Sziasztok Lányok

,
Na, ma is mozgalmas napom volt, takarítás hegyek, utána baba-mama szoptatós csoporttalin voltam, nagyon érdekes és jó volt és ráadásul volt két kismama aki gyerkőccel érkezett egy négyhetes és egy 7 hónapos (Tünderiek voltak:) és egy másik kismama is aki velem egyidős terhes pont. Utána Tesco és most értem haza......
Eliza, asszem teljesen együtt haladunk

, nekem is április 19-én kell visszamennem, mondjuk nem mondott semmit, hogy mi lesz, csak annyit, hogy mostantól 3 hetente kell járnom.
Jól emlékszem, hogy Te is 86 BDP-t írtál a múltkor?
Babancs, nagyon köszönjük, hogy leírtad a történetedet, nagyon ügyes is voltál. Hihetetlen, hogy még a műtőágyon is kérdezgettél

Jó jogász lesz belőled
Veramami, tuti a görbéd és én is azt mondom, ha téged megnyugtat és holnap is fent a hőd, tesztelj nyugodtan. Én anno 13.dpo-n teszteltem, de du-i pisiből és halvány lett, szurkolok, hogy neked is legyen holnap egy halványcsíkos teszted

.
Babaimi, szerintem 14cn-pé

a következő két napit is beírod és beteszi a ferty is
Snufi, nyomtam rád 3 sms-t

Tényleg nagyon jó ez a kép és jobbulást neked.
Csajok mérem a vérnyomásomat, de eddig 120/80-nál nem volt magasabb......Lehet, hogy a fehérköppeny effektus tényleg......
Azért hétfőn reggel bemegyek a védőnőhöz is egy mérésre.
A baba-mama talin kaptam egy csomó jó könyvet, úgyhogy elleszek velül egy darabig, nem baj, mert úgyis megyünk mini tavaszolásra és ott lesz időm olvasni.
Lányok, nagyon jó szórakozást holnapra, jó erőművezést és kellemes lazulást utána

és KÉPEKET!!!!!!!! nekünk itthon maradtaknak
Puszi, később még jövök.
Melcsi