Sziasztok Lányok,
nálatok sem ment a babanet?
Képzeljétek Babancs Szilvi írt sms-t és minden rendben van, van teje és Domi már maga lélegzik. Szilvit holnap hazaengedik

.
Veramami, nagyon szép ez az esés, neked is és Gabynak is megy a drukk, hogy holnapra felmenjen. Gaby, szerintem nem kell egyből utána, jó lesz az, ha most el kezd felfelé araszolni

Szorítok.
Robcsi, a fagyival nekem csak annyi volt a gondom,hogy azt hittem normál adag és berendeltem kettőt aztán nem tudtam megenni, mert óriás gombócok....
Coca, nagyon tetszik a mákos tojás

Ügyik vagytok, Bonika, Te is
Eliza, szerintem hozzám is jön majd a védőnéni, mert nálunk is megszokták nézni a baba helyét, hogy minden rendben van-e? Te miért nem akartad, hogy jöjjön, büszkélkedhetnél, mert nálatok már minden megvan.
Rólam:
Ma voltam védőnőnél, megdícsért, 2 kg-ot híztam ebben a hónapban is, a vérnyomásom magas volt 140/90 a pulzus jó, de azt mondta szerinte a doki fog valamit mondani rá, mert szerinte magnéziumot, vagy valamit szednem kellene.......
Aranyeremre a gyógyszertárban kaptam kúpot és krémet is, használhatják kismamák is (2x megkérdeztem) és kamillás ülőfürdőt javasolt, azt mondta üljek lavorba, látszott, hogy szemben álltunk egymással, szerintem ha látta volna a hátsó részemet, tuti nem javasolta volna a lavort

Rámszorulna
Most jöttem haza a fodrásztól, szépítkeztem picit
Este jövök még, anyukám pizzát süt, úgyhogy sietek, hogy jusson nekem is

.
Puszi
Melcsi