nem éhségsztrájkol ez a gyerek, inkább állandóan éhes és kunyerál, de a fogacska és köhögés megzavarják az evésben - emiatt persze újra csak éhes marad.
Barátnőm kisfia egy borostyán nyakláncot hord fogzásra, asszem "fizetéskor" veszek egyet én is a Kék Pandában, hátha...

Kátya :) ez a magas vérnyomás dolog oylan misztikus nekem (csak a szülés előtti héten volt ilyenem - illetve a kórházi méricskénél egy kicsit nagyobb, mert egyébként a védőnőnél és itthon is mindig tuti alacsony volt), de tudom, hogy ezt mennyire komolyan kell venni. Remélem, a hétvégén jól kipihened amgad és hétfőn te is tudsz egy röpkére jönni!

Deni :) Bálint kollégánknak puszi a rózsázó arcocskájára!

indianyo

Hűűű mennyi betegség. :(
Jobbulást és kitartást kívánok minden érintettnek, picinek és nagynak egyaránt. +++++

Indi,
nem semmi Domino fognövesztése. Sok türelmet hozzá. Szerintem is nyugodtan add a jghurtot, ha azt megeszi D. Esetleg valami gyümölcsfélét keverj bele, banán, reszelt alma...
Mivel hosszú hétvége jön, nekünk a hét második felében apás, családos programok vannak. Nem tudom, nekivágsz-e a Pagonynak, szerintem érdeklődj, hogy egyáltalán nyitva lesznek-e. Ha áttevődik jövő hétre a dolog, szólj, írj, szívesen csatlakozunk. :)

Nekem is jól jött az itiner, megpróbálunk mi is elmenni hétfőn a talira. Szintén autóval, úgyhogy ha van még parkolós ötletetek, írjátok meg. :)

Zuzi,
tényleg elég furcsa ez a chlamydiás történet. Próbáld a dolog jó oldalát nézni, egészségesek vagytok, ez a lényeg. :)

Fibi,
gratulálok az újabb budapesti vezetéshez. Nagy hős vagy. :) Én a legelső napon levittem az autónk jobb tükrét, zokogtam is rendesen. :lol: Zuhanyozás nagyon király, az a néhány csempe már semmiség az eddigiekhez képest. :wink:

Curse,
Peti még 86-os ruhákat hord másfél évesen, mondjuk nem is től magas, talán 80 cm körül van. Én nyáron még a napozó avagy száras body nevű ruhadarabokat szerettem. Olyan, mint egy body, csak van szára, ettől olyan felöltözöttebb benne a gyermek az utcán, mert nem látszódik ki a pelus fodra. A nagyobb, lezserebb fazonokat szerettem. :)

Kisün,
saját málnás, ez nagyon jól hangzik. :)

Rylie,
Hugh Grant filmek nálunk is kedvencek. :)
Van egy siesta outlet bolt az újpesti Stop Shopban. Tudom, ez a város másik fele, de hátha valaki erre jár.

Deni,
cipzározható szájú víziló klassz lehet :)

Tinu,
gratula az első nagy úthoz :)

Ruz,
jófej fiad van. :) Enyém is "segít" a teregetésben, takarításban, főzésben....

Hmmm. Megnéztem ezt a kórházas linket. Szülészet-nőgyógyászat tekintetében az Állami Egészségügyi Központhoz tartozom a IX. kerülteben. nem jöttem rá, hogy mi lehet ez. A Klinikák?

Mennem kell duplozni, Peti alszik, msot miénk a terep. :wink:

KépKép
nonni

Szép estét mindenkinek :)

jelentem, Pocakmacsi megkönyörült rajtam, de most a családom többi tagja agonizál épp.

Viszont, hogy vidámabb témát is mondjak, voltam kint a Birtokon, bent vannak a belső ajtók és már teraszunk is van :)

Felteszek pár képet, aztán megyek, ápolni.

Addig is, amíg én is tudok, normálisan, topiclakóhoz illően beszélgetni, kíívánok mindenkinek gyógyulást, gyors fogzást, nyugodt-szép éjjeket, pihenéssel telit és energiabomba tavaszi napokat! :D

Szóval, az ajtóink, a közlekedőben:

Kép

A nappali-étkező közti ajtó:

Kép

A leendő konyhaszekrény, felső szekrénysora:

Kép

és a házikó, immár terasszal:

Kép

csók

Macsek
macskanyu

Nonni :) Persze, ez a hét kilőve, csütörtök-péntek úgyis szomorúünnep most, sehová se mennénk, csak ezt kihagytam a számításból. Marad a hétfő :)

Curse :) tényleg, még ezt akartam: Domicsek a hőséget ujjatlan bodyban vagy pelenkásan élvezte végig. Most pedig mindig két réteg hosszúujjú van rajta, 25 alatt semmiképpen nem adnék rá rövidujjú ruhát. Én egy réteggel többet adok rá, mint magamra,. mert ő ugye mozdulatlanul ül/fekszik a baabkocsiban, nekem hiába van melegem a jövés-menésben. Ha már szaladgál persze, akkor lehet csökkenteni a rétegek számát. Kendőben nem kell plusz réteg, mert melegítjük egymást, de keze-lába nem lehet pucéron ott sem.

indianyo

Macsek :) gyönyörű gyönyörű gyönyörű a sok faajtó-szekrény miegymás! Nagybácsi készíti a konyhát? Nagyon jól haladtok!
jobbulás a családnak!

indianyo

Sziasztok!

Köszönöm a hozzászólásokat BB-ügyben! Örülök, hogy nem hallottam róla rosszat, azt hiszem, itt az ideje egy személyes találkozónak is vele, mondjuk az esedékes rákszűrés ügyében.
Még egyszer köszi! További jó babázást nektek!

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske

HELP!
éjjel arra ébredtem, hogy begörcsölt a lábfejem also rész teljesen, és a lábujjaim az égnek álltak, iszonyuan fájt, ilyen még sosem volt. és masszirozásra, megfeszitésre sem akart elmulni, annak ellenére hogy több mint egy hete szedek magnéziumot...... szoval ismét sokat aludtam :( Mit lehet még tenni a Mg-on kivül?????

Deni, Nonni,
köszi :)

Indi,
fogzo Dominohoz sok kitartást!!++++

KépKép
fibi

javitás: szoval a lábszáram alsó része... és B-vel ilyen nem volt anno, csak nyujtozkodásnál görcsölt be régen, de csak a vádlim, és nyujtásra elmult. most meg.... :roll:
fibi

Macs,
nagyon szép már a házatok, és a faajtok nekem is kedvenceim :D hétfön Ti is tudtok jönni?
fibi

Csak gyors bejelentkez, tegnap csak mászott felfelé a vérnyomi, ma reggel is csúnya lett, úgyhogy megyek a H-ba, és vagy ott tartanak, vagy nem. És simán lehet, hogy pszichésen nyomom fel magamnak. Már attól frászolok, ha meg kell mérnem. Hát, nem sokat aludtam... :cry:
Drukkoljatok, kérlek, hogy 1) ne tartsanak bent, és lejjebb menjen, 2) ha bent tartanak, ha nem, Emmának ne kelljen emiatt hamarabb megszületnie, illetve ne legyen baja. KÖSZI!

Mindenkinek sok +++++ és puszi, és remélem, ma még jelentkezem.

Kátya
kincsimano

Kátya, remélem nem kell befeküdnöd! Ha igen/ha netán megszületne Emma, tudsz valakit smsben értesíteni, hogy "hol keressünk"? :)

Ruzy, a Sebastiano cipőboltból van több is a városban, csak nem tudom melyikben tartanak még gyerekcipőket! de telefonon biztos megmondják.
itt az üzletlista:
http://www.sebastianoscarpa.hu/sebastia ... p?lang=hun
és Bendi nagyon ügyes, igazán büszke lehetsz rá! :)

drága Macsek, további jobbulást, igazán együttérzek!

túl vagyunk az első "hibátlan" éjszakánkon, csak apánk volt fent szegény :? de Isti meg én húztuk a lóbőrt végig :) mondjuk az evéssel még mind2en hadilábon állunk, de legalább már nem háborog a pocink.
dokimmal is beszéltem tegnap, szerinte a pocakkeményedés csak a nagy folyadékveszteségtől lehetet, és ha sikerül megállítani/pótolni, hamar el is fog múlni. ma reggel már tök puha volt a pocak :) - persze, hisz most megyek nst-re :lol:

Zsanci, köszönöm, hogy gondoltál rám! mindjárt jól fel is hívlak :D

Fibi, nekem a magne B6 nem használt. azon gondolkodom, talán kipróbálhatnád a sima homeopátiás Magnesiumot szedni. ill. nálam bevált egy calcium-magnesium kombinált tabletta álá Nutrilite (Amway). nem vagyok szakértő, de úgy tudom valahogy mindkettő kell egymás felszívódásához vagy egyik a másikéhoz...

Indike, fogzásra még egy tippem lenne, a Hypericum (ill. orbáncfű bármilyen formában, pl tea v illóolaj), és 15-30-as potenciálban.

votiv 8)
votiv

DZSEKI ÜGY, avagy a mamák mindent eltúloznak?:
anyósom kérdezte, hogy mi kéne Lencsének, mire mondtam, hogy dzseki, de azújak 5-6e-be kerülnek a C&A-ban, mire ő mondta, hogy oké, majd turizik neki. erre tegnap, mikor hazaérek, mit látok az ágyon. 3 (!) db dzsekit, ami a turiból származik. nem rosszak, mondjuk nem olyan halál divatosak, de nem ez a lényeg, hanem, hogy mi a frásznak három??? 1 vékonyabb, 1 vastagabb és 1 ujjatlan. na, mindegy, most mosom őket, biztos beválnak majd, csak most 3 db-ot kell elpakolnom költözés előtt.

Fibi!
egy kord, v. farmer kabátka jól jönne, mert van L-nek csini Mother Care-es kord szoknyája és farmer rucija is.

Leni!
egyszer azért csináltam a babanetes oldalt, hogy ott mindig megtaláljuk egymást. van egy üzenőfal is, de szvsz még senki nem vette észre. arra az esetre csináltam, ha sürgős üzenet van, de nem működik a babanyet. szívesen taliznék én is veletek, gyermekeink biztos jól ellennének, hiszen szinte egy korúak! ;-)
a 3. kerületből simán könnyen el tudsz majd jönni, mindjárt írok privit, hacsak nem más már megtette.

Recca!
IGEEEEEEEEEEEEEEEN!!! KÖSZI! esetleg, ha tudod, kiszednéd tövestől (földlabdával)? itthon meg cserépbe tenném, hogy pár napig tudjam használni!

Macs!
ezek olyan jó képek!!!!!!!!!!!! sosem értettem, hogy hozzánk miért csíra pozdorja ajtókat vesznek , mikor fenyőből tök olcsón lehet kapni. de majd max. lecseréljük pár év múlva, ha ezek tönkre mennek. a konyha az bükk? nyír? nem látom rendesen a képen.
favorit a nappali-étkező közötti üveges. imádom az ilyen ajtókat. (na , ilyenem sose lesz! :) )

Curse!
tegnap 3-kor, kilépve az ajtón, megbántam, amit írtam. DÖG MELEG VOLT! :) ilyen melegben tök jó, ahogy öltözteted a dedet.

Fibi!
kalcium pezsgőtablettát is ihatsz. nálam rendszeresek az ilyen görcsök (főleg fogyózás, vagy edzés alatt).
ancsipancsi

Ancsi, en is ugy gondoltam, h gyokerestol ;) hetfon ott lesztek a talin? akkor oda viszem, mert mi valszeg megyunk ;) :)

huu ma reggel vegre eljutottam futni (2es1/2 ev utan ujra)! nagyon klassz volt es most olllyan jooool erzem magam :D remelem, rendszert csinalhatok belole ;) :lol:

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Ancsi,
a konyha az borovi fenyő. Mi terveztük és a nagybátyám csinálja. Mindenestől együtt sem kerül többe, mintha az ikeában vennénk (bocs Nuk és ikea fanok! ) és nekem fontos, hogy Fából és nem bútorlapból van... Ezért szerettük volna, ha a belső ajtók is fából lennének és lőn :)

Most mindenki alszik körbe körbe, Apa az ágyon, Ksmáj a szőnyegen (nyugi, beraktam alá egy vastag, összehajtott pokrócot és be is van takarva).

Votiv,
nst izgalmas!! :D Hajrá és gyógyulást!!

Kátya,
neked is drukkok ezerrel!!!!!!!

Tinu,
gratula az első kendős kiruccanáshoz :D csak így tovább, bátran!! :D

Fibi,
görcsileg nem tudok okosat, hétfőt nem merem ígérni, egyenlőre mindenki nagyon beteg-lázas-hányós-hasmenős itthon, rajtam kívül... :( majd meglátjuk mi lesz...

Curse,
enyém ded tavaly nyáron pucéran, egy lavórban üldögélve élvezte a nyarat. Egyebekben vékony napozó (pöttyös is!! :wink: ),pelus, illetve csak egy rövidujú, vékony body és a Neet által felvázolt póló-kisnaci kombó futott. És persze kendő, karimás/ellenzős sapi, ha kimentünk. Én direkt napra nem vittem a gyerkőcöt, így nem kentem, de volt ithon biztonsági nivea baby spré, amikor 2-3 alkalommal használtuk, bevált!
Zoknit csak hűvösben adtam rá, de le is tépte magáról, mikor melege lett!!

megyek, ébred a nép!

további szép napot nektek, élvezzétek a napot helyettünk is!!!

csók

Macsek
macskanyu

Kátya,
drukkolunk, hogy ne legyen semmi komoly baj!!+++

Votiv, Ancsi,
köszi a tippeket. amugy Magnesium Citricit szedek, de ugy látszik nekem ez sem jön be :( ill. most védönö azt mondta, hogy növeljem az adagot (napi 1-röl 2-re), és hááát mozognom kellene! meg lábtorna napi többször felemelt lábbal.
Csak nem tudom, hogyan tudnék elmenni pl kismama tornára... :roll:

Macs,
gondolom, Te sem voltál azota a baba-mama tornán. ki kellene probálni jövö héten. igy B-ot nem kell másra bizni.
fibi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?