Kagyló!
Hát az 1. alkalommal , a műtőben szétpukkadtak a tüszők úgy halászta össze, és nem szabályosan osztódtak, beültetés nem volt. 2. lkalommal volt 3 abból csak (hülye fejjel) 2-t mertünk vissza ültetni. A 3. alkalommal le kellett állítani, mert kevés volt. 4. nekiugrásnál nem volt ( szabálytalan osztódás) visszaülti. Ekkor nagyon kiborultunk, úgyhogy elmentünk a varga féle talpmasszőrhöz, szedtünk mindenfélét (Q10, aloavera lötty, halkapszula, nem is emklékszem mindenre) és próbáltunk nem erre gondolni, nem is volt rá pénzünk. A masszőrhöz jártunk kb. 2 hónapig, és nem jött össze spontán sem(ezt mondták), így tavaly nyáron újra elmentünk kezelésre (5 alkalom) és 3-at kaptam vissza. Azért gondolom, hogy valami megváltozott a szervezetünkben (nem vagyunk annyira idegesek mint korábban)
mert most februárban (6. alkalom) 5 petesejtből 4 termékenyült meg és 2 maradt.
A 3. alkalom után amikor nem volt visszaülti, elküldött a Szabolcs utcába genetikára. Szerencsére minden kromoszóma rendben.
most rákérdeztünk a donorra( mindkét fél esetében). Azt mondta még nem kell, a mostani és a legutóbbi eredményünk (embrió minőségére nézve) volt a legjobb eredményünk.
Arra is rákérdeztem március elején, hogy kell-e nekem a drága gyógyszer, azt mondta fog menni az olcsóval is.
Donort szerintem talán az 5. alkalommal, vagy utána, ha olcsóbbak lesznek esetleg a gyógyszerek. És persze ha ő is azt mondja.
Ezért javasoltam a nyugit, mert nálunk a beletörődés folyamata elindulni látszik, ami azt jelenti, hogy megpróbálunk minden lehetőséget ami adott, és utána meglátjuk.
Mi eldöntöttük, hogy nem lehet nap, mint nap központi téma a gyerek, (akármennyire szeretnénk is ) mert felőröli az embert , illés nem rendelheti alá az ember az életét mindenáron. Ha jönni akar jönni fog így gondolom