kata: a toxo alatt toxemiat értesz? hogy érted azt, hogy az nem lehet,mert már volt? nem nyugtalanítani akarlak, de egy barátnőmnek is volt az első terhessége végénél, de neki azt mondták, hogy a következő gyereknél előbb jöhet! ..és igy is volt

már a 27.héttől kezeléseket kapott rá, hogy minél tovább kihúzzák a szül.időt., 37.hétig sikerült) a harmadik gyereket meg már egyátalán nem javasolták neki..
szerintem nézz alaposan utána és jelezd a dokidnak, nehogy baj legyen!
autósüléssel kapcs.ban: nekem mind 2lányom kinőtte 1éves korára a 0-13-ast, de annyira, hogy igazából a 10.hónaptól alig bírtam bekötni őket, főleg hogy tél volt...
utána kapott a nagyobbik egy 9-36-st (concord) amire azt hittem, hogy jó lesz végig, de azt meg 3évesen nőtte ki, ugyanis nem volt elég széles, met ugye annak kissé kagylós az ülő része és aránylag szűk, nagyobbra állítva meg már csak magasítóként tudod használni.. szóval kapott végül egy sima nem dönthető maxicosi rodi xp-t. az már bőven jó lesz, igaz hogy aludni kissé kényelmetlennek tűnik, de azért ő tud
a másik: amit most már nagyon megnézek: hogy elég hosszú legyen az ülés belső biztonsági öve! ugyanis mind két 5pontos belsőnél éppenhogy be tudtuk paszírozni a gyereket, mert ugyan állítható volt, hogy milyen magasan bújjon ki az öv a váll résznél, csak épp nem volt elég hosszú! téli overalban egy kínszenvedés bekötni őket bármelyik ülésbe...