A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

amikor szirom mondta hogy honan tudom hogy bizti megjon-e,akkor felebresztette benem a kisordogot :twisted: vettem egy tesztet amit nemreg csinaltam meg,halvanyan ugyan de egyertelmuen pozitiv.
azert irtam hogy egy het,mivel nalam mar volt pelda ilyesmire.nem bizom mar a halvany tesztekben.

Kép
monyo83

monyó jaj de jó lenne ha minden jó lenne. NEkem is volt már ilyen, pozitívan állj hozzá, esteleg hívd fel a dokidat :wink:
Vendég

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk, otthon a gép összeomlott, a melóhelyen meg nagyon sok a meló. :( :?

Akinek kell megy a szurok++++++++++++

Monyoka: Gratulálni? Hogy-hogy? Ne csigázz... :D

gaby: Örülök a jó hírnek! :D

Ha nem találkoznánk már, akkor mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk a párommal együtt!

Kép

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

monyó ráadásul délutáni pisiből? DRUKK++++++++++++++++++
Vendég

De jó monyoka!!! Drukk, hogy ez már az igazi legyen!!! :D

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

SzilvaQueen Nektek is!
Vendég

Köszi boniko! Te tudod esetleg, hogy hol lehet megnézni a képeket a taliról?

Szilvi

szilvaqueen

[quote]S írta:ajnálom a Coca-féle táblát, én többet nem rinyálok miatta, szóltam elégszer...

Na hát ezt nem értem... Kinek szóltál? Én tudom, hogy nem vagy benn a táblában, de én 0 darab privit kaptam tőled adatokkal, amit betehettem volna. ???Biztos gonosz vagyok!

Kép
zölddisznó

Snufi ez külön NEKED HÚSVÉTRA TŐLÜNK!Kép
Vendég

szilva queen elküldtem e.mailben
Vendég

Sziasztok,

Boldog Húsvéti Ünnepeket mindenkinek.

Áfi, zöldségre, gyümire fel :lol: Szerintem különben 1 csokinyuszi belefér, bár én nem eszek olyat, mert nincs szivem leharapni a fejét, meg semmilyen testrészét, ezért én Kinder tojás párti vagyok. Na az itt nincs :lol: És nem finomak a csokik, úgyhogy gyere hozzám :lol:

Szirom, hát nem lennék a helyedben, mondjuk én szeretek az ilyeneken minél hamarabb túlleni. Ölelés megy ezerrel, meg drukkok ((((((((((((szirom, miksa))))))))))))))))

Zöldi, első randi hmmmmmmmmmm :roll:

Monyó, király!!!!! De most ne is erre gondolj, hanem várd a locsolókat. MIcsoda spontaneitás :lol: Ezt szeretem.

boni, csak megy felfele az a hőőőőőőőőő.

Lizi, király, hogy akkor bent marad még a poronty, így is kell!! De még mindig nem tudom milyen, ha elmegy a nyákdugó :?

Szilcsi, szerintem semmit nem jelent, hogy alacsonyabb a hőd, nekem is alacsony, sőt lázam sem volt, legalább huszonakárhány éve.

Tegnap vettem a gyerkőcnek még bodykat, meg rugit, nem lehetett otthagyni. Na de szerintem már több ruha nem kell neki... Uram szerint túlzásba estem. :lol: :oops:
Képzeljétek el, tegnap volt az évfordulónk 9 éve együtt. Apa meghívott vacsizni, ez olyan helyre..... eldobtam az agyamat is. Mikor elfogyott az innivalóm, kérni sem kellett, hozott a pincér szó nélkül újat. :lol: És még desszeret is kaptam, igaz nem bírtam megenni, de ne aggódjatok, haza hoztam :lol:

Purc

Kép

Kép
purc

Én halálosan kétségbeestem a terhességi diabéteszemen (pedig nincs is, csak a határán billegek) így kikerestem egy rakás mintaétrendet, és szénhidrátot számolok, 6x étkezem, méregetek, és nagyon nagyon sajnálom magam!
Most elmegyek és kinyomtattatom az összeollózott cuccomat (mivel nincs nyomtatóm).
Vendég

áfi ügyi vagy :lol:

purc Eliza sem tudja szerencsére, de majd ha ,megtapasztalja akkor bizti megosztja veled :lol: szerinted már megvolt a PÉ m?
Vendég

Boni, hehe :lol: Most itt szakadok magamon!!!!! Igazad van, a "nem" kiamaradt hihi :lol: :lol: :lol: Hát ez van, ha valaki olyan szeleburdi, mint én. (magyarul tökkel ütött :lol: )

Áfi, először is ((((((((((((Áfi)))))))))))))) Másodszor, szerintem az első két hét nehéz, utána tökre hozzá lehet szokni. Nekem anno legalábbis az eleje nehéz volt, aztán már szokássá vált, hogy ne egyek sok édességet, meg ne merjek annyi kaját magamnak. (Mondjuk segítségemre volt az Uram, aki mindig megjegyezte, hogy "Biztos, hogy meg akarod ezt MIND ENNI!!!" , persze megsértődtem, de segített. :lol: )

Purc

Kép

Kép
purc

Hahó!

Hát csajok, én se lennék a magam helyében, úgyhogy egyetértünk :wink:

Monyó! Boszi vagyok, mi? :lol: Hívd azonnal a dokidat, hátha progipótlás kell, nem? És nagyon-nagyon drukkolok :lol:

Purc! Kimaradtam belőle, neked magas lett a cukrod és diétázol?

Áfi! Megértelek teljesen, de menni fog!

Mondjuk én most nemtom mit csinálnék, mert ha elkap a farkaséhség, akkor ennem kell, de azonnal. Különben a rosszullét kerülget. De Miksával is ilyen volt, aztán elmúlt. Remélem, most is elmúlik, mert nagyon nagy baj lesz a súlyommal :? A védőnő egyelőre nem mondta, hogy mennem kéne idő előtt cukorterhelésre, bár a súlyom miatt mondhatta volna :oops:

Szilcsi! Gondolom, a gyerek biztonsága érdekében van ez az óvatosság. Nézd, itten írják:

http://www.medlist.com/HIPPOCRATES/III/6/384main.htm

Azért így, hogy nem megy közösségbe, sokkal kisebb az esély a betegségre. Csak épp utánaszámoltam, és nem is egy hónapja van itthon Miksa, hanem még régebben, mert egy hónapja van ez az orrmadulamizéria, előtte skarlátos volt meg takis, szóval inkább 1,5-2 hónap :?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom, még nem voltam cukorterhelésen. Majd köv vizsgálaton derül ez ki. Nekem keményen diétáznom kellett anno, mikor sportoltam, igaz nem cukor, hanem súly miatt. Nagyon nem volt könnyű, úgyhogy együttérzek Áfival teljesen. :(

Purc

Kép

Kép
purc

Hi csajszik!
Pénteken elutaztunk egy nayaralóba pihizni, ahol nem volt net, és már elvonási tüneteim voltak :lol: :lol: :lol: :lol: , de legalább nagyon jót pihiztem a friss levegőn.
Sajnos csak egy baba fejlődött rendesen :cry: , amit hétfőn blasztocita fázisban visszakaptam, 13 mm -es nyálkahártyával.
Nagyon nem reménykedek mert sokat zötykölődtem és erölködtem, de hátha nagyn életrevaló a csöppség a pocimban, ki tudja :wink: .
Bettike, beirnád a táblába hogy április 16 teszt?
Hol lehet mehnézni a találkozós képeket? Nagyon érdekelnek! Nagyon jó lehetett ahogy így visszaolvastalak titeket! :wink: :wink:
Kata, Gyönyörű pár voltatok! Gratulálok
Gaby, :lol: :lol: :lol: Nekem egy hétig is fájt a hasam a HSG után, persze mindíg egyre kevésbé. Pihizz sokat! A férjed nem könnyű eset! Abban reménykedtem hogy ma már azt fogom olvasni hogy egy hete egy szál cigit sem szívott az uram. Talán ha majd látja hogy minden nap adod a szurikat magadnak, nem fogja olyan nagy áldozatnak tekinteni hogy lemondjon a bagóról! :shock:
babaimádó, nagyon szép a görbéd! :wink:
Szezsó, van még kéznél ilyen háziasító baciból? Én is szeretnék vmi hasonló nyavaját összeszedni! :wink: :lol: :lol:
Liza, Örülök hogy Domi még legalább két hétig Veled marad! Addigra már igazi nagyfiú lesz, aki bátran világra jöhet! :lol: :lol:
Áfi, Nézd a dolog pozitív oldalát, megtanulsz egészségesen élni.
Húha Monyóka! :lol: :lol: :lol: :lol: Ezerrel mennek a drukkok+++++++++++++++++++++++++
Bonikó, nagyon édesek ezek a bárányok! :lol: :lol:

Kép
macspacs

Sziasztok!

Végre itthon!!! :lol:

Monyóka: :lol: (azt hiszem az elméleted a teherbeesésedről, beigazolódott :wink: )

Macspacs: szerintem a talin jött rám ez a háziasító baci, mert előtte nem volt bajom :lol: Azért én drukkolok a kis porontynak, a nyálkahártyád szuper, úgyhogy szépen be is tud ágyazódni...

Áfi: ne aggódj ezen a cukorterheléses eredményen! A barátnőmnek határérték felett volt, kapott egy kis könyvet, amiben benne van, hogy melyik kaja mennyi szénhidrátot tartalmaz, és összeválogatott egy étrendet. Attól félt, hogy éhezni fog, aztán rögtön az első napon annyira jóllakott a diétás kajával, hogy attól félt, nem bírja megenni, amennyi elő van írva.. :lol:

Purc: jó lehetett a romantikázás!

SzezsoKép
KépKép
szezso

macspacs drukkolok, hogy ++++++++++++++++++++++++++

szezso, ha megyünk vidékre, akkor beugrunk hozzád, és főzhetsz :lol:

bezzeg az én kérdésemre seki nem válaszolt! :twisted:
Vendég

Macspacs, megy a drukk ezerrel!!!!!!!

Szirom, így már értem a helyzetet!

Áfi, sztem nyugodj meg( tudom könnyű mondani). A legközelebbi vizsgálaton minden kiderül!

Monyó, hűűűűűűűűűű!!!!!!! :lol:

Boni, hát azért 1 dpo, mert tegnap meg volt az összes pé-s tünetem, ill csináltam még egy lh-t és az még halványabb volt mint a tegnapi!

Kép
kata05

képzeld, mára felment a hőm, így valszeg nekem is 1 dpo ez már túl sok egybeesés :wink:
Vendég

Coca, írtam csomószor, hogy azt sem tudom, mi ez a tábla, miket kell elküldeni hozzá, de senki nem válaszolt rá. Nekem nincs otthon netem, nem mindig tudok naprakész lenni.

Monyo, megy a drukk!++++++

Boni, Kata éljen az 1 dpo! +++++++++++

Kép
szilcsi

Boni, igen néztem a görbéd, de holnap már okosabbak leszünk a görbéd illetően!!! Azért már nem bánnám a babát, ha jönne, de gondolom te sem! Sőt talán szülhetünk egy kórházban is! Végül is csak 3 nappal vagyok lemaradva! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
kata05

kata ámen :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Boni, bocsi, de épp egy ügyfél örli az idegeimet, már lila a fejem, azt hiszi mi ingyééé dolgozunk, ez hülye vagy mi baja?????? Most nyugtatom magam, relaxálok....
Szóval, szerintem igen volt, de igazán pár nap múlva lehet többet tudni. Látok egy esés azt hiszem a 15. napon... Most nincs előttem az ábra. Éreztél valamit? Mert igazság szerint, én hő nélkül jobban tudtam mikor volt pé-m, a hő elvonta a figyelmemet :lol:

Kata, ha érezted, akkor az a tuti :D Drukkk.

Macspacs, 16-ára ezer szorítás. Ha a baba meg akar maradni, akkor meg fog, nem számít neki zötykölődés, rázkódás :)

Purc

Kép

Kép
purc

Szilcsi!

Most visszanéztem, tényleg kétszer rákérdeztél...
Én elhiszem, hogy nem vagy naprakész, de ha megnézed, akkor hétfő óta én sem. Nem NEKED nem válaszoltam, hanem el sem olvastam, mit írtatok egész nap. Sőt tegnap be sem kapcsoltam a gépet!
Van egy egyszerű módja, ha meg szeretnél valamit tudni! PRIVI-nek hívják, és ha látod, hogy itt vagyok, akkor nyugodtan élj vele!

Amúgy adatokat gyűjtöttem táblába, és elküldtem mindenkinek, aki megadta priviben. Ha valaki ezután adja meg, azt is bele fogom írni, és frissítve átküldöm. Név, cím, e-mail, MSN/Skype, telefonok szerepelnek benne.

Kép
zölddisznó

Sziasztok csajok!
Jó régen nem írtam, de teljesen elkeserített a hiábavaló próbálkozás. Ma reggel viszont + teszteltem!!!
Nem akarom elkiabálni, félek, hogy gond lesz. De nem halvány csík volt és a 30. napon tartok. Viszont 8-10 napja fáj a hasam, úgy mintha meg akarna jönni. Tud valaki erről mondani valamit? Más is érzett így? Normális ez?
itt a kép (kicsit homályos lett):
Kép
és a görbém:
Kép
puszi mindenkinek

vhencsi
Kép
vhencsi

Vhencsi! Kép
A görcs tök normális, a petefészkek fokozott működése okozza. Szedjél magnéziumot, és nem lesz olyan erős a görcs!

Kép
zölddisznó

Hencsi, privi ment, nem untatom a csajokat :lol:

Purc

Kép

Kép
purc

Köszi csajok!
Megnyugtattatok. Annyira nem vészes a görcs, csak jön meg megy. De azért idegesített, mert nem tudtam normális-e?
Ezután gyakrabban benézek.
A magnéziumot milyen formában lehet kapni?
Coca veled mi újság? Rád emlékszem, sok-sok kiscoca volt kb. 1 hónapja. Most hogy álltok?
purc sajnos rólad nem tudok semmit. Köszi a privit! Jól esett.

vhencsi
Kép
vhencsi

Sziasztok,

Monyó. Vhencsi gratula!!! :)

Vhencsi, magnéziumot tabiban és pezsgőtablettában is kapsz.

Áfi, nekem a terhelésem 120p 10 felett lett. Diéta. De igazat megvallva örültem neki mert addig volt olyan hónap hogy 4 kilót híztam onnantól kezdve hogy diétáztam csak fogytam. Így igen csinos kismama voltam és nem kellett küzdenem a kilók leadásával. Nekem először 160 majd mivel a másik is szar lett 140 grammos diétám volt. Kalóriát nem kellett néznem mert nem kezdtem túlsúlyosan a terhességet. (Szerintük :) :) )
Most jövő héten már tuti megtudom a terhelés eredményét. mert nem hívtam fel őket hogy milyen lett. Ráérek megtudni :)

Boniko, elküldenéd priviben, hogy kit látok a képeken ? :)

pusz mindenkinek! Csikken

KépKép
Kép
csikken

Kép

Sziasztok!

Komoly, hogy jövő hét keddig senkivel semmi nem történik? :shock:

Jé! Ma pozitív teszteket osztogattaka patikákban! A francba! Lemaradtam!

Akkor én csak mindenkinek halkan drukkolok és örülök! Monyóka, Drumka, Vhencsi! Hihetetlenül szupi! :lol:

Én meg még mindig ott tartok, hogy:
bevegyem, ne vegyem be, bevegyem, ne vegyem be!
Majd jelzem ha eldöntöttem!
bettike
Eger

Csikken,
140 gramm??? Én 200tól vagyok kétségbeesve! Nem baj ha felveszlek MSNre? Faggatnálak erről a diéta dologról! Köszi!!! (Csak most matekozok Katicával)
Vendég

Áfi, nyugodtan.
Azért gyerek nélkül egyszerűbb volt megoldani. Most már nem tudom, hogy tudnék mindent mérlegezni...
és percre pontossan akkor enni amikor meg van szabva. .

KépKép
Kép
csikken

áfi jó tanulást!
bettike vedd be! :lol:

csikken privi ment!

vhencsi +++++++++++++++++++++++++
BABAIMI+++++++++++++++++++++++
SNUFI+++++++++++++++++++++++
KATA++++++++++++++++++++++++KÉeid hol találom?

monyóka+++++++++++++++++++
drumka++++++++++++++++++++++
macspacs++++++++++++++++++++
Vendég

valaki megmondaná, hogy kata kéeit hol találom? :oops:
Vendég

szilcsi most már minden happy ?

KAtica remélem azért takarítotál is :wink:
Vendég

betti miazhogy nem tortenik,nekem holnap sokminden eldol,remelem erosodik a zebram(probalok pozitiv lenni)

afi,ez a dieta eleg rosszul hangzik,de a vegeredmeny a lenyeg aki a pocidban csucsul.

hencsi,ez aztan a zebricsek.gratulalok:)

Kép
monyo83

[quote="monyo83"]G írta:monyo83aby itt is koszi:)

lanyos az anovus ciklusombol vegul lett pe :shock: hogy mikor nemtom de igy azt sem mikor fog megjonni :cry:

senki nem tesztel mostanaban?reg lattam zebrat.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

na léptem, vonz az ágyam! :lol: pusz mindenkinek
Vendég

jol van na boni,de gonosz vagy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
szirmi tehet mindenrol:) :lol: :lol: :lol: o sugalta belem a dolgokat :lol:

juj ha sikerulne a dokimnak leesne az alla :o mivel papirom van rola hogy ez a honapunk eselytelen :lol:

Kép
monyo83

Mindenkinek nagyon köszönöm a drukkokat! :wink: :lol: :lol: :lol:
Zöldi, pü ment. :wink:
Monyóka, holnap reggel egy határozott zebrát várok Tőled :lol: :lol: :lol: :lol: +++++++++++++++
Vhencsi! Gyönyörű a görbéd, és a teszted láttán csak GARTULÁLNI tudok! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: A görcsölés tök normális, nyugi, minden a legnagyobb rendben :wink: :lol: :lol: :lol:
Körkérdés: Ki milyen terhesvitamint szed? Le szeretném az elevitet cserélni, mert olyan szorulásom van tőle hogy a szüléstől már nem is tartok. :lol: :o
Zödi, a Béres Gravidában 30 mg a vas, az eleviben 60. Szted a 30 is sok?
Puszi mindenkinek, és szép álmoat!

Kép
macspacs

Macspacs,
én Hipp Natal szirupot-
15 mg vas van benne.
Jó éjt mindenkinek mert szarakszik a netem... :(
Csikken

KépKép
Kép
csikken

Most értem haza, nagyon jó volt beszélgetni a Csajokkal!!!

Monyó, drukk!!!!

Boni: annyira megörültem a abárányoknak!!! És utána olvastam, hogy Nekem küldöd!!!! Imádlak, köszi!!!!!

Macspacs: megy a szurok! Én Gravidát szedek.

Vhencsi: gratu.

Szilcsi: milyen volt a Csajoknál?

Sonjus???????????

Szép álmokat!!!

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Macs! Van egy magyar gyártmányú vitamin is, az a legolcsóbb, és nekem nem okozott még szorulást. Fogalmam sincs, mennyi vas van benne. Muntivitamin terheseknek a neve.

Kép
zölddisznó

Hahó, jó reggelt!

Dolgozom :?

Macspacsnak gyorsan: Miksával Elevitet szedtem és szenvedtem mint a kutya, azt hittem, attól van. A mostani terhességem ELŐTT szedtem Gravidát, és nem okozott ilyesmit. De abbahagytam, mert irtó sokat híztam tőle. Így most nem szedek terhesvitamint, csak folsavat, és most is szenvedek a székrekedéstől. Naszóval nálam valszeg a terhesség az oka, nem a vas, az csak rátesz egy lapáttal. Az izomműködés változik asszem, de nem akarok hülyeséget mondani.

Bettike! Én is megyek kedden doktorhoz!

Monyó! Drukk+++++++++ Gyere már :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Drumka, Vhencsi grat!

Monyó????? Izgatottan várom jelentkezésed!!

Boni, ugyanott vannak a képeim, mint az Áfis találkozós, csak felette lévő mappa!

Macspacs,én a Gravidától vagyok rosszul, az epém nem bírja! :lol: Másikat meg még nem szedtem!

Szirom, már majdnem a 10. hétnél vagy! Hogy telik az idő!! :shock:

Kép
kata05

Szép jó reggelt!
Hú de korán keltek itt néhányan.
Köszi a gratulációt és a megnyugtatást mindenkinek!
Olyan jó, hogy itt vagytok és lehet tőletek kérdezni.
Puszi

vhencsi
Kép
vhencsi

Snufi ha te örülsz, olyan mintha én örülnék :lol: :lol: :lol: drukk++++++++++

babaimi hogy áll a hőd? drukk+++++++++++++++++++

KAta én ott nem találtam, nekem csak Áfi talis kéépek mappa van :cry: ++++++++++++++++++++

monyo+++++++++++++

macspacs++++++++++++

vhencsi++++++++++++++
drumka+++++++++++++

Szirom! remélem minden rendben lesz, nagy ölelés a családnak!!!

Purc nálatok milyen az idő?

SOnjussal mi lehet?

melcsi jó tavaszolást!

ATHIZ Remélem minden rendben Szilivel!

szilcsi te ma már otthon vagy ugye? így csak kedden leszel újra?

CEniko tényleg egyből vágtam, hoyg te vagy :wink:

KAtica Áfi azért az ünnepek alatt nem kínozzátok egymást, ugyé?

GAby! hogy vagy ma reggel? Apának cigi miatt :twisted: egyébként most hallottam, hoyg ha valaki dohányzik, az nem vehe részt a lombikprogramba.bár remélem ti odáig nem juttok el, mert nemsoká bebabásodol.

NEkem ma reggeli hőm 36, 85 0,5 tized viiszaesés :shock:

ha valakit kihagytam nem direkt volt, csak bejött egy hívás :oops:
Vendég

Szirom mit jelent az, hoyg szenvedtél az elevittől?
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?