A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Na így jártam!

Jövő héten szerdán 13.00 - 14.00 között tudom meg az eredményt! :twisted: :shock:
Akkor hívjam, mert a magánban nincs nála, a héten pedig szabin van!
De a rákszűrésem negatív!

Kép
bettike
Eger

Áfi!
Sajnálom, hogy nem láttátok! Én Leventét akkor láttam először mozogni, no meg csuklani. Nagy élmény volt. Sajnálom, hogy ti kimaradtatok ebből. :? :(
De legalább minden rendben van!!! :D
szilbee

bettike
bacca meg :twisted: az még másfél hét, hát ez szép. :evil: Aszisztens nem mutatja meg? Nálunk az sztk-ban én mentem leletemért és aztán vittem a dokinak megmutatni

Kép
gaby25

Gaby! Hát most már mese nincs! Kíváncsi vagyok! Holnap megpróbálom elérni a labort (15.00-ig vannak ezért ma lemaradtam róla) hátha megmondják! :roll: Vagyis meg kell mondaniuk! Az enyém!

Kép
bettike
Eger

bettike
de ha a laborból átvitték a dokinak, akkor nem tudják megmondani :? vagy marad ott másolat? nem hiszem :roll:

Kép
gaby25

Áfi! Örülök, hogy minden rendben!

A mi SZTK-ban is ilyen a gép! Valószínű ha majd babás leszek úgy járok, mint te!

Kép
bettike
Eger

Gaby! Elvileg számítógépes rendszer! Ezért kellene tudni mind a két helyen! :roll:

Kép
bettike
Eger

Bettike
akkor jó :P milyen kis tudatlan vagyok :oops:

Kép
gaby25

Kismamrucikat kerestem mert zsákokban voltak a babaruhákkal együtt, gondoltam kimosom mire kell (pár hét) és ezt találtam:
Kép

ekkora kupac ruha vár a magzatkámra :D
(remélem kivehető a púp mérete...)
Vendég

Sziasztok Lányok,

nálatok sem ment a babanet? :shock:

Képzeljétek Babancs Szilvi írt sms-t és minden rendben van, van teje és Domi már maga lélegzik. Szilvit holnap hazaengedik :D :D :D .

Veramami, nagyon szép ez az esés, neked is és Gabynak is megy a drukk, hogy holnapra felmenjen. Gaby, szerintem nem kell egyből utána, jó lesz az, ha most el kezd felfelé araszolni :wink: Szorítok.

Robcsi, a fagyival nekem csak annyi volt a gondom,hogy azt hittem normál adag és berendeltem kettőt aztán nem tudtam megenni, mert óriás gombócok.... :D

Coca, nagyon tetszik a mákos tojás :D Ügyik vagytok, Bonika, Te is :D

Eliza, szerintem hozzám is jön majd a védőnéni, mert nálunk is megszokták nézni a baba helyét, hogy minden rendben van-e? Te miért nem akartad, hogy jöjjön, büszkélkedhetnél, mert nálatok már minden megvan. :D

Rólam:
Ma voltam védőnőnél, megdícsért, 2 kg-ot híztam ebben a hónapban is, a vérnyomásom magas volt 140/90 a pulzus jó, de azt mondta szerinte a doki fog valamit mondani rá, mert szerinte magnéziumot, vagy valamit szednem kellene.......

Aranyeremre a gyógyszertárban kaptam kúpot és krémet is, használhatják kismamák is (2x megkérdeztem) és kamillás ülőfürdőt javasolt, azt mondta üljek lavorba, látszott, hogy szemben álltunk egymással, szerintem ha látta volna a hátsó részemet, tuti nem javasolta volna a lavort :lol: Rámszorulna :lol:

Most jöttem haza a fodrásztól, szépítkeztem picit :wink:

Este jövök még, anyukám pizzát süt, úgyhogy sietek, hogy jusson nekem is :wink: .

Puszi
Melcsi

Kép
melcsi6

Áfi
nekem is van ekkor kupac, 3 doboznyi ruhát hagyott rám a tesóm :P meg takarót, egy esernyő babakocsit és kombinált tat amihez van mózeskosár is, autósülést és mit is még :roll: hát most több nem jut eszembe :wink:

Melcsi
már nincs sok vissza :wink: terhesség alatt jött ki az aranyér? gondom nem sok mindent lehet csinálni, hogy elkerüljük :roll:

Kép
gaby25

Sziasztok!

Bocsi az eltűnésért, elutaztunk, tegnap este értünk haza.

Coca, nagy ölelés neked, és kívánom, hogy a következő lombik 100 %-ban sikerüljön, és a Ti Röfikétek várjon titeket az út végén!

Melcsi, én holnap megyek szépítkezni. :wink:

Áfi, tök szép lehet a lertetek, már nagyon várom, hogy élőben is lássam! Hétvégén taliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!

Bettike, látom, beírtad nekem a teszt napját március 31.-re, akkor aznap tesztelek. :wink: Bár most nem mérek megint, csak 3 napig mértem, mert kíváncsi volta, hogy mevolt-e a pé, de megvolt. :wink:

Katica, ezek szerint jó volt a színház! Örülök!

Babancsnak nagy gratula, nagyon édes kisfia van!!! Így a fotók alapján nem is mondaná meg az ember, hogy korababa lett (csak az a sok cső ne lenne...) Jó egészséget nekik!!!

Kép
szilcsi

Mi voltunk Debrecenben konferencián, elég jó volt, 1. osztályú szállodában voltunk, de menzakaját kaptunk ebédre... :roll: A hangulat jó volt, egy pohár vörösbort megengedtem magamnak, többet nem mertem... :oops:
Semmit nem érzek azon kívül, hogy baromira feszül a cicim, ha hozzáérek, akkor meg fáj. De amióta beállt a ciklusom 28 napra az E vitamin hatására, azóta mindig pé után így feszül a cicim... :shock:

Gaby, hát nem valami jó ez a leesés... :? Vagyis az lenne, ha visszakúszott volna... :(

Kép
szilcsi

Hello Csajok!

Gaby: remélem felkapaszkodik a drága holnap reggelre... holnap tesztelsz, ugye? Jajj, de izgi! Görcsölést mintha nem is említettél volna, pedig szoktál...ha jól emlékszem... :lol:

Bettike: fránya SZTK :evil: különben a progeszteron eredmény 2 nap alatt megvan!

Melcsi: remélem javul az aranyered, és nem fogsz tőle szenvedni...

Áfi: gratula az UH-hoz! :lol: Majd mentek 4 d-re is, ugye?

Babaimi: akkor lehet, hogy nem is volt még pé...ez azért jó, mert így a holnapi nap után már próbálkozhattok is! De jó!

Veramami: ez nagyon tipikus hőesés :wink:

Nézzétek meg a görbémet...Szerintem valami nagyon nem stimmel velem...Nem értem, hogy napi 2x1 Utrogestan mellett, hogy eshet le a hőm?! :shock: Azt már nem is említem, hogy ez a görbe teljesen fordítva van...

Kép

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szilcsike: hogy lehet, hogy 1.osztályóú szállodában menzakaját adnak? Vagy azt nem ott ettétek?
Dolgozik Benned a progeszteron...Bennem is dolgozott, még régen, amikor még nem kaptam progeszteronpótlást...Most hogy Utrot eszek, nem érzek semmit :roll:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso
tényleg fordítva működsz? :shock: :roll: lehet nyugisabb lennél, ha nem mérnéd, nem bosszankodnál rajta :wink: amúgy említettem, hogy hol görcsölök hol nem, és gyopmorégesém volt meg émelygés féleség is kicsit, feszül a cicim mint állat. No de hamarosan kiderül az igazság :wink:

Kép
gaby25

Aki nálam tesztel ajándékba kapja tőlem a tesztet!!! (De csak +at ér!)
Szezso,
épp fűzöm apát hogy 16-17 hetesen menjünk el 4Dre, mert akkor már ha szerencsénk van kiderül a neme is, de picit húzódozik... ő később akar, majd 24-26 hetesen, és akkor vinnénk Enikőt is megmutatni a kistestvért, akkor már egy kisgyereknek sem ijesztő mert nem nagyon csontos-halálfejes, én meg úgy gondoltam menjünk akkor IS :D Hát persze úgyis az lesz amit én akarok :wink: de még puhítani kell Meinét :P
Szilcsi,
én csak azt mondtam hogy nagy a kert :) hogy mennyire szép... bár nekem tetszik, de nem kell semmi extrára számítani. :)
Gaby,
akkor húzzatok bele, ne álljon a dobozban sokáig a rengeteg babruci :wink:
Szilbee,
nekem a 10 hetes volt az élményUH :)
Vendég

Szezso, emlékszem neked a gyógyszerszedés előtt olyan mintagörbéid voltak, hogy csak na. Hát ez a görbe hogy is mondjam érdekes, ez is tankönyvvi, csak nem a jó értelemben. Szerintem.

Áfi, örülök, hogy rendben volt az uh.

Kép
Kép
robcsi03

Gaby: akkor úgy néz ki, egy-két hozzászólásodat átugrottam :oops:

Áfi: kössetek kompromisszumot :lol: menjetek 2x 4d-re :lol:

Robcsi: igen, tök jó görbéim voltak :( pedig az UH igazolta most is a pé-met a 11.napra :roll: de mintha valami nem lenne rendben, a ciklusaim teljesen mások, nincs cicifájás sem, pedig az szokott lenni rendesen...azt gondoltam, hogy a progi hatásásra erősödni fognak a tünetek... majd megemlítem a dokinak...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Hazaértem vásárlásból. "Kreatívkodom" tovább.

Szezsó! Transzformáld a függvényedet! X= -X, és jó is lesz!

Puszi Többiek, vár a küszöbfelrakás!

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Kép

Athiz! Gyere, ha már jöttél a dokitól! Várom a híreket!

Babaimado! Drukk, nagyon sok drukk a holnapi átjárhatóságihoz!++++++++++++++++++++++++++

Jó hírek! Köszi Melcsi!

Szezso! Hát ez teljesen érthetetlen görbe! :roll:

Szilcsi! Hogy-hogy nem méred a hődet? Nem vagy kíváncsi?

Meg van a megoldás!
Holnap reggel munkába menet bemegyek az SZTK-ba, hátha megszerzem az eredményt és akkor szerdán el tudom vinni a dokimnak, igaz csak a magánba! De ez is jobb lenne így, mint a jövő hét szerda! :roll:

Kép
bettike
Eger

Gaby! Dokihoz is mész holnap, vagy nem?

Zöldi! Kérjük a lakásfelújítás képeit! :lol: Pleaseeee!

Kép

Kép

Kép

Kép
bettike
Eger

Bettike, elvileg ki kell hogy adják neked a laborban az eredményt és ha az eredeti már nincs náluk, akkor is tudnak nyomtatni másolatot. Szóval ne engedd lerázni magad :D

Kép
Kép
robcsi03

Hahó!!!!

Katica, túlélted a mai napot?

Új asszonyunk hogy van?

Bettike, köszi, én is drukkolok Neked! (ezt az izét, amit átküldtél humbuknak tartom, bocs. Ha Te megkaptad a telefont/...t, szólj, akkor elhiszem)

Veramami: áááááááá: Drukkkkkkkkkkkk!

Babim, ok. Várunk!

Áfi: :? , de az a lényeg, hogy fejlődik.

Babancs: örülök, hogy minden ok.

Coca: fotókat kérünk!

Szilcsi: azért pihentetek is?

Lili?

Ancsa?

Sonjus?

Lekicsivyítek pár fotót, és felteszem,... :wink:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Halihóóó!

Először is....Coca: bakker :evil: :cry: tudta, hogy nem jött még el az Ő ideje. De hamarosan el fog jönni!!!

Babancs kisfiát én is megkuksiztam, nagyon édes, erős fiúnak néz ki, összefogja szedni rövid időn belül a lemaradását :wink:

melcsi: szegénykém, sajnálom, hogy megsirattad a bablevest! Jó ötlet az elutazás! :D Lehet venni olyan ülőpárnát, ami kifejezetten aranyereseknek jó. Lyuk van a közepén. Vagy az a babásoknak nem ajánlott? Szerintetek?

athiz: Veséd görcsölget? Hogy vagy már? Brrrr....nekem is volt kövem, nagyon tud fájni.

kata: Gratulálok! Asszony lett a lányból...! :lol:

snufi: Mi is lett végül a játszóház neve? Legalább egy kicsit eltereli a gondolatodat a babatémáról! :D

purc: én is szeretnék napozni!!!

kispiskóta: Katával ti testvérek vagytok? :shock: Én már semmit sem értek. :? :oops:

bettike: mint ahogy gabynál is, én mentem érte a leletemért, úgy vittem el a dokihoz, végül is az a tied, jogod van látni. Szaladj be érte holnap! :D

szilcsi: Debrecenben voltatok? És csak így utólag tudom meg? Dá-dá! :wink: Hol szálltatok meg?

Ma voltam 21. napi vérvételen, ma délután 1-re lett eredmény, csak még nem tudtam érte menni. Holnap meg fogom tudni, hogy mi a helyzet a progi szintemmel. Megint nagyon fáj a cicim (mindig a 15. naptól kezdve a mensiig) :evil: Bocs, de elfelejtettem szólni nektek, nagyon ritkán jutok ide :oops:

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Van itt valakiii???

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Melcsi, mert sajnos nem egy tündi-bündi a védőnőnk, de erről hosszasan tudnék mesélni! :(

Áfi, nem semmi babaruha kupac! :)

Athiz, vigyázz magadra!

Kata, gratula az esküvőhöz, kérünk majd még képeket! :))

Veramami ez hőeséses görbe, nem is kicsit! :shock:

Kép
elizabeth25

Áfi, én nem hiszem, hogy tudok menni a hétvégi talira, mert nagyon sokat keményedik a hasam, kicsit para vagyok, de majd kiváncsi vagyok, hogy mit fog mondani a doki csütörtökön!
Azért mégegyszer nagyon szépen köszönöm a meghívást, és légyszi bulizzatok egy jó nagyot helyettem is!!!!!! És mégegyszer ne hari, remélem megértesz!

Snufi és tőled is bocsánat, visszaadom a helyeteket! :()

Kép
elizabeth25

Sziasztok!

Coca, Boniko szép kis tojglik :) :)

Veramami, ez a görbe mintaszerű :) Drukkolok

Áfi, gratula a jó uh-hoz. Szerintem is később menjetek kicsit, mert a 18. héten úgyis van egy nagy kötelező uh.

Babancs Domijának is gratula, hogy ilyen kis ügyes! :)

Szezso, érdekes egy görbe :( Te miért szeded az ultrot?

Rólunk:
megvolt az uh! van egy CRL: 2,8 mm-es élő embrióm :) Holnap meg már megyek is a terheléses cukorra, mivel meg kell nézni az előzmények miatt.
A szájon át szedhető ultrót abba is hagyatták velem mert eléggé megdobhatja a cukrot.

Csikken

KépKép
Kép
csikken

csikken: de jóóó! :D :D :D

Szilvi

szilvaqueen

Íme 2 kép:

Kép

Kép

(minden a mi művünk: festés, függönyök, dekor, gipszkartonozás,...a "reklámtáblát is mi csináltuk :oops: )

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

snufi: Azt a...! Nagyon szép! Ügyesek vagytok!

Szilvi

szilvaqueen

Csikken, szupeeeeeeeeeeeeeeeeer! :)

Snufi, nagyon aranyos, gratula!

Kép
elizabeth25

Pipusz! Hú de jóóóóóóóóóóóóó!

Kép
zölddisznó

Snufi,
ez nagyon jóóó!!! Tényleg szép lett!
Csikken,
nálunk a 20. héten van a kötelező nagyUH, ezért gondoltam a 16-17. hétre...
Eliza,
sajnálom ha nem tudsz jönni, de ez még nem biztos... vagy?
Vendég

Csikken!
Hát ez nagyon király! Ugye-ugye!! Megmondtuk!!
Adtak képet?? Pici szivét láttátok dobogni??
szilbee

Áfi, péntek este mikor volt a vacsis összejövetel, már aznap este sem voltam toppon, meg, hogy jönnek ezek a hülye frontok....parázok, hogy mivan ne adj Isten ha történik velem valami...mit csináltok velem? :( Párom meg már itt hepalykodik, hogy elne merjek menni! Pedig szerettem volna! Basszus! :(

Kép
elizabeth25

Köszi-köszi!

Képet nem adtak, de nem is akartam két hét múlva megyek megint úgyis...

Egyébként ilyen volt az uh :evil:
Bemegyek. Doki: terhes? én : remélem. Doki: hány hetes? én: kb 6.
Doki: akkor vegye le a bugyiját is. én: jó.
Néz kb 15 mp-ig. FAPOFA. Doki: felöltözhet. én: Terhes vagyok? Doki: igen.
Szóval ennyi volt. A pairon láttam a CRL-t és hogy élő.
Ez nem az én dokim, hanem a mai uh-s. Egyébként egy szemtelenül fiatal és jóképű pasi volt. Komolyan nem lennék a páciense mert zavarba lennék.

Cs.

KépKép
Kép
csikken

Alukáltam 1 órácskát :D picit rózsaszínezek :? tök erősen begörcsölt, aztán abbahagyta, de most megint rákezdett :? rögtön zutty szokott lenni :roll: na mindegy, odbenn már úgyis eldőlt, hogy mi lesz, és hamarosan mi is megtudjuk

Snufi
jó kis játszóház :)

Liza
azért még nem bizti, hogy nem jössz, ugye? Bocsi, hogy nem tudtam menni pénteken :oops:

Bettike
igen, megyek doki bácsihoz holnap

Kép
gaby25

Snufi, hol van ez a játszóház?
Csikken

KépKép
Kép
csikken

Csikken, az a lényeg, hogy ott van !!!!!! :)

Gaby, semmi baj! :) Még nem biztos, de ahogy most áll a helyzet, nem vállalom be szerintem! :(

Kép
elizabeth25

Szilva, én többször is beírtam, hogy megyek Debrecenbe, de senki nem reagált rá... Amúgy konferencián voltunk, és semmi másra nem maradt időm. Napközben szakmai előadások voltak az egyetemvárosban, ott is kajáltunk az egyetemi menzán, este meg bulihegyek. Az Aranybikában aludtunk, fullextrás volt, meg voltunk a Belga sörözőben,a Klinika Klubban Kvimbi (nemtom, hogy kell leírni) koncerten, meg még egy sörözőben, aminek nem tudom a nevét.

Liza, sajnálom, ha nem tudsz jönni, de most az első neked a biztonság. Ha úgy érzed, hogy nem biztos, hogy jó ötlet, akkor ne parázz, maradj otthon, majd küldünk képeket. :wink:

Áfi, akkor is szép a kertetek!!! :D

Snufi, tök ügyesek vagytok! Aranyos lett az Iciri Piciri! :D Be is indul az üzlet?

Bettike, de, nagyon kíváncsi vagyok, de direkt nem mérek most! Elegem lett januárban, amikor úgy jártam, mint utána te, aztán februárban meg még inkább, amikor úgy se jártam. Most 1 hónap szünet után majd köv. ciklusban folytatom. Így legalább nem parázok azon, hogy fent marad vagy leesik, teszteljek-e vagy ne, szóval most úgy éreztem, könnyebb lesz nélküle. Meg mostanában összevissza kelek, nem tudnám egyidőben mérni.

Elmegyek, jóccaka, holnap rendezvényem lesz, nem hiszem, hogy leszek, de megpróbálok jönni.

Kata, még nem is gratuláltam, gratula!!!!!!! Sok boldogságot!!! :D

Kép
szilcsi

Snufi! Szuper az új munkahelyed! Ügyes csapat vagytok! Induljon a benépesítés!!! :wink:

Kép
zölddisznó

ja, és kiírjuk rá, hogy babanet játszóház :lol:

Kép
gaby25

Csikken, éljen!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: Uh-s doki: :evil: kretén...
Na de a lényeg megvan!!! :D

Ja, hogy csorogjon a nyálatok: a hétvégére a süti mellé csinálok mást is: fetával-sonkával töltött gombát. Isteni lesz! :wink: :D

Kép
szilcsi

jaj, én még mindig nem tudom mit vigyek :oops: :P de a héten kitalálok valamit :wink:

Kép
gaby25

csikken
most olvastam az uh sztorit, hát :twisted: érdekes hozzáállás

Kép
gaby25

Csikken: gratula a babóhoz! :lol: Hát ha az UH-s pasi ennyire becsömörlött már most, akkor mi lesz vele később? :roll:
Azért szedem az Utrot, mert ebben a ciklusban Closti-t szedtem (és ilyenkor kell a progipótlás, mert a Closti vékonyítja a nyálkahártyát..)

Snufi: nagyon szép a játszóház és örülök, hogy jól sikerült a bemutató meg minden! :lol: Majd a hét vége felé egyeztetünk a szombati utazásról, jó?

SzezsoKép
KépKép
szezso

Csajok, én már tegnapelőtt megsütöttem a dupla adag csokis kekszet :lol:
lehet, nem volt jó ötlet, de majd visszafogom magunkat, hogy ne fogyjon el addig :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Valaki süssön má' fasírtot!!! Kenyereset! :D
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?