Sziasztok!
Zsiráflány: ha jól tudom a 4D-n kapott orvosi papir jó a dokidnak, tehát kiválthat egy kötelező UH-t-, de ezt vele beszéld meg,kérdezdt meg.Ezzel azt akarom mondani,hogy igy nem érné több fény a babát-habár a 4D vizsgálta persze hosszabb.
Én annak idején nem akartam menni,aztán mégis, de főleg azért,mert az tényleg egy pontos,preciz vizsgálat (egy jó , UH-val dolgozó orvos alpban 4D-ban kell,hogy lássa a dolgokat,ezek a gépek inkább az avatatlan szemnek segitenek átalakitani a képet:)
Szóval ha a doki is rábólint, és nem okoz vitát,akkor menjetek szerintem,mert pl. a szivhangjáról is lesz igy emlék
Fanni átaludta,mikor pedig fél percre felébredt,akkor mutatott egy rock koncerteken látható kézjelet (mutató és kisujj fel,többi lecsuk) majd rátette a szemére a kezét,és aludt tovább
Viki: a teszvesz egészen már mint a vatera-ha van időd,csináld meg a regidet a bankon keresztül, én is azzal kinlódok, de elvileg jövhéten már eljutok a bankba.A vatera szerintem jobb.
Fazsu: Miért gondolnánk,hogy sérült? Egy ilyen pici baba még nagyon sokat alszik, nagyon fejlődik, és Adél szerintem egy nagyon kis figyelmes, korához képest igen okosan nézelődö kis leányka

Egyébként szerintem is, ilyen hamar lehet már látni,kezd kialakulni a személyiségük
Lelkiismeretfurdalásod meg végképp ne legyen-neki is az a jó,ha van időd magadra is ,mert akkor vele is szivesebben foglalkozol,ha jól érzed magad a bőrödben (itt jegyezném meg,hogy Adél baba anyukája nagyon csini, egy deka nem maradt rajta ám
Kovati: Téged sem irigyellek, valóban lenne ezer és ezer más dolog ami lefoglaljon egy anyukát szülés előtt ,az helyett,hogy azon filózzon,hol is fog szülni...
Találtam Fanniról Szülőotthonos képet