Sziasztok!
Na, már megint jó rég nem voltam, kicsit hulla vagyok, mert mostanában Léna kel éjjel egyszer. Tudom, hogy ez még így is fantasztikus, csak mi lettünk elkényeztetve, de azért én hulla vagyok. A mai éjszakát már végigaludta, biztos csak a síelés után még nem szokott vissza a saját ágyához.
Úgyhogy most mindenkinek megpróbálok válaszolni, bocsi a hosszúságért előre is!
Steffi! Köszi a biopiacos linket, ma lehet, hogy kimegyünk a Mom-parkhoz! De csütörtökön kaptam sütőtököt, igaz, hogy elég drágán, de egyszer kipróbálom, hogy megeszi-e...
Cancan! Gyönyörűek a gyerekeid, remélem jól sikerül a mai szülinapi buli!
A panadolos figurát mi a síelés alatt megkaptuk, nekünk malac, Lénának persze a tapadókorongok és a címke jön be a legjobban
Vica! Köszi neked is a tanácsot, ma megyek dm-be és veszek cumit is meg csőrt is. Szerintem sem gond, ha nem iszik cumiból, csak jövő héten este nagyon szeretnénk elmenni egy hangversenyre, és ha nem tudja más megetetni anyatejjel, akkor ez nem fog összejönni...
Barbi! Lehet, hogy ma összefutunk a piacon? Mi először levet adtunk neki, alma levét, azóta már próbálkozunk a pépekkel, de mindig hígítom anyatejjel, még így is alig eszi, hát még sűrűn... Maszkot mi nem hordtunk, szerintem Léna sírógörcsöt kapott volna...
Marcsi! Én általában nem rögtön szopi után kínálom, mert akkor sokszor belealszik, de ha nem, akkor is tele van. Hanem két szopi között, közelebb a következőhöz. Még így is max 2-3 kanalat eszik-iszik meg, azt is elég nagy kűzdés árán. Én nem félek tőle, hogy nem kell neki a cici, annyira szeret szopizni.
Györgyi! Kitartás, remélem Jázmin most már rendben van! És megint szopizik rendesen!
Manóka! Köszi a bíztatást, Léna már ugyan elmúlt 6 hónapos, de akkor várom a hirtelen változást.
Korkülönbség: mi kb 2 évet szeretnénk, vagy egy kicsit többet. Egyrészt szerintem az jó nekik, én meg valahogy csak kibírom az elejét... Másrészt a gyed miatt. Harmadrészt, már régen elhatároztam, hogy nekem 30 évesen lesz két gyerekem. Ha ehhez tartani akarom magam, akkor legkésőbb jövő novemberben szülnöm kell.
Névválasztás: mi végignéztük az utónévkönyvet, és kiírtuk azokat a neveket, amik legalább az egyikünknek tetszettek. Aztán szűkítettünk, maradt kb 10-10, ami már mindkettőnknek. Aztán mindketten egymástól függetlenül rangsoroltunk, és (szerencsére) ugyanaz került az első helyre.
Zsuzsóci! Alexának boldog szülinapot!!!
Fogyókúra: miután hazajöttünk a kórházból, majdnem lefogytam annyira, amennyivel kezdtem a terhességet, de azóta sajnos feljött néhány kiló... De én sem akarok fogyókúrázni, amíg szoptatok, az édességet kéne csökkenteni...
Eni! Mi voltunk nyáron egy esküvőn, ahol volt egy 3 hós pici baba, és tök jól viselte, de ezt szerintem már írtam. Nyugi, minden oké lesz, neki úgyis az a fontos, hogy ott legyen, ahol te vagy! Jó szórakozást!
Memme! Nagyon szépek vagytok!
Turkáló: angol használtruha van a Körút-Dob utca sarkán is, én oda járok, itt is van felnőtt-gyerek, bár én eddig csak gyereket néztem, de nagyon aranyosak vannak!
Ancsa! Élvezzétek most Larát, a többin ráértek majd nyáron gondolkozni!
És a végére: úúúútálom ezt az időt... Kint Austriában 1 hétig ragyogó napsütés, baromi meleg, és hazajöttünk ebbe a trutyiba. Tegnap már kezdtem depis lenni. Még szerencse, hogy itt a hétvége...
Na, eldugulok, illetve még kaptok egy képet, 2000 méter magasból: