Sziasztok!
DOKI UTÁN:
Kövélemény kutatás!!!!!!!!!!! PLEASE!
1. beszedjem a norcolutot, hogy megjöjjön?
2. várjam, hogy egyszer csak megjön?
Röviden: closty!
Bővebben:
Az eredményeimet látva megállapította, hogy nem volt pém (hihetetlen mi?), aztán azt is megállapította, hogy nem vagyok terhes (ez még hihetetlenebb)

, aztán pedig mondta, hogy a vérvétel alapján amitől tartott - PROLAKTIN szint az szupi jó, ez megkönnyebbülés, így "csak" annyi baj van velem, hogy nincs pém! (Ezt pedig eddig is tudtuk!) Így hát closty (arra jól reagálok nagyon) és dokit idézve "aztán tessék rákoncentrálni"!
Szóval ebben a hónapban (ha megjön) nem gyakorlás lesz, ha nem rákoncentrálás!
És azt mondta, hogy döntsem el én, hogy beveszem-e a norcolutot vagy van türelmem megvárni, hogy megjön rendesen! Ő arra szavazna, hogy várjak! (Akkor nem is értem miért kell, hogy én döntsek?)
Nézte a hőgörbém és megkérdezte, hogy mi történt a végével, mire én mondtam neki, hogy feladtam, nem mértem mostanság!
Erre ő rávágta, hogy mivel már eddig is türelmesen vártam mensit (azt azért csak én tudom, hogy ez türelem-e), ezért még bírni fogom, hisz eddig a leghosszabb nap 52 nap volt, azt meg már mindjárt elérem és úgy is meg fog jönni! (Ha ő mondja!)
Viszont a closty-s hónapban hőmérőzésre vagyok ítélve!
A méhnyálkahártyám vékonyságára azt mondta, hogy nem szívesen nyúlna bele, hogy mesterségesen vastagítsa egyenlőre! Reméli, hogy ha lesz pé-m, akkor megvastagszik az is, akkora mikorra kell és akkorára amekkorára kell!
Aztán szokás szerint "lecseszett", mint eddig mindig, hogy nem kellett volna a fogigátló abbahagyása után kivárnom a 3 hónapot! Hát ezt már visszacsinálni nem tudom!
Hű de szófosásos voltam, bocsi! És még nincs vége!
DOKI ELŐTT:
Végre tavaszi szünet, diáknapokat túléltük kisebb elemi károkkal, mint az iskola hatalmas, vastag, fa ajtajának a közepén egy jó kis rúgás!
És még jövök a táblákkal is! Meg még vissza is olvasok!