A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Fibi: nekem sokat görcsölt a vádlim és a dokim ezt javasolta: cink-magnézium-kálcium minden gyógyótárban lehet kapni. Napi 1 kapszula és elmúlt minden bajom ;)

Macs: kégli dejóóóó! A kazettás üveges ajtó nekem is tetszik, de nem irigyellek a takaritása miatt ;)
Örvendek, hogy babód megkönyörült rajtad!

Votiv: na ez szuper, hogy jól vagytok már! Nst - tyűha akkor ez már tényleg finis!!! :P

Ruz: gratula a bilizéshez! Nem semmi!

Cipő: köszi mindenkinek a hsz-t! és Votiv tényleg a Börsi Sebastiano....ez teljesen kiment a fejemből :( na majd legközelebb!

Curse: tegnap én is úgy vittem ki a dedet, hogy hujju body+pulcsi+rendes kiskabát+téli vékonyabb sapi - na ahogy kiértünk rögtön le a kabát meg a sapi is, annyira meleg volt!! Gondoltam, hogy inkább sapi nélkül, mint beizzadt fejjel egy megfázás..
Nagyon meleg volt tegnap!

Kátya: drukk-drukk a vérnyomi miatt !!!!
Igazából szerelem-imádom!! Minden karácsonykor megnézzük ;)

Zsan: Ha Hugh fan vagy, akkor nézd meg az új filmjét mert nagyon szexuálisan riszálja magát benne 8) :D

19-i tali: sajnos nekünk a délelőtt nem jó, mert alvad a ded :( igy mi nem tudunk menni, pedig milyen sokan mentek...Reccát is már ezer éve nem láttam...

Ma megyek fodrászdába!!! Igen-igen-igen!
Holnap meg jönnek a barátaink és húsosgombócot gyártmányozok nekik, számszerint kb 12 főre , szal most fő a kb 3 kg krumpli.Remélem elég lesz... és megszámoltam, hogy nincs is 12 villánk :oops: na mindegy, ugysem ez a lényeg!

Szerintem a 4 nap alatt én nem jövök nyetelni, mert itthon lesz apjuk+család+meg rakat programot szerveztünk már magunknak, szóval mindenki legyen jóóóó és szép napokat és nyugalmat!!!

Rylie
rylie

Hol lesz a hétfői tali?

Kép
Kép
tinu

Macs!
férjemnek is fontos, hogy legyen fa az ajtajában :), ezért olyen Ikeját vesz, ami bükkfából van, de persze szeretnék olyat, mint a tiéd, csak nekem nyilván duplájába kerülne, sajnos nincs asztalos nagybátyám. :(

Rylie!
milyen húsgombócot? receptet! :)

Recca!
talira megyünk. ha lehet, egy kis erdei földet is hozzál vele légyszi, mert 2 hét múlva költözünk, most nem vennék itthonra egy 5 kilós földet, hogy ezt elültessem. van egy kis földem, de nem lenne elég :(. köszi a szemölcs kiirtásának közbenjárásában. :)
ancsipancsi

Ancsi: tök egyszerű a húsos gombi gyártása és nagyon finnoooom!
Reci fejből:
gombóc: főtt kihűlt krumpli+tojás+pici só+liszt amennyit felvesz -összegyúr
töltelék: pörköltöt csinálsz jó szaftosan és a husikat ledarálod, avagy már darált húsból csinálsz pörkölt alapot, csak akkor a darált húst le kell csöpögtetni. Szal külön a szaftba teszel pici tejfölt és a külön a husiba is egy picit.
A tésztát nyújtod, kockalakúra szabdalod, ráteszel egy kanálka húst, összegyúrod gombócnak, forrásban lévő vízbe kifőződ, majd vissza a szaftba. Tálaláskor reszelt sajt mennyiség a tetejére!
Kissé macerás ámde nagyon laktató és finom és nem is egy vagyon ;)
éhes lettem.... :?

Fa nekünk is fontos, ezért fafunéros ikejánk van, mert erre futotta de igy is szép és nincs műa érzésem amikor ránézek. Én szeretem :)
(a fenyőnek az az átka,hogy igen puha fa és minden karc, benyomódás meglátszik rajta, bár a borovi fenyő asszem keményebb fajtájú fa :roll:

Rylie
rylie

nekem egyszer diófából lesz a konyhabútorom majd ha lesz egy szép kertes házikónk nekünk is....
álmodozás... :roll: :)

R
rylie

Rylie,
köszi, ilyen tablettát tán még a tecsoban is láttam 8) holnapra jo kis mulatságot Nektek :)

Ancsi,
2 hét mulva költöztök, de szupeeer :D irigy vagyok :P

Ja, és még azt is mondta védönéni, hogy tartsak idönként gyümölcsnapot, ÉS esténként csak gyümölcsöt (vagy semmit) probáljak enni.... (szerintem elég kövérnek is láthat, már multkor is célzott rá, hogy ne csokizzak annyit :? ) Háát, az a baj, hogy én 3-4 oránként megéhezem, és a gyümitöl csak még éhesebb leszek :roll:
fibi

Rylie,
nekünk hétfön jo a délután IS. Ha jo idö lesz, és el tudom B-t altatni a babakocsiban a levegön, akkor 4-ig ott tudunk maradni, mert 4:45-re megyünk UH-ra :) ha meg rossz idö lesz, akkor nem tudom hogy lesz.
fibi

Rylie!
az Ikejás bútorunk olyan lesz, hogy az ajtó kerete tömör bükk, a lapja bükk furnér (bükkfa rápréselve a forgácslapra, tehát mégis más, mint egy bútorlap érzés). nem lehet, hogy a tiétek is ilyen lesz?

a mi régi konyhabútorunk tömör bükkből volt, cseresznyére (ki tudja miért) pácolva. férjemnek ez a stílus már nem tetszik, pedig én ilyet akartam. :( ő modern párti lett.
ilyen volt:
Kép
Kép
ancsipancsi

Fibi!
akkor jöttök hozzánk. (meg amúgy is jöhettek)
ancsipancsi

Éljen-éljen! Sikerült most elaltatnom Bálintot cici nélkül :D eddig, ha kettesben voltunk itthon, mindig kérte ebéd utáni alváshoz. Hugommal, férjemmel 5 perc alatt elalszik már, nekem azért fél ora kellett hozzá, de olyan jooooo érzés volt igy is összebujva aludni :)

Ancsi,
jo, köszi :D
fibi

Votiv!
De örülök, hogy jobban vagytok! Apafejnek további jobbulást!!! nst :shock: :D

Fibi!
Én anno kérdeztem BS-t lábgörcs miatt. A válasza tipikus volt: Egy jó fürdő, aztán férjecske megmasszíroz, aztán egy jó kis szerelmeskedés :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ha ez nem múlasztja el, akkor semmi 8)
Képzeld, B délben csak cicin alszik el! Mondja, hogy redőny (hogy húzzam le) és már mászik föl az ágyra :lol:

Rylie!
ez egy jó féle gombóc lehet :lol:

Tinu!
tali: hétfőn a Feneketlen tónál délelőtt!
És nagyon jól csinálod, gratula a kiruccanáshoz!

Ancsi!
Ez volt az előző kérótok??????????? Apám, mint egy palota! És biztos, hogy ez csak egy garzon volt??????? Király!

Macs!
Jobbulást a családnak. És ahogy elnézem, lassan Ti is dobozolhattok!

Kép
Kép
zuzmo1

Kátya!
Remélem, nem tartanak bent!+++++++++++++++ Üzenj!

mi ma a Kisün családdal játszótereztünk! Tök jó volt, és az idő gyönyörű!!!!!!!!
zuzmo1

Zuzi,
akkor ezek után BS-t már meg sem fogom kérdezni :lol: :mrgreen:
Hát, egész a mai napig B is igy aludt el, ahogy Bazsod :wink: A türelem rozsát, vagy jo elalvást teremt :lol:

Közérdekü: egy nagyon jo linket találtam. Aki még nem ismeri, minden infot megleltem rajta táppénzröl, gyed-röl, gyes-röl, tgyás-rol. www.csaladinet.hu/kisokos
fibi

Indi :) Dominónak sok +++++ a fogakhoz!! Jól megdolgoztat Titeket ez a 6-os...

Nonni, Tinu :) De jó, hogy Ti is jöttök hétfőn! :D

Kátya :) Drukkhegyek, hogy ne tartsanak bent és a vérnyomi is rendben legyen!!

Macs :) Ház nagyon rulez!! :D Örülök, hogy Te már jobban és bulást a családnak is!!

Rylie :) Ez aztán a gombóc! Nagyon jól hangzik :D Nagyon jó hétvégézést Nektek!!!

Votiv :) Szuper, hogy már jobban vagytok! :D Hű, már nst! :D

Fibi :) Görcs :( Remélem használnak majd az ajánlott bogyók! És hétfőn tudod, hogy ránk is számíthatsz bmiben! :wink: És nem vagy kövér, ne mondj már ilyet! és még csak nem is eszel sokat, múltkor teszteltük :wink: Cici nélküli alváshoz pedig gratula!

Ancsi :) 3 dzseki :lol: így van nekünk 3 téli szupermeleg sapónk, amiket még csak fel sem tudtam B-re adni ezen a télen :mrgreen: Hű, micsoda kéró!! :shock: :D

Kép
Kép
denizsa

Ancsi,
ha valóban érdekel, akkor megadom a számát a nagybácsimnak. Nekem sem csinálja olcsóbban, hiszen ebből él. Mi meg azért vele csináltatjuk, mert amit csinál, arra örökgaranciát vállal és tudom, hogy első osztályú munkát végez. Nagyon szereti a fát. :) írok egy rövid privit..

Sajnos nemrég ment el a dokinéni, kórházba akarta utalni Fülit, kiszáradás miatt... :( eygenlőre nem kell bemennünk, de még nem biztos, hogy nem ússzuk meg. Iszonyúan aggódom, mert reggel kis időre felébredt, aztán azóta alszik. Időnként 5 percre feleszmél, megiszik egy deci vizet és visszaalszik... sosem aludt ennyit, újszüött korában sem és a germicid sem viszi le a lázát. :( piros a torka és az ételt kihányja, pedig éhes... :( :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

megyek aggódni.....
macskanyu

Deni: még nem biztos, hogy megyünk. A férjem halálra szekál, hogy ne menjünk, mert majd elkapunk valami bacit. :? Meg legalább 1 óra az út oda, 1 vissza és hát 3 óránként szopi van. Nyilvános helyen nem merek szoptatni. :oops: Az útvonal: 68-as busz, kék metró, 7-es busz. Mondjuk délelőtt talán nincs rajta annyi ember. :roll:

Kép
Kép
tinu

Macs: :cry:. Azért ha iszik, talán nem kell kórház!

Kép
Kép
tinu

Tinu,
iszik, csak keveset... annyira, hogy nem nagyon van pisis pelus sem.. :(
macskanyu

Sziasztok!

Kátya

Drukkolok én is, hogy minden rendben legyen! ++++++++

Votiv

Köszi a linket! Majd felhívom őket. :) Örülök, hogy már jobban vagytok, nst. :)

Indi

Szegény Domicsek, ezek a fogak úgy megkínozzák szegényt. :(

Ancsi

Tényleg nem semmi lakásotok volt, nagyon tetszik. :) És miért nem lesz olyan ajtód, ha ennyire tetszik? Több dzseki sztem nem baj, mert legalábbis Bendi egy-egy homokozás alkalmával eléggé le tudja amortizálni a ruháit, úgyhogy jól tud jönni ha van másik. :)

Macs

Nagyon szép lesz a házatok, én is imádom a sok fát. Konyhabútor is szép. Engem is érdekelne ám a nagybátyád száma. Bár a férjem most nem támogatja a bútorvásárlást, de előbb-utóbb szükség lenne nálunk beépített bútorokra. És kéne egy jó szakember.

Fülicseket pedig úgy sajnálom, szegényke és nagyon drukkolok, hogy gyorsan gyógyuljon, hogy ne kelljen a kórházba menni! +++++++++++++++++

Fibi

A többiek már megírták, hogy mit lehet szedni a görcsök ellen, bár sztem nézz utána, hogy milyen kajában van sok magnézium és egyél olyanokat, főleg friss zöldségeket amiben van, mert természetes formájában jobban felszívódik. Ha meg megint görcsöl, akkor nekem legjobban az jön be ilyenkor ha gyorsan ráállok és járkálok, mert ahogy terhelődnek az izmok elmúlik a görcs. Nekem ez válik be, szóval én rögtön felugrok az ágyból, mert mire elkezdeném masszírozni már meg is halnék a fájdalomtól. :? És mi az, hogy te kövér vagy??? Ez hülyeség, de az édességre azért vigyázz, mert terhesség alatt könnyebben kialakulhat cukorbetegség, ezért is nézik ugye, úgyhogy emiatt érdemes odafigyelni, de tökéletes kismami alakod van! :) Cici nélküli elalvás is nagyon rulez! :) Bendi is bezzeg ha nem vagyok itthon simán elvan cici nélkül, el is alszik meg minden, de ha itthon vagyok, akkor cici kell!

Rylie

Fodrász, jaj de jó! :) Írigyellek!! Finin hangzik a húsgombóc is. :)

Na jó eldugulok most már

ruz
ruzicsky

Macs,
jaaaaj, szegény Füli :( küldünk neki innen is ++++++ energiákat, meg drukkokat, hogy hamar meggyogyuljon!!

Deni,
köszönöm, aranyos vagy, mint mindig! :D
fibi

Ruzi,
köszi Neked is :) éjjel nekem is csak az segitett, hogy felpattantam, és járkáltam egy sort. ugyhogy lehet h igaza van a védönönek, többet kellene mozognom, kissé ellustultam az utobbi hetekben :?
fibi

Macs!
privit köszi.
nagyon drukkolok nektek, nagyon sajnálom, hogy ledöntötte Fülit is a kórság. :( hátha holnapra jobban lesz.

Zuzi!
bejegyzéseden (palota) akkorát röhögtem :DDDDDDDdd
ancsipancsi

Reggel óta, most ébredt fel a gyerekem!!! :shock: :shock:
Viszont kialudta a lázát és a körülményekhez képest jókedvűnek mondható.. :)

Ruz,
privi ment :)
macskanyu

Ancsi, rendeles felveve :D
a "ceklas fasirtot" ismered? (asszem sved huspogacsa a becs.neve) nyami :P apa nagyon szereti, bar sztem sem rossz. es most epp ilyet sutok ;) a ceklankbol direkt ehhez tettem el a fagyasztoba osszel.

Tinu, nem kell nyilvanosan szoptatni: elvonulsz egy eldugodtabb padhoz... ;) :) gyertek, ha van kedvetek :D

Fibi, miert nem mozogsz te lyany? nem kell ahhoz eljarni kulon tornara, vagy igen? :? ott van tok kozel hozzatok az erdo, menjetek setalni :D a pocakbaba is szeretni fogja ;)

Macs, szegeny Fulike :( mondjuk az nem baj, ha alszik, mert az segit a gyogyulasban! soksok +++++++++nektek!

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Macs :) Ez nagyon durván hangzik :( Meddig kaptatok "haladékot" a dokinénitől? De legalább láza már nincs Fülinek! :D Sok +++++

Ruz :) És Bendi hogy van?

Rec :) És ebben a céklás húspogiban hús is van vagy vega kaja? nálunk sajnos csak én szeretem a céklát, apa meg nem enné semmiképp :(

Tinu :) 1 óra az út?! ejha, nem semmi, ha bevállalod! Tündi max. még csak nézelődik, nem hinném, hogy összefogdosna bmit és bacit gyűjtene... persze bki rátüsszöghet, de ez a buszon is megeshet :? :roll: de azért tök jó lenne, ha tudnátok jönni! (Bár most hallottam az előrejelzést, hogy vasárnapig marad a jóidő, aztán jön a hideg... hát remélem késik majd egy napot!)

Fibi :) Sztem Ti is mentek sétálni, meg ki a kertbe, az nem jó mozgás? ez egy kismaminak bőven elég, nem? (nekem legalábbis tuti :mrgreen: ) vagy speckó terhestorna kell?
denizsa

nst-m lapos mint egy kígyó :D szerintem legalább 3 hét még!

Macsek, gyógyuljatok!!! :) szép a házacska!

Péter Gabiról van vmi hír? úgy eltünt :(

votiv 8)
votiv

Recca!
sajna nem ismerem a céklás fasírtot. azt hittem Rylie húsgombija is valamiféle fasírt, de rájöttem gombóc :), azt meg most nem ehetek, hízlal, mint a dög. jó sok szára legyen a növénynek, állítólag egy letéppett szárból még másnap is folyik a lé. hátha lekezelem neki a fejét, és nem kell a doki.
ancsipancsi

Zsanci :) feltelepítettem a vivát és végignéztem a klippet és az utána folyt beszédet is, aranyosak a gyerekek, Borisz ilyan szép, komoly nagyfiú! Nekem egyébként Meme inkább Boriszra hajaz, mint Igire.

Kátya, Fülöpke Nagyon sokat gondolok rátok, gyógyuljatok hamar!!!!!

Votiv :) Jó hírek, gyógyuljatok tovább! Gabiék kiköltöztek Dömösre és még nicns internetük.

indianyo

Recca :) céklás fasírt receptet kérek szépen!

indianyo

Rec,
tök igazad van, nem szükséges a külön torna. Csak Bálinttal sokszor elmentem kismama tornára, és nagyon jol esett. akkor nem is éreztem magam ilyen tunyának :)

Deni,
persze, amiota jobb idö van, folyton a kertben kapirgálunk, meg motorozunk is az utcában. Hogy ez mire elég, én sem tudom :P
fibi

Zsanci!
a Spárban perpill 2 db tejfőző edény volt! elvileg pénteken is nyitva vannak, szombati nyitvatartással, de nem biztos. szombaton tutti.

a cékláról jut eszembe:
Lencse 6 hósan, céklaevés után

Kép
ancsipancsi

Ancsi,
köszi!!!!!!

Indi,
sztem is aranyosak voltak... :lol:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Sziasztok Lányok!

Visszaolvasni semmit nem tudtam, csak azt látom, hogy sok a beteg!:(
Ez a hányós-hasmenős vírus nagyon rosszul hangzik!
Macs! Sok drukk a mielőbbi jobbuláshoz!+++++ Meg a többi betegnek is!!!

Timi úgy néz ki jól érzi magát a bölcsiben. Reggel kicsit sírós, mikor otthagyom, de aztán egész nap elvan. Az étvágya meg hihetetlen lett. Itthon nem tudom megetetni vele a kenyeret, a bölcsiben meg már 2. napja három és fél karéj a reggeli adagja és ebédet is duplán eszik. :) Ráadásul ma a 7. fél szelet kenyér előtt közölte, hogy "éhes vagyok", így már nem tudtam letagadni, hogy éheztetem itthon. :)

Megyek fürdetni, mert Timi nyüfi!

Még azt akartam írni, hogy tudok egy nagyon jó BÉBISZITTERT, ha valakinek szüksége lenne rá! A házunkban lakik (XI. ker.), 40 év körüli hölgy és évek óta vigyáz gyerekekre! Nagyon szimpatikus és megbízható! Ha valakit érdekel, írjatok!

ILdi
ildi76

Sziasztok!
Sajna én is beálltam a betegesek táborába. :cry: :cry: Ami jó, h semmi komoly, tehát se láz, se hányás, se fosás, semmi dráma, csak levertség, nonstop orrfolyás, zúgós fej, stb, afféle taknyos tünetek, de azok elég kakául.
Visszaolvasni se nagyon van energiám, HP se halad, eddig a Zuram volt beteg, most én nem vagyok 100as. ááááá. De ne panaszkodjak, Eszter édes és jól van, és biztos sokan cserélnétek egy ilyen kis semmi problémával, úgyhogy be is fogom.
Reklám helye: az Aspirin C+ pezsgőtabletta nagyon király!!!

Macs,
kiscsacskamacska hogy van?

És Votiv és Isti és mindenki más, gyógyulásra fel!!!!!! 4 nap, pihi, szép idő, stb.
Céklás MiniLencsi gyönyörű pillákkal bír! :)

Ennyi ment függőlegesben.
neet
neet

Sajnos visszaolvasni én se tudok. Nem Marci miatt, hanem a nagyobbik a terrorista.

Fibi,
lábgörcs- sztem semmit nem lehet tenni. Állj lábra, álomnak már úgyis mindegy. Remélem más előbbre mutatóbb tanácsot ad, nekem is Marcinál volt csak ilyen, de a többi nyavalyámhoz képest nem zavart.
És ha gyümölcsbe (turmixolva narancslével) keversz müzlit? Zabpehely, szárított gyümölcsök, magvak, lenmag...? Én ezen éltem, jó volt.

Macs,
Szép lesz a ház.
Drukkolok gyógyuláshoz!!! Erőltesd azt az ivást!!!! Szar meló, de megoldja a pr-át. Nekem dr azt mondta ne vizet adjak neki, hanem mézes gyenge teát és higított leveket, meg állítólag van vmi gyógyszertári folyadék is, ami sok hasznos anyagot tartalmaz...

Kátya,
Nagyon drukkolok, biztos rendben lesz minden!!

Ancsi,
P-nek 3 télikabátja volt. 1 használt, 2 új. Nem én vettem őket. (Hagyni kell a mamákat, úgyse lehet mit tenni, ha rájuk jön. M-nak annyi ruhája van, h sztem egy kórháznak elég lenne és hiába mondtam. A végén felhagytam vele, mert úgy élvezte anyukám. És persze nekem is nagyon tetszenek, habár feleslegesek. )

Rylie,
Akkor jó szépülést fodrásznál.
Ikeás gyerekvilla?

Votiv,
dr a szülés napján azt mondta még akár 7-10 nap. Mikorra is vagy kiírva?

Kisherczegékről nincs hír??

Móni
Kép
Kép
monisa

Kincsinek sok drukk, de mostanra már talán el is dőlt, mi ez a vérnyomi dolog, ugye, semmi komoly? ++++++++++

neet
neet

Móni,
a 2es, mint mágikus szám, sokat szerepel a tickeredben. :lol:
Na, tényleg elborulok, pá.
neet
neet

Neet :(
Neked is jobbulást!!++

Moni,
köszi :) DE még mindig logsz a szüléssztorival!!!! :wink:
fibi

Kátyát bent tartották a kórházban, de ha be tudjak állítani a gyógyszereket, hogy szinten tartsák a vérnyomását, akkor valszeg pár nap múlva kiengedik.
Köszöni a sok-sok üzenetet, jókívánságot, amiket küldtetek, nagyon meghatódott tőlük. Ölel mindenkit.

(Kátyaférj)
kincsimano

ÓÓÓÓÓÓÓÓ!
Köszönjük szépen azn információt!!!
Továbbra is nagyon drukkolunk neki(K)!!!! 8)
leni

Kátyának mennek a +++++++-k, na meg Emmának is!!!
fibi

Ugy látom, még mindenki altat, vagy épp valami egyebet csinál :P Én már nem tudok jönni késöbb trécselni, lassan kidölök, igy gyorsan elköszönök, és kivánok Mindenkinek szépséges, békés hosszu hétvégét, és gyogyuljon meg akinek most az a dolga éppen 8)
Vasárnap majd probálok jönni, de ha nem sikerül, akkor hétfön 10 felé, remélem, összejön a feneketlen toparti :wink: Ha változás van, vki dobjon meg sms-sel, pliz! köszönöm :D
Puszi Nektek!
fibi

Fibi :) Jó utat! Lábfejet feszítsd felfelé, ah jön a görcs és lehetőleg azonnal próbálj lábraállni és egy-kettőt guggolni - nekem ez jött be az éjszakai görcsöknél. Érdekes, nappal sose volt - igaz, hormonproblémának olvastam anno.

Rylie :) én 11 től 3-ig, esetleg 4-ig, ha szuperszép az idő - szívesen maradok, majd Fibivel eltrécselünk, gyere! Legfeljebb közben elugrunk a Naprába egy kis zöldségért, ha csúnyára fordulna.

Móni :) Szia! Peti rosszcsontkodik? Mit szól Marcihoz? És te hogy vagy?

Kátyaférjet csókoljuk és Kátyafeleségnek is gyógypuszik :lol: Egy mobilszám priviben esetleg jöhetne?

Tinu :) 1 órás út úgy el fog repülni, észre sem veszed, de a metrózást nem ajánlom. Én mindig kikerülöm. Nemcsak az iszonyú zaj és huzat miatt, de ha megáll valamiért a metró, egy pici babával onnan kijutni... volt ilyen már egyszer, áramszünet, meg elromlott a mozgólépcső.. szóval nem a legjobb ilyenkor.

indianyo

Indi: sajna más járművel nem tudok eljutni a városba a metrón kívül...

Kátyának drukk!!!!!!!

Aki beteg, mielőbb gyógyuljon!!!!!!!!!!!!!!

Megyek alunni, vagy fürdetni, vagy fejni, vagy nemtom.

Kép
Kép
tinu

Macs,
csak annyit tudok mondani, hogy nagyon szorítunk Fülinek, hogy kórház nélkül rendbe jöjjön! :)

Votiv,
lapos nst semmitdesemmit nem jelent :D és örülök, hogy jobban vagytok, párodnak meg jobbulást! :)

Kátya,
mennek a drukkok!!! :D

Fibi,
lábgörcs baromi rossz, nekem is volt néha :( de a szüléssel ez is múlik :lol:

Móni,
hogy vagytok? :)

Mi holnap el Karcsi szüleihez, de pénteken már jövünk is haza, titkos tervem, hogy beérem magam topikilag az ünnepek alatt :mrgreen:
kisün

Jo reggelt, vagy mi van most :)
eddig birtam aludni, kellett nekem 10-kor lefeküdni :lol: hiába, aki bagyoly-tipus 8) mondjuk, ha apjuk nem kel fel 4-kor, akkor sikerült volna visszaaludnom fél 4-kor, amikor B felkiáltott álmában, hogy Anya... de minden(ki) összejátszott ellenem, föleg ez a pici ház, ahol még a vizforralo is felhallatszik az emeletre.

Indi,
köszi :)

Kisün,
pont Te jutottál a minap eszembe, ahogy kezdtek elöjönni a nyavalyáim: hogy dejo, majd a szüléssel ez mind elmulik, ahogy mondtad, és ujra birok majd ülni, feküdni, hajolgatni, aludni... :P :lol:

KépKép
fibi

Fibi :) Lehet, hogy már nem is olvasod, de nagyon jó utat és hétvégét Nektek!!! Pihenj sokat, használd ki, hadd kényeztessen a család! puszi :wink: :D

Kép
Kép
denizsa

Ancsi :) Édes Lencsi a képen, kész nosztalgia és persze szuper céklareklám :wink: :D

Neet :) Jaj, bulást Neked is!!! meg +++

Ildi :) Szuper, hogy Timi ilyem jól veszi a bölcsit! :D kenyér :lol: így van ez... Melóval mi újság?

Móni :) Rólatok is mesélj! plíz!

Kátyáéknak további drukkok +++
denizsa

Deni, igen van benne hus ;) kb ugyanz, mint a "normalis" fasirt, csak van benne cekla is. tenyleg jo :D
Indi, majd elkuldom neked :)

Ancsi, "állítólag egy letéppett szárból még másnap is folyik a lé" - ezt nem tudom megerositeni :?

mindenkinek szep tavaszt (hetfotol allitolag jon a tel :?)

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

akkor ezek szerint a hétfői talira overállt kell adni a kölkökre :cry:

Ancsi!
Lencsi és a cékla :lol:

én múltkor cukkinit reszeltem a fasírtba !kisnana babakonyhájából néztem ki), és Tominak is nagyon ízlett!

Kátyának mi is drukkolunk innen Kecskemétről,merthogy itt vagyunk ma és holnap!
Tök jó,mert itt el mertünk menni a az ünnepségre,persze a kirakodóvásár volt a lényeg :mrgreen:

Fibi!
Jó hétvégét!

Betegek????? Votiv,Macs család?

Kép
Kép
zuzmo1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?