A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Sziasztok!

Kata köszönöm szépen én jól vagyok! :-) Vagyis mi. Tüneteim még mindíg nincsenek. Pénteken megyek majd apánkhoz, kuksira. Remélem minden rendben lesz.

Übi oké egyeztetünk, egyébként igen időre visszük a kutyákat, de én mikor itthon vagyok a kicsivel többször lemegyek, úgyhogy nem gond. Esetleg egyszer ha a babóval lejössz sétálni, akkor tlaizunk, és akkor én is hozom a kis prücsköt pár percre! :-)

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

Sziasztok lányok,

én ma megyek először a Dévai intézetbe, és nagyon-nagyon izgulok... Nem tud valamelyikőtök segíteni, hogy mégis hogyan történik a legelső találkozás? Mi az amit kérdeznek, mire kell számítanom?

Köszönöm szépen!!!!
kutyakavics

Sziasztok
Február!!
Szoritok, hogy a két petike vissza legyen rakva!!!!!++++++
Ági
Nem is tudom, de valamiért az én kérdésemre nem válaszoltál... :roll:

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Sziasztok!
Ági örülök, hogy jól vagytok, minden rendben lesz Én tudom.
kagyló mi újság veled, régen írtál vagy Én voltam figyelmetlen.
Kutyakavics!
nyugi, izgulni lehet, de idegeskedeni nem . A lényeg, hogy ha bármi kérdésed van, írd össze, el ne felejtsd és kérdezd meg nyugodtan a dokitól. Pontos válaszokat csak ő tud adni. Jó kezekben vagy . Ha belépsz az intézetbe akkkor a recepcióhoz lépsz és elmondod ki vagy és miért jöttél, majd valamikor szólítanak. Általában várni kell néha nem is keveset, és majd a főorvos úr fog szólítani. Annyit tudok, hogy a konzultáció 10. 000 ft.
nyugi, majd számolj be milyen volt a látogatás az intézetben :D
Lányok mi van veletek? Eltüntetek.

manoka
manoka71

Szia én itt vagyok, csak közben sétáltam egyet, meg megnéztem egy filmet. Most meg pörköltet főzök!

Ja és visszaolvasok, mert nem emlékszem kagyló kérdésére! Bocsika mindjárt utánnajárok!

Ja Februárnak szombat reggelre egy petike termékenyült meg. Ma még nem üzent, lehet, hogy írok neki egy SMS-t.

Ági28

N azóval Kagyló! Hát hogy őszíntén megmondja, most nem figyeltem oda annyira mint a multkor, sőt, igazából annyit, hogy elvoltam itthon, amikor akartam aludtam, tv-ztem, kajcsiztam, de úgyanúgy játszottam a kutyikkal, mint azelőtt. És tessék a kicsi itt akar velem lenni. Hála a jó égnek. Úgyhogy semmi jó tippem nincs. Bár lehet, hogy anyukám főztje tett jót! :-)

Ági28

Február ! Mi újság veled?
Ági tudsz róla valai hírt?

manoka
manoka71

Szia Ági!

A számom 06-70-941-0702, Te is átküldheted hívjuk egymást amikor megyünk. Én most fogok lemenni Vele, ha csak Ő nem dönt másképp. :shock:

Megyek öltözni!!!

Kép
übi

sziasztok
Manoka71
Nem igazán szoktam akkor írni ha nincs mit. Egyenlőre áprilisba megyek vissza apánkhoz. Utána majd meglátjuk, hogy mikor indulhatok....
Ági
Köszönöm a válaszodat. Tudod az a baj, hogy nem tudni, hogy mi segít és mi nem. De szerintem ez már nem rajtunk múlik vissza ültetés után, nem befolyásolhatjuk. Remélem jól vagy!!! Izgultam érted rendesen. :D
Kutyakavics
Üdv nálunk!!! Majd várjuk a beszámolot!!!! :wink:

Tessék kispintynek szorítani, jövőhéten már megy apánkhoz, és kezdődik nála (fagyibabák). :lol:

kagyló

Sziasztok!

Grillázs!

Örülök, hogy végre tudtál jelentkezni. Remélem mi hamarabb tudsz jönni rendszeresen. És olcsón megúszod a szervízt.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kagyló!

Április, az mindjárt itt van???

Ági!

Hogy vagytok?????

Szpandi!

Nemsokára apánknál randid lesz :lol: :lol:
gizmixxx

Jellemző, hogy megint akkor írok, amikor sehol senki...
gizmixxx

Szia Gizmixxx!

Én itt vagyok általában, csak nem szólok hozzá, mert nem szoktak túl sűrűn hívni, vagy keresni :cry:

De néma megfigyelő vagyok azért :lol:

Puszilok mindenkit egyébként!

Kép
cseka

Gizmixxx
Jaj, de jó!!!! Rólad is jó hallani!!! :lol:
Nem sűrűn jársz erre felé. :roll:
Hogy vagy?! Ha nem baj, megkérdezhetem, hogy mikor fogsz indulni?! Vagy egy darabig hallani sem akarsz róla?

kagyló

Kagyló!

Persze, hogy megkérdezheted. Két normál mesót mindenféleképpen meg kell várnom. Májusban lesz a következő lombik. Ha addig nem jön össze spontán :lol: :lol: :lol: :lol:

Jól vagyok, a következőnél nem akarok majd ennyit lovagolni a témán, mert az sem jó szerintem. Kapálgatom a kertet, van bőven mit 220 négyszögöl. Persze tele gazzal.
gizmixxx

Cseka!

Veled most mi a helyzet???
gizmixxx

Gizmixxx
Olyan jó, hogy nálatok a spontán is számításba jöhet. Tudod bármikor jöhet a baba, majd tudni fogja, hogy mikor van itt az idő. De nem akartok tovább várni a lombikkal?! Hiszen van esély a másikra is... Tök jó lenne, nem kellene végig menned azon a sok gyógyszerezésen és amivel ez jár. Én is mindig próbálom magamat lefoglalni, de mi sajnos nem kertesben lakunk így esély sincs arra, hogy gazolni tudnék... :lol: :wink:
De azért mindennel próbálkozom, hogy lekössem magamat. Nálunk úgy néz ki a junisban kezdünk.
Nem igazán lehet megállni, hogy ne lovagoljunk a dolgokon, mert végig izguljuk az egészet. Minden alkalommal ott van az, hogy most miért nem..!!!???
Meglátod, hogy legközelebb minden úgy lesz ahogyan a nagykönyvben le van írva... :wink:
Még nem gondoltál arra, hogy találkozot kellene össze hozni?! Nagyon szívesen találkoznék mindenkivel, és Kispinty is feldobta már a témát!!!Szerintem jó kis csapat lehetne, itt is egymásnak vagyunk, és ott meg aztán mindent ki tudnánk beszélni. Vagy nem???!!!

kagyló

Kagyló!

Dolgozol????
Én jelenleg nem dolgozok, bár ma beszétem a főnökömmel, lehet, hogy mégis visszavenne. (Február végén lejárt a munkaszerződésem, és a lombik miatt nem akarta meghosszabítani, mert bizonytalan az ottlétem)

Június is jó, nemsokára itt van, neked hanyadik lesz????
gizmixxx

Gizmixxx, én áprilisban megyek rákszűrésre és májusban kezdem a lombikot.

Úgyhogy akkor hajrá a nyár!!!

Majd eljön a mi időnk :lol:

Kép
cseka

Sziasztok!

Na ma még nem járt erre senki?

Cseka te meg ne beszélj hülyeségeket, mert megverlek!! Tudod kint lejátszuk! :-)

Februárnak most írtam SMS-t!

Mi jól vagyunk köszönöm. Két napja szerencsére egy csepp rózsaszín pötyike sem jött. Hála a jó égnek! Remélem ennyi volt az ilyesztegetés! :-) Pénteken meg remélem apánk szép kis babszemet fog látni! Tömöm fehérjével rendesen, hátha jót tesz neki! :-) Mármint nem apánknak! :-)

Ági28

Na február üzizett, ma Februárapu majd bejelnetkezik, és mindent elmond!! :-)

Ági28

Sziasztok Lányok! Itt "Februárapu". Szóval, az a helyzet velünk, hogy tegnap 1 embriót kaptunk vissza, a beültetéskor 7 sejtes volt. Az asszony 1 hétig betegszabadságon van, pihenget. Három hét múlva kell visszamenni, reméljük, minden rendben lesz.
Mindenkinek a legjobbakat!
Fapu
február

sziasztok
Gizmixxx
Dolgozom.
Látod ezért nem szabad a munkahelyen elmondani, hogy lombikolsz. Mert nem igazán értik meg, és úgy veszik,hogy nem biztos munkaerő. Legalábbis én nem mondtam el senkinek sem.
Nekem ismételten a 4. lombikom lesz, hiszen multkor nem volt vissza rakva egy sem.
Ági!
Nem is lesz több rozsaszin pöttyike!!!! Örülök, hogy minden rendben van!!! :wink:
Február(apu)
Légyszi add át, hogy gondolunk rá!!! És küldöm a +++++

kagyló

Kagyló!

Nem biztos, hogy összejöhet spontán, mert ingadozó a párom spermaszáma.
gizmixxx

Gizmixxx
Ez egy olyan dolog, hogy van egy ismerősőm akiknek arról volt szó, hogy nem lehet spotán soha sem, hát lombikoltak és nagy nehezen sikerült is nekik. Aztán most 2 éve spontán jött össze, és nem is akarták stb, és mégis.... Szerintem minden megtörténhet, még rossz sperma eredménnyel is....

kagyló

Sziasztok!

Ma reggel lefagyasztották a méhszájsebemet, hát semmi sem volt, komolyan, semmit sem éreztem, pedig be voltam parázva rendesen. :D
Manóka, asszem te kérdezted, hogy mi is ez és hogyhogy nem vették észre... Nos, ezt találtam a neten:

"A méhnyakcsatornában a két hámszövet egymásba ér. A méhnyakcsatornából a hengerhám ki akar növekedni a méhnyak felszínére, ahol a laphám van, a laphám viszont – a méhnyak külső felszínéről – be akar növekedni a méhnyakcsatornába. Azt a „csatateret”, ahol ez a két hámszövet átalakul egymásba, nevezzük hétköznapi nyelven „méhszájseb”-nek, orvosilag pedig ektrópiumnak. A méhszájseb nagysága nemcsak egyénenként változó, hanem adott esetben akár évről évre is változhat a nagysága. Kialakulásában a genetikai tényezőknek, környezeti hatásoknak, a női hormonoknak – ösztrogén, progeszteron –, vegetatív idegrendszeri és pszichoszomatikai folyamatoknak van szerepe." (http://www.ideal.hu/cikk/511)

Nálam az volt a baj, hogy akárhányszor hozzáért a doki, elkezdett vérezni, és már az egész méhszájat beborította... Beültikor mondta Dévai doki, hogy csinálni kellene vele valamit. A tbányai nőgyógyászom is említette, hogy van, de ő nem tartotta olyan fontosnak a fagyasztást. Pedig most, hogy jobban utánanéztem, több helyen olvastam, hogy a méhszájsebből akár rák is lehet! :shock: Na, mindegy, remélem, most majd begyógyul szépen. :)
noczi

Februárapu, köszönjük a híreket, tessék vigyázni ám az asszonyra, reggelit az ágyba vinni stb. stb.... :D

Mindenkinek minden jót!
noczi

Kagyló!

Én is hiszek a csodákban. Az is csoda volt, hogy 1 millió után 20 millió lett :lol: :lol: :lol: :lol:
gizmixxx

gizmixxx
A páromé 147 millió, és mégis sok szerkezeti, halott és stb, található.....

kagyló

Kagyló!

A mostani biztosan sikerülni fog :) :) :) :)
gizmixxx

Jaj, de jó lenne!!! De nekünk nehezen termékenyül meg!!! Ezért nagyon félek, hogy előbb vagy utobb nem lesz saját baba!!!
Legalább lett volna már terhességem, akkor tudom, hogy lehetséges, de így!!! :cry:

kagyló

február!
A 7 sejtes az nagyon jó, szerintem. szurkolok!
Cseka! Én is megyek rákszűrésre április 10-én és májusban kezdünk.
Nóczi! ki csinálta ezt a beavatkozást? Nem fájt? A fagyasztás után lehet, hogy regenerálódik a szövet ?!
Mintha cyprus is régen nézett volna be? Hol vagy?? Szpandi, I. Andi ti merre jártok??
Többieknek puszi.
Már be vagyok sózva úgy várom a májust, de addig össze kell szednem magam.
Később még benézek.
Ági pihenj sokat!

manoka
manoka71

Ja, igen Kagyló!
próbálj meg kevesebbet idegeskedni , próbáld meg, hátha jobb eredmény kerekedik ki. Nekünk az elején katasztrófális volt, azt hiszem 2 vagy 3 alkalommal nem volt visszaültetés, utána szüneteltünk mert nem volt a beavatkozásra pénzünk, és utána már lazábban (nem tudom leírni jobban) futunk neki a következőnek, ugyanis nem akarunk olyannnyira padlóra kerülni mint előtte, ezért nem éljük bele magunkat. sőt mindig csak kis lépéseknek örülök,(pl. jussak el punkcióig, utána a beültetés stb.). lehet, hogy mindketten már annyira görcsösek vagytok , hogy esetleg ez is befolyásolhat. Nem okoskodni akarok, hanem segíteni. Talán egy pszichológus segíthet a görcsösség, félelem feloldásában kezelésében. nekünk is a 4. beavatkozás lesz. Ugye nem haragszol a " hangos " gondolkodásomért?

manoka
manoka71

Manóka, természetesen Dévai apánk csinálta, és egyáltalán nem fájt, abszolút semmit sem éreztem, csak annyit, hogy nagyon feszített a kacsa :lol: mert hát ugye a legnagyobbat kellett használni, nehogy valami olyasmit is lefagyasszon, amit nem kéne... :D És igen, valószínüleg regenerálódni fog a szövet, de sajnos nincs garantálva, hogy később majd nem jön elő újra ez a probléma.

Szerintem májusban akkor megint összejön a csapatunk! Tök jó! :D Valakinek biztos megint sikerülni fog közülünk, mint most Áginak, muszáj így lennie, statisztikailag! :D Aztán lehet, hogy minden statisztikát megdöntünk, és mindannyiunknak sikerülni fog! A május nagyon szép hónap, imádom!
noczi

Manoka71
Ezt, hogy érted, hogy 2-3 alkalommal nem volt vissza ültetésetek?! Nektek nem ajánlotta fel a donort? Ja, és erre mit mondott?Nem termékenyült meg?

kagyló

Na csak nem feléledt mindenki? :-) Én most aludtam egy jó nagyot, és gondoltam bekukkantok, erre tessék!

Noczi egyébként sebem nekem is van. De valószínű picike, mert Dévisz nem akart vele csinálni semmit. És benn az intézetben csinálta, én azt hittem koriba kell e miatt menned majd. De jó, hogy nem kellett.

Helyes csajok a május a ti hónapotok! :-)

Ági28

Na szép én jövök, ti meg mentek!

Übi nem tudom mi lesz a sétából, de nagyon ramaty az idő. De hát sebaj, Jön még jó idő.
Most voltam lenn a kutyimmal. és nagyon csúnyán esik az eső! :-(

Ági28

Kagyló!

Hova valósi vagy???
gizmixxx

Van valaki fent az IWiW-en????
gizmixxx

Szia Manoka és Noczi és Ági!

Örülök, hogy megint összejön a csapat, remélem, mostmár mindenkinek sikerül a dolog. Noczi a próféta szóljon belőled :lol:

Ági Nálad továbbra sincs hányinger meg ilyenek?

Cyprus, veled mizu van mostanság?

Puszilok mindenkit!

Kép
cseka

gizmixxx
Bp

kagyló

Kagyló!
Hát az 1. alkalommal , a műtőben szétpukkadtak a tüszők úgy halászta össze, és nem szabályosan osztódtak, beültetés nem volt. 2. lkalommal volt 3 abból csak (hülye fejjel) 2-t mertünk vissza ültetni. A 3. alkalommal le kellett állítani, mert kevés volt. 4. nekiugrásnál nem volt ( szabálytalan osztódás) visszaülti. Ekkor nagyon kiborultunk, úgyhogy elmentünk a varga féle talpmasszőrhöz, szedtünk mindenfélét (Q10, aloavera lötty, halkapszula, nem is emklékszem mindenre) és próbáltunk nem erre gondolni, nem is volt rá pénzünk. A masszőrhöz jártunk kb. 2 hónapig, és nem jött össze spontán sem(ezt mondták), így tavaly nyáron újra elmentünk kezelésre (5 alkalom) és 3-at kaptam vissza. Azért gondolom, hogy valami megváltozott a szervezetünkben (nem vagyunk annyira idegesek mint korábban)
mert most februárban (6. alkalom) 5 petesejtből 4 termékenyült meg és 2 maradt.
A 3. alkalom után amikor nem volt visszaülti, elküldött a Szabolcs utcába genetikára. Szerencsére minden kromoszóma rendben.
most rákérdeztünk a donorra( mindkét fél esetében). Azt mondta még nem kell, a mostani és a legutóbbi eredményünk (embrió minőségére nézve) volt a legjobb eredményünk.

Arra is rákérdeztem március elején, hogy kell-e nekem a drága gyógyszer, azt mondta fog menni az olcsóval is.
Donort szerintem talán az 5. alkalommal, vagy utána, ha olcsóbbak lesznek esetleg a gyógyszerek. És persze ha ő is azt mondja.
Ezért javasoltam a nyugit, mert nálunk a beletörődés folyamata elindulni látszik, ami azt jelenti, hogy megpróbálunk minden lehetőséget ami adott, és utána meglátjuk.
Mi eldöntöttük, hogy nem lehet nap, mint nap központi téma a gyerek, (akármennyire szeretnénk is ) mert felőröli az embert , illés nem rendelheti alá az ember az életét mindenáron. Ha jönni akar jönni fog így gondolom :D

manoka
manoka71

Kagyló!

Az IWIW miatt kérdeztem!!!!
De több kagyló név is kijöt. Fent vagy rajta???
gizmixxx

Szpandi!

Gyere légyszives!!!!!!!!!!!!!!!!!
gizmixxx

sziasztok lányok,
vagyok én is és nagyon drukkolok a háttérben és követem aze seményeket hogy kivel mi van csak képtelen vagyok bármit is írni :cry: nagyon összejötteka dolgok az elmúlt két hétben és össze kell kaparnom magam vhogy :roll: amint olyan állapotban vagyok jövök hozzátok újra!
addig is ölelek mindenkit

gigi
Vendég

Kép

Nagy puszi mindenkinek:). Nagyon haragszom magamra, hogy így eltűntem, de egyszerűen nem volt időm, amikor meg lett volna egy kicsi, akkor meg bevallom nem volt kedvem leülni a gép elé. A mai az első valamelyest nyugodtabb napom.
Velem egyébként az van, hogy az elmúlt 2hétben lakásokat néztünk százával és egyrészt meguntam, másrészt elkeseredtem, hogy milyen a kínálat. Ez eléggé leszívta az energiánkat, de úgy tűnik megvan amit kerestünk. Majd ha már biztos lesz elárulom:).

Ági! Remélem pihensz és vigyázol magatokra. Hogy vagy egyébként? Jól viseled?

Cseka! SZIA:) Meglátjátok a május tényleg a ti hónapotok lesz.

Mostanában nagyon sokszor elmegyek apánk előtt és hát iszonyat, hoyg mindig milyen sokáig ott van. Tegnap is még 8kor is volt vagy 6 autó nála. A múltkori inszemkor meg is kérdezte, hogy tudom-e mi a különbség közte és egy rabszolga között? Mondom szerintem nem sok, erre ő szinte semmi.

Bocsi, hoyg nem írok mindenkinek külön, de értelemszerűen mindenkire gondolok és szorítok mindenkinek (február, gigi...)
cyprus

Sziasztok!

noczi
A fagyasztást nekem is meg kell majd csinálni, Apánk azt mondta még ráér! Talán a következő rákszűrésen elintézzük. Jó tudni, hogy nem fáj!!!

A május remélem szép hónap lesz!!!

Valaki írta, hogy Ági tök jó fej csaj. Ezt most megerősítem, a tegnap du. sétát vele tettük meg!

Sikerült képet kicsinyítenem:
Kép Kép Végre itthon! Már 6 napos vagyok Kép Kép Már nevetek!

Kép
übi

Szia Übi!

Hú, de gyönyörű a pici fiad!! Azok a szemek, anyám!
Grattulálok hozzá és sok boldogságot+jó egészséget kívánok.
cyprus

Jaj de édes pici baba! :D Köszönjük Übi a képeket!
noczi

Sziasztok!!

Aki kérdezte, mindenkinek üzenem, köüszönöm szépen jól vagyok nagyon.
Cseka szerencsére semmi rosszullét, és falánkság nem környékezett még meg! :-)

Übi én is örülök, hogy megismerhettelek, nagyon jó volt a séta.

És csajok az a baba valami tündérke, és gyönyörüséges!! :-) (mármint Roli baba)

Nem tudom, hogy hogy tudok majd fellépni, de szarakszik a net, vagy a gép, és most is csak erőszakkal tudtam belépni. De én próbálkozom ám! :-)

Ági28

Ági éljen! Csak bekukkantottam és látom sikerült! Hurrá, nagyon örülök. Otthon még mindig nincs net, de megvagyunk, sokat mozog Pistike én sokat híztam (már 13 kg) de most tényleg visszafogom a szénhidrátot mert Dévai kiborult már ettől és nem hízhatok többet egy dekát sem. Ez az egy dolog "keseríti meg " az életem, a rettegés a mérlegtől :D PIcit vissazolvasok, remélem sok ilyen jó hírt látok még! Üdv. mindenkinek!
beber

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?