VÉREHULLÓ FECSKEFŰ:
voltunk bőrgyogyóban, és rákérdeztem. erre a fajta szemölcsre nem ajánlják, mert ez irritálhatja, inkább a közönségesre. szegényt ma jól megkínozták, mert nem akart kijönni neki, ráadásul a végén azt mondta a nő, hogy lehet, hogy ez most nem is szemölcs, hanem zsírmirigy volt. MI? majd pont ott , azon a helyen, pont ugyan olyan, mint eddig az összes, más lesz, mi? ettől függetlenül, ha újra lesz szemölcs, fogok kérni tőletek füvet, mert csak azért is ki akarom próbálni. ja, és ahogy küszködtek Lencsémmel, levert a víz, elkezdtem remegni, mire megkérdezte az asszisztens: "anyuka rosszul van? le kéne ülni, mert nem tudjuk elkapni!"

DDDDDDDD
Indi!
lehet, hogy a rovarcsípéstől nem voltál magadnál

DDD. a tabletta meg erősebb is.
a cseppeket most látom, hogy Votiv is kábítószernek minősíti

, aggályaim kifejezésekor a házi dokink aszonta, hogy a Fenistil cseppek pont olyan gyenge, mint a felnőtt Cataflam és a Cataflam cseppek közti különbség. Lencsin semmi önkívületet nem vettem észre, sőt, volt, hogy 11-kor úgy kellett ágyba kergetni. most olvasom, hogy "Fiatal gyerekeknél ingerlékenység. "--> lehet, hogy ezért volt olyan ingerült?:))))))))) 1,5 évig nem bontottam ki a cseppet, most se kellett volna, mi?
botulotoxin miért nem lehet a bio mézben? a termelési technológia, biztos porvételi hely kizárná? ha ez 100%, hogy így van, akkor áldozok bio mézre. habár, elég ritka az előfordulása, meg tán ránk már nem olyan veszélyes. utána kellene olvasnom, esetleg, ha vki talál erre von. szakirodalmat, szívesen olvasnám.
és TE JÓ ÉG!!!! ilyen pókot láttál????????????????????????? én ettől össze is tojtam volna magam!
Kisün!
arra gondoltam, hogy a házitejet, ha felhígítod felesre, akkor is több zsír % van benne, mint a boltiban. vagy nem? mintha a háziban 4-5% , lenne, lefölözés után. (mi már úgy vesszük, hogy a tejszínt lenyerik róla)
Macs!
nálunk is L. összeszedte és darabokra törte a hungarocellt, majd egy mocskos szivacsal végig törölt MINDENT!
Rylie!
a sansát (olíva) ismerem, úgymond egy Európában eladhatatlan szemetet megpróbálnak még rásózni a magyarokra, 7-800 Ft/liter áron!!! pedig ez az olaj még rosszabb szvsz, mint a napraforgó.
és majd gyere el hozzánk, ott agyon dícsérhetjük mindkét gyereket. én azt mondom, hogy SZERÉNYSÉG, mindenek előtt. az utcán le szoktak szólítani, mert Lencsi magában mondókatöredékeket mond, és ha olyan kedve van, idegenekkel is beszél. idősebb gyerekes anyák megkérdezik, hogy hány éves, hogy már így beszél. én elmondom, hogy noha 1,5 , de adottság, alkat kérdése a beszéd, nem kell ennek különösebb jelentőséget tulajdonítani, ugyanis mindegyik elkezdi mondani, hogy bezzeg az övé nem beszél. és? az enyém meg bezzeg nem marad meg velem nyilvános helyen, csak babakocsiba zárva tudom egy helyben tartani, ma is rohantam utána a rendelő minden szegletébe, mert ez a mániája.
Tinu!
a kórházban nem jól mérnek, mert ruhamérő szalaggal mérnek. a védőnő meg elvileg egy csúszkás izével. le tudod te is ellenőrizni, csak 1 méteres colstok kell hozzá. nálunk 1 számmal MINDIG nagyobb a ruha, mint ahány centis Lencse. minél nagyobb lesz, annál pontosabban meg fogják tudni mérni a magasságát.
TALI:
nem tudtunk menni, mert 12-ig a Gázműveknél írattuk át az órát, 1,5 órát töltöttünk ott el, kb. 1 óra után Lencse elkezdte azt a fajta vonyítását, amitől a falra mászok, és ha itthon csinálja, mindig kap is érte (kiságyba tétel, stb.). eeeeee (magas fejhangról indít, majd gyorsan mélyre vált). az ügyintézők egyre többet cacogtak (CCCCCö), mígnem az egyik adott neki egy Tigázos labdát. Lencse aszonta 2 perc múlva, hogy "ne téjet a labdát, nem-nem,nem-nem", elhajította és kezdte előről a vonyítást.