A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Újpesti Kórház szülészet

Sziasztok!

Jobbulást mindenkinek aki betetg gyógyuljatok meg gyorsan.

Alin: De jóóó gratula a forgáshoz ügyes kiskrapekotok van :lol: :wink: !

Beni tegnap mértük 5520 gr. volt szépen növögetünk :D :D ! Olyan jó baba Benedek általába 21 rakor teszem le aludni és szinte mindig pontban 3:30-kor ébred szopizni és reggel 7: 30 körül. Mutatok róla képet.

Puszi Edit Kép Kép
rozi79

Rozi nagyon aranyos a babád :lol:

Holnap megyek a szülőotthonba uh-ra meg a Győry-hez, majd megírom, hogy mit mondott.

Puszi nektek
Petra
zsiráflány

Sziasztok!
A mi babáink szebbek, mint a plakátokon lévők!!!!! :lol:

Ingrid! Nagyon aranyos a pici baba, de hát ez azért mégis csak a másik véglet! :o)
Összegzés: mindenki úgy jó, ahogy van. Ettől vagyunk különlegesek!

Edit!
Nagyon jópofa ez a fürdetés kép! Nagyon vagány a picitek!

Helga!
Levehettétek már a terpeszbetétet? Mi a jövő héten megyünk! Remélem megszabadulunk tőle. Már egyre lazábban kezelem a dolgot. :?

Ildikó!
Ma nem reagáltál az sms-emre. Remélem nincs semmi probléma!

Zsuzsa
fazsu

Sziasztok!

Fazsu: Én meg azt néztem egész délután,hogy miért nem irsz...Merthogy én irtam ám vissza, de mikor külldtem volna akkor jött be hivás, és eltette piszkozatba-akkor néztem meg,mikor elolvastam itt amit irtál... :oops: Ne haragudj !!!

Edit: Nagyon helyes Pasibaba , és nagyon kis Szülőkímélő üzemmódban létezik ezek szerint !!! Ügyiii!!!!

Fannával voltunk hétvégén Kékestetőn, hógolyózott is (a kezébe nyomtam egy pici hógolyót Ő meg elkezdett sikitozva röhögcsélni,hogy hideg 8) ), valószinűleg jön az 5.foga , és már nem hizik olyan ütemben mint eddig, mondták is sokan anno,hogy valószinűleg 1 éves kora körülig feltankol,aztán lemozogja :)

Én már naon mennék világgá, úgyhogy jövhéten szerzünk egy ócsóbb féle eeextrakönnyű babakocsit,és irány a Liget,stb BKV-val....................................Nnnna ezt a részt alig várom...

Kép :)
Vendég

Sziasztok!

Még megvagyunk ugy néz ki hogy megmaradunk.

Ildi mikor mész világgá megyünk mi is :lol: !
De minek szerzel kocsit?
Újpestre nem tudsz kijönni pl a 170-es is új busz.
Mert átlehet szállni a 120-ra a gyöngyösinél a 4-re az kivisz a Hösök terére és ezek mind új buszok én is igy járkáltam a nagy kocsival.Sokkal egyszerübb mint kinlódni felpakolni a régire,kicsit kerülö de szerintem jobb

Ugy látom Beni babát sem éheztetik :lol:
Nagyon aranyos. :wink:

Fanni Drágaságom meg ismét kitett magáért kis playboy nyusssssz :lol:

Tegnap elvittem Zét dokihoz és nem kapott semmit mert virus és elmulik mondjuk én nem bánom.
Inkább adok neki homeosat
Kép

A fél zoknis vonat eltéritö 8) :lol:
(muszály ebbe keretezni mert nem engedi fel a képeket mert nagyok.A kicsinyitö progit nem akarom teelepiteni mert nem az én gépem :? )

viki28

:lol: Kép

Zétim most szólt hogy küldi Fanninak :roll:
Pusssssz csajok

viki28

Sziasztok!

Tudja valaki, hogy Dr. Filep Aladár a Szülőotthonból hová megy tovább, melyik kórházba?
előre is köszi.

Marika
majisz

Köszönjük a szép virágot!

Zéti még mindig gyönyörű és egyre macsósabban tud nézni !!!

Veletek szivesen megyek igy, de amúgy egyedül még egy busztól is tartok-iirtó taplók az utasok,terhesen is csak első 3 hónapban buszoztam,aztán nem mertem.

Fanni apukája megint hozza a formáját, igazából már nem is idegesit,simán unom :?

Kép
Vendég

Sziasztok Lányok!

Hát,úgy néz ki,eldőlt a sorsunk.Ápr.1-től bezárunk :cry: :cry: :cry: Ez van,csajok...Azt nem tudom,hogy a dokik merre mennek,ki hová,de a kolléganőim miatt jobban aggódom.Sajnos nem sok álláslehetőséggel kecsegtetnek minket.És ugyebár ez a probléma nem csak minket érint,hanem még 4-5 szülészeti osztályt.Szóval nagyon sok jó szakember nem fog magának állást találni szakmán belül,és ez aggasztó...

Ne haragudjatok,hogy nem egyenként írom,de MINDEGYIK CSEMETE NAGYON GYÖNYÖRŰ ÉS ÉDIBÉDI!!!És nem vagyok elfogult!!! :oops: Annyira jó látni,ahogy nőnek,fejlődek!!!Majd mindig küldjetek híreket,képeket!!!És nagyon kíváncsi vagyok a "Babanet Love Story: Fanny&Zéti" új epizódjaira is :) :oops:

Vigyázzatok magatokra!Millió pusszantás mindenkinek:Ingrid :D Kép
patak

Sziasztok!

Tegnap voltam a Győrynél, azt mondta, hogy hívjam fel hétfőn, mert akkor tud nekem pontos infót mondani, hogy hogyan tovább...
Egyébként velünk minden rendben :lol:

Gyönyörűek a babák :lol: :lol:
zsiráflány

Szegény Patak... mi lesz veletek? felmondási idő sincs?
zsiráflány

Sziasztok!

Olyan jó lenne ..... (Szülőotthon)! :cry:

Kép Adél a megszületésekor

Aktuális képet majd még küldök!

Zsuzsa
fazsu

Sziasztok!

Bocsánat, hogy ekkora lett a kép! A következő majd jobban fog sikerülni! :)

Zsuzsa
fazsu

Sziasztok!

Minden bébike tündéri! :D :D :D

Fazsu!
Én is elég lazán kezelem már a dolgokat.A gyönyörű inci-finci rucikba nem is lehetne őket felöltöztetni. :lol:

Képzeljétek Petruskám is ma megfordult hasról hátra.Juhéj! :o Nagyon cuki volt.Egészen pontosan olyan mint egy krumpliszsákamikor eldől. :lol: Még ő is meglepődött.

Úgy feltennék már róla képet,de azt írja ki,hogy nem megfelelő a formátum.Ilyenkor mit kell csinálni?

Ingrid!
Beszéltem a nővéremmel,de sajnos nem tud segíteni,mert náluk is leépítés van és osztályokat szüntetnek meg.Teljesen ki van borulva.Az Ilka utcában van és ott is megszünik az ő osztálya is(tüdőgyógyászat)és jövőhéten költöznek be a nagy Bethesdába.
Sajnálom,pedig örültem volna ha tudok segíteni. :cry:

Alin!
Ti merrefelé laktok? Meg kéne már ejteni szép időben egy közös sétát,nem?

Puszi Mindenkinek!

[Kép
heldzs

Sziasztok!

Ingrid:
Még olvasni is borzalmas,bele gondolni pedig nagyon-nagyon fájó,hogy ez megtörténhet! Abba pedig pláne, hogy Veletek mi lesz??? Politikától függetlenül: én személy szerint azt hiszem, 10 év múlva sem fogom látni és élvezni ezeknek a szörnyűségeknek a pozitív hatásait, és ezzel azt hiszem, a mostanában utcára kerülő 10-20-30-40 éve szülésznőként, csecsemősként kelő-fekvő hatalmas hivatástudattal,tudással megáldott emberek is igy lesznek... Összefoglalva: :evil: :?: :cry:

Heldzs:
Gratula a forgáskához!!!!! A képet pedig kicsinyitsd kisebbre: pcforum.hu/letoltes/1015/IrfanView.html

Zsiráflány: Nem lehet nektek sem könnyű most, ebben a felfordulásban, de a lényeg, hogy Te és a Baba jól vagytok és természetesen jól is lesztek :) "Sok D" ultrahangra terveztek menni? Mi voltunk anno a Praxisban-nagyon jó :)

Fazsu: Nagyon ügyi vagy,igazán édes kép-kéérünk mééég!!!!(igazán bájos kislányka az Adél, én már láttam bi-bi-biii!:)

"Babanet Love Story: Fanny&Zéti" (ahogy Ingrid megfogalmazta) új fejezetéhez érkezett a mai napon : EEELSŐ RANDEEE !!! cimmel :) Ami igazából a második, de most Ők is látták egymást :)
(Naagyon édes kispasi a Zéti!!!)

Kép Kép
Vendég

Sziasztok Lányok!

Love Story:Látom,ez bizony első látásra szerelem!!! :D Zéti már meg is kérte Fanni kezét... :D :D :D Tündériek!!!

Heldzs

Köszi a segítséget!Igen,sajnos nem csak minket érint a leépítés-bezárás.

Nem is tudom,mi lesz az eü-ben.Sem a dolgozókkal(akik maradnak,hogy fogják bírni;akik nem maradnak,hol találnak munkát),sem pedig a betegekkel.Egyáltalán nem irigylem a most terhes mamákat,mert náluk is teljes a bizonytalanság.Aki most fog szülni,azért,aki később,ragaszkodik az orvosához,aki viszont semmi biztosat nem tud neki mondani...És persze ne érje semmi izgalom a kismamákat...
Én mindenkinek szorítok!!!

Azon szerencsések közé tartozom,akik találtak állást maguknak.Sajnos nem a szakmámban(ebben a káoszban lehet,hogy nem is baj;meg igazából én döntöttem úgy,hogy egyenlőre a Szülőotthon után nem szeretnék máshol szülésznősködni,mert mindenhol azt keresném,ami itt volt),de lehet,hogy egyszer még visszatérek.Majd meglátjuk,mi lesz.Most kell egy kis idő,amíg megnyugszik a lelkem,feldolgozom az eseményeket.15 év nagy idő...Ennyit töltöttem itt.Itt történt velem minden,ami az eddigi felnőtt életemben fontos volt...De ez nem csak rám igaz,hanem számos kolléganőmre-kollégámra!!!Senkinek sem könnyű...

Petra

Szorítok nektek,hogy megnyugtatóan alakuljon számotokra a váltás :) Mikor is fogsz szülni?
Felmentési idő van,mindenkinek más az időtartama.De aki talált állást,az menni fog,mert egy mhely sem fog várni senkire hónapokat.arra meg mi a biztosíték,hogy 4 hónap múlva találok magamnak mhelyet?Semmi.Már most túljelentkezések vannak a kórházakban és alig van hely.Az Uzsokit tudom,mert oda is jelentkeztem,2-3 szülésznőt vesznek fel(remélhetőleg a mi lányaink közül),de több kórházból jelentkeztek szülésznők felvételre.

Lányok!Azért itt maradok ám nektek,nem tudtok lerázni... :D :D :D :oops:

Mindenkinek millió pusszantást küldök,a csemetéket meg szeretgessétek meg a nevemben!

Ingrid Kép
patak

Sziasztok!

Még mindig édik és ügyesek a babák! De már nemsoká én is mutogathatom! Na jó, az még kicsit odébb van. :)
Már csak az a kérdés, hogy hol születhet meg a lurkóm! Mondhatna már valamit a dokibám!

Ingrid! Azt hiszem, már leírtak mindent a lányok, amit én is gondolok. Őszintén sajnálom ezt az egész helyzetet. :(
Viszont jó látni, hogy mennyire erős és kemény csajszi vagy, aki nagyon szimpatikusan gondolkodik a világról, és továbblép. Tudom, hogy ez nagyon nem könnyű, de remélem (és tudom), hogy máshol is megtalálod majd a helyed, szurkolok neked. És valóban, lehet, hogy később visszatérsz erre a gyönyörű pályára. Ne add fel! :wink:
Én 7 év óvónősködés után (igaz önszántamból) hagytam el a pályát, mert azt láttam, hogy a sok adminisztráció közt durván elvész a gyermek (ezt még tudnám részletezni). Kiábrándultam. De mindig is éreztem, hogy vissza fogok térni a kiindulóponthoz. És tudom, hogy egyre közelebb vagyok hozzá. :wink:

Viki, Ildi: Öröm látni az ifjú párt.:)

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok!

Patak sajnálom, hogy nem maradsz a szakmádban, mert biztos szuper jó vagy, de megértem, hogy miért nem. Nem tudom velünk mi lesz, én elvileg szeptemberben fogok szülni, remélem a doki valamit kitalál addig :)

Nagyon édes Fanni és Zéti... ha lányom lesz, én is Fanninak fogom nevezni, ha fiam akkor Máté lesz. :)

Menyasszon: Én szeretnék menni 4D Uh-ra de a férjem egyenlőre nagyon nem akarja, mert hogy árt a babának. Egyenlőre nem tudtam meggyőzni... remélem meggondolja magát.. elvégre még van időm, mert én a 25ik hét környékén szeretnék menni :)

Puszi nektek
Petra
zsiráflány

Sziasztok!

Ingrid és a Szülőotthonos kolleganők,

Igaz, hogy én csak pár napja találtam rá erre a társalgóra és csak kétszer írtam (akkor is leginkább Ingridnek címeztem) de közelebbről én is nálatok szültem volna és a Veletek történt "tragédia" engem is mélyen érint.
Sajnos a politika közbeszólt ....és most felborult minden. A maradék 5 hétre vonatkozó vizsgálatok és a szülésem helyszínéről még én sem tudok semmit. Ez nagyon aggasztó nekem így az utolsó időben...
De most üzenni szeretnék így ismeretlenül is: hogy lelki kitartást, sikert kívánjak az elkövetkezendő további lépéseitekhez....

Minden jót Nektek

Zsóka
zsoka001

TOVÁBBÍTOTT ÜZENET!

Kérjük, amennyiben egyetértenek célkitűzéseinkkel, terjesszék ezt a rövid tájékoztatót!

Az Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézet (OPNI) áprilisban fogad utoljára betegeket. Az itt folyó, világszerte elismert oktató, kutató és gyógyító munka jóvátehetetlen kárt szenved, szakmai közösségeket, kezelési és rehabilitációs programokat számolnak fel, megszakadnak a gyógyulás szempontjából létfontosságú orvos-beteg kapcsolatok.

Budapesten nem a rosszul működő, és nem a kihasználatlan kórházak szűnnek meg, hanem azok, amelyek értékes telken, egészséges és esztétikus környezetben működtek

Vajon kinek az érdekét szolgálja a kórházak kiárusítása? Kinek jut, és mennyiért fog elkelni a negyven hektáros park közepén álló műemlék-épület? A miniszter nem árulja el terveit, csak az épület kiürítését, a betegek eltávolítását sürgeti.

Az Élőlánc Magyarországért április elsején, vasárnap délelőtt 10 órakor az OPNI főbejáratához hívja mindazokat, akiket felháborít, hogy az egészségügy időszerű reformja helyett a kormány az ellátást korlátozza, az ingatlanokkal üzérkedik, és magánbiztosítók kezére játssza a társadalombiztosítás vagyonát, a járulékfizetők pénzét.

Segítsen, hogy a tiltakozás hangja eljusson az ország házáig!

Az Élőlánc Magyarországért elnöksége
jennyfer

Sziasztok Lányok!

Mindenkinek köszönöm a bátorító jó szót!Mégegyszer mondom,NAGYON SZORÍTOK NEKTEK,hogy minden jól alakuljon a számotokra is.

Dolli

Aranyos vagy,hogy azt írtad rólam "erős,kemény".Láttál volna ma,amikor intéztem a kilépésem.Végigsírtam az egészet... :cry: :wink:

Millió pussz nektek:Ingrid Kép
patak

Ingrid! Gondolom, hogy nem volt könnyű! :( De tudod, nem az a bátor, aki nem fél, hanem aki leküzdi a félelmét! Ez szerintem a "keménységre, erősségre" is alkalmazható mondás! Szóval még nagyon sok erőt és kitartást kívánok! :)

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok!

Ildi köszönjük a képeket tegnap nem egyszerü napunk volt.
Majd irok!

Ingrid!
Pont ilyen nyuszis rugit keresek már tök rég óta de sehol sincs :cry:
Annyira sajnállak titeket!
Egyszerüen nem tudok mit irni. :evil: :cry: Kép
IMÁDUNK TITEKET!

Na csajok letiltották a teszveszen az egyik cuccomat mert felraktam egy ilyet :arrow: :)
Titta hülyék :!:

Kép

viki28

Sziasztok!

Engem is rettentően aggaszt ami a Szülőotthonnal és a többi kórházzal is történik. Valóban nem olyan részlegeket, kórházakat zárnak be, amik kihasználatlanok lennének. Nem is tudom, honnan szedték ezeket. Kívánom az eü miniszter és szóvívőjének, hogy egyszer is próbálják csak ki, amit főztek!!!!
Nekem is csak 6 hét van hátra szülésig, és minden éjjel azon agyalok, vajon hol fogok szülni, pedig így az első babát várva máson is járhatna a fejem......

Timi
kovati

Sziasztok!

Adél egyre nyugodtabb baba. Kétszer alszik mélyen, a többi időben vagy bóbiskol vagy nézelődik. (Mielőtt megijednétek, nem sérült!) Ha magányos, kiabál. Nem sír, hanem kiabál! :) Kézben sem mindig van el! Szinte lelkiismeretfurdalásom van, hogy tudok élni mellette!!! 8) :oops: :roll:
Pocakosan is mindig azon izgultam, hogy él-e még, mert nem adta ám el a házat! Néha néha mozgott egy kicsit, de sosem a kedvemért! :)
És jó fej! Igazi egyéniség! A nyugodtsága ellenére nagyon akaratos is tud lenni! Hála Istennek! Ne is legyen mamlasz!! :lol:

Nagyon jók lettek a képek Fanniról és Zétiről! :D

Így van értelme a fórumnak, hogy időnként tudunk egymással találkozni!

Jó éjt!

Zsuzsa
fazsu

Sziasztok!

Zsiráflány: ha jól tudom a 4D-n kapott orvosi papir jó a dokidnak, tehát kiválthat egy kötelező UH-t-, de ezt vele beszéld meg,kérdezdt meg.Ezzel azt akarom mondani,hogy igy nem érné több fény a babát-habár a 4D vizsgálta persze hosszabb.
Én annak idején nem akartam menni,aztán mégis, de főleg azért,mert az tényleg egy pontos,preciz vizsgálat (egy jó , UH-val dolgozó orvos alpban 4D-ban kell,hogy lássa a dolgokat,ezek a gépek inkább az avatatlan szemnek segitenek átalakitani a képet:)

Szóval ha a doki is rábólint, és nem okoz vitát,akkor menjetek szerintem,mert pl. a szivhangjáról is lesz igy emlék :)
Fanni átaludta,mikor pedig fél percre felébredt,akkor mutatott egy rock koncerteken látható kézjelet (mutató és kisujj fel,többi lecsuk) majd rátette a szemére a kezét,és aludt tovább :)

Viki: a teszvesz egészen már mint a vatera-ha van időd,csináld meg a regidet a bankon keresztül, én is azzal kinlódok, de elvileg jövhéten már eljutok a bankba.A vatera szerintem jobb.

Fazsu: Miért gondolnánk,hogy sérült? Egy ilyen pici baba még nagyon sokat alszik, nagyon fejlődik, és Adél szerintem egy nagyon kis figyelmes, korához képest igen okosan nézelődö kis leányka :) Egyébként szerintem is, ilyen hamar lehet már látni,kezd kialakulni a személyiségük :)
Lelkiismeretfurdalásod meg végképp ne legyen-neki is az a jó,ha van időd magadra is ,mert akkor vele is szivesebben foglalkozol,ha jól érzed magad a bőrödben (itt jegyezném meg,hogy Adél baba anyukája nagyon csini, egy deka nem maradt rajta ám :)

Kovati: Téged sem irigyellek, valóban lenne ezer és ezer más dolog ami lefoglaljon egy anyukát szülés előtt ,az helyett,hogy azon filózzon,hol is fog szülni... :( :( :(

Találtam Fanniról Szülőotthonos képet :) :( Kép
Vendég

UI: A lényeg: Fanni tegnap magától felállt az ágyában :) Eddig csak állni akart állandóan, és hisztizett,ha ülve akartuk letenni:) Nos,ezt mától felváltja a KI AKAROK JÖNNIII! :) Yeah :) 8) Meg a könyv imádata odáig "fajult",hogy ha el akarjuk Tőle venni az épp nála lévő könyvét,akkor teljesen komolyan néz és mondja ,hogy Mem mem ! (Nem ,nem) ha pedig megszerezzük akkor hiszti :) Mást el lehet, csak a könyveket nem !

Kép 1 naposan :)
Vendég

Sziasztok!
Ha van kedvetek, tehetnétek fel Szülőotthonos képeket a gyerekeitekről. Szerintem többünknek van 'happy' felíratú pelusról képünk! :wink:

Zsuzsa
fazsu

Sziasztok!

Adél február 17-én.
Kép

Zsuzsa
fazsu

Sziasztok!

Valaki tud abban segíteni, hogy hivatalosan az újpesti kismamák hová tartoznak, melyik kórházhoz?
mert a Honvédot tudom, de az csak július közepén lesz kész.
És addig.

köszi

Marika
majisz

Sziasztok

menyasszon köszi a választ az Uh-gal kapcsolatban. Az az igazság, hogy én nagyon szeretném, de a férjem azt látja benne, hogy ez mekkora üzlet és milyen drága... ezt a pénzt akár a babakocsi árába is beletehetnénk... tudom igaza van, de én annyira szeretnééém.. majd meglátjuk mi lesz. Győryt majd megkérdem, hogy elfogadja-e. Ma beszéltem vele, még nem tudja, hogy mi lesz, mármint hová megy.

Majisz: szerintem már most is a honvédhoz tartozunk, az meg hogy nincs kész nem számít.. mármint azoknak nem, akik ezt a hülyeséget kitalálták....a szülőotthon már nem vesz fel betegeket :(
zsiráflány

Sziasztok!

Sajnos nagyon rég jártam már erre, most pedig alig győztem olvasni a sok beírást.
Lányok! Nagyon édesek a babáitok! Alig várom már, hogy a sajátomat a karomba vehessem. Hogy hol az még kérdés...
Nagyon sajnálom a Szülőotthont. Oda jártam terhestornára is, és most az sem lesz már... :( Kíváncsi vagyok, hogy végül is hová fognak irányítani minket innen a IV. kerületből.

Zsiráflány! Mi már 2x voltunk 4d ultrahangon, és csodálatos élmény! :) Nagyon tüzetesen megnézik minden porcikáját, és az arca is elég jól látszik. A miénk mosolygott is nekünk legutóbb. :D Sajnos nem tudom ide feltenni a pocaklakómról ott készült képet, nem tudom beilleszteni... :( Ha mégis úgy döntötök hogy elmentek szívesen megadom annak a rendelőnek az elérhetőségét, ahová mi is járunk.

További gyönyörű napot kívánok!

Viki

url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
kettenvagyunk

Sziasztok!

Szívemen viselem a Szülőotthon sorsát, mint újpesti :( , annak ellenére, hogy eddig sem ott, és most sem ott szülnék. Tényleg pofátlanság, amit reform címén intézkednek itt. :evil:

A MÁV kórházba tartoznak az újpesti lakosok (én ott fogok szülni), a XV. kerületiek meg az Uzsokiba.

Sajnálom és tényleg nagyon szomorú, hogy ez megtörténhet. :?

Mindenkinek a legjobbakat tudom csak kívánni.
Vendég

Sziasztok!

A múlt héten kaptam a hírt,miszerint bezár a Szülőotthon,35 hetes babuci a pocimban,ez hiányzott a legkevésbé.
7 éve operáltak itt,és akkor megfogadtam,hogy ha egyszer szülni fogok ,akkor csak itt,ezt most keresztbe húzta a rendszer.
El vagyok keseredve,és mélyen együtt érzek minden ott dolgozóval.
Ide jártam terhes gondozásra is,és múlt héten szerdán voltam uh-on,szabály szerűen kripta hangulat honolt az egész váróban...
lehangoló élmény volt.
Most igazándiból én sem tudom hol,hogyan,kinél fog megszületni babuci,talán csütörtökön mond valami infót a dokim,és az bíztató lesz,ebben reménykedem.
Egyébként a Honvédba dolgozik a barátnőm,elmondta hogy kész van,sőt egy ismerősöm múlt héten ott szült,mivel a Budai Honvéd is átköltözött a Pestibe ezért hamar befejezték,ultra modern,minden ami szem-szájnak ingere.
Én úgy tudom az Újpesti betegek mennek a Honvédba,éa a XV.kerületiek mennek az Uzsokiba.
Ha van valami híretek,szívesen veszem ebben a káoszban minden hír egy kapaszkodót jelent....nesze neked harmónikus nyugodt babavárás.... :(
Üdv
Riella
riella77

Sziasztok!

Én is érdeklődtem a Szülőtotthonban, hogy most akkor ki hova fog tartozni, mivel május elejére várjuk kisfiúnk születését. Az Újpestiek a Honvédban tartoznak, a XV. kerületiek pedig az Uzsokiba. De hogy konkrétan az orvos, akihez eddig jártam hova tartozik (Győry doki), még nem tudom. A Szülőotthonos főnővér mondta, hogy ha magán úton el tudom intézni, hogy az orvosom levezethesse a szülést ott, ahova hivatalosan tartozom, akkor szerencsém van :-(..... na ennyit az új szuper rendszerről.

Zsiráflány: Én csak ajánlani tudom a 4D-s felvételt. Igaz, hogy drága, mert nekünk is 12ezer volt a felvétel (megkaptuk dvd-n és kaptunk egy kinyomtatott képet), de az én párom nagyon élvezte. Ő nem jött velem korábban egy uh-ra sem, ott látta először a kisfiát. Sajnos a képek túl nagy méretűek, nem tudom feltölteni ide, de szerintem megéri mindenképp.

Timi
kovati

sziasztok!

akkor a Honvéd az már működik? Mert olvastam egy hozzászólást az előbb, hogy egyelőre a Máv-hoz tartozunk.
De akkor már működik a Honvéd? Nekem egy hónap múlva kell mennem UH-ra, és nem tudom, hogy hová. MÁv, vagy Honvéd?
most már teljes a káosz.

Dori-Bp. te akkor automatikusan most a Máv-ba tartozol, mint újpesti lakós?
de ha már kész van a Honvéd, akkor nem ott kell szüljél?

előre is köszi a felvilágosítást ha tudtok valamit.

Marika
majisz

Sziasztok!

Ezt az Újpesti Önkormányzat honlapján találtam!

Tájékoztatjuk Újpest lakosságát, hogy az egészségügyi miniszter közigazgatási határozata értelmében 2007. április 1-től megszűnik a Fővárosi Önkormányzat Károlyi Sándor Kórház és Rendelőintézet Szülészet--Nőgyógyászati Osztálya (Újpesti Szülőotthon, 1043 Budapest, Görgey A. u. 69. ), illetve az Urológiai Osztály (Városi Kórház , 1047 Budapest, Baross u. 69-71.). A szülészet-nőgyógyászati, valamint urológiai fekvőbeteg-ellátást ezentúl az Állami Egészségügyi Központ (Honvéd Kórház, XIII. ker., Róbert Károly krt. 44.) végzi. Megértésüket köszönjük!

Dr. Küttel Péter, a Fővárosi Önkormányzat Károlyi Sándor Kórház és Rendelőintézet főigazgató-főorvosa
Sajnos ez a nagy helyzet.

Andi
ankah

:evil: :evil: :evil:

Ééén már nem irok ezügyben semmit..

Még olvasni is rossz,hogy milyen káoszt okozott ez az egész, épp olyan emberek életében,akiknek a nyugalomra lenne a legnagyobb szügségük...

És akkor még megőrülni sem lehet,mert a "Hárs-hegyet" is bezárják...

Berna,Viki: nagyon el vagytok tünve !!!

Zsiráflány: kovati után szabadon én is csak ajánlani tudom a 4D,mi a Praxisban voltunk http://www.ultrahang.com/. Teljesen érthető a párod érvelése is persze,mert valóban a babakocsi árát is növelhetné az összeg, de ez egy életreszóló emlék szerintem :)

Mi Erdőkertesen vagyunk már 4 napja,Fanninak van babahintája 2 napja a kertben a fán.
A hintára rá volt irva,hogy 20kg-ig, a faágon nem talláltuk ezt meg, úgyhogy nem EU-s :)

Teszek fel még egy képet,amin Fanni 1 hetesen gömbölyödik a karomba kaja után :)

*

Kép
Vendég

Sziasztok Lányok!

Amit én tudok:hivatalosan az újpesti mamák a Honvédhoz tartoznak,ami elvileg megnyílt,gyakorlatilag állítólag csak kb.2 hónapra,mert utána a szülészet,ha minden igaz,átkerül a MÁV kh.-ba(mivel ez lesz az összevont intézeteknek a másik telephelye).Namármost,csak hogy bonyolítsam az életeteket :D ,még márc.27-28(?) kapott a Hintalan főo. egy levelet a Honvéd főnökétől,hogy:
-CTG előjegyzés útján történik
-csak sürgős műtéteket csinálnak,a többire előjegyzés van
-UH nincs,az SZTK-ban kell megcsinálni
-kivizsgálásokat ugyancsak az SZTK-ban kell megcsináltatni
-mivel nem tisztázott az orvosaink jogállása a Honvéddal,ezért a szüléseket küldhetik,de ők nem mehetnek a mamákkal

Hogy az eltelt 1 hétben mi változott,azt nem tudom sajnos megmondani,mivel már nem itt dolgozom.

Vigyázzatok magatokra,millió pusza mindenkinek:Ingrid
patak

Hát ez észbontó!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Ingrid! Köszi az infot! Mizujs Veled? Kezdtél már az új helyen?

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok!

http://www.eum.hu/index.php?akt_menu=5118

nekem a MÁV-os dokim azt mondta rám nem vonatkozik (máj. eleji szülés), és ne paráztassam magam feleslegesen.

Ingrid,
nem semmi ez a levél, ill. hozzáállás, de gondolom az ő kezük is meg van kötve. :roll:

Marika,én biztos, hogy a MÁV-ban szülök, nem vagyok hajlandó 3. babával 36 hetesen orvost és kh-at váltani. Ha kell, akkor fizetek, de nem fog kelleni valószínűleg.

Érdemes elolvasni ezt is:
http://www.hirado.hu/cikk.php?id=195932

Kitartást mindenkinek !
Vendég

Dóri!

A híradós link alapján elviekben akkor szülhetünk a fogadott orvosunknál a kijelölt területi kórházban, júni 30-ig ingyen, utána fizetni kell. Bízom benne, hogy ez így is lesz. Remélhetőleg a területileg illetékes kórházak is tudják ezt :-)).

Timi
kovati

Timi,
csak az a baj ezzel, hogy egy kb. a huszadik féle verzió, amiről hallottam ill. olvastam. :? :? és hát az Ingrid féle levél kapcsán mit gondoljon az ember lánya.. :roll: Az a durva, hogy a dokik, -akik igazán illetékesek lennénk ezügyben-, is csak a folyósói pletykákból és a tv-ből értesülnek a változásokról.

Holnap megyek a szülésznőmhöz, majd jól kifaggatom.
Vendég

Én nagyon remélem, hogy valóban lehet szülni annál az orvosnál, aki eddig kezelt. Azért ez egy nő életében nagyon fontos dolog, nem is értem, hogyan zárhatnak be amúgy is szülészeteket??? És csodálkoznak, ha egyre kevesebb gyerek születik. Én is megpróbálom majd a területileg illetékes kórháznál megtudakolni, hogy valóban a választott orvosom levezetheti-e majd náluk a szülésem.

Timi
kovati

Sziasztok!

Én holnap megyek a Hintalan főorvos úrhoz,ugyanis nekem ő(volt) a fogadott dokim,reggel 10 kor kell randiznom vele,mindent megkérdezek ami csak eszembe jut,aztán annak függvényében,hogy mit mond,elmegyek a DélPestibe mert hivatalosan oda tartozom,és megtudom,hogy valóban fogadják-e az orvost is velem együtt???
Talán a doktor úr első kézből kapja az infót,nekem múlt héten azt mondta hogy a napokban folynak az egyeztető tárgyalások a Honvéddal,és talán ezen a héten már tud valami okosat mondani.
Amint megtudok valamit írok nektek
Puszi
Riella
riella77

sziasztok!

várjuk az infókat holnap.
én is megyek délután az orvosomhoz, majd ha tudok valamit, akkor én is megírom.

Marika
majisz

Sziasztok!

Félreértés ne essék,én nem a Honvédosokat hibáztatom,feltételezem,az ő kezük is meg van kötve,és szerintem ők is hasonlóan szenvedő alanyai ennek a "reform"-nak,mint mi(bár egy pár szülészet és kismamái jobban "szenvednek" :oops: ).Reméljük hogy a héten jó pár kérdésre választ kaptok. :roll:

Dolli

Köszi kérdésed,megvagyok.A héten már az új helyen dolgozom.Egy magánrendelő-klinika,amb.ellátás van,nővér vagyok.Még szokom az új helyet,bár nekem úgy gondolom,szerencsém van.A Hammersberg doktort ismerem,szeretem,a lányok tündériek,segítenek,bíztatnak,és azok a doktorok,akiket eddig megismertem is rendesek voltak velem.
A szülések persze hiányoznak,meg az eddig megszokott munkám,de ez természetes.

Lányok!Nagyon vigyázzatok magatokra,és tudom,hogy partról könnyű beszélni,de ne idegeskedjetek!!!Most magatokra és pocaklakótokra kell figyelnetek!!!Ők a legfontosabbak!

Millcupp mindenkinek:Ingrid Kép
patak

Szerintem minden kismama most azon aggódik, hogyan is lesz tovább.
Épp tegnap láttam egy riportot a HírTV-n, amelyben Horváth Ágnes ("a kis drága") nyilatkozta, hogy igenis júni 30-ig szülhetünk ingyen a fogadott orvosunknál, mivel a területileg illetékes kórháznak ezt biztosítania kell. Kaptam az alkalmon és érdeklődtem az Uzsokiban, én területileg odatartozom. Nagyon kedvesen közölték, hogy ők úgy tudják, ezt a jelenlegi jogszabályok nem teszik lehetővé, ha az orvosom köt velük szerződést és ott gyakorolhatja hivatását, akkor levezetheti a szülésem náluk.

Érdekes, most akkor kinek higyjen az ember? A kórházak sem tudnak semmit, az orvosok sem és a betegek is csak aggódhatnak. Kinek hiányzik, hogy az várandóságát bizonytalanságban töltse. Minden kismama kiváncsi hol, kinél, milyen körülmények közt fog szülni (megjegyzem jogosan). Alapvető női dolgokról olyanok döntenek, akiknek halvány gőzük sincs, mit jelent egy nő életében a gyermekvállalás......

Minden új infónak örülök én is!

Patak!

Örülök, hogy sikerült megfelelő helyet találnod, és sikerült az egészségügyben maradnod. Sajnálom, hogy nem ismerhettelek meg személyesen, nagyon sok jót hallottam ismerőseimtől rólad!

Timi
kovati

Sziasztok!

Lemondott az eü. miniszter..Ez rajtunk sajna már nem segit a Szülőotthonon pontosabban.. :cry:

Mindenkinek Nagyon Boldog Nyulat, Anyukáknak és lánykáknak sok-sok locsolót, és minden babának sok-sok boldog percet és csokitojást kivánunk az ünnepre!!!

Kép
Vendég

Sziasztok Lányok!

Mindenkinek BOLDOG NYULAT KÍVÁNOK!!!

Millió pusszantás:Ingrid Kép
patak

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?