A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Pihenés???? Azmiaz????????????? :shock: Pihenni majd a sírban úgy 60 év múlva... Addig minek? Elpocsékoljam az életemet? :wink:
Vasárnap vendégeink lesznek, így a pihenés az sütés-főzéssel telik majd, és ahogy elmentek a vendégek, irány vissza a szerkesztőségbe. :roll:
Boni, örülök, aktívkodjatok csak! :wink:

Kép
szilcsi

én is akarok pihenni :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

de nem az elkövetkező 1-2 hétben :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

:shock: :? :oops: :x :evil: :twisted: :roll: :D :shock: :? 8)
Vendég

Hahó!

Csikken! Én tutira nem fogok kötözködni ezen a 600 Ft-on itt a faluban, ha kell nekik, kifizetem. Még a végén mehetek tényleg a városba. Ez kicsi hely ám, nem érdemes összerúgni velük a port, meg tulképp rendesek is mindenhol. És hát ez az egy orvos van a környéken, a mentő kb. 40 perc alatt ér ki a szigetre, gondold tovább...

Bimi! Még nem tudom, hogy hol fogok szülni, nem Újpesten, az biztos. Még nem akarok ezen idegeskedeni. Majd kiderül, hogy a doktorom hová megy, akkor tudom tovább gondolni ezt az egészet.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom teljesen igazad van. :lol: ne is idegeskedj
Vendég

Csak bekukkantottam: pussssz. :wink:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Sziasztok lányok!

Dögrováson vagyok, úgyhogy dokihoz megyünk ma este fél nyolcra....nem tudom ott mi lesz, de lehet, hogy már nem jövök!
Lilalibával üzenek, ha van valami, DE remélem nem kerül rá sor!

Kép
elizabeth25

Bocs, 1 kérdésem is lenne: a 241 képben (annyi van össz. fent), benne vannak már Gabyék képei is???
(az egyik kép Snufiékról annyira tetszik, hogy feltettem az iwiwre! Nem tom ki csinálta :oops: , de köszönjük! :wink: )

snufi

Katica!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Klarissza nem kapott semmit :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Jó címre küldted????????? Na még egyszer klarissza30@freemail.hu

Kép
klarissza32

Klarissza megkapta zöldcocától a táblázatot és megjelölte cocát az iwiw-en :wink:

Kép
klarissza32

Elizabeth remélem minden rendben lesz

(((((((((((((((((((((((((((ELIZA, DOMI)))))))))))))))))))))))))))))))))))
Vendég

Robcsi,
örülök hogy tetszünk, a sonkaszaurusz és én :lol:
Eliza,
majd tájékoztass minket!!! Nem lesz semmi baj!

A kislányom ma először volt hajlandó nyilatkozni a testvére neméről, (eddig is faggattuk de nem és nem válaszolt) és hugi lesz azt mondta. Mivel én is azt mondom, így akár hivatalosnak is tekinthető: lányom fog születni!
Vendég

áfi látom eélnyerte tetszésed a sonkaszaurusz :wink:
Vendég

Hello Csajszik!

Most van pár percem, így a munkaidő végén…
Az elmúlt 2 napban inkább olvasó üzemmódban működtem :-D
A képek szuperek lettek!!!!

Az egri találkozóval kapcsolatban: mi nem hiszem, hogy csatlakozunk, mert nagyon-nagyon messze vagyunk Egertől :-(
(Egyébként a programok, amiket Bettike felsorolt szuperek!!!)

Robcsi, Purc: az ikres barátnőm azt mondta a múltkor, hogy olyan érzése van néha, mintha egy többmenetes boxmeccs zajlana a pocakjában :-D

Szilcsi: jó, hogy Apa megbékült végül…A vérvételes beutalódat mikor kaptad, hogy lejárt? Ezek is 30 napig élnek, mint a receptek? Jó munkát és ne dolgozd agyon magad ilyen fiatalon! :-D

Áfonya: én helyből utálom a cirkuszt! Lehet, hogy most már Enikő is :-D Csak nehogy új járj, mint Enikő ( másik) :-D Annyira lányt akart, hogy fiú lesz :-D

Szirom: bonyolult dolog ez a vizitdíjas rendszer, sajnos… ahány rendelő v. kórház, annyiféleképpen értelmezik a szabályokat…

Eliza: remélem minden oké lesz Veletek!

Gaby: HSG-t túlélted? Várunk az eredménnyel!!!!

Bettike: doki?

Babaimi: jó a hőd!!!

Boniko, Snufi, Katica, meg akiket még kihagytam: PUSZI!

Rólam: rólam?!?!?! :-D Újra mérem a hőmet, bár már nem akkora izgalommal, mint mondjuk fél éve, de ebben a ciklusban nincs más...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Valaki válaszoljon lécccccccccci!!!!

snufi

szezso üdv a hő mérősök között :lol:

gaby jól vagy?
Vendég

snufi bennne vannak a gaby kéei is szerintem, a végén
Vendég

Köszi Boni!

snufi

Sziasztok csajok
Na túléltem, volt egy pont mikor baromira fájt, mikor a kütyüt tették be és fordítottak rajta vagy mi fene. Amúgy átjárható vagyok :D
rendesen kórházba kellett volna felvenni, de megszűntették őket, és hát végül megcsinálták ambulánsan ide-oda rohangáltunk, telefonáltak. Teljes a káosz :shock: ott vártam a betegfelvételnél, és kb negyed óra múlva jött valaki, aki közölte, hogy vasárnaptól nincs betegfelvétel :shock:

Viszont ha most nem haragszotok ledőlök, és nem olvasok vissza :? :oops: de jelentkezem még :wink:

Kép
gaby25

Snufi gondoltam, hogy ezt a képet tetted fel :lol: a festésedről nem készült ké? meg babaimiéről?
Vendég

Gaby, pihengess!!! Próbálj Aludni egy nagyot!

Boni, úgy rémlett, hogy vki lefotózott (emléxem a vaku villanására is), de nincs kép,... egyenlőre. Pedig én voltam az első áldozat!!! :lol: :lol: :lol:

snufi

Snufi
megyek aludni :) szerintem párom csinálta azt a képet, én is néztem egyet, hogy nagyon jó lett :)

Kép
gaby25

Snufi
megnéztem az iwiwt, mi képünk :P

na most már tényleg lefekszem Kép

Kép
gaby25

gaby pihenjél ölelés neked :lol:
Vendég

Sziasztok!

Szilcsi, most töltöm fel az eskis képeket, csak lassú egy picit meg sok is! :lol:

Gaby, pihizz és tök jó hogy átjárható vagy!

Ma vágatom le a hajam!!!!!!!!!!!!!!

Kép
kata05

kata én is az eski után vágattam le a hajam :lol:
Vendég

holnap pedig akció van? :wink:
Vendég

Sztem ma van pé-m!!!! Ma csináltam lh-t, de halvány csíkos lett, sztem már volt lh csúcsom!!

Kép
kata05

Egy vonalban bandukolnak a gólyáink!

Kép
kata05

ezt a sok egybeesés. akkkor uradra fel! remélem jó irányba haladnak a gólyáink :D
Vendég

Itt tartok jelenleg Kép
Vendég

GABY: JAJ, DE JÓ!!!ÚGY ÖRÜLÖK, HOGY MINDEN RENDBEN! :lol:

Boniko: végülis ez egy hőmérős topik :lol: vagy mi :lol: na, aztán remélem onnan már felfelé kunkorodik a görbe :lol:

Kata: a helyedben holnap is csinálnék egy LH tesztet, hogy tuti biztos legyen a dolog :wink: most tényleg levágatod a hajad? Azt a gyönyörű hosszú hajadat??!?!??!? :cry: (Persze ez nekem azért fáj extrán, mert rövid hajam van, és nem áll jól a hosszú :evil:

Ja, csajok, annyira jó volt végignézni a képeket!!!

SzezsoKép
KépKép
szezso

szezso viszont a rövid az nagyon jól áll :wink: mérd a hőt :lol:

drukk, hogy a vonalzód meghozza amit meg kell hozni Halál a mensire :lol:

ja! görbe jó lenne ha felfelé kunkorodna a görbe.

LEMONDOTT AZ EGÉSZSÉGÜGYI MINISZTER!
Vendég

Sziasztok! :lol:

DOKI UTÁN:

Kövélemény kutatás!!!!!!!!!!! PLEASE!

1. beszedjem a norcolutot, hogy megjöjjön?
2. várjam, hogy egyszer csak megjön?

Röviden: closty! :lol:

Bővebben:
Az eredményeimet látva megállapította, hogy nem volt pém (hihetetlen mi?), aztán azt is megállapította, hogy nem vagyok terhes (ez még hihetetlenebb) :lol: , aztán pedig mondta, hogy a vérvétel alapján amitől tartott - PROLAKTIN szint az szupi jó, ez megkönnyebbülés, így "csak" annyi baj van velem, hogy nincs pém! (Ezt pedig eddig is tudtuk!) Így hát closty (arra jól reagálok nagyon) és dokit idézve "aztán tessék rákoncentrálni"!
Szóval ebben a hónapban (ha megjön) nem gyakorlás lesz, ha nem rákoncentrálás! :lol:

És azt mondta, hogy döntsem el én, hogy beveszem-e a norcolutot vagy van türelmem megvárni, hogy megjön rendesen! Ő arra szavazna, hogy várjak! (Akkor nem is értem miért kell, hogy én döntsek?)

Nézte a hőgörbém és megkérdezte, hogy mi történt a végével, mire én mondtam neki, hogy feladtam, nem mértem mostanság!
Erre ő rávágta, hogy mivel már eddig is türelmesen vártam mensit (azt azért csak én tudom, hogy ez türelem-e), ezért még bírni fogom, hisz eddig a leghosszabb nap 52 nap volt, azt meg már mindjárt elérem és úgy is meg fog jönni! (Ha ő mondja!)

Viszont a closty-s hónapban hőmérőzésre vagyok ítélve!

A méhnyálkahártyám vékonyságára azt mondta, hogy nem szívesen nyúlna bele, hogy mesterségesen vastagítsa egyenlőre! Reméli, hogy ha lesz pé-m, akkor megvastagszik az is, akkora mikorra kell és akkorára amekkorára kell!

Aztán szokás szerint "lecseszett", mint eddig mindig, hogy nem kellett volna a fogigátló abbahagyása után kivárnom a 3 hónapot! Hát ezt már visszacsinálni nem tudom!

Hű de szófosásos voltam, bocsi! És még nincs vége!

DOKI ELŐTT:
Végre tavaszi szünet, diáknapokat túléltük kisebb elemi károkkal, mint az iskola hatalmas, vastag, fa ajtajának a közepén egy jó kis rúgás!

:lol:

És még jövök a táblákkal is! Meg még vissza is olvasok! :lol:

Kép
bettike
Eger

Szezso! Neked a rövid szupi!

Gaby! Mivel ekrülgetjük egymást msn-en, így ide írok. Szeretnék érdeklődni, hogy mit mondtak:hogyan tovább??

babaimádó
Kép
babaimado

Bettikepiribettikepiribettikepiri

babaimádó
Kép
babaimado

Hogy tetszik??????

babaimádó
Kép
babaimado

Babaimado! Köszi!
Egyébként minden pirimeghozó gurus dolog, versike, megigézés vagy bármi jöhet! :lol:
Kép

Gaby! Örülök, hogy jó híreket kaptál a sok rohangálás után! PIhenj!

Kép
bettike
Eger

Kép

Kép

Kép

Kép
bettike
Eger

Szirom! Gratula a kiskönyvhöz! :lol:

Eliza! Remélem minden rendben! ++++++++++++

Vakond??????????????????
bettike
Eger

macspacs? Mfpan?Lili?Zöldi? Purc? Áfi?
MINENKI ELTŰNT??

babaimádó
Kép
babaimado

Boni, Babaimi: köszi a frizudícséretet!

Bettike: én tuti beszedném a Norcolutot! Minek várni, beszedném, abbahagynám, megjönne, és jöhet a Closti!
UH-s pé követést nem emlegetett a doki?

SzezsoKép
KépKép
szezso

Babaimi! Az a baba (avatar) ismerős valahonnan! :lol: :lol: :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

bettike amikor én beszedtem az első szem norculutot, rá 1 órára megjött, így abbahagytam :shock:

babaimi engem nem is hiányolsz? :lol:
Vendég

jé, az én avgyok, meg a párom meg snufiék, meg emikő, meg miksa meg szirom......... :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Bettike! Van abban valami, amit Boni mond! Határozd el, hogy beszeded, és lehet, hogy meg fog jönni magától! :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

asszem szarakodik a gép, párom leparancslt róla, ki kell kapcsolni. druukoljatok,hogy felfelé menjen már a hőm,nem akarok mégegy nagyböjtös ciklust :lol:

bettike határozd el! :wink:
Vendég

Boni drága! Dehogynem..csak rólad tudom, hogy vagy, de róluk lassan nem..semmi életjelet nem adnak..

babaimádó
Kép
babaimado

Bettike! Én bevenném..én is kaptam 1 éve, amikor 60 nap után jött meg:-)

babaimádó
Kép
babaimado

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?