Hahó!
Na, meggyüttünk, az este még épp éjfél előtt, szal 60 óra alatt lekevertünk 3700 km-t. Nem volt kispálya, de jól bírtam.
Amúgy visszaolvastam, nem tom ki írta, hogy spéci a kisbötűs irományokkal kezdi az olvasást, hát icipicit sem vigyorogtam rajta.
Babakocsis témákban okosak a hozzászólások, bár mán nekünk eddig 3 db. volt vásárolva, majd még 1 lesz, de annak spéci követelményeknek kell megfelelnie, s teszek rá a márkanévre: összecsukható legyen minél kisebbre, kölök bírjon benne aludni (monnyuk nem utazom a tiszta vízszintre, mett amihez nekem köll, addig lurkó még nőhet), minél könnyebb szerkezetű legyen, kerekei strapabíróak (hisz asszem párszor lesz használva eléggé rozzant terepeken, vándor életmódunk miatt), bolygósításra szintén teszek rá, nekem az egyik kocsi vót ollan, s spéci egyáltalán nem begyütt, sőőőőőt. Az irányváltás sem érdekes, ami utóbb erről volt írva, azzal tuti egyetértek, nekem ollan köll, amiben a kölöké a szempont, azaz ő lásson, én meg ha kíváncsi vok rá, akkor előzök, s meglesem.
Kismamaruhás Kriszti: hát jól beugortam a kátyuba. A húgom egyeztetett vele, hogy kedden reggel max 8-8:15-ig vár, vagy majd 12 után. Előbbire szavaztam, s indultunk is. Cím a tarsolyomban, nyomom a kapucsengőt......... ismét nyomom a kapucsengőt, s kire 8:12-re értünk oda, s nem válaszolt senki, így lógó orral odébb álltunk. Igaz, apjuk mondta, hogy telefonáljak, de akkor aszontam minek, hisz úccse tudunk délig várni. Így átmentünk a főváros ellenkező szegletébe mást is intézni, mikor gyütt egy következő sms a húgomtól, hogy írta Kriszti, hogy a kapucsengőt hosszasan kell nyomni. Há-há-há. Szal így jártam. Uhhó tőle cuccot nem vettem, de Debrecenben a Coraban vettünk egy kis 3/4-es ujjú blúzot. Nekem tecc, apának szintén, s majd remélem jövő 7en menyünk Marosvásárhelyre, s ott kapok mást is.
Most lelőttem magam, menyek aludni, mett eléggé alváshiányban szenvedek, éccaka pótoltam részben (még budizni sem ébredtem fel

), de lemaradásom van.