Sziasztok!
Hát jó sokat írtatok,mióta nem voltam itt!
Niki, a bacik miatt ne aggódj! Én is szedtem antibiotikumot, ráadásul a 3. hónapban asszem, még nem volt4. De nem baj, mert van, mai nem árt a babának, viszont a húgyúti bacik nem tennének jót neki!
Dóri, szerintem felejtsd el az ügyet a balesettel kapcsi. Én anno októberben karamboloztam, és ha a fene fenét eszik is, ugyan én mentem bele háturlól, de ő legalább olyan hibás volt, mint én. (Kanyarba tolatott vissza, az út közepén, igazán kikerülni sem tudtam volna! Sokkal utána jöttem, nem is láttam az autót magam előtt sosem, azaz nem volt követési távolságos izé.) Mégis én lettem a hibás, holott a fickónak még biztosítása sem volt, át sem íratta a kocsit. Rávertek 40ezer, nem hazzudok 40ezer forintot. A félhavi fizetésem. Én nagoyn begurultam, leírtam, hogy biztos félreértették a szitut, azért hivtam nyilván rendőrt, mert nem tartottam magam egyedüli hibásnak, leírom mégegyzser, kicsit próbálják meg elképzelni stb, na végül mérsékelték 30ezerre. Na kösz, és kénytelen voltam lenyeli a békát. És azt hittem megőrülök, hogy terhesen vízszámlákat kézbesítek, hogy egy szar használt kiságyat vehessek a gyerekemnek, és akkor a köcsög faszfejek miatt meg ennyit kell a semmiért, 'ártatlanul' befizetnem az államnak. Ha nem hívok rendőrt, nincs is ez. Szóval Dóri hallgass rám, és hagyd a fenébe, sokba fog különben kerülni!
Stella, ne haragudj, de a közlekedési rendőrökből annyira elegem van, mert azóta már máshol is jól csőbe húztak minket, hogy örök bosszút esküdtem ellenük.
Bogyra, gratula az eskihez, én is scak azt tudom mondani, hogy igenis érezd jól magad, ne törődj mással!
A cigányos sztori nem semmi, annyira utálom őket, elismerem, kifejezettem radikálisan gondolkodom, és bizony főbe tudnám lőni az összeset gondolkodás és lelkiismeretfurdi nélkül. Hogy mi dolgozunk meg teszünk azért, hogy jobb lehessen, azok meg meló nélkül akarnak megélni, és a vérünket szívják!! Köcsög fasz cigányok, utálom őket!! Dögöljenek meg!
Lorci, fel a fejjel a dizsi miatt, nem tudok jobbat mondani....
Én se járok állandóan dokihoz, de ezzel nem akarlak vigasztalni, mert ha többet nézett volna, taláb előbb látja, hoyg öregszik a lepény, előbb otthon maradtam volna...
Doo, örülj, hogy nagy babád van!! Simán ki fog pottyanni!!! Bárcsak az enyémnél is ilyen gondok lennének!! Szoritok nagyon, hoyg időben jöjjön! És ha valami történés van, kommentáld amint lehet!!
Niki, a lóvé miatt ne búsulj! Mi is mindketten diplomások vagyunk, ráadásul elvileg mindkettő hiányszakma, aztán ott vaguynk, ahol a part szakad. Hála Istennek a párom amint kirugták, máshova fel is vették, igy nem volt egy percig se munkanélküli, de gondolhatod mit éltem át, mikor elképzeltem hogy fog kijönni a 70ezres lakáshitel, a 30ezres gáz és a többi szép számla a táppénzből meg a segéylyből. Végül felvették, úgyhogy továbbra is hála égnek pont kijövünk hónap végére. Persze drága anyukám hoz mindig tojást, meg husit, fizeti a kölcsönkapott autó utáni díjakat, mert különben nem menne. (Én meg szörnyen égek, hogy még 25évesen is anyám kell életben tartson. MInt mondtam, anyósék inkább keresztbetesznek -sajna szó szerint- mint segitsenek.)HOgy mi lesz majd, ha ezer pelus meg miegymás kell, nem tudom, de eddig is hittem, hogy velünk vannak az égiek, eztán is hinni fogom. Szóval neked ia fel afejjel, majd lesz valahogy. Én magam is szegény családba születtem anno, jobban meg is tudok becsülni mindent és jobban megélek a jég hátán is, mint az öcsém, aki már jómódba érkezhetett!!!
Na pusza mindenkinek!!
Már csak bő 1 nap, és jön a kontroll UH!! Majd szoritsatok, hogy sekeresnek bizonyuljon a hizlalókúrám!
Megyek haza, valszeg a férjem már összeszerelte a polcokat a szekrénybe, rakhatom be a Tökike cuccait!
Puszó!!