A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 májusi babák

NIki,
tegnap én is este 10-kor vittem el a párom a Tescoba, mert elfogyott otthon az ásványvíz :) na és persze ha már ott voltunk jól be is vásároltunk :)
pici76

lorcika milyen kutyud van? az enyém majdnem 2 éves már, fiú zsömle színű labrador (bár szerintem nem fajtatiszta, de nem bánom :) )
és úúúúgy imádom amikor hazaérek és ott vár és rohan oda és belémtörli az orrát :D meg átbújik a lábaim közt és dörgölödzik és a fekete gatyám csupa kutyaszőr lesz :D egyszerűen zabálnivaló, nem lehet haragudni rá :D

ja és istenien felkészít a kutya a gyerekre... remélem ezen nem akadtok ki, persze nem olyan a kutya mint egy gyerek, de azért sok mindenre rákészít.. pl több héten át ugatott éjszakánként és volt hogy 3-4szer is le kellett mennem hozzá éjszaka hogy megnyugtassam... na mi készítene ennél fel jobban az éjszakai gyerksírásra, etetésre? :wink:
pici76

Pici: Keverek kutyank van, anyumekhoz bedobtak, vagy bemaszott, de mivel nekik van ket kutyajuk, igy elhoztuk hozzank. Kis kolok meg, 4-5 honapos lehet, szep fekete, kajla fulu, jo hosszu vaskos labakkal, szoval biztos nem lesz egy kis darab!! Csak meg fiatal es lokott!! :)
Igazad van, mert sokan mondjak, hogy gyerek elott kell egy kutya! :)
Nekunk mar elotte volt macskank, benti...na o is feler egy gyerekkel, jatszani kell vele, szorakoztatni, reggel kaparja az ajtot, nyavog, este hozza a kis pluss szivecskejet, amit el kell dobni neki es visszahozza!! :D Valami kutya volt az ose az tuti! :lol: :lol:

Kép

Kép
lorcika

Sziasztok!

Nekem ma semmi sem jó! :(

Bent voltam az anyakönyvvezetőnél, hogy még is akkor inkább terembe mennénk, nagyon kedvesek voltak, meg is beszéltünk mindent, mi legyen mi ne legyen stb stb. Hozhatja Gergő a gyűrűket. Tök jó.

Anyós is teljesen be van indulva, hétvégén jön egyeztetni, hozza Zsolti öltönyét jah és fizeti a felét a dolgoknak.

Épp ma volt a hivatalban az irodai összeadós nap, húú az valami szörnyű volt. Mármint látni a menyasszonyokat, akik a folyosón igazgatják a sminküket és ruhájukat aztán futószalagon bemennek és már ott is a következő aki igazgatja magát a folyosón. Annyira méltatlan, nagyon örülök, hogy végül nem úgy házasodunk össze.
Mikor jöttem ki épp egy olyan 15 év forma lány készült férjhez menni, láttam a terheskönyvét bent. Fekete rakott szoknya, fehér blúz betűrve, fehér térdzokni + szandi. Nah itt elgondolkoztam, hogy hogy fogok én mutatni az oltár előtt kosztümben...

Holnap el is megyek a varrónőhöz egyeztetni a tunikát. Arra gondoltam, hogy egy sima mellben szűk, majd onnan nagyon bő fehét anyagból lenne a tunika 3/4-es ujjal. esetleg lehet apró madeirás anyagból, vagy pici szatén rózsákkal diszítve itt ott. Ezt a varrónőre bízom, biztos segít eldönteni.

Voltam virágosnál is, hogy egyaltalán elmondja mit kell eldöntsek a csokorral kapcsolatban. Így nagyjából az is eldölt hogy valami domináns színű rózsa + fehér frézia lesz, azt imádom az illata miatt.

Megyek műkörmöshöz, fodrászhoz, kozmetikushoz, lehet vele is sminkeltetem magam, de ez még nem biztos.

Éttermet meg ma este kiválasztjuk.

De nem érzem azt a mindent elsöprő örömöt, amit azt hittem érezni fogok. De azért egy kicsit jó! :) Bár elkeserít az hogy nem lesz nagy uszályos királylányos hűűűdeszép ruhám.

Jó tanácsokat tudtok adni? Mit kell tegyek, mire figyeljek stb stb. :cry:

KépKépKép
bogyra

Szia Bogyra.
Szerintem jo otlet hogy a tunikad szep csini lesz. Mindenkepp mennyasszonyos legyen, mert akkor nagyon jol fogod erezni magad benne! :) Es szep hajad lesz (lesznek benne pici viragok?), mukorom, smink, szerintem ha most meg nem is erzed az elsopro boldogsagot az eskuvo utan mindenkepp fogod. Mi nagyon idegesek voltunk az eskuvon (az Oktogonon volt, kb. 20 perces!!)...de utana viszont olyan boldogok voltunk!!! :) Szerintem ez nalad is igy lesz.
Mikor lesz pontosan? MIndenkepp tunikat akarsz? Ugy ertem lehetne ilyen csini kis mennyasszonyos kismama ruha is, nem? :) Uszalyos kiralyno ide vagy oda, azokat is nagyon szepen meg lehet csinalni szerintem ha van egy jo varrono! :)
Biztos szuper lesz! :)

Kép

Kép
lorcika

Lorcika, nagyon aranyosnak tűnik a kölyök kutyutok:-) én is úgy imádtam amikor olyan pici gombócszerű volt még :)

Bogyra, az esküvő előtt az idegeskedés jellemzőbb mint a nagy örömködés :D nem vagy kirívó eset ne aggódj :bocs ha lemaradtam de már mondtad, akkor most csak polgári lesz, vagy lesz egy kis vacsi vagy ebéd is?
pici76

Pici!

Eddig úgy volt, hogy csak egybekelünk, de végülis szülői rábeszélésre, úgy döntöttünk, hogy csak szülőkkel testvérekkel elmegyünk vacsizni, 11-en leszünk összesen.

Illetve lehet még a tanúkat is meghívjuk, azthiszem az illene.

De lehet majd őket is inkább a babaután tartott baráti hepajba hívnánk meg... nem tudom. Amit ugye a templomi esküvő után tartanánk, de kiderült hogy nem vagyok meg keresztelve... kicsit ciki egy karonülő szopógéppel jegyes tanfolyamra járni :D

Szóval akkor ez normális, hoyg úgyérzem nem lesz jó semmi és én meg egy randa pingvinbálna vagyok?

Én nem bevonulok, hanem begurulok majd :)

Igen, gondoltam ilyen kis szatén rózsa bigyókat a hajamba, de nekem tök rövid hajam van, úgyhogy nem is tudom hogy nézne ki...
De gondolom ebben meg a fodrásznak van tapasztalata, hogy hogy kell belevarázsolni a bigyókat:)

KépKépKép
bogyra

Bogyra, hidd el, hogy úgy lesz tökéletes, ahogy van.
Nem a fidres fodros ruha számít. (Különben meg szerintem nem is széép. Sokkal szebb egy egyszerűbb viselet).
És az a lényeg, hogy jól érezd magad abban, amiben vagy. Ha kicsit fidresebbre akarod, akkor a varrónő meg tudja csinálni biztosan.
Szóval ne idegeskedj. Bár azt mondják, az ember a saját esküvőjén sosem tudja elengedni magát....lehet. Én ezt még nem tudom.
Szerintem klassz, hogy egyáltalán tartotok esküvőt.
Szép leszel, boldog leszel, Te leszel a legtutibb kismama-menyasszony.

Egyébként nekem is borzasztó napom van ma. Inkább le sem írom....
bőgök, csak bőgök és keresem a megoldást.

Na puszika

Kép
niki30

nekem is rövid hajam van és a sogórnőm nagyon édi kis rózsa csipeszeket rakott a hajamba, tisztára úgy néztem ki mintha hosszú hajam lenne és kontyba lett volna :)

nálunk az volt a siker titka, hogy én egyszerűen jól akartam magam érezni, és nem foglalkoztam senki mással csak magunkkal... nem kérdezgettem hogy milyen a kaja, meg szép-e a ruhám, egyszerűen csak örültem a napnak, meg a férjemnek :D

ja és tuti ami biztos mielőtt elindultunk volna otthonról megitattam a férjemmel két feles unicumot :wink: :D ő egy kicsit nehezebben enged fel hivatalos programokon meg sok ember előtt :D :D nagyon bejött, az összes képen olyan édesen mosolyog :D

fényképezni ki fog? csináltassatok sok fényképet, olyan jó lesz majd visszanézni! Ha nem is profival, de valakivel aki ért hozzá, és közeli szép portrékat is tud csinálni. na meg vidót mindenképpen:-)
pici76

NIki!!!!
mi a baj? nem akarod elmondani?
pici76

Niki jajj nagy baj van? :(

Bogyra maraggyaaa ma a pingvin-balnaddal!!!! :D Tuti szuperul fogsz kinezni es a rovid hajba is tenyleg nagyon tuti kis csatokat lehet berakni!

Pici te nem vagy font az iwiwen? Vagy csak en maradtam le rolad? :)

Kép

Kép
lorcika

Na en is megkaptam mara a legjobb hirt!!!!!!!!! :(
Az utcank tuloldalan szombaton nyilik megy egy disco! Mar valamikor decemberben probalkoztak vele...borzalom volt!!!! Hajnali5-ig duborogott midnen!!! Mar a nyitas elott is gyujtottunk alairasokat, a szomszedokkal de hat kit erdekel ebben az orszagban barmi mi is?? Plane az ilyen maffia!!!
Akkor csak egyszer votl disco (jobban mondva csutortok-pentek-szombat), utana nem volt egeszen mostanaig!!
En most ettol annyira depresszios es ideges lettem, hogy nem tudom elmondani!! Sirni tudnek az idegtol!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: Nem fogok aludni megint szombatonkent..jobb esetben egy ejjel.... rosszabb esetben penteken is lesz!! Total kesz vagyok es tudom hogy nem lehet semmit tenni, mert akkor a mi hazunkat gyujtjak rank!!!!! :( Komolyan mindjart korbenezek es arulom a hazat....ez szornyu!! :(
Nagyon ideges vagyok ettol! :( :(

Kép

Kép
lorcika

Bogyra!
En az eskuvomon eleg ideges voltam ,de szerintem a ferjem jobban, viszont mivel az rajtam ugy jon ki, hogy vigyorgok ossze vissza, igy a kepek jok lettek.
Mindent nagyon leszerveztunk, marmint a szepulesemet kellett csak nekem. Az egyik baratnom sminkelt, nagyon ugyes, elotte tobbszor is megcsinalta, persze a lenyeg az volt, hogy addig is jol kidumaltam magam.
En sem szeretem a habos-babos ruhakat, en igy hivom a nagyon nagy habcsokosokat :lol:
Aztan a szertartas utan felengedtem teljesen es jott a muri.

Semmikepp se aggodj, minden rendben lesz, szep leszel, ez nem is kerdes. Egy fontos dolog van szerintem, hogy az aznap valamennyire meg legyen szervezve, akkor hiba nem csuszhat be. Amugy en is csak aznap ereztem magam extazisban, elotte nem.

KépKép
horilda

Jajj Lanyok!

Voltam ma a diabetikan, es egy kicsit megint magasabb lett a reggeli utani vercukrom, pontosan 7,9.
Egy napra bent akartak tartani a szuleszeten, hogy minden etkezes elott es utan vert vegyenek, un. profilt nezzenek.
Aztan kiderult, hogy csak 3-4 napra lehet felvenni v.kit, 1-re nem.
A doki szerint erre semmi szukseg, igy maradt az a megoldas, hogy a jovo kedden megyek megint vervetelre 4x vesznek, reggeli elott es utan, vmint visszamenni es ebed elott es utan is.
Ha rossz lesz a eredmeny, inzulinoznom kell majd magam, ha jo lesz, narad minden a regiben. :( :(

Most kicsit beijedtem, el sem hiszem hogy ez velem tortenik, jo tudom nem tragedia, azert bizom benne, hogy a keddi jo lesz.

Belegondoltam, hogy nem e lesz baja a babamnak, bocsi a kesergesert, csak hat... :evil:

KépKép
horilda

Kép bezzeg engem nem vesz el senki!!!!!!!!![/img]

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Puszi mindenkinek!

Pici!amikor visszaolvastam,amit írtam sejtettem,hogy félre érthető lesz :lol: ,csak már nem akartam helyesbíteni.

Niki!Mi a baj???????????Írd meg hátha tudunk segíteni,de még ha nem is az biztosan jót tesz,ha kibeszéled magadból!

Lorcika!szegény Te,mi lesz így a nyugalom szigetével?De azért még ne böszítsd magad feleslegesen,addig még sok víz lefolyik a Dunán,hátha csak vak lárma az egész!

Bogyra!próbáld meg picit átadni magad az eskembeskem témának,Te tudod jól,hogy minden fejben dől el!

Gyps!annyira örülök,hogy jóban vagy magatokkal! :lol:

Mi most értünk haza Alexával,shoppingolni voltunk,nagyon szép napot töltöttünk 1ütt! :D 8) :D
sokat nevettünk,elsősorban rajtam,illetve a parkolásaimon. :roll:
az egyik helyen a parkolóőr komolyan fontolgatta,hogy inkább segít kiállni,mert már a beállás sem volt 1szerű! :oops: annyit bénázok,amióta így vagyok,vicces,bár időnként inkább szánalmas,igaz én akkor is jókat kacagok magamon: :lol:
viszont a torta ára hallatán lefagyott a mosoly az arcomról:10ezer forint lesz,de hát mit tegyünk 1szer 14 az életben az ember lánya,ugye?! :roll:
A boltokban ma exta bunkó volt mindenki,nem velünk csak úgy általában,mondjuk néha biztos mi is rászolgáltunk,hiszen hangosan és a napszaknak megfelelően köszöntünk mindenhol! :roll:

Jól el is fáradtunk,de ez most nagyon kellemes! :lol:

Kép
bringababa

Horilda: Nem lesz semmi baja a babadnak, plane ha odafigyelnek rad. Egy ismerosom is inzulinozta magat es nem volt gond, utana meg nem is kellett termeszetesen! Nyugi okes lesz minden, nem is biztos, hogy rossz lesz az eredmenyed!

Akkor ahogy latom igy a nap vegere mindannyiunknak jut valami rossz!! :( En kesz vagyok teljesen a discotol...nem tudom mit fogunk csinalni! :(

Kép

Kép
lorcika

Gabi baba: Ez jo! :D

Bringa orulok, hogy jo napod volt!! :) A disco sajnos nem vaklarma..na megyek sajnalom tovabb magam! :( Majd meg jovok.

Kép

Kép
lorcika

Koszi Lorcika, en meg kivanom a diszkonak, hogy bukjon meg!!! 8)

Tudja valaki, hogy az inzulint injekcios tuvel kell beadni, vagy van ra valami baratsagosabb "szerszam" is? Csak mert egy cukor betegnel lattam egy specko eszkozt erre.
Persze agyban gyurok a jo eredmenyre, hogy ne kelljen.

Szerintetek a vervetel napjan ebedre mit egyek, vagy ne befolyasoljam az eredmenyt?

KépKép
horilda

Horilda az ismerosomnek olyan volt, mint egy toll..csak megnyomta es bent volt az inzulin. Persze gondolj csak arra, hogy nem lesz semmi, en meg probalok azon agykontrolozni, hogy csodbe menjen a disco! :)

Kép

Kép
lorcika

Ildi!én is úgy tudom,hogy egy toll szerű valamivel adják be maguknak,ami nem túl fájdalmas.Szerintem ne akard becsapni az eredményt,hiszen azzal végül is csak magadat csapnád be!ha jól láttam van itt lentebb egy ilyen cukros fórum is,talán ott többet tudnának segíteni,vagy tanácsot adni.

Lorcika!szigorúan megtiltom,hogy ártó szándékkal terheld magatok!nem kívánunk senkinek rosszat!inkább fogalmazz úgy,ami nektek jó! :wink:
például:hmmmmmmmmmhmmmmmmmmmm nem lesz diszkó hmmmmmmhmmmmmmmmmm nyáron nyitott ablaknál fogunk aludni hmmmmmmmmmmhmmmmmmm :wink:

Kép
bringababa

Nem tunnek aktivnak azok a forumok, ugyhogy asszem tovabbra is Titeteket kell, hogy nyaggassalak, bocsi elore is :oops:

KépKép
horilda

Bringa cuki vagy! :) Igen tudom nem szabad rosszat kivanni!!!! Marmint amikor tenyleg komolyan arra gondolok, hogy szunjon meg, amugy nyilvan azt szeretnem, ha folrobbanna az egesz..vagy mi a szomszedokkal folrobbantjuk! :D :D
De nem. Majd valami olyanra gondolok, hogy,......nem lesz disco, mert talaljanak egy jobb varost, ahol jobban fog menni a dizsi! :) En csak jot akarok a mffiozoknak is! :D
Remelem a fuldugo bevalik addig is! :?:

Kép

Kép
lorcika

Horilda, elhiszem, hogy bánt a magas érték, de próbálj meg addig is odafigyelni, és akkor minden rendben lesz.
Az mindenképp pozitív, hogy így odafigyel rád a dokid.
Ez sajnos tényleg elsősorban hajlam kérdése, de azért befolyásolható picikét az étkezéssel is.

Gabi baba, ez aranyos. Pedig milyen csini vagy! :lol:

Bringababa, lehet hogy időnként csak én fújom fel a dolgokat. Sajnos mindig az anyagiakon parázok, pedig nem kéne ennyire...aztán ma derültek ki dolgok, amiken kisség kibuktam. Tényleg nem akarom részletezni, csak valahogy nehezen viselem, hogy már nem is tudom miről mondhatnék le.
Sajnos rám ez nagy hatással tud lenni, persze kire nem. Csak nem akarom, hogy ezért folyamatos nyugtalanság legyen úrrá rajtam, most mikor Emma a pocakomban van és mindent érez. Nagyon sajnálnám...

Kép
niki30

Gabi!nagyon jó ez akép rólad!csini mami vagy! :lol:
csak én vagyok tehén :cry:
nem is inkább fóka,annak ugyanis testének 70%a zsír!de nem bánom édes jószág az is! :lol:

Kép
bringababa

Koszi a nyugtatast Niki, most epp almat majszolok, az jo erre, meg aztan jol is esik.

Nalunk az anyagiakon valo parazas az ugy szokott lenni, hogy felvaltva nyomjuk, egyszer en, egyszer a parom, majd mindig megallapitjuk, hogy nincs ertelme.

Uton van a tapetank!!! :D :D :D

KépKép
horilda

Niki ne idegeskedj, biztos vagyok benne, hogy megoldjatok a dolgokat! Minidg van valahogy tudod! :) Olyan meg nem volt, hogy valahogy ne lett volna! :D

Bringa rakjal fol magadrol kepet, az iwiwen jol nezel ki, nem hiszem hogy kis foka vagy! :)

En viszont fokara gyurok, ugyanis makos piskotaval vigasztalom magam....mar rengeteget ettem..de rafogom Ricsikere!! :lol: Csak be ne drogozzunk a sok maktol! :lol:

Kép

Kép
lorcika

Jaj,úgy beszélgetnék Veletek,de a törpe terroristám kiútált a gép elől! :twisted:

Holnap jövök!

Kép
bringababa

Szia Bringa!

Kép

Kép
lorcika

Sziasztok!

Lorcika,
ez a disco ügy már tuti?? Nagyon brutál az áthallás? Meg hát gondolom a kedves közönség.. :roll: :evil: Próbáljatok megtenni mindent, aláírásgyűjtés, zajszint mérés esetleg, ilyesmik.

Nekem is megjött a határozat a rendőrségtől, miszerint 15.000 Ft-ra és 3 büntipontra büntetnek :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: azért, amit nem ismertem el, hogy én voltam a hibás, talán emlékeztek írtam még korábban a seggfejről, aki hátulról belémjött és két sutyeráknak fizetett a szemem előtt, mint tanuknak. :evil: Na, most indul a fellebbezés, csak azon gondolkodom, hogy fogadjak-e ügyvédet, vagy első körben firkantsam meg magam aztán meglátjuk. :roll: de annyiban nem hagyom, az tuti! :evil: :evil:

Brigi,
dehogy vagy Te tehén :!: :!: van egy tegnapi fotóm, de ultrabrutál módon nagy lett a fejem (ami a fotón nagyon látszik :oops: :oops: :roll: ), és hát az a plusz 17 kiló...(54-ről immáron 71 :oops: :oops: )

Magunkról:
megjártam a dokit, rengeteget kellett várni (a privátban :roll: ), mert 3 hét szabiról jött vissza, na mindegy eltelt az idő. Méhszáj (ahogy sejtettem) csak romlott, 3110 lett, fejvégű a baba - valszeg már nem fog fordulgatni-. Amúgy minden rendben, kenetet vett tenyésztéshez, és rákukkantott uh-al is. 2 hét múlva indul a CTG a kórházban, és akkor telefonon értekezünk, de ha bármi van azonnal hívjam. :) Továbbra is 3x2 Mg, még egy-másfél hétig, aztán elhagyhatom.

Ja, és megkérdeztem erről a kórház-mizériáról, és zat mondta rám nem fog ez vonatkozni, ne is foglalkozzam vele. Remélem tudja mit beszél. :idea: Esti híradót hallottátok (RTL-en) megint azt mondták, hogy ápr. 1 és a saját dokiért (is) fizetni kell a kismamáknak. :shock: :evil:
Vendég

Gabi. baba nagyon csinos kismama vagy :)

Holnap de-t 11-re megyek uh-ra....drukkoljatok! :) Már nagyon kiváncsi vagyok a babómra! :)

Kép
elizabeth25

Tudja esetleg valaki, hogy a vizelet laboratóriumi leleten a kis kerek hámsejt mit jelöl?
Mi van ha pozitív? Tudom, hogy nem vagytok orvosok, csak hátha tudja valaki esetleg...

Köszi

Kép
niki30

Most akkor komolyan fizetnunk kell, hogy a valasztott orvosunknal szulhessunk????????? :evil: :evil: :evil: Es mennyit? Mi az hogy legfeljebb 100.000.
Valaki irja le legyszi, mert most nem tudok gondolkodni.

KépKép
horilda

Ugy tudom ez arra vonatkozik, aki most kezdi a terhes gondozast! Mi mar vedve vagyunk. En legalabbis igy tudom!

Kép

Kép
lorcika

Én is úgy tudom, hogy védve vagyunk. Ráadásul mindenhol más-más hírek röppennek fel....ha fizetnünk kéne, arról egyértelműbben és pontosabban világosítanának fel, nem gondoljátok?
Akkor ezzel lenne tele minden és mindenhol ugyanazt hallanánk.

Kép
niki30

Hali:)

Én úgy tudom, nem kell fizetnünk. Egyébként a mennyiről meg annyit, hogy ha fizetni kéne, akkor egy sima szülés kb 30ezer, egy császár 80ezerbe kerülne nekünk. Ezt még régebben olvastam több helyen, de mi rá is kérdeztünk erre az orvosomnál, aki kijelentette, nekünk még NEM kell fizetni. Úgyhogy szerintem emiatt ne húzzuk magunkat, ráér ezen gondolkozzunk a következő babánál:):)

Márti

Kép
horpika

Sziasztok!

Nálunk az a hírjárja, hogy az orvosért fizetni kell csak a kórházért nem, mármint ha nem oda tartozol... Na ez így érthető? :)

12-től kémia viszga. Tegnap elő sem vettem a könyvet a nagy esküvő szervezése miatt.

Figyuljatok, azt hogy kell diplomatikusan megfogalmazni, hogy az esküvőre jöjjön valaki a vacsira meg ne? Ez olyan ciki, de biztos van rá valami rutin szöveg.

Jajjj jajjj kémia viszga.....
Nem baj megkeresem az angol tanárt is, visszatérve rá egy nő ill. némber. Tavaly más tanította, hát akkor sem jártam gyakrabban mégis aláírta az indexet. Főleg azért nem értem ezt az aláírosdit, mert hat zh-t kell írnunk egy félévben azért hogy aztán szobeli vizsgázhassunk félévente, mindezt persze 0 kreditért. :)

Nah jó nem izgatom fel magam, úgyis az a lényeg hogy legyen nyelvvizsgám diplomaosztóig :) úgyhogy tudjátok mit a tudjátok mijébe... azt legyen boldog.

Babóca meg van sértődve apócára, mostanában elhanyagolja a pocakom, és ezt érzi biztos. Már vagy három napja nem foglalkozott vele, reggel gondolta megnyunyálja egy kicsit, de mozdulatlanul lapult a kisbocika, amikor levette a kezét akkor meg rúgott egy jó nagyot. :)

Jól kicsleztük apát! :D

Még 6-7 hét, húú de izgi, ez már nagyon kevés... Úgy fog hiányozni a pocakom, most csak az enyém a baba, ha meg kijön mindenki izélgeti majd... irigykutya anya leszek! :D

Nah kémia tovább, mert még reggeliznem kell, meg hajat mosni, meg oda is kell érni.

Majd utána jelentkezem! :)

KépKépKép
bogyra

Hajra Bogyra!! Drukk!! Drukk!! :)

Kép

Kép
lorcika

Nem merek mérlegre állni, uyganis amióta lehurrogott a védőnő, hogy lehetne ettől a hat kilótól kevesebb is a gyarapodásom, azóta olyan kívános vagyok hogy csak nah.

Tegnap a mekibe kellett beugranom, egy olyan nagyobb menüért és egy fagyiért, aztán este kis langyos kakaó tejszínhabbal, ma meg valahogy olyan édesen esik jól a tea, mintmég soha...

Jah és már most az iskolai menzán jár az eszem :) Káposztás tészta lesz! :lol:

Lorci! Nem irigyellek a diszkó miatt, fertelmes lehet, mer tmég az ember tucc tucc-ra alvást megszokja, de a sok részeg disznaj kiabálását.... Hát tényleg fogjatok össze és vessetek be mindent, ha mást nem akkor a ház értékcsökkenését fizetessétek ki. Vagy nem tudom... De drukkolok, hogy becsődöljenek hamar, amint írtad maffia, akkor lehet csak pénzmosásról van szó.... megy egy két hétig azt kész.
Kitartás!

KépKépKép
bogyra

hello!

eddig én is úgy hallottam h nem kell fizetni. a dokim is ezt mondta eddig- igaz, tegnap már nem kérdeztem rá erre. és találtam egy linket, amin vmi cikkben azt írták h meghagyják a szabad orvosválasztás jogát, csak akkor kell fizetni, ha a kórház nem saját körzetű betegeinek "keretét" már kimerítette. ez sztem fából vaskarika, de mindegy. mert a keretet nyilván úgy fogják meghatározni h csak kevés(v legalábbis nem elegendő) olyan férőhely legyen h körzeten kívülit lássanak el.

dokim tegnap először azzal bíztatott h a vékony csontú nők könnyen szülnek. de aztán folyton azzal paráztatott h mi a teendő, ha nem szülök meg ápr. 6-áig (talán rá tudtam beszélni h ezt a számított értéket vegye figyelembe és ne a 4-ét), mert akkor húsvét után beutal. de mondtam neki h biztosan meg fog addigra születni a baba. erre azt mondja h jó, ha magabiztos vagyok ezügyben, de utána megvizsgált és még nem nyílt ki a méhszájam, ettől kissé csalódott volt. de hát muszáj lenne ilyenkorra (betöltött 38.hét) kinyílnia?! a szülésznőm azt mondja h nem, de a doki szerint az már egy jó jel lenne, ha egy ujjnyira nyitva lennék. meg aztán aszondja h szerinte nagyon nagy a baba, nézzük meg UH-val h egyáltalán meg tudom-e szülni. na szépen vagyunk! már miért ne tudnám megszülni?! nem mondom, mindig azt mondták h szép nagy baba lesz, de azért nem óriásbébi! engem ne paráztasson senki! szépen, nyugiban szeretnék szülni.
Vendég

Bogyra,
egy kalappal! ;)
Vendég

Sziasztok

Mindenkinek jó reggelt!

Egy óra múlva indulok az uh-ra, szorítsatok!

Puszi mindenkinek!

UI: Halljátok lányok, hogy mennek a vonalzók! :)

Kép
elizabeth25

Szegény Doo!

Amúgy egyaltalán nem kell nyilnia améhszájnak főleg nem első gyereknél, főleg nem a 38. héten, hisz a terminus is a 40. hetet jelenti. és a méhszáj ha akar pikk pakk kinyilik.

Én túlhordtam gergőt 12 nappal a kiírt időponthoz képest, az utolsó három nap naponta kétszer kellett menjek CTG-re. Szombat vasárnap is mentünk. Pénteken megvizsgált a doki, mondta sehol semmi, nincs beilleszkedve sem a feje, a méhszájam mint a cövek. Vasárnap pont ügyelt, megint megnézett és addigra már megrövidült és kicsit nyílt is.

Emlékszem azon a hétvégén már ülve vasaltam és közben a gyerek apja nyunyálta a derekam, mert fájt, visszagondolva azok biztos josló fájások voltak már. Lényeg a lényeg hétfőn megszületett Gergely baba. Úgy hogy vasárnap még hazaengedett és mondta hogy a héten mindenképp ki kell bújnia, úgyhogy ha másképp nem meginditja. Hétfő reggel végülis elfolyt a magaztvíz.

Nah szal ennyit erről, hogy kell hogy nyíljon.. nem kell, gondolom neki könnyebb lenne nyitott méhszájnál szülést inditani... :(

Gergő 4 kiló volt és kibujt, a bnőmnek 5500 gr volt az első babája és kibújt, pedig ő jóval kisebb volt nálam, mármint a csaj, tök átlagos alakú volt. Nekem is minidg mondják hogy ekkora csipőből bármi kijön, azt amikor megmérték a csipőcsont távolságát akkor felvonta a szemöldökét a csaj, hogy huha mégsem olyan széles a csipőm, csak ugye zsírpárnák. :)

DE MI ASSZONYOK KÉPESEK VAGYUNK VILÁGRAHOZNI GYERMEKEINKET!!!! (vagy így vagy úgy)

mindenkinek köszönöm a drukkot, majd beszámolok, hogy jó boszik voltatok-é! :)

KépKépKép
bogyra

Dóri,
nekem az előző két terhességemből egyiknél sem volt nyitva a méhszáj semennyire sem (3000-es volt egészen a szülésig). Egyáltalán nem muszáj kinyílnia :!: Most a harmadiknál van, hogy nyílogatni kezdett elég hamar.
Vendég

sziasztok,

nekem tegnap borzalmas estém volt asszem leshetett a hormonszintem, mert már délután fancsali voltam és megettem két sor milka csokit, utána meg émelyegtem... na és amikor este átmentünk a barátainkhoz ahol most készült a szauna és mindneki beent én meg kint pislogtam, eltörött a mécses.. bezárkóztama nappaliba és senkit nem engedtem be vigasztalni és fél órát zokogtam... nem nem sírtam... zokogtam :oops: aztán lementem a szaunához és a férjem nyakában zokogtam újjabb fél órát.. na ennek a végére kicsit megnyugodtam...
kcisit nehezen dolgozom fel hogy olyan sokminden vááltozik körülöttem... napról napra egyre jobban elfogadom hogy megváltozik az életem, de néha olyan nehéééééz
ti nem érzitek így elsőszülős kismamák?????
pici76

na azért persze elolvastam amiket írtatok

Horilda, csinálod a szénhidrát diétát??? Az egyik barátosnőmnek is magas volt a cukra, és nagyon szigorúan betartotta a diabetikus utasításait és minimálisra csökentette a szénhidrátot és kihúzta így a hátralévő két hónapot inzulin nélkül.

Dóri, én ezt nem értem, ő ment beléd hátulról... hogy lehetsz te a hibás???? ilyenkor azt szokták mondani az esetek nagy részében hogy a hátsó a bűnös, mert nem tartotta meg az útviszonyoknak megfelelő követési távolságot... hogy lehet az első a hibás????

Bogyra, megy a drukk :)

Gabi, nagyon csini vagy :)

Niki, az a fránya pénz... elhiszem hogy néha kiakadsz... nekünk szerencsére sokat segítenek a férjem szülei, de az anyukámat meg inkább nekem kell támogatnom... igazság szerint már én is sok mindent lehúztam a listáról, mert alapjában véve a babónak főleg az elején leginkább rád van szüksége nem a sok vicek vacakra, úgyhogy amiatt ne aggódj hogy a baba valamiben hiányt fog szenvedni a pénz szűke miatt...
Mi is már most azon is gondolkodunk, hogy egy év után vissza kell jönnöm dolgozni mert kelleni fog a pénz , és ha még nagyon nem akarjuk majd beadni a babót bölibe, lehet hogy majd a férjem marad otthon egy fél évet vagy évet... mert ő jóval kevesebbet keres mint én... azért igyekszünk nem túlspilázni... majd meglátjuk...
pici76

Sziasztok csajok,jó reggelt!

Fortyogok,dühöngök,tombolok :twisted: :twisted: :twisted:
Tegnap este elszállt a gépem! :twisted: :twisted: :twisted:
Rajta minden adat,minden kép,minden sulis cucc,minden,minden,minden :twisted: :twisted: :twisted:
VÁHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
Na most jól kitomboltam magamat! :roll:

Sziasztok,hogy vagytok? :wink:

Lorcika!drága vagy,ami a külsőmet illeti,a kép feltöltése az említett okok miatt lehetetlenné vált :cry: Próbáltam már különben,Legi eligazításai alpján,de annyira béna vagyok,nem tudtam lekicsinyíteni a képeket.ezután már nem is lesz mit,minden elszállt! :cry:
ráadásul azt is írtam már,hogy Alexa tönkretette a fotomasinát,úgyhogy gyermekeink kézzelfogható emlékek nélkül fognak felnőni.Nem baj,majd törexünl olyan életre,ahol nincs szükség fotokra,mert olyan intenzív élményeink lesznek,hogy élénken élnek majd bennünk.Látod Lorcim,így kell magad szuggerálni! :wink:

bogyra!nagy csuriba rakjuk kezünk,lábunk,úgy drukk a fránya kémiához! :lol:

Dóri!ahogy én láttam Te vagy a legcsinibb mami,a képeken is nagyon kis filigrán vagy! :wink: 51Kg?hahahahaah :lol: én annyival kezdtem,mint amennyi most Te vagy! :oops: erre jön a plussz 13kg :oops:
most akkor fóka,vagy nem fóka?!
naná hogy az! :lol:

Niki!hogy vagy ma?tudod engem is a leginkább ez a pénz para öl meg,de pont úgy vagyunk,mint Ildiék,hol én fordulok be tőle,hol apát kapja el a félelem,aztán mindketten gyorsan homokba dugjuk a fejünket,mert olyan nincs,hogy ne legyen sehogy!és nyugi,ma már 23a van,a lakás és a kocsi csekkek még itthon figyelnek,ha azt föladjuk,akkor nem tudom miből garázdálkodunk,kb 10napig?!de az nem lehetm,hogy ez legyen az ember életében a központi kérdés!túl kell rajta lépni,és kész!

Dóri!szerintem kérdezz meg egy ügyvédet,milyen esélyeid vannak,ha van két megvásárolt tanú.Undorító és hihetetlen! :twisted: Két tök ismeretlen embert fizetett le????Pfúj!

Kép
bringababa

Sziasztok!

Lorcika: gyerekkoromban a discotól a házunkat csak egy tó választotta el. Hallgathattuk a tucci-tuccit béka brekeke aláfestéssel minden szombaton. Nem volt egy leányálom. Szurkolok, hogy sikeresen záródjon az ügyetek!
Gabi: csini vagy!
Bogyra: nekünk tavaly volt az esküvőnk. A meghívót úgy oldottuk meg, hogy volt akit a szertartásra hívtunk, másokat pedig a szertartásra és az azt követő vacsorára. Így szövegeztük. Mindenki értette.
Nálunk most nagyon rossz idő lett. Tegnap hétágra sütött a nap, most pedig szakad az eső, fúj a szél. Utálom.

Kép
anido

Pici!kikérem magamnak a kirekesztést a több gyerekesek nevéban! :lol: :lol: :lol:
Engem is szokott ilyen hüppi-hüppi elkapni,meglévő gyerek ide vagy oda!Sőt! :oops: :oops: :oops:
És után úgy ég a fejem,hogy újra kitettem magam annak,hogy rám húzhatják a bélyeget:TOMBOLNAK A HORMONOK!minden mondat közül ez az amiből ki lehet kergetni a világból! :twisted:
Most hogy vagy?Jobban picit?Remélem! :wink:

Kép
bringababa

Sziasztok!

Pici, dehogynem. Abszolute meg tudlak érteni.
Jajj szegényke. Tudom milyen érzés lehetett.
Én szilveszterkor éltem át hasonlót.
A baráti társaság kivesz egy apartmant, mindenki felhőtlenül mulat, iszogat, én meg ugye babával a hasammal kontroll alatt vagyok. Nem az zavart, hogy nem ihatok, mert egyáltalán nem is kívántam, hanem az, hogy ha esetleg akarnék, se ihatnék. Ha akarnám se tehetném ezt és ezt, és ezt....
És mindez egyedül az én "terhem", egyedül nekem kell viselnem...stb...Ezt senki nem vállalhatja át, hiszen az én testemben van...
Szóval engem is nagyon megviselt az a pár nap. És ilyenkor tényleg olyan nehéz tud lenni minden. Pedig boldogsággal tölt el, hogy gyerekünk lesz és várt baba, tervezett baba.
Hiába a hormonok dolgoznak.
Meg ugye tényleg már a terhességgel megváltozik az életünk bizonyos mértékig, és ezzel nem mindenki küzd meg olyan könnyen.

Na de csajok, a mai nap übereli a tegnapit. Tegnap ugye aggódtam az anyagiakon...éjjel alig aludtam.
Ma reggel meg kiderül, hogy a vizeletemben baci van, antibiotikummal kell majd kezelni:(
És erre rájön ez a kórház/orvosválasztási mizéria, amit most hallottam. Persze még semmi nem biztos, de nagyon úgy néz ki, hogy ápr. május lesz az a két hónap, ami totál káosz és lebegünk az éterben. Vagy pedig tényleg fizetünk, mint a katonatiszt.
Szóval ettől is rámtört a pánik, de próbálom magam nyugtatni, hogy még felesleges előre aggódni, hiszen áprilisban még kiderülhet, hogy nem működőképes a dolog.
De tényleg nagy kicseszés velünk, akik lehet hogy próbanyuszik leszünk.
Ha valaki tud valami okosat erről...persze most még minden információ bizonytalan és ideiglenes...de ha mégis....

Niki

Kép
niki30

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?