A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Indi, Fenistil cseppről én is lebeszélnélek, nagyon erős "kábító-szer" :) germicid C kúp ehhez képest könnyűdrog :D

a mézben lévő icipici virágpor is allergizálhat, de ez olyan baromi ritka, kb mint a botulizmus.
A tejjel kapcsolatban meg inkább emésztési problémák szoktak előjönni első körben (puffadás, hasmenés stb), először itt kéne "jeleznie" Dominónak, ha nem bírja a tejet. Istinél sokáig így volt, aztán majdnem 2 éves korában ezek is eltüntek, azóta issza és szereti a tejet, szóval akkor sincs semmi, ha most még nem jön be, késöbb még mindig lehet újra próbálkozni.
de csak találgatok, ha pár nap múlva új próbát tesztek, majd csak elválik, mitől lett pöttyes Dé.
votiv

Deni! Bálint nagyon édes. Olyan nagyfiúúúúúúúúú
(Zsan féle beszólás :mrgreen: )

Reccáék és Veráék is csudaédesek! :lol: :lol: :lol:

Ábelnek sok +++++++++++++

Lencsinek is ++++++++ csak a tuti kedvéért!

Neet! már kötetsz?!!?? De jó!!!!! :D

Angi ma rájött a toll -ki -bekapcsolására :lol:
Tegnap és ma is nagyon nehezen aludt el. Jön a telihold vagy mi szösz?

puszi mindenkinek

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

No ezt a témát jól körüljártuk :lol: Köszönöm szépen a sok hozzászólást, akkor most jegeljük a kérdést és egy hét múlva viszatérünk rá.

indianyo

D egyedüli mászákálása! :lol: Már én is alig várom Angi elsőjét. Már vittem ki kiscipőben, kézzel sétázva, s egyfolytában a kutya játékaira startolt rá :mrgreen: Mi lett volna ha leengedem?! :shock: :mrgreen: :lol:

Zuz! írtad még régebben, hogy megvan neked a Szívek Szállodája 3évadja. Kölcsönkaphatnám átvételre? Mindegyiket? :wink: :mrgreen:
gödibarbi

Barbi, jövő hétfőn lesz telihold! de vmi lehetett a levegőben, mi is nyűglődtünk az elalvással. bezzeg engem nem kell ringatni, megyek is :) jó éjt mindenkinek!

votiv 8)
votiv

Innen is jójcakát, megpróbálunk holnap jönni, ah sikerül felébrednünk időben!

indianyo

INDI,
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ. Én asszem ilyesmit sikítanék, és a leghosszabb nyelű lapáttal, bármivel, jó messziről, jó laposra!!! Ártalmatlan? Már ahogy rádnéz, az is kész.... ááááááá... és ezer és kétezer köszönet, h nem tetted be a képet, csak a linket. Én azt hiszem, ha ilyennel találkoznék, meghalnék. 10 centi??? Nekem az egy centi már jáááááj. Inkább 2 szántóvetős szülés. :lol:

Diószegi nekem ma útbaesik a szakdoga felvétel és leadás között, kiugorjak, lesz valaki?

JOHI!
NAGYON BOLDOG NEVED NAPJÁT!

neet
neet

Neet!
Mi tuti ott leszünk. A fél 11-et céloztuk be, ded alvásától függ.

Kép
Kép
zuzmo1

Jó reg!

Zuz, Deni, Neet :) Domingó most aludt el (6-kor ébredt), úgyhgoy mai tali kimarad sajnos. Nektek jó trécselést!

Barbi :) Úgy látnálak már Angival együtt, jártok valamikor a városban?

Még mindig lógok a mélekkel, egyszerűen képtelenség levelezni ezzel az internetsebességgel :(

Szép napot!

indianyo

a msot nálunk 9 óra, de ze a babanet midnen nap más időt mutat :evil:

indianyo

Szép álmokat Domingó! :D

Zuz,
okés, ha úgy alakul, kinézek, bár 11 körül a Múzeum krt-on kell már lennem, de majd meglátom, hogyan végzek. (megismerjük még egymást? :wink: )
neet
neet

Jó reggelt/délelőttöt/napot :)

Hankának Boldogságos névanapot Kép

Neet,
ha sikerül megtalálni a játszót ÉS Füles szokásosan nem alszik be a legrosszabbkor, akkor ott leszünk, de úgy olvastam, Zuzi, Vera és Deniék is ott lesznek, meg Indiék, ha felébrednek :)
Asszem Johié valójában április 16 Kép
És külön gratula neked a beköttetett HP-hez :D

Méz: persze, ez is allergizálhat, de olyan ételt mondjatok, ami nem! Apósom az almára allergiás pl..... és botulotoxinok nem csak a mézben, hanem a húsfélékben is bőven lehetnek.

Indike,
Vera-Kisün javaslata sztem nagyon is ésszerű és jó :) így kiderül, mi okozza a gondot :)

Lányok, no pókpara!! Mo-n nincs olyan pók, ami halálos marású lenne, maximum, ha a szomszéd őrült pókológus és elszabadultak tőle a tarantnellái.. ez azért elég kis eséllyel bír.. Én spec jobban utálom a poloskákat és a kicsiny németül beszélő bogarakat (sváb), a lakásban, tehát inkább néhány cselő és egyéb pók a kertben, amelyek jól befalják a nemkívánatos vendégeket. A pókok hasznosak, ne bántsátok őket, már ha nem is kedvelitek....

megpróbálok visszaolvasni, és ha tudok, még írok :)

csók

Macsek
macskanyu

ILYEN PÓKOK VANNAK ITTHON??? :shock: :shock: :shock: azt hittem, a darázspók a legnagyobb... na megyek, megmondom Samnek (ő a házi farkaspókunk), hogy ilyet még ő sem tud :D

Porcsin,
szija, nagyon köszi a pókos linket! Lánykád hogy van? A lassú gyarapodása megoldódott? Most már másfél éves lehet kb., nem? :)

Indi,
hát én sikítozva menekültem volna :shock: :shock: sajnos van egy igen erős rovarfóbiám... Dominó popója jobban van?
Idő és babanet: nekem néha van egy olyan gyanúm, hogy a babanet egy teljesen más tér-idő-kontinuumban van :mrgreen:

Barbi,
Dóci is pörgött tegnap este ezerrel, Marci is nehezen aludt el... lehet, hogy valami van a levegőben :?

Leni,
te egy hős vagy, ha kibírod, hogy ne kérdezd meg :D

Ancsi,
mit jelent az, hogy a házi tej még "higítva is erős"? Lencsinek puszi :D

ennyire futotta, hív M.A.R.C.I.
kisün

Jajj, még akatam mondani: tegnap a drága lányom, du-4 től folyamatosan evett: egy öblös tálka gyümölcskompótot, egy túrórudit, 2szelet sajtos-paradicsomos szendvicset, fél fürt szőlőt,az apja jégkrémjének a felét (eltarhálta tőle), 2 szelet citromos sütit, még egy kis kompótót, az én tőkehalamnak(vacsorám lett volna), a felét és utána még reklamált, de nem mertem többet... és hát persze a vacsoratejcsit...

...és most reggelizik, de már mutogatja a tálkát, ogy: "helló, fogy a kajám!!!!"

szerintetek??!

életében nem evett ennyit....
macskanyu

Macs,
hja, a halálos csípés a legkevesebb sajnos a fóbiánál :lol: De legalább el tudom választani a gyűlölettől, és messziről szeretem a pókokat, meg tudom, hogy nagyon hasznosak, meg nevet adok nekik, aztán elmenekülök :mrgreen: Pont a múltkor mondtam Karcsinak, hogy remélem, a lányom a hüllőket választja, és kigyókat gyűjt majd, vagy bármit, csak ne rovarokat :lol:

v
kisün

Macs,
mint amatőr természetbúvár azt mondanám, hogy jön a tél, és tartalékol :mrgreen:
kisün

Gondolod? :mrgreen: de akkor miért nem gyűjtöget mellé? :mrgreen: sajnos semmi bíztató jel arra nézvést, hogy téli álmot is akarna aludni... pedig bírnám :mrgreen:

eddig velem etette meg a maradékot, most meg nincs maradék, de az üres kanalat lenyalhatom.. :mrgreen:
macskanyu

Viszont őrült édes, mert újabban azt játtsza, hogy az üres tálkájából megeteti a babáját és a macit....
macskanyu

Leánykák! Dél után is lesz még valaki a játszón? MErt 10.20-kor induló hévvel el tudnánk jönni, de akkor csak fél 12 után érnénk oda.

indianyo

Hankának boldog Johanna-napot! Johinak pedig boldog vágyott Johannát :wink:

MAcs :) nálunk is felütötte a fejét a midnent elsöprő zabálás :shock: Gyűjtik az erőt a kőcök a tavaszi angy rohangáláshoz :lol:

Vera :) popóra tegnap este kentem kenőcsöt (sose szoktam, de msot ez vis maior, kicsi illatos drága popsikenőcs, enm tudom a nevét, de biztosan ismered) És most jól van!

áááááá lehet, hgoy mégse tudunk emnni, dedecske még midnig alszik, én se láttam ma még a fürdőszobát, akkor passzolok és jövő hét

indianyo

Macs,
nyilvánvaló, hogy azért nem gyűjtöget, mert még nincs hová elásni :mrgreen:

Indi,
mi akkor már biztos nem leszünk ott :(

v
kisün

Vera,
feltalálja magát!! valamelyik nap kint voltunk délelőtt az építkezésen, én az egyik helységben árgyaltam a kivitelezővel, addig Füles a nappaliban pakolászott, itt tartják a munkások a cuccaikat, kaját stb. Ameddig nem fogtam gyanút a békés csendtől, addig telepakolta a munkások gumicsizmáit( karimáig!!!) fa és hungarocel törmelékkel... :mrgreen:
macskanyu

OFF:

ha valakinek kell beagle kölök, akkor szóljon :) most 7 hetesek :)

OFF vége
macskanyu

Sziasztok!

Macs,
nocsak, Nett Marciőánja mégiscsak kirágta a kerítést? :mrgreen: :lol: :lol:
Füli annyira jó fej és hihetetlen h mennyire mások a lányok!!!!! :lol: ;)
(megszólalt a biológus :mrgreen:)

itt tiszta őrültek háza , minden kaja-pia nem-nem, ellenben folyamatosan mondja h tetyék-tetyék - a kéé helyett most ezzel kér, de hogy mit, azt csak a Jóisten tudja
éjjel még hányt egy csomó de én voltam a hülye mert örültem h este iszogat :roll:

Indike,
úgy örülök, hogy ezzel a fürdőszoba-dologgal más is így van :roll:
még nem eszik Ábel egyedül, hagyom néha, hogy kísérletezzen - ez a kajától meg az idegállapotomtól függ :mrgreen: )

jó talizást talizóknak!!!! :D

Leni,
akartam írni pü-t, még nem sikerült, majd vmikor támadok (ekcéma-ügyben)

Barbi,
múltkori pü átment?

Kép

Kép

:D
szrekuc

bocs az elírásokért közben Ábel itt alkot :roll: :lol:

Kép

Kép

:D
szrekuc

Köszi mindenkinek az antibigyós megnyugtatást. Viszont elvileg ma lett volna az utsó nap, és már tegnap se adtam be neki, mert elfogyott! Remélem ezzel nem csináltam nagy bajt, hogy két napot lecsaltunk :roll:

Indi: szekrény váuuu, nagyon kafa!

Barbi: részvétem :(

Mása: Orsi már igazi kislány!! mennyit nőtt!!!
egyszer összeröffenhetnénk, mert hozzátok pikk-pakk eljuthatok! (tudod én Csepel citiben lakom ;)

Kata: mi az a HPV vírus :roll: butarylie...

Pocak: :P Szia! Micsoda Apjukod van! Le a kalappal! Élvezd ki minden percét, hogy kicsit kikapcsolhatsz!

Zsan: az a jó ebben a babakocsiban, hogy qva drága és ez messziről látszik is rajta :)
Koleszterin: orvos barátunk mondta, hogy kajálással csak nagyon kis mértékben lehet csökkenteni sajnos...ezért én minden este itatok Apával egy pohár vörösbort ;)
ja és a jóminőségű étcsoki is kiváló a koleszterinre -ezt a patika magazinban olvastam!!

Minden Szülinaposnak és Névnaposnak Sok-Sok BOLDOGSÁGOT!!
NAGYra nőjjetek!!! :)

Leni a bálvány!! :lol:

Deni: Zsan hsze után nekem is a pápa mozdulata ugrott be B-ről, de gondolom Ti akartok madj unokát azért :)

Ancsi: az olivaolaj nem éghet oda! Egy időben én azt használtam (nem az extra szűzet csak sima szűzet) sütéshez is, mert olvastam egy cikket, hogy a napraforgó ég legelőbb aztán jön a többi és az oliva valahol a végén van a sornak. Most kukoricát használok, ha pl palacsintát sütök vagy rántott húst. A többihez ugyanúgy olivát. A Plusban ki lehet fogni akciósan, csak ne sansa legyen ráírva, mert az már vegyi eljárással nyert olivaolaj-maradék.

Neet: tegnap este mi is megettünk egy tibit :) annyira mondta a Hajós a tvben, mi meg hagytuk magunkat befolyásolódni :mrgreen:

Indi: ez a PÓK! :shock: Hát én valami nagy lapáttal alányúltam volna és eldobtam volna a szomszéd kertjébe, jó messzire !!

Fiúk mind nagyon szépek és nagyok a képen!!
Benke is igazi kisfiú már!!!!

Rylie
rylie

Hétfőn olyan rossz napunk volt...egy kolleganőmnél voltunk látogatóban és neki 16 hós a lánya és úgy beszél már mint egy két éves, amit én is elismertem, hogy tyű tényleg milyen szépen beszél. De...valahogy folyamatosan az volt az érzésem, hogy azért vagyunk ott, hogy az ő kislányát dicsérjük és, hogy Kamilla mellett még jobban kidomborodjon az ő lánya ügyessége-esze-stb stb..
Pl én mondtam, hogy Kamilla bizony hisztizik ha valamit nem kap meg, erre ő, hogy hát az ő lánya sohase hisztizne! Kamilla kipakolja a konyhaszekrényt, óóó az ő lánya max egy dolgot kivesz és ennyi.
És persze egy párszor megcsapta Kamillát amire az volt a lányom reakciója, hogy kerülte és a mindig a másik irányba ment játszani..
Erre a másik kolleganőm ilyet mond: óó hát Kamilla majd biztos jól el lesz az oviban, de XY IGAZI Vezéregyéniség lesz!!! Annyira degradáló volt és olyan rosszul esett... :(
És én hülye még azt is beismertem, hogy vannak napok amikor szarul akár depisen is érzem magam, persze erre megint kontrázott, hogy ő sose és csodálkozó szemekkel nézett, majd persze elmesélte, hogyha dolga van akkor az anyósnál akár egész napra is otthagyja a kislányt :? erre már nem is mondtam semmit, mert teljesen nyomorultul éreztem magam :(

tisztára szar anyának éreztem magam estére.. Apjuk meg itt mondta, hogy ne foglalkozzak vele, lesz még ilyen!
Ez igaz, csak valahogy akkor is rosszul esett, hogy ott voltunk négyen és mindenki az ő kislányát csodálta és mi meg asszisztálni voltunk csak ott :?

De tegnap egy barátnőmnél voltunk ahol szintén 16 hós a kislány és ő bíz hisztizett ugyanúgy mint Kamilla és vele is jól megbeszéltük, hogy minden OK mivelünk :)

Na ezt muszáj volt elpanaszolni, mint első ilyen élményt...

Rylie
rylie

Indi: szerintem szép kis pókocska. :) Na jó, én se fognám meg, de megnézni érdekes.

És csak semmi lapát!!!!!!!!!!

Ma megkapta Tündérem a 2 hós oltását és a másik combijába a meningo-ellenit. Én majdnem sírtam. :oops: De persze nem, nehogy megijesszem a gyereket, akinek egyébként csak az nem tetszett, hogy lefogják. :roll: Viszont állítólag összement a születési óta. :lol:

Kép
Kép
tinu

Tünde: szülésnél sose mérnek jót, szerintem ;) Mienk ded 56-nak lett mérve és az 54-es rucikat hordta egy csomó ideig.

MAcs: evés-ha magamból indulok ki azt mondanám, hogy jövő héten menstruálni fog a lányod, de ez kissé még korai lenne az ő esetében :P 8)

Móni: én nem kaptam szuper gyors receptet tőled :cry:
Küldjél nekem is plíz!! :)

R
rylie

Rylie: az ilyen anyákat én is utálom. Én ugyanezt éreztem a szülés után a szobatársamnál. Bezzeg az ő gyereke nem sír és milyen gyönyörű, és milyen nagy és milyen..., ugye??? És még csodálnom is kellett hozzá. Pedig az én lányom sokkal cukibb volt még Belmondós orral is. :evil: :D

Kép
Kép
tinu

Na de az a vicc, hogy ugyan az 56-os ruhák picit nagyok voltak neki, mikor hazajöttünk a kórházból (elvileg 56 cm-vel született), de jelenleg 62-es ruhákat hord. Most akkor hogy lehetne már 55 cm (amit a védőnő ma mért)?! Én inkább a kórháznak hiszek ezesetben.

Kép
Kép
tinu

VÉREHULLÓ FECSKEFŰ:
voltunk bőrgyogyóban, és rákérdeztem. erre a fajta szemölcsre nem ajánlják, mert ez irritálhatja, inkább a közönségesre. szegényt ma jól megkínozták, mert nem akart kijönni neki, ráadásul a végén azt mondta a nő, hogy lehet, hogy ez most nem is szemölcs, hanem zsírmirigy volt. MI? majd pont ott , azon a helyen, pont ugyan olyan, mint eddig az összes, más lesz, mi? ettől függetlenül, ha újra lesz szemölcs, fogok kérni tőletek füvet, mert csak azért is ki akarom próbálni. ja, és ahogy küszködtek Lencsémmel, levert a víz, elkezdtem remegni, mire megkérdezte az asszisztens: "anyuka rosszul van? le kéne ülni, mert nem tudjuk elkapni!" :DDDDDDDDD

Indi!
lehet, hogy a rovarcsípéstől nem voltál magadnál :DDDD. a tabletta meg erősebb is.

a cseppeket most látom, hogy Votiv is kábítószernek minősíti :), aggályaim kifejezésekor a házi dokink aszonta, hogy a Fenistil cseppek pont olyan gyenge, mint a felnőtt Cataflam és a Cataflam cseppek közti különbség. Lencsin semmi önkívületet nem vettem észre, sőt, volt, hogy 11-kor úgy kellett ágyba kergetni. most olvasom, hogy "Fiatal gyerekeknél ingerlékenység. "--> lehet, hogy ezért volt olyan ingerült?:))))))))) 1,5 évig nem bontottam ki a cseppet, most se kellett volna, mi?

botulotoxin miért nem lehet a bio mézben? a termelési technológia, biztos porvételi hely kizárná? ha ez 100%, hogy így van, akkor áldozok bio mézre. habár, elég ritka az előfordulása, meg tán ránk már nem olyan veszélyes. utána kellene olvasnom, esetleg, ha vki talál erre von. szakirodalmat, szívesen olvasnám.

és TE JÓ ÉG!!!! ilyen pókot láttál????????????????????????? én ettől össze is tojtam volna magam!

Kisün!
arra gondoltam, hogy a házitejet, ha felhígítod felesre, akkor is több zsír % van benne, mint a boltiban. vagy nem? mintha a háziban 4-5% , lenne, lefölözés után. (mi már úgy vesszük, hogy a tejszínt lenyerik róla)

Macs!
nálunk is L. összeszedte és darabokra törte a hungarocellt, majd egy mocskos szivacsal végig törölt MINDENT! :D

Rylie!
a sansát (olíva) ismerem, úgymond egy Európában eladhatatlan szemetet megpróbálnak még rásózni a magyarokra, 7-800 Ft/liter áron!!! pedig ez az olaj még rosszabb szvsz, mint a napraforgó.
és majd gyere el hozzánk, ott agyon dícsérhetjük mindkét gyereket. én azt mondom, hogy SZERÉNYSÉG, mindenek előtt. az utcán le szoktak szólítani, mert Lencsi magában mondókatöredékeket mond, és ha olyan kedve van, idegenekkel is beszél. idősebb gyerekes anyák megkérdezik, hogy hány éves, hogy már így beszél. én elmondom, hogy noha 1,5 , de adottság, alkat kérdése a beszéd, nem kell ennek különösebb jelentőséget tulajdonítani, ugyanis mindegyik elkezdi mondani, hogy bezzeg az övé nem beszél. és? az enyém meg bezzeg nem marad meg velem nyilvános helyen, csak babakocsiba zárva tudom egy helyben tartani, ma is rohantam utána a rendelő minden szegletébe, mert ez a mániája.

Tinu!
a kórházban nem jól mérnek, mert ruhamérő szalaggal mérnek. a védőnő meg elvileg egy csúszkás izével. le tudod te is ellenőrizni, csak 1 méteres colstok kell hozzá. nálunk 1 számmal MINDIG nagyobb a ruha, mint ahány centis Lencse. minél nagyobb lesz, annál pontosabban meg fogják tudni mérni a magasságát. :)

TALI:
nem tudtunk menni, mert 12-ig a Gázműveknél írattuk át az órát, 1,5 órát töltöttünk ott el, kb. 1 óra után Lencse elkezdte azt a fajta vonyítását, amitől a falra mászok, és ha itthon csinálja, mindig kap is érte (kiságyba tétel, stb.). eeeeee (magas fejhangról indít, majd gyorsan mélyre vált). az ügyintézők egyre többet cacogtak (CCCCCö), mígnem az egyik adott neki egy Tigázos labdát. Lencse aszonta 2 perc múlva, hogy "ne téjet a labdát, nem-nem,nem-nem", elhajította és kezdte előről a vonyítást. :)
ancsipancsi

Csak az utolsó 2 oldal megy:)

Rylie, :)
édes a sztorid én annyira szeretem a hozzád hasonlókat :) :)
legközelebb vigyél a tyúknak egy jó nagy tükröt ajándékba rózsaszín szegéllyel és a nyelébe rakott fényképtartóval..booáááá :twisted: :twisted:

Indi, :)
én is bírom a kerti életet :D
a pókkal a világból ki lehet kergetni, bármi mást megfogok bármikor :wink:

Tinu,
engem is későn okosítottak ki, hogy az 56-os méretet kár megvenni, a 62-es kezdet tökéletes nem baj ha picit nagy, max 2 hét és belenő :) :?

Ja és Rylie,
humanpapilloma (HPV) - a méhnyakrákért felelős vírus, azaz a vakcina a méhnyakrák megelőzéséért van

Ancsi,
úgy bírom, hogy nem fog ki rajtad semmi téma a tudatosság jegyében..... egy csomót okulok a hsz-idből :)

Kép
akata

Névnaposoknak pedig boldogot!!!!!

DóciMarci kettős nagyon édes és tök hasonlítanak egymásra :)
és a többi képeket is nézegetem a különböző talikról és szülinapoktról (Bendi) és minden csöppség olyan de olyan aranyos, többször rakjatok fel képeket :)

Kép
akata

Szrek,
Szegény Ábel :( mielőbbi bulást nektek!!!

Kisün,
De jó a vasárnapi képetek :) Édesek a testvérek együtt!!

Indi,
Milyen szép pókot láttál :shock: :)

Leni,
Irigyellek, amiért meg tudod állni a kíváncsisságodat :)

Macs,
Micsoda étvágy :shock: :) A kutyik ajiba mennek?

Rylie,
Ez az anyukás sztori nagyon gázul hangzik, szerintem ez mérhetetlen tapintatlanság, ahogy vki írta SZERÉNYSÉG!!!

Hankának nagyon boldog névnapot :) és ha jól emlékszem Zsanci te is ma tartod, ugyi? :wink: Akkor neked is nagyon bódogat :)

Kép Kép
curse

Kata!
igazán aranyos vagy. te meg pneumo ügyben tüzeltél fel. de mindenképp várok 2 éves koráig, hogy ne kerüljön 40eFt-ba.
ancsipancsi

Rájli,
:mrgreen: hát ez nem valószínű, mármint hogy menstruálni kezdjen :mrgreen:
és nehogy már kiakadj ezen a szupergyerek dolgon!!!! Nálunk a családban is van egy, igazi kis tündér egyébként, de ezt úgy érte el szerető édesanyja, hogy a gyerek születésétől 3 óránként evett, ha kért, ha nem, ha előbb éhezett meg, nem kapott semmit, mondván: szokja meg a rendszerességet, később járókában élte az életét, hogy ne zavarja dolgozó-főző-háztartásozó stb anyukáját és szegény sokat üvöltött egyedül a járókájában is... nade udományos alapon, délelőttönként és délutánonként 2-2- órát foglalkoztak vele és fejlesztették ezerrel. Ennek eredményeképp a gyermek másfél éves korára olyasmi lett, mint az általad említett XY. Ilyen áron soha ne legyen nekem "rendi" gyerekem..... inkább egy eleven neveletlen Fülöpkém... vagy neked Kamillád :D :D

Ancsi,
a holstein frízek teje, frissiben fejve átlegosan 3,5% zsírtartalmú, a magyar tarkáké max 3,8 csak kirívó esetben fordul elő ennél magasabb és a házi tejek nagyrészt frízektől vannak. :) tehát felezve sem erősebb, mint a bolti :)

Szrek,
gyóóógyulást Ábelnek!! Ha iszik, az jó, akkor is, ha később hány, mert valamennyi akkor is fel tudott szívódni és minden csepp kincs! Próbáld meg a köménymagos levest, a kömény fertőtlenít és nyugtatja a gyomrot, valamint tápanyag is kerül be a pocakba! Hasmenés-hányás esetén sokat segít :)

Én tök másképp csinálom a házi kenőmájast :)
Máj lesüt naaagyn kevés oliván, mellé mogyorónyi vereshagyma finomra vágva, egy gerezd paradics, egy karika paprika, só-bors-majoránna, ha készen van, akkor túrókrémmel, vagy vajkrémmel,( esetleg házi vaj+túró fele-fele) összeturmixolom.
Negyed annyi krém, mint máj. Nyammmmm.... :)
macskanyu

ááááááááááá
nem jól fejeztem ki magam! :)
elsőre feles tejet kell a gyereknek adni (habár én ezt sose tartottam be), azaz a boci tej felezve majdnem a duplája zsír, mint a bóti tej felezve.

májkrém recept nyami! a hagymát stb-t bele is kell sütni??
ancsipancsi

Jesszus Kisün,
hogy neked micsoda memóriád van, még emlékszel rám a több mint egy évvel ezelőtti néhány hozzászólásomból? :shock: :) Köszönöm az érdeklődést, lányom már el is múlt másfél éves. Ma sem az a miss Röfi típus, és nem is egy haspók (ha már a pókokról volt szó), de nem panaszkodom, mert növöget és okosodik szépen. A súlya talán egy kicsit az átlag alatt van, de azt hiszem ő ilyen alkat.

Indi,
köszi az invitálást az írásra, majd próbálkozom, de annyira pörög ez a topik, hogy elég nehéz lehet lépést tartani veleltek.

Ja, és ha már idetolakodtam, akkor lenne is egy kérdésem. Mostanában nem valami pihentetőek az éjszakáink, pedig azelőtt 8- fél 9-től reggel 7-ig aludt a lány. De most annyira fogzik, hogy még napközben is ingerlékeny, amire még rátesz egy lapáttal, hogy nem is alszik jól éjszaka. Szeretném kipróbálni a chamomillát mielőtt durvább szerekhez folyamodnék, de nem tudom, hogy milyen adagolásban kell használni. Tudna valaki segíteni? Előre is köszönöm és bocs hogy ilyen hosszú lettem.
porcsin

JOHI,
boldog névnapot!!!

Boldogot a hakának is :)

Jó talizást a talizóknak. Szép időt fogtatok ki :) Tök jó :)

Macs, Tinu,
én Neethez hasonlóan a lapátot RÁ tenném :oops: Nagyon félek/irtózom a pókoktol :x . és ha itthol találok egyet a lakásban, akkor figyelem melyik oldalról tudnám megkörnyékezni, hogy agyonüssem :oops: :evil: :oops: aztán még megnézem, hogy jól el legyen lapítva. Szemét dolog, tudom....... De mentségem legyen, hogy ha férjem itthol van és pókot látok, akkor hangosan kiáltok neki én meg fel az ágyra, és várom míg kitessékeli a hivatlan ízeltlábút :lol: :D :wink: Az az érdekes ha Orsival sétálunk és épp mászik egy pók, akkor elmondom, hogy ez egy pókocska és hősiesen hagyom hogy másszon tovább a "kis drága" :twisted:

Rylie,
de jó ötlet :) Mikor jönnétek el?! 8) Mi a Petőfi utcában lakunk. Itt van kint a játszótér. Nem kell messzire menni ;) A barátnőddel meg ne is törődj!!! Kissé elfogúlt, szerintem! :evil:

Ébredt a lányom, később jövök.

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Ancsi,
bele bizony :D és kimaradt, hogy én is csirkemájból csinálom :)

Rájli,
ehhez a jó-rossz anyasághoz még... nem tudom, hogy a jólneveltke drillezve lett-e, vagy ő a szuperkivétel, de tul.képp tök mindegy is. Ha szereted Kamillkát és sokat nevettek, játszotok, akkor már mitől lennél rossz anya??? Nem attól jó anya valaki sztem, ha az élete-gyereknevelése és a gyereke is olyan, mint a szirupos nőlapokban idealizált kép. És ugyan már miért ne lehetnél fáradt-elkeseredett és depis néhanap, ha okod van rá? Hogy Kamillka hisztizik? Tök normális élettani jelenség, együtt jár a fejlődéssel.Nem hiszem, hogy van olyan ember a földön, akiknél mindig minden habos-rózsaszín és orchideaillatú. Lehet, hogy a szuper-anyuka csak magának nem vallja éppen be a saját szomorúságát, fáradtságát stb. Ettől most jobb neki? Hogy mindenkivel csodáltat egy képet, ami lehet, nem is igaz?
Egy rossz pillanatod ne legyen emiatt!!!!
na eldugulok :)
macskanyu

HANKÁNAK!!! BOLDOG NÉVNAPOT! az előző hsz-ban rosszúl írtam, bocsi :oops: :oops: :oops:

Mása
szmagdi

Porcsin,
15ch vagy 9 ch utóbbiból kevesebb kell. Ha nyűg a foga miatt, akkor 3-5 bogyó a 15ch-ból :)
macskanyu

Mivel ma is voltunk Fülessel életcsepp-gyűjteni, mindenki megvidámítására felteszem a kedvencemet és kívánok szépséges tavaszt :D

Kép

Ő pedig a segítségem volt, garantálan minden érdekeset észrevett

Kép

és egy kedvencem: Füles a szeretett mackóját is meglovagoltatja :)
Kép
macskanyu

B most azt csinalja... ;) megprobalok kicsit kepbe kerulni

Reku, :( :( :( soksok ++++++++++ nektek! de remelem jobban van mar az a gyermek!

Neet, szakdoga befejezesehez gratula ;) :)

Ruzi, Bendi ebben a sapkaban :D halali edes kis kolyok :D

Kisun, gyermekeid nehezen tagadhatnak le testverseguket ;) nagyon aranyosak :)

Votiv, te mindig olyan szepeket mondsz :)
a torta turokremes-gyumolcsos sajat kesztimeny (termeszetesen :lol:). egesz jo lett, de Kisputyi sokkal jobban elvezte a gyertyakat, h el lehet fujni oket, aztan Apaval ujra meggyujtatni, es mar fujni is el... (a kepen is ez lathato :D)
az ajandek egy allatkerti csaladi nap, de meg ezzel adosak vagyunk, mert esoben ez megse lett volna annyira elvezetes :roll: csak itthon "csaladi napoztunk" ;)

Leni, boldog nevnapot a lanynak! es sztem tok jo, h ilyen titkolozosak vagytok ;) :D

Indi, huu ez a pok! tok izgi ;) nalunk csak kicsik vannak, bar ha egykupacba gyujtenem oket, sulyban talan kitennenek egy akkorat :mrgreen: ja es vkinek itt a topikon mar volt ilyen pokja (marmint a kertjeben :lol:)

Rylie, ne foglalkozz az ilyen emberekkel! egyreszt: mondani barmit lehet, masreszt: attol meg semmivel sem jobb az o gyereke, h nem hisztizik (majd fog :mrgreen:), nem pakolaszik, stb. (sot! ;)) meg egyebkent is: a lanyodat te ismered legjobban, es innen kezdve mindenki azt mond, amit csak akar, ugyis melletalalnak :lol:

Ancsi, meg all a javaslatom noveny-ugyben ;) csak szolj
beszed: en meg epp azt szoktam probalni magyarazni, h semmit sem jelent, h vki 2 evesen meg nem beszel ;) szinte mindig van vki, aki beprobalkozik, h megbeszeltesse B-t ("hogy hivnak?", "hany eves vagy?" meg egyeb hasonlo ertelmes), aztan amikor mondom, h meg nem beszel, altalaban kiderul, h az illeto gyereke, unokaja, akarkije is csak x evesen kezdte. na ugye 8). micsoda izgalmak... :mrgreen:

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

es meg egy kep, ha nem baj :D

Kép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Sziasztok!!

Én is jönnék hozzátok Jubehoz hasonlóan! Én is a kútvölgyiben szültem, Jubeval egy időben nagyjából! Én nem csak azért mennék át, mert magánosítják valószínüleg a kórházat, hanem mert a dokim is cserben hagyott!

Nekem Urbán doktornőt ajánlotta egy ott dolgozó ismerősöm! De ettől függetlenül szívesen vennék minden "értékes" infót róla is és mindenről, amit a kórházról fontosnak tartotok! Persze visszaolvastam azért, hogy ne kelljen kétszer leírnotok mindent! :D

Előre is köszi nektek!!

Dóri

Kép
nagydora

Sziasztok,
meg tudnátok mondani nekem, hány napnál nem régebbi házassági akvi-t kell vinni a kórházba?

köszi,

Z.
zulu

Még nem tudtam visszaolvasni, de

MINDENKINEK NAGYON KÖSZÖNJÜK A MEGEMLÉKEZÉST!!! :lol:

És csatlakozunk a "gyermek fal, mint akit 2 hónapja éheztettek" táborához! Én sem értem... jön a hideg vagy mi van????

Indi, tök jó, hogy popópöttyök múlóban!! :P

Igyekszem behozni a lemaradást, és akkor majd még....

Hehe, én mint bálvány??? - a súlyom/termetem már megvan hozzá :lol: megjegyzem, ha anno tudom, hogy ekkora karriert jelent "tudodkinél" szülni, kapott volna egy kis suskát a szerencsétlen :lol:
leni

Zulu,
egy éven belülit

Recca,
Benke nagyon jóképű legény lett :D És lehet, nem beszél, de nagyon beszédes szemei vannak :)
macskanyu

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?