A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

sziasztok!

hazaértem a fejtágításból... visszaolvasok.

katica
katica30

Áfi: mi nem, mert átadtam Elizának, aztán mire szólt, hogy mégse jön, addigra foglaltam szállást. De mivel beteg is vok, nem szeretném, hogy köhögésem miatt ne aludjatok. (a férjem már megszokta, hogy izgek-mozgok, gyakram kimegyek pisilni, kiabálok rémálmomkor és hasonlók,...)

Coca: és olyat se lehet, hogy családi banzáj után jössz Áfiékhoz? Este? Hmmm?

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Áfi
azta, micsoda térkép :P :lol:
nem annyira jó ötlet a hidegsali, 2 óra mondjuk az út, + 1 óra az erőmű, és Pakson akarunk ebédelni, szóval így sokáig nem lenne hűtőben, és ha este sütögetünk husit, és csak másnapra kéne, háááááááááát ... Igaz van hűtőtáskánk is. De annyi kaja lesz már így is, hogy vasárnap nem férünk ki az ajtón, azt ott ragadunk örökre, mindenkit örökbefogadhattok Kép szóval vinnénk sörikét, és egyéb alkoholmentes innikét, meg valamit kitalálunk még a vásárlás közben, mi bírja sokáig az autóban :wink:

Kép
gaby25

Snufi! A családi izé Áfiéktól 300 km-re lesz. :wink:

Kép
zölddisznó

na, majd visszaolvasok, ha megjöttünk a vásárlásból.

Holnap meg banzáj :D Kép

Kép
gaby25

Coca: :(

snufi

Hello Csajok!

Hazaestem! :lol:

Na, akkor nemcsak én alszok Áfiéknál!

Játszós ruhát nem viszek, mert 1 hátizsáknál többet nem akarok cipelni... Majd én csak messziről kevergetem a kaját :lol: Illetve lelki támaszt nyújtok bárkinek :-D

Csajszik, így piát sem tudok vinni, úgyhogy majd csokis kekszet cserélek alkoholra a party-n! :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Úgyis nemsokára felétek bicajozunk, és beviszem a "gyerekeimet" a játszóházba! :lol: (15-20 évesek :wink: )

Kép
zölddisznó

boni: köszönöm, már reggel megvolt a mai napra az első sikerélményem :wink:
magyar egészségügy, én már nem is csodálkozok a sztoridon.

szezso: örülök, hogy pozitívan csalódtál a dokiban. drukk hétfőre+++

vera:szerintem még jó a görbéd. drukk tovább++++

snufi: gyógyulást! de szép mennyasszony voltál...

macspacs: drukkolok annak az egy petesejtnek, hogy megérjen a másik mellé!

babancs: nem semmi a szülés történeted! büszke vagyok rád, hogy iylen ügyesen kibírtad :D

coca: mindjárt írok privit.

zsebi: szép a görbéd. drukk+++

robcsi: puszi rékának!

rólam:
tali lázban égek! már alig várom....

katica
katica30

sütés-főzés közben gyorsan dobok egy görbét mindenki szórakoztatására!
Mit szóltok?

babaimádó
Kép
babaimado

Aki most gyorsan megadja még az adatait, az lehet 13. (Aztán úgyis névsorba állítom...)

Kép
zölddisznó

Köszi Katica.

Áfi: lehet, hogy rájöttem, minek a biztostű!!!!! Tud vki nekünk is hozni??? :oops:

snufi

Jjjaaaa: a görbe lemaradt:-):

Nem engedi feltenni, nem tudom lekicsinyíteni..,majd később

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok,

Babancs köszi, hogy leírtad, megkönnyeztem én is. Egy kérdésem lenne az EDA és az epidurál ugyanaz? Biztos hülye kérdés, de én tényleg nem tudom. Nagyon ügyes a kisfiad, már magától lélegzik le a kalappal előtte, nagyon stramm kis legényke.

Holnap jó találkozót, majd számoljatok be milyen volt.

Coca, küldöm én is, mondjuk az én telefonommal nem sokra mentek, de lehet az adatokkal sem, talizni sajna nem tudunk :(

Purc

Kép

Kép
purc

Snufi,
én vettem 2 tucat zihertűt, úgyis lesz aki nem hoz jeligére :wink: :D
Gaby,
akkor azt hozol amit gondolsz :)

És osztottam-szoroztam-deriváltam-integráltam:
Ha úgy mindenkinek megfelel a bográcskajába kérlek titeket 750Ft/fővel száljatok be, (nagyon drága a marhahús :( ) az üdítő-ásványvíz-szállás (aki itt alszik) -erőműlátogatás- kutya macskahasználat, gyerekdögönyözés- a társaságom ( :D ) és minden más teljesen díjtalan!!!
Vendég

áfi de jó, akkor nekünk is adol kettőt? mert nem kaptam :oops:
Vendég

csinyálom a BAiley'st, késő este meg afasírtgombócokatm és hűtőtáskában tárolom :lol:
Vendég

Robcsi! Köszönjük Réka hozzászólását!

De jó! Mindenki talilázban?

Kép

Babaimado! Lássuk akkor azt a görbét! :lol:

Snufi! Amúgy most már az újságban is láttalak, mert mentem anyuékhoz, tesóm lapozgatja az újságokat és egyszer csak: te miért nem jelentkezel a legszebb menyasszony címre? Egyből beugrott és kikaptam a kezéből, hogy milyen újságot lapozgat! Hát pont ott voltál! :lol:

Purc! Azért sosem lehet tudni, hogy mikor ugrik egyikünk ki Atlantába! :lol:

Szezso! MIlyen ticker ez? :?

Szilcsi?????? Teszt? Vagy megérzés, vagy érzés, vagy bármi?

Kata! Akkor ismételt szuper jó holnapi férjhezmenést! Azért ez lesz az igazi nagy nap! :wink:

Kép
bettike
Eger

Jó szórakozást és érezzétek jól magatokat holnap! Élménybeszámolót és képeket kérünk! Aztán csak óvatosan a Bailey'st-zel :lol:

Pussz nektek!

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Kép

babaimádó
Kép
babaimado

Bettike: :lol:

Szezso: minden ok a holnappal kapcs.?

Kata Asszonyság tetszik izgulni? :wink:

snufi

Szia Bettike!

Légyszi ird be a szép szines táblázatba, hogy 04.19 NST+doki....Köszike!

Kép
elizabeth25

Bettike: nem tetszik a halálfejes tickerem? :lol: gondoltam bekeményítek, és megzavarom az ellenségeimet (ha vannak)...Micimaci és halálfej együtt :lol:
Különben meg halál a sikertelenségre!!!! Már unom! :wink:
Bettike, olyan kár, hogy Te sem jössz holnap...

Babaimi: jó az a gödör ott a görbéd közepén :lol:

Snufi: tudok mindent - Keletiben leszállni...ha megérkeztem, felhívlak, és azt is előadom, hogy nézek ki :lol: egy bazi nagy piros hátizsák lesz rajtam, az már tuti... Részetekről is minden rendben?

Kata: visszaszámlálás indul! :lol: Megint! :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Drága Babancs!

Én most olvastam el a szüléstörténetedet, hát tényleg nem vagy egy semmi nő, hogy ezt így türted és kibírtad, bár egyértelmű, hogy Domiért mindent! Szerintem nekem is csaszim lesz, de azért remélem, hogy majd jobb élményekkel tudok beszámolni róla.... :)

Nagyon vigyázzatok magatokra!

Domit amúgy mikor lehet majd hazahozni? Mentek minden nap hozzá?

Puszi

Kép
elizabeth25

Sziasztok Lányok :D ,

Na, ma is mozgalmas napom volt, takarítás hegyek, utána baba-mama szoptatós csoporttalin voltam, nagyon érdekes és jó volt és ráadásul volt két kismama aki gyerkőccel érkezett egy négyhetes és egy 7 hónapos (Tünderiek voltak:) és egy másik kismama is aki velem egyidős terhes pont. Utána Tesco és most értem haza......

Eliza, asszem teljesen együtt haladunk :wink: , nekem is április 19-én kell visszamennem, mondjuk nem mondott semmit, hogy mi lesz, csak annyit, hogy mostantól 3 hetente kell járnom.
Jól emlékszem, hogy Te is 86 BDP-t írtál a múltkor?

Babancs, nagyon köszönjük, hogy leírtad a történetedet, nagyon ügyes is voltál. Hihetetlen, hogy még a műtőágyon is kérdezgettél :D Jó jogász lesz belőled :wink:

Veramami, tuti a görbéd és én is azt mondom, ha téged megnyugtat és holnap is fent a hőd, tesztelj nyugodtan. Én anno 13.dpo-n teszteltem, de du-i pisiből és halvány lett, szurkolok, hogy neked is legyen holnap egy halványcsíkos teszted :D .

Babaimi, szerintem 14cn-pé :wink: a következő két napit is beírod és beteszi a ferty is :wink:

Snufi, nyomtam rád 3 sms-t :wink: Tényleg nagyon jó ez a kép és jobbulást neked.

Csajok mérem a vérnyomásomat, de eddig 120/80-nál nem volt magasabb......Lehet, hogy a fehérköppeny effektus tényleg......
Azért hétfőn reggel bemegyek a védőnőhöz is egy mérésre.

A baba-mama talin kaptam egy csomó jó könyvet, úgyhogy elleszek velül egy darabig, nem baj, mert úgyis megyünk mini tavaszolásra és ott lesz időm olvasni. :D

Lányok, nagyon jó szórakozást holnapra, jó erőművezést és kellemes lazulást utána :wink: és KÉPEKET!!!!!!!! nekünk itthon maradtaknak :wink:

Puszi, később még jövök.

Melcsi

Kép
melcsi6

Már nem emlékszem ki ígérte az ATCIVITY-t, de el ne felejtse!!!
Vendég

Atyagatya Szezsóka, most néztem csak a tickeredet én is, ez tényleg ijesztő :shock: :shock: :D Ezzel tényleg elijeszted a rossz démonokat :wink: :D

Jajj én minden nap imátkozok az Istenkéhez, hogy rendesen szülhessek, én pont a császártól félek...... :?

Kép
melcsi6

Melcsi: KÖSZÖNÖM!!!!!!! :lol:

Áfi: én ígértem, viszem! :wink:

Szezso: férjem is megnézett Téged magának az iwiwen, úgyhogy csak felismerjük 1mást!

snufi

19 órakor ittam a BAiley'sből meg kellett kóstolnom. az még beléefér ÁFI?
Vendég

snufi irány huncutkodni, vagy párod még nem ment haza? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Vendég

Boni: de, csak épp vacsit főz!!! :wink: Utána pihi a Barátok közt alatt, aztán huncutkodunk csak,... :oops:

snufi

Coca, ma átküldöd a listát???Jó lenne.. :oops:

snufi

Zöldi, küldtem én is privit :wink:

Boni, nem ám nem marad semmi holnapra :D :D

Kép
melcsi6

Bonika,
a kóstolás alatt gondolom néhány cseppet értesz... igyál meg 2 nagy pohár vizet és nincs semmi gond, de ma már ne kóstolgassatok, holnap délután majd lemeózzuk :wink:
Vendég

snufi :wink: hú Andriska hogy kiabál az Ufófiú miatt

:lol:
Vendég

melcsi, Áfi és mindenki tényleg egy korty volt csak...na jó, csak kettő :oops: :lol:
Vendég

Boni: de, csak épp vacsit főz!!! :wink: Utána pihi a Barátok közt alatt, aztán huncutkodunk csak,... :oops:

snufi

snufi vettem :lol: BK uán :wink:
Vendég

Snuf! Emil ment!

Kép
zölddisznó

Áfi
mennyi marhahúst vettetek? :shock: biztostűt úgy is elfelelejtem :P :wink:

Boniko
nyami-nyami, holnap mi is megkostoljuk ám :wink:

Kata
húha, holnap nagy nap :D a ti egészségetekre koccintunk majd felrétlenül :)

Snufi
jó kis esti program :P :wink: ti is a dkpanzióba jöttök amúgy?

Babancs
hát nem semmi élmény, jó hogy minden rendben van veletek :wink:

Kép
gaby25

Köszi Coca, de a Skype nevem nem az!!!!!! Azt töröld ki légyszi, és írd be a gazdájához! :wink:

snufi

Gaby: igen. :wink:

snufi

A Skype név, amit Coca hozzám írt Robcsié.

snufi

Na jó éjt Csajszik, HOLNAP TALÁLKOZUNK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kép

snufi

Gaby,
2,5kiló a marha, 4,5kiló a sertéscomb, de úgy számoltam hogy talán nem kell mind... de ha kell az se gond.
Vendég

én is lepihenek, holnap reggel 8-kopr indulunk :) Kép Kép

Kép
gaby25

Snufi! Javítottam, köszi!

Hess aludni mindenki!

Kép
zölddisznó

jó éjt, holnap tali. zöldi, nekem nem küldöd át? :oops:
Vendég

coca: nekem nem írsz privit? :cry: :cry: :cry:

katica