A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Sziasztok!
Míra, akkor ezek szerint kaptál választ Henitől. Csatlakozom én is a véleményéhez. :wink:
HENIIIIIIII! Édesek nagyon a gyerkők. Szandinak mindig is tetszett az arca, annyira érett tud lenni... biztos érted. :roll: Benus pedig... NAGYSZEMŰ.
Györgyi! Hurráááá, semmi gond nem lesz. Szép lassan rendeződtök, tudtam én. Ne aggódj!

Mi megjártuk. Utólag könnyen mondták, hogy felesleges volt annyira betojnom, de inkább nem is válaszolok. Előre nem tudhattam. Az én drága fiam irtó édesen nemcsak végigaludta a szertartást, de az utána következő órákat is, pedig nem volt valami barátságos szalonzenekar-hangulat. :? Mindemellett mindenki megnézte a lurkót. Én örülök, hogy ezt nem kellett ébren végigasszisztálnia. Persze megkaptam, hogy nekem milyen könnyű, ilyen meg olyan jó gyerekem van. :shock: Benő édes, ügyes fiam volt, ez a lényeg. Kaptam tőle ajándékba, biztos látta és érezte, hogy izgulok miatta. Viszont ne tudjátok meg, milyen jó érzés volt hazaérni végre, és azért kis magzat is bőgött utána egy órán keresztül, csak feszült volt ő is... Ennyit a kiruccról. Bocsi, hogy kihagytam a lényeget. A hugom gyönyörű menyasszony volt! :D :D :D
vbea

Barbi

Hát képzeld én most ezt nem csináltam és szerintem ezért aludt jobban. Mi sohasem cumiztunk éjszaka, max pár perc és kivettem a szájából. Most hogy náthás volt, nem akartam hogy sírjon, mert csak betaknyosodna és mindig odaadtam neki. Hát egy gét alatt teljesen hozzászokott és ezért kelegettem fel éjszaka, hogy 10 percenként odaadjam neki. Most egyszer felkelt odaadtam neki, és amikor 10 perc múlva kiesett és sírt hagytam. :oops: Lehet hogy kegyetlenség, de tényleg nem sokat sírt és utána jól aludt. Szóval nálunk tutira ez volt a gond, de hál istennek már egyáltalán nem náthás. :lol: :lol: SZerintem próbáld meg egyszer kétszer, hogy nem adod neki vissza folyton, hát ezt nem lehet bírni te szegény. Légy kemény!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ja így nem rakom még át, de sajnos szerintem 5 hónapos koráíg tutira kinövi a bölcsőt így nálunk muszály lesz átteni, mert a kiságy nem fér be. Egyébként meg tényleg hallom hogy néha ahogy fordulunk nyikorog az ágy és ő is eélkezd mocorogni. Jó ágyatok van? :lol: :lol: :lol:

Kép
gyorgyi33

Eni

JAj de jó!!!! Gondoltam rátok te szegény! Ügyed Benő!!!!

Kép
gyorgyi33

Hahó lányok!

Heni,
gyönyörűek a gyerekeid!!!! Kívánok Szandinak minden szépet és jót erre az évre (is)!

Barbi,
Máté, mikor álmos kis cumizó mozdulatokat tesz a szájával, de én nem szoktam neki odaadni a cumit, hanem a pelust gyűri általában a szájához, azt "cumizgatja", aztán elalszik.

Ki-hogy bírta az óraátállítást? Nálunk előbb volt a fektetés, mert Máté már nagyon fáradt volt, szépen elaludt és 10 perc után hangosan sírva ébredt, nyugttgattuk, visszaaludt és álmában még felsírt többször. Ezer éve nem volt ilyen.

Masni
masni

Cancan!
Csak úgy ragyog a NAGYLÁNY! Látszik rajta, hogy nagyon jól sikerült a buli. Nagyon édesek a kis Mosolygósok. :D Isten éltesse sokáig Szandit!

Vbea!
boldog hófordulót Benedeknek!

Bocsi. De nem tudom a termést visszaolvasni, most is csak beugrottam. Rohanok is tovább.

Mindenkinek nagyon szép napot! 8)

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Szép hétfőt lányok!

Heni, gratulálok a Nagylányodnak a születésnapjához!
Beninek pedig a nagy szemeihez! :wink:

Mira, megrögzött "Vidásként" csatlakozom én is a Cancan privi üzenetében írtakhoz. Bármit is írt, az úgy van! :wink:

Györgyi, de jó, hogy sikerült végre normálisan aludnod!
Én még nem írtam, de ollllyan gyönyörű a képen Jázmin! És cseppet sem látszik, hogy beteg lenne.
Ezzel a cumivisszarakással én is bajlódom sajnos, bár már két este valamiért nem kérte, hanem anélkül sírta álomba magát egész gyorsan. Éjjel persze keresgélte. :?

Eni, Benő egy tündéri pasi! Úgy látszik, szereti a kalandokat, szerencsétekre.

Óraátállítást én úgy elfelejtettem, mint a pinty. Kicsit szórakozott voltam tegnap. Persze napközben feltűnt néhányszor, hogy nem stimmel valami. Este, altatás után állítottam csak át az itthoni órákat. Nálunk Sári és Zsombi sem érezte meg.

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Györgyi
Mi szinte mindig cumi nélkül alszunk el és csak éjjel szoktam visszaadni, amikor felébred, mert máskép nem képes visszaaludni! :( Már próbáltam hagyni, de akkor csak teljesen felébred. Igazából nálunk úgy szokott működni, hogy cumi nélkül alszik 5 órát, utána pedig még cumival 1-2-t és a 2. alvást pedig midnig cumival, de olyankor nem szokott felébredni, ha kiesik a cumi, hisz az már csak 3 óra alvás!

Masni
Mi meg sem éreztük az óraátállítást, Dani negyed 10kor aludt el! Pedig dilemmáztam, hogy mi lesz, de nem volt semmi. :roll:

Ja, és azt nem is meséltem, hogy jövő hét csütörtökön akarunk menni babauszira, ezért tegnap nagykádban fürcsizett nagyon nagy vízben apával és annyira élvezte, hogy az hihetetlen! Én kinntről aszisztáltam, de csurom víz lettem! :lol: Úgy látszik, csak fel kellett nőnie a feladathoz! Igaz, hogy mostanában már a kiskádban is nagyon pancsolt, ilyet régebben nem csinált.

Eni
Nagyon ügyi Benőd van! Legalább most már tudod, hogy nagyközönség előtt is megállja a helyét! :lol:
Egyébként Dani mindig akkor alszik a legjobban, ha nagyon sok ember van körülötte, meg akkor a legrendesebb!! Tegnap pl. a szülinapi zsúron a hordozókájában üldögélt és nézelődött 20 percet, amiben itthon kb 5 perc után bömböl ezerrel! :D Persze ilyenkor én is megkapom, hogy milyen áldott jó gyerekem van, aki egésznapalszik, meg nézelődik! :roll:

KépKép
barimami

Jó reggelt!

Köszönöm a válaszokat! :)
Igen, kaptam Cancantól privit, de a többiektől is érdekelne, hogy mennyire gyakran kellett magánrendelésre mennetek hozzá? Szerintetek elsőre oda jelentkezzem be? Nem fog akkor továbbra is magánba hívni havonta...?

Szép hetet Mindenkinek! :)

Mira
v.mira

Sziasztok!

Eni, örülök, hogy minden rendben volt, és utólag persze hogy könnyű okosnak lenni :)

Mira, üdv!!!

Szandi szülinapi jókívánságaihoz és a képek dícséretéhez én is csatlakozom :D

Cumi. Bene megrögzött cumizós, nála sajnos nem ment, hogy visszaaludt volna cumi nélkül némi sírás után, mert akkor meg felébredt. Ő külön szobában aludt a kezdetektől, nem mondom, hogy élveztem a masírozást éjszaka, de szerintem cserébe kevesebbet is ébredt fel, mintha együtt forgolódtunk volna. Nem minden éjszaka volt olyan, hogy masírozni kellett volna.
Viszont Györgyi leírásából látszik, mennyire mások a babák, hiszen ő meg akkor nem alszik jól, ha ott a cumi. :)

T

mtunde

Köszi Lányok, hogy így olvasatlanul is megbíztok a véleményemben. Miért is?????? :lol: :lol: :lol: :lol:

És köszönjük a köszöntéseket is! Még ma buliznak az oviban, aztán a héten jönnek az exsógornőmék is felköszönteni és vége. Azt hiszem ilyen hosszú szülinap már rég volt. Mondanom sem kell, hogy nagyon élvezi......

Eni: Benedekednek nagyon boldog hófordulót! és látod, milyen rendes fiacskád van!!!!

Az éjjelem nem volt valami fényes. Benus ugye nagyon jó alvó ( kopp-kopp) , mi meg mostanában iszonyú későn fekszünk le a férjemmel. ( éjfél-1 körül) Olyan jó este az a nyugi, pihi , amikor a gyerkőcök már alszanak és ropog a tűz a kandallóban. Tegnap teleettem magam, s- szerintem ez is lehetett a ludas, meg mielőtt lefeküdtem olyan rossz érzésem volt. Nem tudom miért, de rossz. És ilyenkor általában mindig megérzem, hogy valami lesz. Szandi ilyenkor általában lebetegedett. Most szerencsére ennyire nem jött be a megérzésem, de Beni 4 körül nagyon nyugtalan volt, morgott, forgolódott , ráadásul mintha melegnek is éreztem volna..... Felvettem, mert azt hittem büfiznije kell, de nem. Nem sírt, nézelődött. Csináltam neki kaját, de csak csócsálta nem evett belőle. Behergeltem magam, hogy biztos beteg lesz. Majd kb. 10 perc múlva nyomkodtam a cumit, szegénynek nem jött belőle semmi. (újfajta tápszer és a kislyukú cumi nem engedi át ) Plusszban most így reggel már rájöttem, hogy meleg volt a lakásban, mert férjem is szarul aludt.
Azért köhög kicsit - de ezt már 1 hónapja, néha melegebbenk érzem, de 36,5-nél nem megy feljebb. Tiszta hülye vagyok..... enni mondjuk Ő is nagyonkeveset evett reggel. 4 kor megevett 120-at ( direkt nem adtam neki többet ) és fél9 körül 60-70et. ennyi.

Barbi!
elhiszem, hogy csupa víz voltál. :lol: Nálunk is ugyanez van. Beni már 3 hónapos kora óta a nagykádban fürdik, részben ezért, részben mert annyira ugrált és mindig beverte a fejét, pedig a legnagyobb kiskádunk van.

Ja, képzeljétek - anyóssal teljesen normalizálódott a viszonyom. Majdhogynem olyan , mint régen. Ugyan azóta egy szó sem esett a történtekről, én egy kicsit óvatos vagyok vele. De kedvesen beszél hozzám, meg úgy viselkedik, mint régen. Néha átfut az agyamon, hogy bocsánatot kérek tőle a stílusomért, de aztán bevillan, hogy talán jobb nem bolygatni a múltat, mert ki tudja mit váltok ki vele......

megyek teregetni, meg főzni, aztán oviba, délután kori, úgyhogy nem nagyon leszek.

Heni

Kép

Kép
cancan

Sziasztok!

Heni! Nagyon jók a képek, és utólag is boldog szülinapot Szandinak! Elhiszem, hogy élvezi, hogy körülötte forog a világ! Örülök az anyósnak! :)

Eni! Örülök, hogy jól sikerült az esküvő, és ne foglalkozz azokkal, akik azt mondják, hogy nekünk milyen könnyű ilyen babával. Léna sem olyankor szokott nyűgös lenni, ha nagy társaság van körülötte. És boldog hófordulót Benőnek!

Barbi! Végül nem voltunk a piacon, mert Léna alvással töltötte a délelőttöt, viszont még csütörtökön kaptak sütőtököt. Szerintem iszonyú íztelen volt, de Lénának ízlett. Holnap fogom megsütni a másik felét.

Györgyi! Örülök, hogy jobb volt a mai éjszakátok!

Cumi témához nem tudok hozzászólni.

Viszont: mikor sétálunk??? :?: Annyira gyönyörű idő van!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Sziasztok lányok!!

csak most tudtam jönni, mert eddig lefoglalt,hogy szül a barátnőm és a pici lánya nálunk volt. :D :D

Tegnap szült (Jánosban) 4 kg, és 55 cm. Szofi lett a babuci neve.
Majdnem császározták, mert 37 cm a baba feje.

Remélem mindenki jól van, majd csak most fogom visszaolvasni,hogy mi történt az elmúlt napokban,,,

Cancan nagyon jók a képek! És Boldog Szülinapot a "kis ünnepeltnek!" :D :D

Üdv Míra!
Vendég

Bocsi

Mirától akartam kérdezni,hogy van babucid? esetleg várandós vagy? nincs vonalzód, azért kérdem... :D

Nagyon szép napot mindenkinek!!!! :D
Vendég

Kedves Gabi!

Kezdő babanetes vagyok, és csak érdeklődni jöttem, ezért nincs vonalzóm... :)
Van egy 22 hónapos kisfiam, és egy pár napos, két csíkos tesztem. És mielőbb dokit kéne találnom, szeretnék a Kútvölgyibe visszamenni, közel van, és ismerem már az egész emeletet, kívül-belül...
v.mira

Györgyi, Veronikusz, Gabbó, Tünde, Barbi, Heni, Zsófi!!! KÖSZÖNÖM. A köszöntést, és azt, hogy így drukkoltatok nekünk. Valóban, fantasztikus volt így utólag. Kis ügyesem. :lol:

Györgyi, nálunk is megy ez a cumivisszadugdosás. Ha már 10 percenként kiköpi és nem alszik vissza, na én akkor szoktam sejteni, hogy ide már valami komolyabb kell. :wink: Huzamosabb ideig akkor tud cumózni, ha ideges, és ezzel nyugtatja magát. Ha csak altatáshoz kell, akkor kiköpi, amint elalszik... és fel sem kel. :roll:

Emlékeztek, mennyit paráztam? Szinte minden félelmem, minden negatív dolog kezd elszállni, és Benő is egyre kiegyensúlyozottabb. Nem tudom, melyikünk van a másikra jó hatással, de működik. TI MEGMONDTÁTOK. :idea:
vbea

v.mira, láttad a táblázatot az előző olldalakon?
ha gndolod, beteszlek. kérek születsi évet, orvost ( ha lesz :) gyerek nevét (aki már van, annak születési dátumot is), kiírás dátumát, szülésznőt... tudom, pár napos tesztnél sokminden még nem tuti, de a meglévő adatoka beteszem...
hadd szaporodjon az a pocakos lista is!

mtunde

Masni

Szia! Nekünk szerencsénk volt az átállással, jó éjszakát hozott!! :))

Eni

Boldogságos két hónapos évfordulót!!! :lol: Te írtad, hogy valamilyen tasakba teszed el a tejet fagyasztani? Hol veszed? Ja és örülök, hogy nyugodtabb vagy!!! :)) Séta csütörtökön?

Gabó

Hát én ezért akarom, hogy ne szokjon annyira rá a cumira, legalábbis éjszaka. De egyébként nincs is nagyon, mert már csak kizárólag sétakor cumizik. Nem annyira kell neki, akkor is kiköpdösi egy csomószor. :roll: De szerintem éjszaka szerencsésebb, ha nincs cumi. Én egyszer a torka alól bányásztam ki, meg is ijedtem. :roll:

Barbi

Gratulálok a fürdéshez, biztosan édes volt!!! :lol: :lol: :lol:

Heni

Remélem nem lesztek betegek!!! Örülök, hogy jobb a viszony anyóssal, olyan rossz haragban lenni.

Zsófi

Nekem csak a csütörtök jó. :( De akkor nagyon szívesen. Mintha azt írtad volna, hogy az neked nem? Vagy mégis?? :lol: :lol:

Mira
Gratula a teszthez!!!! Jól választottál dokit!!!! :lol: :lol:

Kép
gyorgyi33

Köszönöm a kedves fogadtatást, szóhoz sem jutok! Tényleg nem szeretnék ide pofátlankodni, látom, jó kis összeszokott csapat! :)

Kórház infó: az előbb beszéltem Zachnárné Erikával (jóban voltunk anno, a nevem alapján nem tudta, ki vagyok (nem is vártam, 2 év után!?), de kérte, mondjak valami konkrétumot magamról, ahogy belekezdtem, megismert! :) ). Azt mondta, nincs semmi infójuk a kórházról, teljes a bizonytalanság és a káosz bent, kihat mindenre és mindenkire! Nagyon sajnálom Őket, szörnyű lehet így élni a mindennapokat. Azért is hívtam, hogy ajánljon dokit, négyet mondott, Vida volt az egyik, de azt is hozzátette, annyian vannak nála, hogy folyton fut, rohan, és mivel én problémás leszek sajna, nem biztos, hogy hozzá kéne mennem... :(
Teleki dokit ajánlotta még, aki szakmailag nagyon jó, de mindenkivel 3 lépés távolságot tart. :( Ismeri innen valaki??? Kérek szépen infót róla, lécci, lécci, lécci! :)
Köszönöm!!!

Ja, ápr.1-én ír alá szerződést a kórház az OEP-el állítólag (vasárnap...!?), de már abban sem biztos, hogy másodikán meg tudja mondani, mi lesz velük...!? Rémes!
Úgyhogy, újat Ő sem tudott mondani, mint amit itt Ti már leírtatok...
v.mira

v.mira!

Összeszokottak vagyunk ugyan, de úgy természetes, ha mindig jönnek új és új kismamák!!!
Várom az adatokat :)

Hát elég elkeserítő a dolog... pláne, hogy az utolós pillanatig senki nem tud semmit... Én még csakcsak szülök ugye valahol, de hát nekik ez a munkájuk és a megélhetésük!

mtunde

Hali lányok!

Heni,
látod, az idő mindent megold, örülök, hogy megint helyreállt a családi béke az anyóssal. Szerintem sem érdemes foglalkozni a múlttal, örülj inkább, hogy most minden oké.
No meg, hogy Beni nem lett beteg :-)))

Mira,
üdv a fedélzeten :-) És gratulálok a kétcsíkos tetszhez!

Séta,
bizony, bizony, mikor sétálunk??? Nekem bármi jó :-)

Hát nekünk sajna nagyon is érezhető az átállás, vagy a levegőben van valami? Máté ma is nyüglődve aludt/alszik el, nyöszörög-nyugtatgatom.

Masni
masni

Lányok, nekem max a szerda du jó sétára, utána 3 napig suliban leszek, de írtam már, hogy ha nem jön össze, majd legközelebb csatlakozok!

T

mtunde

Sziasztok!

Mira!
Üdv a csapatban és gratulálok a teszthez. Jó egészséget! Kit ajánlott még Erika?

Bocsi hogy eltüntem, de Szofi nagyon nyűgyös volt tegnap. A két elvás helyett csak egyszer aludt, összesen 1,5 órát. Most bújt ki két kis foga, így összesen 6db van már és szerintem jön a többi. Kap Viburkol kúpot és Panadolt is, ami hol segít, hol nem. Szegényke úgy felvonyít néha... rossz hallgatni.
Van még egy gondom is. Elfogyott az aranyárban mért tápszerünk és nem hajlandó semmi mást meginni. Próbáltam zab-, szója-, riszitalt natúr, kakaóval vagy édesítve, de semmi. Két korty és visszadja az üveget. Próbáltam forralt tejet is de dettó semmi. Úgy néz ki nincs más hátra, vehetek megint tápot, pedig minden joghurtot megeszik.
Azért van jóhír is. Tegnap is az esti kaja után csak reggel 6-kor kelt enni. Kár hogy a nappaliban aludtam el és így össze vagyok törve. :? Na de majd ma! :D

Gabriella!
de jó, de jó! Lett egy druszánk! :D sok boldogságot a barátnődéknek!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Üdv mindenkinek!

Szia Mira! Épp minap hiányoltam, hogy nincs pocakos itt, isten hozott. Ha végül nem is Vida doktornál sikerül kikötnöd, azért elmondom, hogy a véleményem: mint a többieké, de már leírtam a róla szóló topicban.
Zachár Erika is nagyon jó választás, de hát őt már ismered. Olyan jó lehet két csíkot látni megint, irigyellek. Én is lassan hangolódom.

Többiek,
látom minden jó, ha vége jó (Györgyi, Eni), és isten éltesse a kis Nagylányt! (Cancan) Fel sem eszmélünk és rendezni lehet az első szülinapos bulit. Egyébként a bulizáshoz: tényleg nem gyenge két hónaposan lakodalomba menni, és először én is paráztam, amikor mi három hónaposan a táncegyüttes karácsonyi bulijára elindultunk. Ott sokan voltunk viszonylag kis helyen, élő népzene, rengeteg gyerek, kicsik, nagyobbacskák. De nem volt semmi gond. A gyerekek egymással foglalkoztak, teljesen lenyűgözték Melindát, a zenére aludt és nem zavarta a tánc, sürgés-forgás. A barátnőm kisbabája a hordozójában aludta végig. Most próbákra is bemegyegetünk majd, mert készülnöm kell az év végi vizsgámra, de bízom benne, hogy azt is jól fogja viselni, más gyerekek is el sertepertélnek ott és a társaság meg úgyis kell, mert sajnos a családban nincs pici gyerek.

Kórház téma:
ilyen hülyeség jutott eszembe, hogy ha lenne most a héten, elmennénk szülőszoba látogatásra. Nehezen képzelem el, hogy lehet, h nem lesz többé az a hely, ahol életünk legszebb óráit csináltuk végig. Persze, azért hülyeség, mert ha gyerekkel a karomon oda állítok (Melinda még csak szopizik és nem tudnám itthon, Kecskeméten hagyni), szóval ezzel is csak arra emlékeztetném őket, hogy mi van ha...
Megyek, kezdődik a reggel, szép napot!
memme

Sziasztok,
meg kell osztanom az örömhírt veletek, mert csoda tötént:
a lányom az ágyában aludt egész éjszaka!!!!! csak szoptatni vettem ki és utána vissza. mindez ordítás nélkül sikerült!!!! (eddig vagy a hasamon aludt vagy a babakocsi mózeskosarában, de ágyban soha)
és e Kép y kép:

Kép
Kép
Kép
manóka28

Szépjóreggelt,

hát hogy legyen ez a séta? Ezeket az időpontokat találtam a hozzászólások között:
Szerda - Tünde
Csütörtök - Györgyi
Péntek - Ancsa
szinte mindegy - Zsófi, Masni, Heni

Barbi? Eni?

Na, lányok? Csütörtök? Péntek???
Vagy szerda? :-))

Manóka,
micsoda ügyes lány, gratulálok!!!

Masni
masni

Jó reggelt mindenkinek!

Manóka

Hát el tudom képzelni, hogy örülsz neki! Gratulálok! Édesek a képen!!!

Masni séta

Sajnos nekem tényleg csak a csütörtök jó már. A hétvégén még úgy volt, hogy másik időpont is jó lehet, de nem. :( De akinek jó a csütörtök jöjjön velem!!! Szerdán meg Tündével! :))

Na ki jön? Én mindenképpen megyek csütörtökön vagy a Ligetbe, vagy a Szigetre, kinek hol jobb?

Merci

Mostmáraztán!!! Tessék jelentkezni, de rögtön! Jól vagytok? Biztosan fáradt vagy te szegény! :lol:

Kép
gyorgyi33

Sziasztok!

Mira! Én Telekinél szültem és szívesen válaszolok a kérdéseidre vele kapcsolatban! Ha lehet priviben, jó? S a szülésznőm is Erika volt, de őt ha ismered akkor nem kell bemutatnom:)!

Olvasgatlak Titeket továbbra is ám lányok!
Édesek a babák!

Ancsa! A barátnőddel mi újság? Jól vannak már????

Mindenkinek kellemes napot!!!
marcsim

Veronikusz,
nem próbáltad a Dentinox gélt? Igaz, ezt én is már csak akkor dobom be, ha látom, hogy nagyon oda van, és nem is lehet belőle sokat. De jó akut fájdalomcsillapító, és tényleg sikerült egy-egy bedörzsölés után megnyugodnia. És a Chamomilla ch 15-ös is használt.
memme

Tegnap este akartam jönni, de nem működött ez a dög babanet. :twisted:

Lányok, az utóbbi napokban kicsit eleresztettem magam kajálás ügyileg, és több mint egy kg visszajött. :cry: :oops:
Az ok, hogy nem fogytam, de jó lenne legalább ezt tartani. Nacikban nem érzem, de a pocakomon-gyomromon látszik sajna.Brr..... Utálom, hogy ilyen vagyok, úgy látszik, ha tényleg nem változtatok ÉLETMÓDOT, hiába minden.

Benus az 1 hónapja tartó hurutos köhögésre ráfázott ( picit folyik az orra ) és sajna csúnyábban köhög. Délután megmutatom a dokinak, nem hiszem, hogy nem tudunk ebből kimászni. Már nagyon unom......Kedve jó, talán kevesebbet eszik, de nem vészes.
Séta: nekem csak a holnap (szerda) jó - ha Beni nem lesz taknyosabb. ( csütörtökön kori, valszeg pénteken is - de ha nem, megyünk moziba Bean-ezni :lol: )
Ja, ma reggel sikeresen elaludtunk ( fél 8kor lecsaptam az órát, hogy még 10 percet pihizek , és negyed9 után nyitottam ki a szemem ) Úgyhogy ma megúszta a kisasszony az ovit.
Megyek takarítani a szobáját!

Heni

Kép

Kép
cancan

Jó reggelt, illetve már napot! :D :D

Manóka
, gratulálok,hogy Judit már az ágyában alszik!Majdnem 2 hónaposan ez már nagy dolog ! :D :D
Nagyon aranyosak a képen!Egyik kicsi másik pici... :D
Hogy boldogulsz velük? Van segítséged?

Mira
Kinél szültél 2 éve? (lehet,hogy írtad, csak nem emlékszem - csak a szülésznőre) Irigykedem a "teszt" miatt. Mi is most próbáljuk a tesókát összehozni. :D :D

Durcáékról tud valaki??
Vendég

Sziasztok!

Nem tudja valaki, hogy hol árulnak Hap-tapi szőnyeget? és érdemes venni? :shock: :shock:

köszönöm a válaszokat
eva
eva1

Jav: Hab-tapi szőnyeget akartam írni
eva1

Halihó!

Szép napot mindenkinek!

Heni!!!

Útolag, de nagyon boldog szülinapot kívánunk Szandinak!
Csodaszép és tényleg annyira sugárzik a boldogságtól, és gondolom így Ti is!
De hát a fiatok is elbüvőlő, ezek a szemek!

Séta,
Györgyi ez jó ötlet!
nekünk a szerda lenne jó!
Csütörtök az nehezebb ügy, az oltás és az uh miatt.
De aki tud jöjjön mindkét nap!

Tünde akkor szerda? Hány óra?

Barbi,
de jö lehetett ez a fürcsi!
Hova mentek babauszára?

Györgyi,
remélem a mai éjszaka is jó volt.
Szopival mi a helyzet?

Marcsi,
Aranyos vagy, köszi
igen jobban vannak,
pénteken haza is mehettek
Baba még a pocakban!

Mira,
üdv a csapatban!

Veronikusz,
De jó ügyes kislány Szofi baba!
és egész éjszakát a kanapén töltötted?

milyen táp az amihez ragaszkodik?

bocsánat a hibákért, de egy ujjal írok mert Lara itt van a vállamon.

puszi

Ancsa

ancsaboszi

Heni

Jobbulást! :( Akkor megint nem sétálunk együtt. :(

Eva

Én a Visegrádi utcában vettem, ott van egy nagy bababolt. Ha arra a puzzle szerűre gondolsz.

Ancsa

GYere már csütörtökön is. :lol: :lol: Szopi az nem túl jó, sajnos. HA ébren van, mindent csinálna, csak nem enne. össze-vissza nézeget, stb. Így akkor etetem főleg, ha alszik és tudom, hogy nagyjából mindjárt felébred. NA így eszik valamennyit. Azért remélem nem fogyott, ma este mérem a tiszta súlyát, a hetit. :roll:

Kép
gyorgyi33

Szia Éva,

Valamelyik Auchan újságban láttam.
Nem tudom, hogy még akciós e, de ott egész jó árban volt.

Lehet hogy már lemaradtunk róla :cry:
Pedig én is akarok venni, azért is figyeltem fel rá!

de most megnéztem az újságot a neten, és ott már nem látom benne a Hab-tapi szőnyeget!

Ancsa

ancsaboszi

Sziasztok!
Én is itt vagyok, bár senki nem hiányolt :( Persze Barbin kivül :D
Tényleg: Barbiiiii????

Megvagyunk- megvagyunk, csak Martinnak ötezerrel jön a köv. foga és emiatt 2-3óránkénti ügyeletben vagyok éjjel-nappal. Éjjel is nagoyn nyugtalan, alig bírom megvigasztalni, vmelyik éjjel is 1órán keresztül csititgattam, ilyen még nem is volt. A ma éjjel tűrhető volt, de lehetne jobb is. Nappal sincs el egyedül. Mostmár négykézlábra áll és himbálja magát, nagyon édess! Ez jó szerintetek?!

Manóka!
Nagyon szépek a gyerekek, és gratulálok, hogy a kicsi az ágyában aludt! Ez tényleg olyan nagy szó!!!!!! hasfájás hog yáll?

Heni!
Szandit Isten éltesse utólag is!!!! Nagyon szép a képeken és gondolom, hogy örül a szülinapi maratonnak :lol: Beni meg egy kis cukipofa! Gyönyörű és én annyira Téged látlak benne!!!!

Eni!
Benőd nagyon ügyi, hogy nagyfiú módjára állta a sarat a lagzin! :lol:

Györgyi!
A szopi szitu ismerős. Én már úgy csinálom, hogy beviszem a nagyágyra, beszorítom a sarokba, magamhoz húzom (fekve szoptatok) és próbálok mindent kivenni a szeme és keze ügyéből, így nagyjából arra koncentrál amire kell :lol: Már csak attól félek nehogy elutasítson!

Dobok képet!

Fogacskáim :lol:
Kép

Kalaposan Kép

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!
Tegnap engem se engedett fel hülye babanet, most meg rohanok, mert Dani nyűgösködik, lassan le kell raknom aludni megint!

Séta nekem nem nagyon jó ezen a héten, megyünk oltásra, meg úsziba, meg jön anyós, meg unokatesók és egyéb vendégek különböző napokon :( Plusz még van egy turizás programom is péntekre.

Ancsa, a Vízipókba megyünk, ami a 3. ker-ben van, egy magánmedencébe (az Aquincum hotelben is tartanak órát, de az sokkal drágább). Mondjuk így se olcsó (3800), de minden hétköznap van délelőtt, ami nekünk nagyon fontos, mert Andris össze-vissza dolgozik, így akkor tudunk menni, amikor jó nekünk.
A másik 3. kerületi csak 266, de az csak szombat este van 5-től 6-ig, ami eleve nem jó, mivel akkor a férjem általában dolgozik.

Zsófi!! Azt akartam kérdezni, hogy szerinted para, ha akkorra kapunk időpontot, amikor Daninak ennie kéne? Ugyanis rájöttem, hogy péntek az nem jó, mivel csüt. oltás és múltkor is nyűgös volt köv. nap, csüt viszont csak fél 11re van időpont és ő pont akkor szokott enni... :?: talán ki tudom húzni a reggeli etetést 8ig és akkor már nem olyan rossz. Csak mert mintha azt mondtad volna, hogy te rögtön utána etetsz. Ott helyben szoktál?

Na puszi mindenkinek!

KépKép
barimami

Steffikém, egyszerre írtunk! Ez telepátia! :lol:

Tényleg, Merciii??

KépKép
barimami

Jaj, persze azt akartam írni, hogy a másik, ami a Szérűskerti usziban van, az csak 2600 ft, nem 266 :)

KépKép
barimami

Steffi

Én is hiányoltalak, csak nem írtam, de tényleg!!! :lol: Persze hogy jó, hogy négykézlábra állt! Miért kérdezted? Ez teljesen normális nem?
NAgyon jók a képek! Martin neked még mindig ezt csinálja? Azt hittem egyszer vége lesz. Néha, ha nem sikerül álmában megetetnem, akkor szinte letakarom a fejét, hogy ne lásson semmit. Szegényke, de így legalább eszik valamennyit. Tudod mint a lovaknak a szemellenző, csak előre lásson, oldalra ne. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Barbi

Kár hogy nem jó a séta! Ja és vigyázz az usziban, meg ne fázzatok!!!

Kép
gyorgyi33

Sziasztok!

Ktina! Nem felejtettelek ám el, de elvileg csak holnap mentünk volna először, viszont az egyik baba lebetegedett, így toltuk 1 hetet. De igen, az Aquaszigetbe megyünk, és majd mindenről beszámolok! írsz te is egy kicsit részletesebben a debreceniről? Köszi!

Barbi! Nekünk azt mondták, hogy ne egyen 1 órával az uszi előtt, és mivel Léna elég bukós, még így is van, hogy bukik öltöztetés közben. Most már azért kevésbé. Mi 1-re járunk, és ő is fél11-11 körül szokott enni, aztán 2-fél3 felé. Én ilyenkor ott megetetem, és aztán tud aludni egy jó nagyot. Szombaton elaludt szopi közben, de még csak egy body meg egy harisnya volt rajta, és nem ébredt fel, amíg öltöztettük. Arra készülj fel, hogy főleg először, jól el fog fáradni. A Rubinban van külön szoptató sarok berendezve a női öltözőben. Majd mesélj, hogy milyen volt.

Marcsi! Gyere gyakrabban, ha tudsz!

Steffi! Nagyon aranyosak a fogak! Miért ne lenne jó, hogy hintáztatja magát? Léna 1-2 hete kezdte, ebből lesz majd a mászás, először állítólag hátra, aztán előre! Ügyes kispasi Martin!

Éva! Mi is a Visegrádi utcában vettük, szerintem megéri, Léna szereti. Arra vigyázz, hogy ne legyenek benne nagyon kis darabok, mert ha már lesz olyan ügyes, hogy szétszedje, akkor megrágcsálhatja, lenyelheti! Jól lehet pakolni is, mi vittünk magunkkal síelni is, és így nem érezte idegennek a helyet!

Mira! Üdv köztünk, gyere bátran! Én is Erikával szültem!

Séta: Nekem sem jó már a szerda, de a csütörtök az jó! Margitsziget? Remélem nem romlik el az idő!

Az átállás óta Léna nemhogy kicsit később kelne, hanem kifejezetten hamarabb, negyed7-kor!!!! Kezdek fáradt lenni!

És végül muszáj közzétennem aktuális kedvenc képemet, tegnap készült. Állítsatok ám le, ha sok Lénából!

Kép

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Zsófi

Akkor csütörtök!!!! Nekem mindegy, bár a Liget közelebb van és egy kcisit többet sétálhatnánk, de tényleg mindegy. :D
Ki jön még???

Kép
gyorgyi33

Györgyi! Nekem jó a Liget is, oda gyalog megyek, kb 20 perc séta, a szigetre meg villamossal, kicsit tovább tart. Akkor legyen Liget, hacsak nem jobb valakinek a sziget! Ki jön még? Fél4?

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Sziasztok!
Látom, mire idejutottam, megoldódott a sétaügy... Ancsa, sajna nekem húzós lett a szerda most, mert utána 3 nap suli, és rájötem, hogy holnap du vásárolni kell és főzni is a fiúknak valamit :) A bébiszitterekről nem is beszélve, de ők mirelitpizzát szoktak kapni :)
Szóval nagyon hajtós lenne a holnapi nap, de orvoshoz is kell mennünk! De jövő héten bepótolom!!!

A hab-tapi tényleg nagyon jó, később is, ha képes egy helyben maradni a gyerek, jó kis hőszigetelő. Bene mondjuk sportot űzött abból, hogy lemásszon róla :) De későbbm meg puzzle-nek lesz jó nekik!

mtunde

Steffi.... :) de ugye úgy jó, ha most, hogy jöttél örülök/ünk neked? :)

Szép a mai kép-termés is (Zsófi, Steffi)
Manóka,
fogadd elismerésem. Amikor leesett nekem, hogy ők testvérek... és amikor belegondoltam, hogy hasonlóra készülök...
memme

Memme!
Nekünk a Dentinox nem jön be és azt hallottam,hogy még gyógyszertáros is bevallotta, hogy nem sok mindenre jó. De azért aranyos vagy. Néha kenem vele neki, de semmi hatása. Chamomillát én is adtam. Hát most az se volt túl nyerő. :oops:

Cancan!
Jobbulást Bencének! :cry:

Ancsa!
Humánát issza. Most vettem Baby-Fitt Humánát. Ez se olcsó, de most van egy kis időm tovább törni a fejem. 8)
Igen a kanapén. Oldalfekvésben úgy, hogy ott feküdt a férjem is mögöttem. :wink: Sok jó ember .... :lol: 8)
Majd írok, de délelőtt nemvoltunk itthon.

Steffi!
nagyon édes! :D

Merci!
hogy bírod? Hiányolunk! :D

Kórház téma:
én ma azt hallottam nem hivatalos forrásból, hogy a szülészetet lehet hogy átadják privátba. Szóval fizetős lesz. De ez nem biztos, csak zet is beszélik.

na megyek, mert szalad a ház....
szép napot mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

steffi: hasfájással egész jól állunk, már nem szenved annyira.adom neki a sab simplexet, így csak kicsit erőlködik szegényke.
ha nagy sírást rendez, akkor az inkább csak azért van, hogy kézbe vegyem, de hát a második gyerekek sorsa az, hogy ez így nem megy. :( nem beszélve arról, hogy most volt Ricsinek egy kombinált műtétje (sérv+ herelehozatal), így ő is több törődést igényel, jobban oda kell rá figyelni, nehogy a fenekére huppanjon stb.

Kép
Kép
Kép
manóka28

Manóka! Ez valami hihetetlen. Ha belegondolok, hogy Bene egykorú a te Ricsiddel... és nekem bőven elég ő is :)
Akkor az igaz, hogy a 2. már beleszületik egy kialakult rendszerbe, és sokkal többet kell alkalmazkodnia? Veronikusz, Lilluska, ez nektek is szól :)

T

mtunde

Barbikám!
Helyzet?! :lol:

Köszi a dicsérőket, örülünk :lol: :lol: :lol:

Zsófi!

Akkor Martin mászik hátrafelé :shock: Wow! Még jó, hogy felvilágosítottál. És ebből mikor lesz előrefele??

Györgyi!
Hát igen már szopi kezdetekor néha abbahagyja, ha még nem indul be a tejleadó reflex. Kis türelmetlenem :D Tényleg remélem, hogy nem ezért fog elutasítani :(

Veronikusz!
Ha nem akarsz ne válaszolj, de Szofi meddig szopizott és most miért kell neki táp?

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Györgyi, Steffi! Egy barátnőmnek a kisfia is nagyon érdeklődő volt szopi közben, ráadásul a nagyobb tesó még állandó programmal is szolgált. Ő azt találta ki, hogy egy pelenkával letakarta a kisfiú fejét, íhy félhomály volt, és semmi zavaró látvány nem volt...

mtunde

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?