A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 augusztusában szülök

Ó! És a legfontosabb!!! Mától a 21. hetet taposom. Megint eltelt egy hét, hihihi.... :D

Sziasztok

Kép
Kép
moni1973

Hello!

AFP: Egyébként az alacsony érték a nyilt gerincvelőre utal , ami jól szürhető Uh-on, a magas érték utal Down kórra(asszem) . Nekem az Istenhegyi uton mondták még a 12. héten, hogy ez alkati is, hogy kevesebb hormon jut át az anya szervezetébe. Ugyhogy NYUGI!

Engem megint ez a gtámetszés aggaszt, most olvasgattam, hogy sokmindenkinek évek múlva is fáj, és túlképpen nem is lehet segíteni rajta.:( Én szerencsére eddig mindig nagyon gyorsan rendbe jöttem,de sajna mindig találok vmit amin aggódni lehet!

Úgy mennék már vásárolni!!!!

Alvás: Szerintem minimum 1 óra szabadlevegőn, és könnyebben el tud aludni! nekem Matildám egy kis duracelnyuszi, volt hogy este 10-kor ordítva ment aludni, hogy ő nem álmos, de szerencsére mostanra már jól beállt, igaz néha 6-kor kel. Nagyon jó könyvek vannak erről a témáról, érdemes elolvasni őket! Meg persze türelem...

Üdv: Judit
mamiblue

Moni: szerintem Te már a 22. hétben vagy, ha betöltötted a 20-at! Ez még jobb, nem?:)

mamiblue

vagyis 21-et....
mamiblue

Franciska és mindenki!!!

Sajnos ez az altatás nálunk is szörnyű, de én már beletörődtem, azzal szoktam elütni a dolgot, hogy 18 évesen csak nem kell majd mellette feküdnöm. Amúgy én arra vezetem vissza a dolgot, hogy a Gergőt 17 hónapos koráig szoptattam és mindig cicin aludt el, s úgy raktam az ágyikójába.
Most délben ez úgy zajlik, hogy sötétítő behúz, minden kikapcs és odabújok mellé, arra kérem, hogy csukja be a szemét, és legyen nyugton, ha mocorog akkor simizem, sőt van hogy kap egy kis dádát a pelusra, de 10-20 percen belül alszik...
Este ugyanígy, csak hát sajnos elég későn, fél 10-10 mire elalszik, s kb. 2 óra körül jön át hozzánk, s akkor már nem alszik el olyan mélyen, és nem is tudom visszavinni a szobájába, nagyszülők már mondták, hogy nálunk ilyen nem volt este 8-kor már mentünk aludni, és nem jöttünk ki a szobából!!!
De bevallom őszintén nincs bűntudatom, sőt néha jó is ahogy hozzám bújik!!! Sőt az új felfogás szerint ez nem okoz problémát későbbi fejlődésében, inkább az okozna, ha nagy szigorral sírdogálva aludna el, és nem rontjuk el ezzel a gyerkőcöt...
És tényleg 18 évesen már úgy is csak annyit fogunk látni belőle, hogy megjöttem és elmentem, majd jövök!!!

Kép
Kép
times

Times!
Nálunk is ez a helyzet. Bazsó 27 hónapig szopizott, a cicin aludt el, és a mai napig igényli, hogy mellette legyek és úgy alszik el. Az ebéd utáni alvásnál annyit már elértem, hogy nem kell lefeküdnöm mellé, elég, ha valahol leülök a szobában. Éjszaka ő is mindig kikéredzkedik hozzánk a nagy ágyba és ott is marad reggelig. Este egyébként 20.30 körül elalszik, hiszen reggel elég korán van ébresztő, mert vinni kell Tomit a suliba. Sajnos hétvégén is korán kel, ezt viszont nagyon nehezen viselem. Volt időszak, hogy 5.30 körül már fent kukorékolt, mostanában már 6.30 -ig bírja, ha annál tovább, akkor már nagyon boldog vagyok. Pedig a babó érkezéséig jó volna kipihenni magam...
bee73

pattogobolha nagyon gratúlálok a kiscsajhoz :wink:
ildi, csinálj vonalzót :x

Kép
mona76

hát mennyit sz@rakodtam itt az idő átállításával, na de összejött :lol:

Kép
mona76

Sziasztok!

Sikerült végre képet rakni a gépre. Nem a legjobb minőség de látszik a kislányom pofija. :) Na meg egy pocakkép tegnapról. :)

Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

huni köszi!
az én afp értékem:
afp(gravid) 33.2
afp-mom:0.92

akkor ez jó? :o

PHPBB kód:
Kép
nóri79

Sziasztok Mamikák!!!

HÚÚÚÚ Bolhi!!! Mekkorra a pocakod!! HÚÚÚ :shock: :shock: :shock: DE SZUPPÍÍÍÍÍ!!!!!! :):):)
Pincurod nagyon édi! :lol:

Nóri: passz. Van aki szerint alacsony a Mom érték, más szerint meg pont jó. Védőnő, orvos mit mondott???

Nekem meg sincs az eredményem. :shock: :shock: Elbújt! De úgy sikerült, hogy senki nem tudja hol van. :( Úgyhogy kezdem a balhé kiverését ma délelőtt.... A dokinak kellett volna kihozni a védőnőmhöz (faluba) de szülése volt, és császára, nem hozta, és egy hónap múlva jön csak, de az eredményt ezen a héten szerdán kéne vinni a dokimhoz aki megnézi és beutalót ír uh-ra az utánavaló hétre.
Úgyhogy szorítsatok hogy meglegyen!!!! Az is lehet hogy a doki táskájába lapul.
Tényleg kinek a dolga lenne kiharcolni az eredményt, és rohangálni és idegbajt kapni?? A kismamáé? Vagy minek vannak a gondozáson? Csak vérnyomást mérni???
Eddig sem volt szerencsém ezekkel a lüke vizsgálatokkal.
Szorítsatok!!!
Pusz
Nyusz
nyuszifülû

Nyuszi: köszi. :D Mutogatom is büszkén.. :D:D Vivinél is ez volt. Apa csak röhögött, hogy annyira imádom a pocakomat, hogy lasan egy neontáblával fogom reklámozni.. :oops: :lol: :lol: De hát milyen legyen egy anya nem?

Ami az afp-t illeti 8.-án lett levéve és azt mondták max 2 hét és megkapom. Nos még én sem kaptam meg. Bár a tegnapi uh-n minden oké volt. :) Így nem is izgulok.

Sikerült szines képeket kiszednem a videóból. Egyet felrakok. :)

Kép

Nóri, nyuszi: drukkk!!!. :)

Üdv Rita

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Sziasztok!

Moni: Jól belekavarodtam a hetek számolásába, de rájöttem, hogy nem votl igazam, tényleg a 21. hétben vagy!?:)

Rita: Tényleg szép a pocid, lehet én is rászánom magam egy fotózásra...

Szép napot mindenkinek!
Én egyenlőre fáradt vagyok, mert éjjel 1-től 3-ig semmit nem aludtam! :cry:

Judit
mamiblue

nyuszifülü!
atz mondta a dokim,hogy nem rossz:)

PHPBB kód:
Kép
nóri79

pattogobolha köszike:)

PHPBB kód:
Kép
nóri79

Rita!

Gratulálok a kicsajhoz és nagyon édesek a képek! :lol:
Én is megpróbálok felrakni egy képet.Sajnos az én kislányom nem volt hajlandó megmutatni a pofiját, hanem térd-könyök helyzetban a popsiját mutogatta a dokibácsinak. Ez látható a képen is, szépen látszik ahogy térdel. Kép
bee73

bee: az a kerek popsi.. :D:D:D:D

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

beeee, nagyon jó ez a kép :D büdös bogárba fekszik :lol:
nálunk semmi helyzet. járogatnom kell a fogammal minden reggel kezelésre....nem volt jól kiidegelve a 4es, úgyhogy mégsem a 6os a bűnös. ah....bonyolult az élet :)
holnap megyünk UHra. a hivatalos, kórházira.
kérek képet.

mindenkinek szép napot!!!!
dimet

Sziasztok Lányok!

Tegnap olyan későn értem haza a nődokitól, hogy már nem volt kedvem írni.
De a lényeg, hogy minden rendben van, bár sajnos az Afp eredményem még nem érkezett meg. Ez vicc, hogy 5 hét alatt nem tud megérkezni, no de mindegy.
Képzeljétek, úgy néz ki hogy fiú a kismanó, úgyhogy Mona légyszives "fessél be" kékre a táblázatban, aztán majd meglátjuk...Hátha kirózsaszínesedik :wink:
Judit ( mamiblue) : igen, az én számításaim szerint is a 21. héten járok, pedig nem lett volna rossz az a 22. hét.

Most megyek, mert van egy pár elintézni valóm, elmegyek egy kismama boltba is , mert szeretnék venni magamnak egy harisnyanadrágot. Remélem kapok, ( Baross utcába megyek, a bolt neve most ne ugrik be) mert már több helyen néztem, és vagy nincs, vagy pedig olyan színben kapható, ami nekem nem jó.. Vettem egy pár hete a 2in 1-ben egy tök jó szoknyát, csak az a gond, hogy drapp színű, vbirágok vannak az aljára hímezve ( zöld-mályva, narancssárga citromsárga színek) így elég kötött, mégsem vehetek fel hozzá fekete, vagy szürke harisnyát. Ha esetleg tudtok olyan kismama boltot, ahol színes harisnyákat lehet venni, kérlek írjátok meg. Előre is köszönöm.

Szép napot mindenkinek, az alap meg van, 7 ágra süt a nap :D :D

Ildi (mamiblue) még valami: az alvás problémával kapcsolatban. Én is sokat szenvedtem emiatt, volt két olyan húzós hetem, hogy csak na... Alig aludtam éjszakánként valamit, bezzeg nappal, akkor aztán tudtam volna. Több fórumon nézelődtem ezügyben, meg érdeklődtem mindenfelé, mire kiderült, hogy nekem nagy valószínűséggel a B vitamin hiánya okozta az alvás problémát. Ha esetleg nálad is többször előfordul ez a mellékesen elég kellemetlen probléma, esetleg gondold át, hogy te elég B vitamint fogyasztassz?! Pesze lehet, hogy nem emiatt van, ez csak egy, a sok kiváltó ok közül, de ez is egy lehetséges alternatíva, és hátha ez megoldást jelenthet. Nekem úgy tűnik bevált ( kop-kop-kop) mostanában ha felébredek éjszaka (pisilni) utána egész könnyen visszaalszom. Bezzeg 2 -3 hete, malmoztam egész éjszaka, órákat nem aludtam, volt olyan is, amikor egész éjszaka 2-3 órát aludtam.
Bocsi a részletes kifejtésért, csak gondoltam hátha z segít. Mert tudom, hogy borzasztó, amikor az meber éjszaka nem tud aludni.

Most már tényleg megyek.

Mindenkinek minden jót.

Sziasztok,

Móni

Kép
Kép
moni1973

Nagyon aranyosak a babós képek, nekem sajnos 12 hetes az utolsó fotóm, de már mindjárt itt van a jövő hét szerda és akkor lesz új!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
times

Mindjárt eldobom a pacskert..............

Pattogobolha, nagyon édes a kiscsaj, igazi lányos pofija van! A pocid tényleg jó nagy!! Jó értelemben! Legyél is büszke rá, jól áll!! :D

Bee, ezt a pucsítós kiscsajt, mocsoda tompor....... :shock: , nagyon édes!!! Rögtön az a kép ugrott be, hogy tiszta púder a kis popsíja és ilyen helyzetben kekszel egy hatalmasat :lol: , micsoda púderfelhő borítaná be..., bocsi, csak olyan vizuális vagyok!

Tegnap voltam először kismamatornán és nagyon tetszett! Mondjuk egy csepp izzadság nem gördült le a homlokomon, és izomlázam sem volt, de összességében jó kis gyakorlatokat csináltunk, kedvesek voltak a kismamik és az edző is! Megyek szerdán is! Szerintem kis Pocakpöci is tornázhatott velem, mert olyanokat rúgott a torna közben, majd bepipiltem... :?

Szép napot Lámyok!

Kép
h.bogesz

Hahó Mamikák!!!

Cuki Csajszid van neked is BEee!!!!

Na felhívtam az itteni terhesgonozót. Nagy nehezen előkerült a borítékom. Hurrá hurrá....és közli a csaj telefonon hogy bocsi, de nincs benne semmi, üres, innen valaki elvitte.
Szerencsére be volt náluk iktatva és lediktálta a csajszi.
Mom nekem még alacsonyabb: 0,78 Afp 25 Védőnéni szerint ez jó, mert az Afp és a Mom egymással összefüggnek. :shock:
Na mindegy, lényeg hogy mehetek holnap a dokibácsihoz, sőt lehet hogy ki is íratom magam.
Reggel óta fáj a hasam, szúr alul, olyan mintha szúrna lefele, húzna. Védőnénimmel beszéltem, javasolja hogy maradjak otthon, mert a haskeményedés méhszájkinyíláshoz, koraszüléshez vezethet. :shock: Úgyhogy megilyedtem.
De még mindig nagyon szúr a hasam. :cry:
Érdekes amikor otthon vagyok nem nagyon vannak ilyen problémáim.
Bogesz akkor lehet olyan hogy a pincur ráül a hólyagra.....? :shock:
Csók nektek!
Majd jövök
Pusz
Nyusz 8)
nyuszifülû

Sziasztok!
Kicsit eltűntem, mert apukámat ápoltam (műtétje volt és 1 nap alatt hazaküldték). Szerencsére jól van, csak nekem meg jönnöm kellett dolgozni. Ma megyek UH-ra. Most Kispapa is megnézni. Ugye, ilyenkor már nem hüvelyi UH van?

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Sziasztok!

Nyuszifül
Próbálj bevenni Magnéziumot... ha izomgörcsök, akkor az szünteti... de attól is lehet ez az érzés, ahogy nő a méh és a tartószalagjai nyúlnak...

Az olyan jó, mikor a picur focizik az ember hólyagjával, gyomrával... :roll: :evil:
Vendég

Sziasztok!

Moni: erről a B vitaminról még nem hallottam, most ezt a multi-tabs-ot akarom elkezdeni szedni, abban biztos van az is! Éjjel is fent voltam majdnem 3 órát, de most nem vagyok álmos, csak kicsit nehéz volt felkelni! :(

hagy okoskodjak még egy kicsit: :roll: A MOM-ot a testsúly segítségével számolják ki a sima AFP értékből. Azért fontos, hogy pontos adat legyen beírva!

Megyek kisbabásat játszani a lányokkal! Pedig annyi munkám lenne még! :?

PÁ: judit

mamiblue

Sziasztok!

Voltam a Baross utcában a MaternElle kismama boltban. Vettem harisnyákat, ha valakit érdekel, tök jó választék van, egy csomó színben!!!
Vettem egy halász farmergatyát is, mert már nagyon érzem a tavaszt :D :D :D
No és egy szoptatós melltartót, bár ez még nem aktuális, de úgy vagyok vele, hogy olyan szépek ezek a melltartók, simán lehet hordani terhesség ideje alatt is, és akkor mindjárt jobban ki van használva, mert ugyebár elég drága :?
Apropo árak. Lányok, A Krisztinél ( akiről már oly sokan írtatok) miket lehet varratni? Valahol meglehet ezt nézni, vagy inkább személyesen kellene elmennem?! Jó lenne még halásznadrág, de így megvenni k...a drága, nem szivesen adnék ki érte ennyi pénzt, viszont jó lenne legalább még egy.

Vigyázzatok magatokra, és élvezzétek a jó időt!!!!

Nyuszifülű: írasd ki magad, meglátod, jót fog tenni egy kis nyugalom. Meg amúgy is itt a jó idő, legalább tudod élvezni. Pláne, ha kertes házban laksz.... bár ezt nem tudom, de ha nem akkor is lehet jókat sétálni, pihizni, stb...

Sziasztok,

Móni

Kép
Kép
moni1973

mamiblue:
ha megnézed akár itt a neten is, majdnem az összes B vitaminnál írják, hogy jó alvászavarra. Én a gyógyszertárban vettem, sima B vitamin komplexet, 100 db van benne, és nem is tudom, pontosan, de párszáz ft volt.
De gondolom, hogy a multitabs-ba is van mindenféle Bvitamin. Az a lényeg, hogy szerintem vegyél, és kezdd el szedni, meglátod rendeződik a probléma, vagy legalábbis sokkal jobb lesz. ( bár a hetek előrehaladtával, más miatt lesz kényelmetlen az alvás, de hát ezt már tudjuk)

Minden jót,

Üdv,
Móni

Kép
Kép
moni1973

nyuszifülü, igenis irasd ki magad :wink:
mamablue, 2 hete én is nagyon sz@rul aludtam :? . Éjjel 3körül felébredtem, és csak 6 körül tudtam visszaaludni. Már az egész családom azon rágódott, hogy az egész napot meg átaludtam volna :oops: . 11körül felébredtem, 14órakor lefeküdtem, és már este 7kor is ágyban voltam. :oops: :?
Na de :lol: :lol:
mióta használom a szopispárnát, /ez itt nem reklám :lol: / azóta éjjel 1*felkelek pisilni, és rögtön visszaalszom. Reggel nem fáj a derekam, hátam :D
Szóval nekem nagyon bejött :wink:
Nagyon jók az uh képek :wink:
mirosz mi volt a dokinál, és a Krisztinél? :wink:

Kép
mona76

Moni

Krisztit munkáit és árait itt tudod megnézni:
http://www.gportal.hu/portal/elenorkismamaruha/

Kép
Kép
times

mamiblue: igaza van a monának, a párna is sokat segíthet. Te használsz már alváshoz párnát? Én igen, bár nincs szopis párnám, így egy kis párnával támasztom alá a pocakomat, és a két lábam közé egy nagypárnát teszek. Bár reggelre átrendeződnek a dolgok, de az már nem számít :D

Kép
Kép
moni1973

Sziasztok!

Köszi a többieknek is a biztató szavakat.Mára már lenyugodtam :) .Holnap doki,és biztos ő is nyugtatni fog.Ennyire még sohasem vártam,hogy mehessek hozzá :D

Kép
Kép
huni

Sziasztok!
Tudna ajánlani valaki Budapesten jó terhestornát? Esetleg olyat, amit már ki is próbáltatok és véleményt is tudtok róla mondani. Mindenre kíváncsi vagyok! Mikor, hol, mennyiért!

Köszi

K

Kép
Kép
bkrisztike
Budapest

sziszike, /03.11./
italoman, /03.11./
barbuli, /03.08./
Nagyon rég voltatok, reméljük nincs semmi baj. :wink:
Gyertek, meséljetek :wink:

Kép
mona76

Moni1976!

A varrónő Krisztinél többféle halásznaci is kapható, szerintem normális áron!
Vedd fel vele a kapcsolatot és menj el hozzá. Szerintem megéri. Én is vettem nála több nadrágot és felsőt is. Nagyon kedves volt.
Times egyik hozzászólásánál a honlapját is magtalálhatod.

K

Kép
Kép
bkrisztike
Budapest

Sziasztok!

Köszönöm a hiányolást! Nem tűntem el, itt vagyok! Nem mindig van időm jönni, és amikor jövök szeretek előbb visszaolvasni, de ez sem mindig meg egyszerre!

Üdv az újaknak és gratula az újabb infókhoz!

Pénteken megyünk UH-ra, a férjem most fogja először látni, kiváncsi leszek, meg talán azt is megtudjuk, ki lakik a pocakban!

Szombaton megvettük az ágyat és a babakocsit is, előtte való hétvégén meg nagy átrendezkedésben voltunk a lakásban, jól elfáradtam, úgyhogy nekem nem nagyon vannak alvásgondjaim, mindig olyan fáradt vagyok, hogy felkelni is alig tudok, bár hajnalban 1x kimegyek pisilni, de simán visszaalszom!

Vasárnap délután óta nem olyan erőteljesen érzem a Picúr mozgolódását, a kezdeti aktivitás mintha most visszaesett volna! Kicsit aggaszt, bár azt írtátok nem kell aggódni! Ugye tényleg nem kell? :?

A köldököm nekem kezd kifordulni, főleg este látszik nagyon, és a tetejénél.

Egyelőre ennyi jutott eszembe!

Süt a nap, további szép napot mindenkinek!

Üdv
Móni

Kép
szamo

Moni1976!

A varrónő Krisztinél többféle halásznaci is kapható, szerintem normális áron!
Vedd fel vele a kapcsolatot és menj el hozzá. Szerintem megéri. Én is vettem nála több nadrágot és felsőt is. Nagyon kedves volt.
Times egyik hozzászólásánál a honlapját is magtalálhatod.

K

Kép
Kép
bkrisztike
Budapest

katkala, mirr-múrr, és ti is gyertek :roll: :wink:
miért hagytatok itt bennünket :cry: :?:

Kép
mona76

Ja és Italoman hol vagy?

Itt van a kiságy és a babakocsi, amit vettünk.
Kép kiságy Kép babakocsi+autósülés

Üdv
Móni

Kép
szamo

ja bocs és még valami, a színe a kocsinak nem ilyen, hanem kék. Világos és sötét! Esernyőre csukható!

Na most már eldugulok!

Pusz
Móni

Kép
szamo

Times, Kriszti: Köszi a gyors infót, már meg is néztem a honlapot, felhívom a Krisztit, és egyeztetetk vele időpontot.
Kriszti, annyit kérdeznék még tőled, hogy a felsők milyen anyagból vannak, esetleg van pamut is?

Sziasztok,

Móni

Kép
Kép
moni1973

Szia Móni!
A felsők is igen sokfélék, vannak mindenféle anyagból is, így pamutból is. Meg is tudod őket próbálni. Van rövid , háromnegyedes és hosszú is.

K

Kép
Kép
bkrisztike
Budapest

Szamo
Jó a kiságyikó, és a babakocsi szuperül fest....

Kép
Kép
times

Sziasztok!
Tegnap a SOTÉN mindent rendben találtak a babóval. A még aggódoknak mondom, hogy itt is azt mondta a genetikus néni, hogy a mai szuper UH gépekkel szinte minden rendellenességet ki tudnak mutatni, tehát igazából nem is lenne szükség a kismamákat rémísztgető AFP-re.

Mona!
Nem tudtam megnézni Krisztinél a felső árakat, mert későn értünk oda és ő sietett a gyerkőcért a bölcsibe. De a naci, amit vettem nagyon szupi.

Pattogobolha!
Gratula a kislányhoz!

Moni!
Neked is gratula a kissráchoz. Te inkább leányzót szeretnél?

Szamo!
Szupi a babakocsi és a kiságy.

Tegnap mi is felkerestünk egy pár bababoltot ( Matti. Baby-Outlet, Kenguru Gold) nézelődés céllal, de a végén a Kenguruban mégis vásároltunk.

Vettünk kiságyat ( teljesen hagyományos, fenyő kiságy, akciósan csak 9000 Ft volt, pedig stabil ezt csak azért írom mert az eddig általunk látott 10000 környéki fenyő kiságyak nagyon instabilak voltak.
Vettünk még egy nekem naygon-naygon tetsző ágynemű szettet is, amit már régebben kinéztem egy internetes oldalon, és akkor nem is gondoltam, hogy itt nálunk is lehet kapni.
Ja és a C&A-ban 580Ft a rövid ujjú body és van akciósan 2db hosszú ujjú 980-ért. És nagyon szuper az anyaguk.

Kép
mirosz

Sziasztok! Sajnos eddig nem tudtam jönni, mert otthon nincs net, pedig múlt csütörtök óta mindent bevetettem "apunál", de hiába, az a hülye pénz! Így csak akkor olvashatlak titeket, ha dolgozom.
Tegnap voltam védőnőnél, és rám hozta a frászt, mert a vérnyomásom 130/90 volt, azt mondta ez magas, figyelni kell rá, árthat a babának. Délután sirdogáltam, gondolom ettől nem ment le. :cry:
A vonalzómmal tényleg nem stimmel valami, úgyhogy még próbálkozom.
Úgy látom már csak nekem nem mocorog érezhetően a babám, de igyekszem türelmesen várni, hiszen az uh-on minden rendben volt.
Legyen nagyon szép napotok!
Panca
kpanca

Remélem, most jó lett! :wink:

Kép
kpanca

kpanca, nyugi nekem a dokinál mindig 130 körüli...sehol másutt nem mértem még annyit....(védőnőnél is 105 volt, otthon 115-120 körüli...) lehet neked is fehér köpeny szindrómád van:))
meg igazándiból úgy kellene mérni,hogy 15 perc nyugiban ülni, utána mérni. ne streszelj!!! a 130 sem magas. tartósan 140 felett az igen!! nyugi.
dimet

Dimet: Köszi, Köszi!

Kép
kpanca

Sziasztok!

Én már reggel megjártam a hadak útját, sajnos nem túl sok sikerrel. ( a kórházban voltam, mert nem jó a beutaló amit kaptam a terheléses vércukorvizsgálatra, és szerettem volna egy jót, mindenféle naplószámmal elátottat kapni. Hát ez nem jött össze.

Lányok! Valaki megtudja nekem mondani, hogy hogy működik ez a naplószám dolog? A magánrendelésen miért nem lehet ezt kapni?
Hétfőn voltam a dokimnál, írt beutalót, de naplószámot nem tudott ráírni, mondta, hogy azt kérjek a háziorvosnál. Ezzel nem is lett volna gond, mert úgyis mennem kellett volna a háziorvoshoz, de ő közölte, hogy ő erre a beutalóra nem tud adni naplószámot, és egyébként is engem a XI. kerületben kell ellássanak mindennel, mert ott folyik a terhesgondozásom.( a háziorvosom a XIV. kerületben van)
Megint rájöttem, hogy mennyire jó ez az egészségügyi reform! Mikor fogjuk ennek a hasznát látni, egyáltalán lesz olyan?! :?

Mirosz: igen, én inkább lányt szerettem volna, valahogy én olyan lányos anyukának érzem magam. Lehet hogy ez azért van, mert az első gyermekem lány, és őt szoktam meg, valószínű, hogy ez lehet az oka. No de nem baj, legalább helyrebillen a nemek aránya a családban. Vagy nem, majd még kiderül a végén :wink:

Üdv mindenkinek,

Móni

Kép
Kép
moni1973

Szia Móni!

Vérvizsgálat (Győrben legalábbis)
Védőnéni ad beutalót adatokkal kitöltve, majd doktorbácsi aláírja és lepecsételei (magánrendelésre járok én is). Naplósorszámot csak azon a napon lehet rá kérni, mikor a vérvétel megtörténik, és azt nekem ott a terhesgondozóban éppen ott lévő doki, vagy védőnéni adja.... Szerencsére nálunk a terhesgondozó és a vérvétel helyszíne egy helyen van!

Kép
Kép
times

mirosz, nem baj, majd jővőhéten elmegyek hozzá :)
nézzétek csak mit találtam :) biztonsági övet, és még sok mást is kölcsönözhetsz. 10ezer forintot kell letétbe helyezned, és ha visszaviszed akkor pedig levásárolhatod :shock:
http://www.minimano.hu/

Kép
mona76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?