Sziasztok!
Angi,
Irtal a pisiturakrol. Tok fura, mert nekem is voltak minden ejjel ejszakankent egyszer, ugy kb. a 17. hettol. Aztan ugy egy honapja elkezdtek ritkulni (pedig mar annyira hozzajuk szoktam, hogy reggelente meg voltam ijedve, hogy nem pisiltem-e be

), es most mar szerintem vagy 2 hete teljesen elmultak. Ebben nem is remenykedtem.

Lehet, hogy nem csak en vagyok ilyen szerencses, hanem Neked is elmulik, legalabb egy idore.
Matyi nagyon edes lehetett, ahogy csalogatta a csigakat!
Kangi,
Na neeee...

Negyed hetig kellett volna csak varnunk, es akkor en is atmentem volna kispapastul a Burgerkingbe...

Mondjuk lehetett volna annyi eszem, hogy megkerdezzem, csak Ti olyan jol elvoltatok, hogy nem akartam nyafizni, hogy menjunk mashova, nehogy szetrobbantsam a tarsasagot. Aaaaaaa

Es a kispapam is ugy szeretett volna megismerni Titeket... Na majd legkozelebb...

Szep nagy a pocid, es bar en meg nagyon kezdo vagyok, de nincs kicsit lent mar?
A boci nagyon finom lett! Mar megbeszeltem kispapaval, hogy maskor is csinalok ilyet, es nagy szo, hogy neki is izlett, mert o egyebkent vajpuha, omlos csirke- es karajparti.

Tenyleg, van valami modszeretek meg arra, hogy a marhahust hogy lehet omosabba tenni? Mert a borju most nem lett ragos, de szerintem ha ugyanezzel a modszerrel marhahusit sutok, az cipotalp maradt volna... Ti hogy szoktatok?
Zsuzsi,
Koszi az aszaltgyumis otletet! Es drukkkkk!
Urszila,
Milyen volt a bal?
Kaska,
En is szeretnem, ha lenne meg tali! A tavaszi grillezosre (amikor mar jo ido lesz) en nem biztos, hogy tudok menni, mert a babank akkor meg nagyon pinduri lesz, de ha addig is van kedvetek osszeroffenni ujra...
Marti,
Mivel csak ma olvastam, hogy ilyen iranyu igenyeid lennenek, sajnos lekestel a borjuhusirol, tegnap megettuk!
Timici,
Bence nagyon kis aranyos!

Hogy vagy? Szopival mizujs?
Myssnia,
Remelem, ma mar konnyebb ejszakad lesz...
Miszike,
Koszi a mailt, kispapam feltette a kepeket, amit csinaltam.

Szoval lanyok, erdemes ujra megnezni, mert van par uj kep a talirol, na jo, csak 5!!!
Hogy vagy?
Babajaga,
Nagggyon tetszett a kukacoskodasod a "njujork" temaban!

Gomboc
Zsombi nagyon edes baba, es biztos, hogy belejon a szopiba is! Ne ess ketsegbe, kerlek!

Kerjel tanacsot, sok szakerto van itt a babaneten, biztos szivesen segitenek! Teljesen normalis, hogy kezdetben veszit egy picit a sulyabol! A tapszer pedig ha egyelore kell, hat kell, ezen ne bankodj!
Na puszi:
Leszter
30+3