Sziasztok csajok!
Régen jártam már itt, de igyekeztem visszaolvasni és először is : Isten éltessen sokáig minden aranyfalat babókát itt a babaneten

!!!
Pár szóval leírom, hogy mi történik éppen velünk.
Barnikám betöltötte a 4. hónapot is és mivel már csak kb 1-másfél hónap van hátra a féléves korig, úgy döntöttem kíváncsiságból megnézem mit szól az új ízekhez.
Mivel se a cumit, se a cumisüveget nem fogadja el, ezért nehéz dolgom van, a keze mindig a szájában van.
Meg is próbálkoztunk - a védőnő tanácsára - egy pici kifacsart almalével, szegénykém nagyon elfancsalodott képet vágott hozzá, de jót nevettünk együtt, olyan aranyos volt.
mindenfelé ment a lötyi, egyedül befelé nem .
Én alapjában véve 6 hónapos koráig csak anyatejjel szeretném "táplálni", de kíváncsi voltam.
Az biztos, hogy még nem jött el az ideje.
Azért én szeretnék felkészülni, hogy ne akkor legyek gondban.
Van valamelyikőtök most ilyen helyzetben?
Banánt is próbáltam neki adni (szétnyomkodva egy hangyabokányi adagot) , de ez sem tetszett neki.
Legközelebb a krumpli jön.
Érdekes lesz majd megismerkednie az ízekkel.
Ti mivel kezdtétek?
Bébiétellel érdemes, vagy az már kényeztetésnek / nem természetes dolognak számít?
-----------
Másik újdonságunk, hogy egyre nyitottabbak vagyunk:)
Egyre többet mosolyog és imádom mikor kipihent és jóllakott. Mindenkit levesz a lábáról, épp a ma délutám mosolyogtunk nagyot.
Amíg énekeltünk neki, ő is kitartóan "ÓÓőőőő--ÓÓÓ"-zott, ahogy abbahagytuk az éneklést elhallgatott, ezt játszottuk vagy negyed óráig. Haláli volt, kicsit be is rekedtem.
Most megyek is, mert pihiznem is kell!
A fürdetőkarika engem is érdekel!!
Megkérdezhetem, hogy merre van az FNX diszkont, amit írtatok (olcsóbb bébiétel)? Babakocsival be lehet menni?
Köszi
Puszi
Jó éjt!