A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

katica, korán volt még bocsi. :oops: MEgkérdem páromtól megyünke olyan helyre ahol meg lehet venni. Neked útba esne ?
Vendég

Jó reggelt lányok :)

ÁÁÁÁÁ furcsán vagyok, nem tudom... tegnap este, egész este mintha meg akarna jönni érzésem volt. Éjjel, hajnalban szúrkált a hasam, most meg hasmenésem volt, de ettől legalább minden fájdalom elmúlt.

Dobom a görbém is, mehetett volna feljebb is, nem?

Olvasok vissza, de írni sztem csak du.-án este tudok.

Babaimádó: örülök, hogy túl vagy és, hogy jó az eredmény :)

Többieknek is puszik!!!!

Kép

Veramama
veramami4

boni: privi megy mindjárt.

katica
katica30

Sziasztok.
Nekem kéne egy kis segítség, indulok a Máv korházba (pestre) tudtok nekem mondani valakit aki jó nőgyógyász és aranyos ,nagyon fontos lenne :cry:
tibu

tibu: sajnos én nem, nézz be talán egy MÁV kórházas topikba. Baj van? :(

Veramama
veramami4

vera: nekem tetszik a görbéd. :wink: drukk+++

katica
katica30

veramami ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

holnap reggel megyek 11.napi vérvételre :lol:
Vendég

Sziasztok!

Zöldi! Szeretem olvasni, amiket írsz, sokat lehet tanulni belőle! Nem ezért vagy tanárnéni véletlenül?

Kata! Köszi, hogy engem is említettél! Bár tegnap nem igazán a pozitívumomról voltam híres, de jót sírtam este és már a régi is vagyok! Ja és egyetértek! Néha még magamat is nyávogósnak érzem, szóljatok rám, nem akarok idegesítő lenni és nem vagyok sértődős egyáltalán!

Veramami! Szerintem ez így szuper, a hasmenés is szokott babás tünet lenni, ha jól tudom itt is volt már többeknek is!

Lilaliba! Megírsz minden adatot mondjuk priviben és nagyon szívesen beteszlek a táblába!

Ezt írta a mai horoszkópom: (mérleg)

A türelmetlenség csak akadály. Adjon időt rá, hogy szépen kialakuljanak a dolgok, meglátja, így gazdagabb lesz az élete.

Pont tegnap este döntöttem el, hogy most már nem csinálok semmit! Nem is hőmérőzőm, elraktam jó messzire! Attól úgy sem fog megjönni! A dokihoz csak akkor megyek ha meglesz a maradék két eredményem! Addig vagy megjön, vagy nem! Ha megjön akkor sem megyek most el 3. napi vérvételre, mert csak idegesítem magam! Szóval sza..ok rá az egészre! :lol:

Kép
bettike
Eger

Sziasztok csajok!!!!!

Bocs a hülye kérdésért, de akkor Robcsin kívül mindenkinek kisfia lesz a topikról???????
A 2007. júliusi topikba is kb 20-5 az arány a fiúk javára...... Mi van itt kérem??????????? :lol:
E

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

BEttike

TE aki táblánkat gyártod sebtibe?
Ennyire neki vagyol keseredve?
hogy hőmérődet messzire elvetve
várol ama megváltó mensire?

küldöm neked mégegyszer izibe :O)))

(nekem 60 nap volt a max) :cry:
Vendég

Enikő,
majd én javítom az arányt! :wink:
Vendég

Boniko te nyertél! Nekem 52 volt a max! Na majd most megelőzlek! :lol: Holnapra jó csapolást!

Ceniko! Így van! Szín tiszta fiús topic! És te is ezt a vonalat erősíted látom!

Áfi! Visszafelé olvastam a topicot, aztán már majd megölt a kíváncsiság, hogy hogy lett nektek degutok, meg mi is az az állat!
Jó, hogy elkaptátok!

Kata! Tegnapi és tegnap előtti próba képek??

Monyóka már megint el van tűnve nagyon! :twisted:

Sőt nagyon sokan el vannak tűnve! CSak nem sztrájk és lemaradtam róla! :lol:

Kép
bettike
Eger

Ceni nem akarják, hogy kihaljon az emberiség! ugyanis nagyon kevés a férfiembör, nélkülük meg....... :lol:
Vendég

Szilbee szép a babás görbéd :wink:
Vendég

Jó reggelt,

Kata: nagyon egyetértek!!!!!!!!!!

Áfi, örülök, hogy meglett degu. Tennél listát,, hogy akkor kikkel is találkozunk szombaton?

Szezso, ehhez nem kell, csak vállalkozói, mert ez gyermekfelügyelet néven fut. A családi napközihez (elöször azt szerettünk volnaÖ kell végzettség vagy tanfolyam. De én szociálpedagógus volnék, és mentálhigiénét tanulok, gy nekem nem kellett volna. (a kolléganömnek igen)

Hétfön volt érdeklődés, 5 gyerek volt délelőtt, tegnap csak 2. Remélem beindul. Lesznek programok minden héten: e héten diavetités, jövö héten készülünk husvétra )tojásfestés, ablakdisz gyartas,...) Gondolom arra többen jönnek. :arrow:

Veramami: nekem még mindig tecc a görbéd!

Bettike: ugy csináld, ahogy jo neked. En se mérek, nem idegesitem magam, elegem lett 1.5 hónapja. Most nem arra koncentrálok. )jol megy, eddig legalábbis)

Lili?

Vakond?

Szilcsi?

Panni?

Babim?

Pusssssz.

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Sziasztok!

Bimi! Gratulálok a jó eredményhez!

Áfi! Nem kéne neked egy tetanusz?

Zöldi! Én is baromira tisztellek az erődért!

Kata! Bár írtad, hogy ne vegye senki magára, de akkor meg kár volt ezt leírnod. Én magamra vettem, mert szerintem nekem jött, és nagyon sajnálom, hogy terheltelek benneteket a gondjaimmal. Én úgy ismertem meg ezt a topikot, hogy az ember leírhatja a gondjait is. Nem baj, ha nem.
Neked kívánom, hogy szerencsésebb légy, és tényleg kerüljenek el a rosszullétek, és akkor majd nem fogsz nyafogni.

Bocsánat mindenkitől, ez kijött belőlem.

Egyébként általában olvasom a topikot, de a napi pörgésbe ilyen közérzettel nem tudok bekapcsolódni. Azért igyekszem napi egyszer jelentkezni, és reagálni is, bár tényleg röviden, mert nagyon szeretlek benneteket.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom, Kata szerintem nem arra gondolt, amire Te. Nem a rosszullétekröl, betegségekröl valo beszámolokkal és tanácskéréssel, .... amivel gond van, hanem a NYAFOGÁSSAL. Érted? És Te nem szoktál nyafogni. Ezek az én gondolataim voltak, nem Katáé.

snufi

Sziasztok!

Szirom: szerintem sem arra gondolt Kata, hogy valakinek rossz a közérzete és ezt tudatja velünk, hanem arra, hogy nyafizik. Én sem tapasztaltam még ezt nálad. Szeretnék már én is rosszul lenni :wink: :lol: :lol:

veramami: barátnőmnek is hasmenése volt, és pár nap múlva kiderült, hogy babát vár. Na jó, ez nem törvényszerű :oops: De a görbéd nagyon tutkó! :wink:

boniko: eszeveszett verset regéltél reggel Bettnek. :lol:

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Jó reggelt!

Boni, Baba örülök a híreknek, már csak pár hét-nap választ el benneteket egy bébitől!!!!!!

Csajok fontos!!!! Ki tudja, hogy hogy kell átálítani a fertlyn a pé időponját?? Én szeretném megadni, mert a fertly meghülyült!!!!

Degu: a párom is akar, ha kertesbe költözünk, a szomszédnak van annyira szelidek, hogy csak na, megszagolják a kezedet, mint a kutyák utána pedig mennek az öledbe, mint a macskák :lol:

Kata már nagyon izgulunk, hogy megint igent mondjál!!!!!!!!

Katicának akartam írni: képzeld még mindig nem vettek fel senkit, a hétre várjuk a nagyfőnökséget, hogy lejöjjön ide, és megnézzenek!

Kép
klarissza32

Sziromka,
ÉN TUDOM kire gondolt Kata a nyafogással, és NEM RÁD!!! Te nem nyafogsz!!! Nem vagy te terhes? :wink: :D Kissé mintha túlérzékeny volnál... :)
Nekem minden kell csak tetanusz nem... nem volt rozsdás a foga, megnéztem :D
Snufi,
kérésedre:

TALILISTA
Katicáék
Szilcsi
Bonikáék
Snufiék
Babaimiék
Coca
Szezso
Gabyék
Sziromkáék

Közülük mindenki jön erőműbe is, kivéve Sziromkát és Cocát.
Vendég

Ja, és már írni akartam csak mindig elfelejtem!!!
Valaki meg akar minket lepni egy jópofa dologgal (ami szerintem nagyon praktikus is) ezért kérek mindenkit nemre korra bőrszínre és vallási hozatartozásra való tekintet nélkül, hogy hozzon magával BIZTOSTŰT!!! Fejenként egyet.
Vendég

Köszi, hogy ezt mondjátok, én tényleg így éreztem.

Áfi! Írd majd le le kérlek a menetrendet, hogy ki tudjuk találni a programunkat, és ami a fő, hogy anyunak el tudjam mondani, mikor kajálunk náluk és mikor nem :wink: Mindig lakodalommal készül.... Valszeg korábban indulunk, de még nem tudok pontosat.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Áfi: köszi! Valaki valamivel? Biztostüt???? MIVAN?????

Szirmi, :P . Puszillak!

snufi

Menetrend:
Találkozó 10kor az atomerőmű DÉLI bejárójánál, mi már ott várunk akkor mindenkit. Összegyűjtjük a csoportot, majd usgyi erőműködni, ez kb egy óra, illetve ha jó idő lesz és a banda megszavazza akkor + negyedórás sétával kimehetünk a 400kilovoltos távvezetékekhez is, igen látványos, az ember hangyának érzi ott magát, giga méretű minden.
Utána be Paksra, összevadásszuk a spicces Cocát és Sziromkát :D majd beülünk enni, mert dél lesz, a bográcskajáig ne vesszen éhen senki.
Utána levonul a konvoj hozzánk, tüzet rakunk, vegyespörköltet főzünk krumplisan, ha kész kenyérrel kitunkoljuk (nyami).
A többi program abszolút kötetlen, beszélgetés, gyerekdögönyözés, séta a faluban, kutya-macska simogatása, activity...
Vendég

Szirmi! Napi max 1 db hozzászólással agyunkra menni! Bocsi! De hülye vagy??? :lol: :lol:

Áfi! Mivel én nem megyek nekem elárulod, hogy mit kapnak, persze priviben! :lol:

Kép
bettike
Eger

Bettike, semmiképpen nem tudsz jönni??? :(

snufi

Sziasztok!

Áfi, sajnálom hogy ilyen rosszul sült el a degus kalandotok. Nekem Tóbika a degunk volt a próbagyerekem, ma már Réka legjobb haverja :D Hihetetlen dolgokat tud vele csinálni, ilyenkor Tóbi nagyon finoman megharapja (sose vérzett még neki) és akkor Réka észbe kap, hogy talán ezt már nem kéne. Mikor Rékával terhes voltam reggel mindig kijött az ölembe odabújt a pocakomhoz és beszélgetett neki.
Annyira rögöhtem mikor a védőnő először meglátta a degut a Réka kezében :D

Kata, úgy érzem nem nekem szólt én sem bírom a nyafogást, de ha bármikor is így tennék tessék rámszólni!

Jaj, most nézem az órát indulnom kell a dokihoz majd jövök!

Ceni gratula a hivatalosan is kukishoz!

Kép
Kép
robcsi03

Tibu! AKihez én járok nagyon jó. Dr. Gulyás Istvánnak hívják és a MÁV-ban van.
Sok sikert!

babaimádó
Kép
babaimado

Jó reggelt!

Készülődök dokihoz, ezért csak vasalás, kávé, és zuhany között nézek be.

Ma is milyen kedveseket írtítok nekem...cupp!

MÁV-kórház: Szőcs Gyula nagyon tuti!

késő délután jövök csak...

Kép
zölddisznó

Elöbb szerettem volna irni, csak elmaradt: ma nem mentem a játszoházba, mert az egyik kislány (akire eddig is vigyáztam náluk, lebetegedett,... :( Amugy ö ott van egész nap a játszoházban hétfotol, de mivel beteg lett, nyugos, lázas,.... nem birná + közösségbe sem vihetem. Ezért náluk vok és vigyázok rá, kolléganom meg a játsziban van. Fél 8tol 8ig iszony sirt, majd belealudt a lázba és a fáradtságba. Ugy sajnálom szegénykét!!!!

snufi

Hi csajszik!
Veramami, A szúrkálás jó jel, és a görbéd is biztató!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ++++++++++++++++++
Babaimado, Örülök hogy jó eredménye lett a hsgnek, hajrá inszem !!!!!! :wink: :lol: :lol: +++++++++++++++++
Áfi, Micsoda vérben tocsogó story! Pedig olyan édes pofa ez a DEGU.
Robcsi, :lol: :lol: :lol: Aranyos lehet a Réka és Tóbi páros :lol: :lol: :lol:
Zöldi, remélem sok hasznos infót kapsz dokibácsitól. :wink:
Puszi mindenkinek!

Kép
macspacs

Snufi, Jó lehet egész nap gyerekekre vigyázni! Nagyon tapasztalt anyuka leszel, az tutter :lol: :wink: !
Szegény kislány, hátha jobban lesz egy ici-picit ha felébred!

Kép
macspacs

LÁnyok szerintem Én vagyok a nyafi nyafi :lol:

Én tudom, hogy miért kell a biztostű!

azzal teszik fel ránk a kolompot :lol: :lol: :lol:
Vendég

Boniko! Mi vagy te? Tehén? Nem hiszem, szóval nem nyert! :lol:

Kata! Jól bedoptad a nyafi témát! :lol: Hirtelen mindenki nyafisnak érzi magát! :lol:

Akkor:
nyaf, nyaf, nyaf

Kép
bettike
Eger

Bonico, :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
macspacs

Hű, de jó, én biztosan tudom, hogy nem én vagyok a nyafi!
...de szerintem ér nyafizni!

Macska! Nem bírok priviben válaszolni, nem megy el.
Szóval:
1. nekem a 4 tüsző után hirtelen 2 nap alatt nőtt ki a semmiből még 3 - no para!
2. mindet leszívják, az tuti - no para!
3. a 10 dagi tüsző miatt nem éreztem annyira a hasam, mint egy spontán 1 petés ciklusban
Puszmusz!

Kép
zölddisznó

Köszi Zöldi! :lol: Akkor noooo para :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
macspacs

Zöldi: b@sztikuli!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Bocsi, de csak most volt időm visszaolvasni, úgyhogy kis késéssel, de utólag is küldök egy virtuális JÉGERT!!!! Egészségedre!!!!

Kata: gratula az esküvőhöz!!!! :D

Babancs ma jön haza??? Olyan picike a babája... megkuksiztam a képeiket. Remélem továbbra is jól vannak. Jó lenne, ha jelentkezne, hogy mi a helyzet...
szerika

Macspacs! Ne izgulj! MINDEN RENDBEN LESZ!

Zöldikém ! Nagyon várunk a hírekkel!Doki után jelentést kérünk! Este pedig msn-en megbeszéljük a másik dolgot!

Boni! AKkor az enyém lett végül az 5 teszt?

Bizonyára azért kell mindenkinek vinni a tűt és az azért nem lesz ajcsi, mert tűt ajándékozni nem jó, mert elszúrja a barátságot! :D

Úgy várom már a talit! Terveim szerint (ha a JÓISTEN is úgy akarja), akkor házi vörösbort, üdítőt viszünk és pénteken sütök sajtost! Jó lesz?

babaimádó
Kép
babaimado

SNufi! Jobbulást a picike lánykának!

babaimádó
Kép
babaimado

sziasztok.

nem tuntem el,akartam irni is de meggondoltam magam.sok dologgal nem ertek egyett ezert inkabb hallgatok.

zoldi.kivanom hogy ezek utan minden maskent alakuljon es te is boldog kismami legyel.

babancs grtaula.

kata.gratulalok az eskuvodhoz.

Kép
monyo83

Lányok, most írok valamit, de kérem, hogy ne értsétek félre mert kaptam én már hideget, meleget. De azt hiszem, most már vagyunk olyan viszonyban, hogy itt megtehetem.
Szóval 16 év után elvesztettem az állásom, ezt most nem részletezem.
Most egy olyan területen dolgozom, ahol jelzáloghitelekkel, adósságrendező hitelekkel, befektetésekkel foglalkozunk, Uram bocsá, életbiztosítást is lehet nálam kötni, ami szerintem egyáltalán nem olyan nagy baromság ha gyerekeink vannak.

Szóval ha hallotok olyan emberkéről akiknek a fentiek közül bármire szüksége lenne kérlek gondoljatok rám. Nagyon nehéz elindulnom és nagyon kellene, hogy elinduljak.

Köszönöm és ne haragudjatok az OFF miatt. Többet nem is hozom fel, priviben is írhattok erről.

Bocsánat még egyszer

:oops:

Veramama
veramami4

Sziasztok!
De jó lesz nektek hétvégén!!!Aztán sok fényképet csinálni!!!!!!!!! :wink:

Kép
Kép
ancsa81

ANCSA!!!
Már a múltkori felbukkanásodkor is érdeklődtem felőled! Ne tűnj el! Valaki valami gondokat emlegetett veled kapcsolatban! Mi a baj? Tudok segíteni? Privi is jó! Írj kérlek gyakrabban ha időd engedi, és ha nyilvános meséld el hogy mi történt!
Vendég

Ancsa! Végreee! Mi van veled?????????

babaimádó
Kép
babaimado

Erika! Köszönöm! Jéger nyami...de elteszem estére :lol:

Lépek! Este jövök új időpontokkal!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
zölddisznó

Bettike a sok csoki miatt néha annak érzem magam. :lol:

babaimi persze
Vendég

Köszi Áfi,aranyos vagy!!!!!!!! :D
Nincs semmi különös,csak talán mostanában fogom fel igazán a dolgokat!Lehet kicsit depressziós voltam :oops: ami meglátszik a ciklusomon is! :(Nem nagyon tudtam megbékélni a világ dolgaival,nagyon igazságtalannak éreztem mindent ami történik!Egy időre kedvem sem volt semmihez,még a lombik gondolatától is menekültem!De nem is ragozom tovább!!Néha már kicsit jobban vagyok,olyankor beszoktam lesni hogy mi újság! :oops: Most még az írásig is eljutottam! :wink:
Tényleg nagyon hálás vagyok mindenkinek aki aggódott és érdeklődött felőlem!Nagyon jól estek!!(Athiz még meg is siratott a kedvességével):oops:
Na de ne rólam szóljon az oldal,befejezem!

Kép
Kép
ancsa81

Szép jó Reggelt mindenkinek!

Megint csúnyán bealudtam :(

Kata: Köszönöm szépen a köszöntést!!!

szezso: Milyen tapasztalataid vannak róla? Nekem CSAK jók, leszámítva a felettébb kellemetlen mellékhatásokat! :cry: Most, hogy az utolsót beadatod, hogyan fogod csinálni tovább? Fél évente ismételsz, vagy 2 havonta adatsz egy emlékeztető vakcinát? Mi Anyukámmal úgy beszéltük meg, hogy a 2 havi egy vakcina jobban venné ki magát, mert van benne némi folytonosság! Megfogadtam, hogy én addig fogom adatni, míg teherbe nem esek (bár ez lehet, hogy nem mostanában lesz...). Most, hogy az utolsót adatod be, lehet, hogy mensinél rosszabbul leszel! Én ilyen bitangul még sose éreztem magam, bár ez nem jelenti azt, hogy te is rosszabbul leszel!

Ti is próbálkoztok?
lilaliba

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?