Sziasztok!
Zöldi! Szeretem olvasni, amiket írsz, sokat lehet tanulni belőle! Nem ezért vagy tanárnéni véletlenül?
Kata! Köszi, hogy engem is említettél! Bár tegnap nem igazán a pozitívumomról voltam híres, de jót sírtam este és már a régi is vagyok! Ja és egyetértek! Néha még magamat is nyávogósnak érzem, szóljatok rám, nem akarok idegesítő lenni és nem vagyok sértődős egyáltalán!
Veramami! Szerintem ez így szuper, a hasmenés is szokott babás tünet lenni, ha jól tudom itt is volt már többeknek is!
Lilaliba! Megírsz minden adatot mondjuk priviben és nagyon szívesen beteszlek a táblába!
Ezt írta a mai horoszkópom: (mérleg)
A türelmetlenség csak akadály. Adjon időt rá, hogy szépen kialakuljanak a dolgok, meglátja, így gazdagabb lesz az élete.
Pont tegnap este döntöttem el, hogy most már nem csinálok semmit! Nem is hőmérőzőm, elraktam jó messzire! Attól úgy sem fog megjönni! A dokihoz csak akkor megyek ha meglesz a maradék két eredményem! Addig vagy megjön, vagy nem! Ha megjön akkor sem megyek most el 3. napi vérvételre, mert csak idegesítem magam! Szóval sza..ok rá az egészre!