Sziasztok Lányok!
Tegnap olyan későn értem haza a nődokitól, hogy már nem volt kedvem írni.
De a lényeg, hogy minden rendben van, bár sajnos az Afp eredményem még nem érkezett meg. Ez vicc, hogy 5 hét alatt nem tud megérkezni, no de mindegy.
Képzeljétek, úgy néz ki hogy fiú a kismanó, úgyhogy Mona légyszives "fessél be" kékre a táblázatban, aztán majd meglátjuk...Hátha kirózsaszínesedik
Judit ( mamiblue) : igen, az én számításaim szerint is a 21. héten járok, pedig nem lett volna rossz az a 22. hét.
Most megyek, mert van egy pár elintézni valóm, elmegyek egy kismama boltba is , mert szeretnék venni magamnak egy harisnyanadrágot. Remélem kapok, ( Baross utcába megyek, a bolt neve most ne ugrik be) mert már több helyen néztem, és vagy nincs, vagy pedig olyan színben kapható, ami nekem nem jó.. Vettem egy pár hete a 2in 1-ben egy tök jó szoknyát, csak az a gond, hogy drapp színű, vbirágok vannak az aljára hímezve ( zöld-mályva, narancssárga citromsárga színek) így elég kötött, mégsem vehetek fel hozzá fekete, vagy szürke harisnyát. Ha esetleg tudtok olyan kismama boltot, ahol színes harisnyákat lehet venni, kérlek írjátok meg. Előre is köszönöm.
Szép napot mindenkinek, az alap meg van, 7 ágra süt a nap
Ildi (mamiblue) még valami: az alvás problémával kapcsolatban. Én is sokat szenvedtem emiatt, volt két olyan húzós hetem, hogy csak na... Alig aludtam éjszakánként valamit, bezzeg nappal, akkor aztán tudtam volna. Több fórumon nézelődtem ezügyben, meg érdeklődtem mindenfelé, mire kiderült, hogy nekem nagy valószínűséggel a B vitamin hiánya okozta az alvás problémát. Ha esetleg nálad is többször előfordul ez a mellékesen elég kellemetlen probléma, esetleg gondold át, hogy te elég B vitamint fogyasztassz?! Pesze lehet, hogy nem emiatt van, ez csak egy, a sok kiváltó ok közül, de ez is egy lehetséges alternatíva, és hátha ez megoldást jelenthet. Nekem úgy tűnik bevált ( kop-kop-kop) mostanában ha felébredek éjszaka (pisilni) utána egész könnyen visszaalszom. Bezzeg 2 -3 hete, malmoztam egész éjszaka, órákat nem aludtam, volt olyan is, amikor egész éjszaka 2-3 órát aludtam.
Bocsi a részletes kifejtésért, csak gondoltam hátha z segít. Mert tudom, hogy borzasztó, amikor az meber éjszaka nem tud aludni.
Most már tényleg megyek.
Mindenkinek minden jót.
Sziasztok,
Móni